Ben biraz rahatlık arıyorum baba evinde rahat değildim en azından evliliğim rahat geçsin istiyorum. taliplilerim geliyor ama pek içim ısınmıyor zengin olsa da pek sevemediğim kişiler. Oluyor geçen 3 hafta önce birisi ile tanıştık çocuk demir işinde çalışıyor lise mezunu okumamış daha. Üniversiteye girmiş ama kazanamamış. Etrafımdakiler namazını kılıyor gecesi yok sigarası alkolü yok sürekli dışarı çıkayım diyen birisi değil çok duygusal bir insan bir şans ver diyor ama çocuk sabah 8 akşam 6 çalışıyor biraz konuştuk. Yüz yuzede. tamam iyi güzel birisine benziyor ama düşünüyorum bu 17 bin civarı alıyor kiralar olmuş 10 13 bin en kötü İstanbul'da belki onada bulamayız. Bu çocuk sabah 8 de başlıyor çalışmaya öğle molası haricinde hiç mola yapmıyor telefona bakması yasak saatlerce yazmıyor akşam 6 oluyor yazıyor geceye kadar. ama düşünüyorum evlenince bu zorluğu çekmek zorunda mıyım kim neden böyle sevmek istesin ki. annem babamı sevdide ne oldu diyorum. çocuk bide çok detaylı konuşuyor evliliğin manasını flan bir sayfası var zaten yazılara dökmüş sevgiyi. ama bu devirde ben çalışmak istemiyorum evime bakmak istiyorum bunun nesi kötü? Onun ile olmayacağını söylemek istiyorum ama bizim tanıdığımız birisini önerdi çocuk bilgisayar mühendisi imiş ünlü bir şirkette bir yanda selafet bir yanda ise rahatlık görüyorum sizce ben o çocuğa yanlış mı yapmış olurum bugün ona yok diyip yarın o kişi ile görüşürsem. Sonuçta tanışma aşaması ne olacak ki dimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEv işlerini basit gören çalışan kızlar evlenince işlerin yarısını erkeklere yaptırıyor erkekler de kadının üzerine yıkmaya çalışıyor eleştirenler o kadar basitse hem çalışıp hem tek başına yapsın bütün ev işlerini 2 gün sonra sen de yap diye bağırmaya başlarlar sen gayet mantıklı düşünüyorsun kimse karın tokluğuna bütün ev işlerini yüklenmek istemez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. şimdiden böyle düşünüyorsan, evlendikten sonrada mitlaka her sıkıntında bunu düşünecek, hatta dile getirip onunda modelini bozacaksın. Seni kınamıyorum. Sen de kendince haklısın. Çünkü hayat gerçekten artık çok pahalı.
03 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDavul dengi dengine diye bir söz var ablacım. Sen okumadıysan veya kendini herhangi bir konuda gelistirmediysen ben evde yan gelip yatayım, karşımdaki zengin olsun diye bakmak da saçma yani.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır suç değil. gayet normal bir istek. herkes böyle bir şey isteyebilir. daha iyi daha rahat daha sağlıklı bir hayat yaşamak istemek gayet haklı bir istek
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
56Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSizin kendi kararınız bu
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılNeden suç olsun ko gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabikideee mecbur degilsinn onunla evlenmeyii, eger kendince istemiyorsan ISTEMIYORUM diyeceksinn.. susarsan kendi hayatini yok sayarsin kuzumm.
bana gelen goruculeride cok zorlarlardi git tanis et su bu dedim hayir istemiyorum birakin benii!
en son gelenki gorucu kadin ne yapti etti oglunu getirtti bizim eve..
valla en fazla 15 dakika felan gordum sonra gittimmm :)
kadin annemi okadar zorlamisti olacak diye.. annemde beni sey yaptiki bi sans ver oglana gidin bulusun su bu.. kadin eve gidince yazmiss ki oglum kizina asik olmus sevmis dedim ohaa lan kac dakika gordude asik olmuss hahahaha olamaz dedimm
sonra artik dedimm anne su kadina yok de istemiyorum bir iki annem yine yokyaa sans ver su bu dedi dedimm yoooooooook
sonra cok sukur bir ruya gordumm, ve onun sayensinde annem birakti tamam dedi gitti kadina dedi yok kizim istemiyor felan diye hemen kadin saydirmaya basladii anneme ki nasil olur sevdigi var demek su bu.. o an kadinin piskopat oldugu cikmistiii..
bi zaman sonra annem dedikii cok sevindim dedim neye yok dedigin icin kendi kararin arkasinda durdugun icin seninle gurur duyuyorumm dedii :)
yani acikcasiii istemiyorsan istemiyorum diyeceksin okadar..
ama hemen ertesi gun cikma otekisiyle sonra der daldan dala atliyoo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne mezunusun? Ne başardın? Nerede çalıştın? Sen otur evinde o çalışsın. Kafa yapısına bak yahu. Sizin gibileri işlerine gelince eşitliği savunuyor, kadın hakları diyor. Ee hani nerede senin sorumlulukların, insani görevlerin? İstersen doktora tahsilin olsun kafa yapın saçma cidden. Bi de adam beğenmiyor 🤔 Ayrıca okumuş adam senin gibi bir zihniyeti neden sevsin ki? Ne kadar mükemmelliyetçisiniz ya meslek beğenmiyor bi de. Aşkta, sevgide kusur olmaz zaten. Kusuru göremezsin çünkü aşk körlüktür. Senin aradığın mantık. Az bi şey mantığı olan bir insanda seni tercih etmez. Çünkü sen mükemmelliyet arıyorsun diploma arıyorsun, para arıyorsun. Kimse bir eşya yerine konulmak istemez.
65 Yorumla- +1 yıl
Bence yine de erkek taraf kadından biraz daha yüksek statüde olmalı. Çoğu kadın kendinden daha üst bir erkeği tercih etmesi doğal. Çünkü erkek altta olursa o adam ya gururuna yediremez ya da kadın adamın başını ağrıtır durur.
Cevap sahibi+1 yılYa tamam seninki başka bir konu ama kız gelmiş aldığı maaşı yazıyor şu kadar kazanıyor kira olmuş bilmem kaç diyor. Bunları yazan bir insan sevgi değil mantık arıyordur. Ama kendisi mantıksız bi kere eğer mantığı olsa kendisi de çalışabilir kendiside eşine yardım edebilir. Pastane olur, plaza olur ne fark eder demek istiyorum. Ama hiçbir şey yapma otur evde bi de adam beğenme. Onur kırıcı cidden kadınlığa, anaçlığa hakaret. Ne kadınlar gördüm ben kendi annem mesela senelerdir aralıksız işe gidiyor evine destek oluyor. Hayat kolay değil ki tek bir insana yük yıkmak için senin kraliçe falan olman lazım yani 😂
- +1 yıl
Siz de haklısınız aslında.
- +1 yıl
@theNitroZeuss katılıyorum. Ama bu kadının bir vasfı da yok anladığım kadarıyla. Üniversite okumuş olsa veya iyi bir mesleği olsa karşısındaki erkeğin statüsünün kendisiyle eşit veya bir tık daha yüksek olmasını isteyebilir. Ama bunda öyle bir durum da yok bence. Eşi para kazansın, kendisi evinde oturup keyif sürsün derdinde gibi görünüyor
- +1 yıl
@showingnoemotion. Kız yazına saglik
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İstediğin şey suç değil ama etik de değil. Tamam erkek zengin olsun ama sen ne vereceksin ona? Senin de bir şeyler vaat etmen lazım. Yanlış anlama sadece seks ile olacak bir iş değil evlilik. Kadınlar evliliğe yatırım gözüyle bakıyor. Bir de erkekler sevmez diyorlar. İsterseniz en kötü şartlarda yaşayın ama yine de biz sizi kabul ediyoruz diye bu kadar yüksek standartlarınız oluyor kendi kafanızda. İlla fiziksel olarak bir yere sabah 8 akşam 5 gidip çalışmana gerek yok. Evde bilgisayarından çalışabilirsin. Freelancer olup istediğin saatte kalkıp istediğin işi yapıp istediğin işi yapmama lüksüne sahip olabilirsin. En kötü asgari ücret bile kazansan eşinle beraber gayet güzel yaşarsınız. İlişkide her şeyi erkekten beklemek bencillikten başka bir şey değil. Kendini geliştirmemiş bir kadından çocuk sahibi olmak istemem.
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu istemen normal olamaz sen de bir sey yok sakin sakina vajinana gögüslerine fizigine guvenme onemli olan beyindir o da ya yok ya daha gelismemis kucuk gordugun parayi sen kazandin mi hic bir ay bir yere gir calis bakalim yapabilecek misin sen yan geleyim yatayim erkek bana baksin niye sana erkek baksin vajinan gögüslerin icin mi sen kendin vasifsizsin zaten senin neyine asik olduysa senin beyinsiz oldugunu gorememis ondan dolayi fizigini begenmis sen ancak s.. kk at kullanmalik olursun baska bir sey olmazsin adam insanlik yok karakter kisilik yok kanin mayan bozuk beyin desen yok o olsa bu halde olmazdin zaten kalkiyorsun mieti elestiriyorsunn kucuk goruyorsun kendi haline bakmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasip işler nasip biraz, demircinin mühendisten ilerde daha zengin olmayacağı ne malum. Ben mühendisim, çok iyi bir işim vardı çok fazla kazanıyordum. Başka iş kollarına da gireyim dedim battım. Batınca ilk önce beni sevgilim terketti. Sonra beş parasız bir de onlarca yıl zor ödenecek borçlar vardı. Sonra karşıma çok zengin bir kız çıktı, beni çok sevdi. tüm borçlarını öderim dedi. Kabul etmedim. Kimseye yük olmayı sevmem hayatta. O hayatıma girince el attığım iş bereketlendi. Onlarca yılda ödenmeyecek borcu 1 senede bitirdim. üzerine de ilk halimden çok daha zengin oldum. Para falan hepsi hikaye ben bu işten parayla satın alınmayacak beni gerçekten karşılıksız seven bir güzel kazandım.
.
31 YorumlaEvet tipik bir golddigger :D ve ona hak veren kadın milleti :D Tabiyki onunla evlenmek zorunda değilsin o başka bir konu ama neymiş çalışmak istemiyormuş da rahatlık istiyormuş da eğer rahatlık istiyorsan o zaman gireceksin bir işe çalışacaksın kendi ayakların üstünde duracaksın birikim yapacaksın yatırım yapacaksın kimseye de eywallahın olmayacak sonrasında da rahat edeceksin oldu canım sen otur evde kuş gibi erkek de beslesin seni sana soruyorum şimdi neden yapsın bunu? senin yerine eve bir tane kedi alsa aynı şey farkınız yok senin gibiler beni gerçekden delirtiyor inşallah evde kalırsın gerçekten seni alacak adamın vay haline vay vay vay
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy fakir kızların zengin araması da yani sen nesin ki sende ne var ki karşındakinde bunlardan olsun. Zengin çocuk da hayatı boyunca görmemiş bir kadını mı tercih edecek saniyorsun kafa yapılarınız uyuyacak hayat tarzlarıniz uyuşacak mi saniyorsun. Memur adam da zengin ve rahat mi oluyor saniyorsun memur işçi dediklerin ülkenin en alt tabakasi. Maaşlı çalışan demek fare kapaninda gibi yaşamak demek hem memur olsun hem rahat yasiyim hayal 😂 Memurlar geçinemiyorum o yüzden karı koca memur olsun istiyorlar niye gelip seni alsın mesela bu kadar aciz olmayın ya cjsjjcjf
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. aplaa affeerin sana bakis acisi bu olmali... dogru yoldasin vicdan yapacak da bisey yok.. ama sirf zengin diye de gitme.. sonra parasiyla ezer seni... yani sen dersin ki ev isini yapiyorum kadinlik yapiyorum vs vs daha ne istiyorsun? o da derki ozguveni olan ben olmasam da hayatta kalan bi kadin istiyorum.. nolacak o zaman... bi de isveli cilveli biriyle ttanissa oofff bi seen bi o sonra bi sen hoop bi baska o.. ruhun bile duymayabilir..
20 Yorumla
+1 yılEğer bir kadın eşine sadıksa, aldatmıyorsa ve arkasından iş çevirmiyorsa, onu parasını almak için boşanmaya çalışmıyorsa, şaibeli bir insan değilse ve eşinin başını ağrıtan bir kadın değilse maddi imkanı olan bir adam istemesi onun doğal bir hakkı bence. Sonuçta ilerde çocuğun olur çalışamak zordur. Dediğim gibi öyle birini istiyorsan onun istediği gibi biri olman lazım bu iki cinsiyet için de geçerli tek taraflı değil.
20 YorumlaGayet normal bence. Ama sevme ihtimalin olmalı biraz olsun ona kanın kaynamalı. Mesela sırf zengin diye fiziksel olarak beğenme ihtimalin olmayan veya senden yaşca büyük olan birine duygusal yönden bağlanamassan onada sanada evlilik hayatı ızdırap olabilir
O yüzden kumar gibi. Ya kazanıcaksın ya da kaybediceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZenginim param pulum var hem aileden hem kendim ticaretle kazanıyorum çok şükür. Senin gibi birini değil eş hizmetçi diye bile evime almam. Davul bile dengi dengine çalar. Memur falan için bir şey diyemem ama zengin birinin varoşlarla ne işi olur? Senin başına gelecek şeyi söyleyeyim zengin bir adam çıkar karşına evleneceğim diye sever kullanır sonra gtune tekmeyi vurur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Yargılamıyorum çünkü herkesin önceliği farklı bu bir ikincisi ise kim bu devşrde sefalet ister ki. Zaten aman aman bir duygun da yok o insana karşı. O yüzden içine hangisi sinerse onu seç ayrıca o çocuğa yamuk falan da yapmıyorsun öyle düşünme daha düşünme aşamasındasın. şu an vicdanın sızlasa bile kriterine uymadığı için reddedebilirisn bu çok doğal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki mecbur değilsin. Taş gibi fiziği olan kız dururken sırf iyi diye kimse şişkoyla evlenmiyor. Kendini pazarlamayı bileceksin, erkeklerin de istekleri bitmiyor sonuçta. 1 kere evleneceksin gayet de haklısın. Sadece beğenmediğin kişileri aşağı ve hor görme kafi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılSen ben çalışmam evde dururum deyip karşıdaki şöyle olsun böyle iyi olsun diye bekleyemezsin bence
Hayat eskisi gibi değil. Kadınlar iş hayatında artık. Onu geçtim eskiden tek maaşla geçinilebiliyordu, şu an imkansız.. biraz bencillkik seninki10 Yorumla
+1 yılÇocuğun 17 binini küçümseyen sen naptın bu hayatta? 1 liran gelirin yoksa konuşmaya hakkın bile yok.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuç değil ama şunu düşün, böyle biri gelip fakir birine ya da normal birine talip olur mu? Ya çok aşırı güzel olmalı ya başka bir kariyer para bir şey olmalı. Bunun cevabını bulursan yanlış değil
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSuç değil, sorumluluk almayı istememek denir. Aklı başında adamlar bu tarz kadınları evlilik için epk tercih etmezler.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Parayı değil huzuru aramalsn ne parası olanlar var evinde bir gün huzur yok, geçim sorununa tabiki dikkate almak zorundasın, qma tek taraflı değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir TL kazanmayan kadının derdine bak bu yüzden işte kadınlar tarafından tercih edilen değil kadınları tercih eden olacağız. Ki ben ve çevrem de öyle. Önce git kendini geliştir madem geçim sıkıntısı var bir şeylerin ucundan tut sonra konuş
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman ev işleri ve çocuklarla da ilgilenirsiniz artık. Alışverişleri yapar, yemekleri pişirir, evi temizler, sorumlulukları da üstlenirsiniz. Kadın veya erkek biri çalışıyorsa iyi bir para getirmeli ki refah içinde yaşanmalı. Diğer eş de ev işlerinin sorumluluğunu almalı
Cevap sahibi+1 yılBen her şeyin sorumluluğunu alırım çiçeğim. Yaşım 28, 18 yaşından beri yalnız yaşıyorum. Yani bir evin tüm gerekliliğini ben yapıyorum. Üzgünüm ama çoğu kişiden de daha fazla para kazanıyor ve cidden birikimim de var bu yüzden de diyorum ki ben tercih edilen değil, tercih eden durumdayım.
- +1 yıl
Evleneceğin kişiyi SEÇENRK olarak gören birinin evleneceği kişi ancak ezik biri olur. Seçilen kişi olmayı gururuna ve onuruna yediremeyen biri olarak iyi ki sizin gibi SEÇTİĞİNİ SANAN kesime denk gelmemişim. Zira ben karşımdakine nesne gözüyle değil İNSAN gözüyle bakıyorum. Düşüncemim doğru, düşüncenizin yanlış olduğunu düşünür ve belirtirim.
- +1 yıl
Ve evlenip evlenmemek tercihe bağlıdır. Sorumluluktan kastım çocuk ve onun getirdiği gereklilikler. Evine bir değil iki kişi geliyor. Eşin ve çocuğun.
+1 yılGün gelir beğenmediklerimizin sevgisi , hayran olduğumuzların ihaneti ile kalırız:)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de kadınlar evlendikten sonra evleriyle ilgilenmeli eğer rahat edemeyecekse baba eviyle aynı pozisyondaysa evlenmesin mantık düşünenler için diyorum çünkü sorumluluğu artacak gerek yok
31 Yorumla- +1 yıl
bunu şöyle değiştirelim. Eğer kadın erkeğe hiçbir şey katmayacaksa evlenmesin ne gerek var? durduk yere karının tribini çekecek onu isteyecek bunu isteyecek yapacaksın memnun olmayacak daha fazlasını isteyecek bütün gün evde oturacak sen onu besleyeceksin neden? gitsin bir tane kedi alsın eve hiçbir farkı yok hemde daha az maliyetli
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyide senin ne özelliğin var bu kadar şey istiyorsun da sen eşine ne vereceksin?
20 Yorumla yo niye olsun istediğini seçmek sana kalmış bu devirde para istemeyen kim var herkes paraya bakıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılPara için evlenen, kafasında bir miktar, gelir kuran kişi fiyatını belirliyor demektir. Nelerin fiyatı olur malum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz emekçi sınıfı insanlar evimize helal lokma götürdüğümüz için evlenemiyorsak batsın bu zihniyet.
00 Yorumla Memurun maddi durumu iyi He 🤣 aldığın en fazla 30 bin ev kiraları 15 bin sjsjsja
04 Yorumla- +1 yıl
@Ahmet0541 aynen yaa,
- 1 yıl
memur var 35 k alır. memur var 57 k alır. branşına göre değişir. 50 k üstü de bu devirde fena değil.
- 1 yıl
@artofancient 1 yıl önceki görüşüm, o. maasta kişiye göre evdeki kişi sayısına göre değişir
+1 yılBilgisayar mühendisi seni alir mi sence? Mantikli düşün sen erkek olsan alir miydin?
10 Yorumlaistemek en doğal hakkın sadece ufak bir fark var insan istediklerini önce kendinde barındırmalı.
10 Yorumla
+1 yılDavul bile dengi dengine senin neyin varda zengin seni napsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılsuç değil ama hoş değil. daha demek istediklerim var ama neyse...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSen evlilik yerine şirket ortaklığı yapmak istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılMemurlar zengin mi ki, bunu burada söylüyorsun başka yerde söyleme bari 😀😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide begenip istediginle evlen.. her isteyenle evlenmezsem ayip olur mu diye dusunecek bisey yok. ne demisler bi kizi 1000 kisi ister 1 kisi alir
00 YorumlaHayır seç değil istersin ama alabilir misin o sorun neden suç olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin bir garantisi yok ki artık bu zamanda. 👍🏻
00 Yorumla Bu başlığı sitenin girişine assınlar da herkes Türk kızını tanısın. 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSuç değil ama bence bunu düşünmek yerine kendi paranı kendin kazan. Bir ekrege muhtaç olma.
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi insanlar bizden uzak dursun dünyanın bin türlü hali var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Niye suç olsun böyle bir imkanın var kullanacaksın tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamallık yapıyorlar birde kendine zaman da ayırmıyor akşama kadar köle gibi çalıyorlar ooo hele İstanbul da 17 bin hiç yetmez çok aşırı pahalı şehir gerçi her yer öyle oldu ama İstanbul bi tık kazıkçıların şehri sen istersen zengin olgun yaşlı kendine bul kurtul yaşın kaçtı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi sonuçta bir kez evlenmek istiyor insan
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla denk isen hayır ama ondan daha düşük seviyede isen evet davul bile dengi dengins
00 Yorumla Çok haklısın gerçekten.. emuru boş ver... ne iş yapıyorsun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğini seçebilirsin kimseye bir bağın yok bunu düşünmen saçma hayat senin mantıklı olanı seç derim ilerde istediğin hayatı yaşamak için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher ınsanın hayata bakısı aynı olmaz o sebebten kımse de elestırmemelı belkıde ve hıc asık oldunmu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bilgisayar mühendisiyim, ben seni niye seçeyim bir düşün 😂
00 YorumlaSaalak olma. parasız adam gereksiz adamdır. Parasız adam dertten sıkıntıdan pipisi bile kalkmaz. sana abla tavsiyesi. Zengin değilse hiç evlenme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bekar kardeşim var 28 yaşında. Ekonomik durumu iyi onun. Cafe işletiyor, 40-50 bin kazanıyor aylık. Ama senin neyin var o önemli. Mesela aylık kazancın nedir. Biz herkesi gelin alamayız ki
11 Yorumla- +1 yıl
Eğer bir kadın eşine sadık kalabiliyorsa ve Gold digger değilse, ihanet etmezse maddi imkanı olan bir adamı tercih etmesi onun hakkıdır bence. İlerde çocukları olur belki de.
şu an hayat şartları zor elbette rahat şartlarda yaşayabilmek için bunu istemen normal herkes böyle düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılNe vaat ediyosun ya da senin ne özelliğin var neden sana bankamatik olsun birisi
00 Yorumla
+1 yılDavul bile dengi dengine derler denginse dene şansını derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen unv mezunumusun sen maddi durumun iyimi
10 Yorumla Suç değil akılsızlığın net göstergesi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır şekerim tabiki değil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. her şeyi anladım da memur 😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılHayır bende istiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyanlışı kendine yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSuç değil. Çıkarcılık:)
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Memur veya zengin, varlıklı birisi ile evlenmeyi istemek suç mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler