Kız o kadar okumuş ama çarpma bile bilmeyen evde kalmış kız zengin biriyle evleniyor saçmalık değil mi okuyup memur olanlar sü rrünüyor bence kirayla faturayla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zaten hayatın kahrını orta sınıf dediğimiz biz okumuşlar çekiyoruz. Vergi veren biz, düşük maaşa fazla fazla çalışan biz
Aynen memurlar zar zor geçiniyorlar
Yoksulluk sinir 54bin lira olmuş. Devletin memuruna verdiği maaş 50yi bile geçmiyor. Az kaldı ama terk edicem ülkeyi
Ülkeyi batırdılar memurların maaşı eridi enflasyondan
Yaşanmaz bu ulkede.
Green card da çıkmadı zaten. Neyse şimdilik Avrupa'ya bari gidelim
Green kard ne dmek heryerde gmrğdm ben
Green card Amerika için göçmenlik başvurusu. Amerika'nın kendi politikası ve kendi resmi sitesi üzerinden yapılıyor. Arada bir açıp rastgele çekiliş yapıyorlar. Green card çıkarsa Amerikada oturma ve çalışma izni veriyorlar
Hepsi zorlaştı artık wat projesi için bile onya vermiyorlar kaçak gidenler yüzünden Bi tane düzgün yaptığımız iş yok
Evet maalesef 😏
Ben Almanyadan buldum da iş, biraz daha Almanca geliştirmem lazım, sınavdan geçmiyorum. B2 istiyorlar
Wat projesi nedir?
Üniversite öğrencileri yazın çalışmak için gidiyor almanyaya da gidiyor bu projeyle katara da dolar kazanıp geri geliyorlar ama çoğu kalmaya başlamış ondan az çıkıyor
Haaa. Yani öğrencinin bakış açısıyla düşünecek olursak ben de yapabilirdim yani böyle bir şey. Haliyle onlar da haklı olarak almak istemiyorlar. Pasaportumuzun gram itibarı kalmadı. Sokacam ya, 200 bin yıllık insanlık tarihinde denk geldigimiz döneme bak. G. tume yaprak koyup ormadan mızrakla ava çıksam şu dönemde yaşadığım stres kadar stres yaşamazdım. Sokayım hükümetine de devletine
Pardon ya, sinirlendim kendi kendime, hızımı alamadım 😅
Yazdığın şeyi çoğu kişi yaşıyor zaten haklısın fghjkk
Ben bu hesabı karıya kıza yürürüm, sapıklık falan yaparım diye açtım yine siyaset konuşuyorum aw djdjdj
Ölmedi gitti anasini satim...
Erkekler niye böyle gfjgkvkfkvkvkk
Beynimi getirmicem bir daha siteye gelirken djdkdk
Saçmalık kızlar evlenebiliyor öyle biriyle. Fakir bi kızı zengin bi erkek alır fakat fakir bir erkeği zengin bi kız almaz.
Yanlış düşünüyor sun bence. Herkes istediği ile evlenmeli. Bu ayrım yapma sebebin nedir?
Zenginle evlenen kız hiçbir çaba göstermiyor okuyan kız canı çıkıyor ömür boyu çalışıyor
E oda kendi gibi memurla evlensin. Okumayan kız belki okuyamadı niye böyle diyosun yanlış anlama bende memnuurm zengin karı mi alayım bende 😜🤣🤓😁
Erkekler zengin kadın bulamaz zaten ben zengin erkelerle evlenen kadınlardan bahsettim ailesi zorba olanlar hariç diğer herkes okuyabilir bu arada ortaokuldan beri çalışıp kendini okutup memur olan tanıdıklarım var yani bu dediğin f iyasko
Yani okudu diye zengin koca mi hak ediyor şimdi ne saçma düşüncen var ya inşallah kocasız kalirisn ne okudun ne memurusun sne
Kocasız kalırsın ne ya ne saçmalıyorsun sen evet evde oturan eğitimsiz maaşsoz kızlar haketmiyor zengin kocayı o kızlar o kadar oluyor çabalıyor onlar hakediyor kendi parasını kendi kazanıyor diğeri gibi evde pineklemiyor
Ya sen ciddi olamaz sin😁 kızım sanane milletin alacağı koca dan dwlimisin
Sen varya 30 dan önce evlenemzsin🤓😁
Ne saçmalıyorsun sen saçma sapan konuşuyorsun
Böyle düşünüyorum saçma olan nedir
akıllı olunda bulun o zaman
Nereden bulacaz
zenginler nerde takılıyorsa orada
Haklı kankam
Keşke annemde zamanında öyle yapsaymış
Benim annanem de babannemi de çok zengin biri istemiş birisi istese şu an yurtdışındaydı
Okuyanların değeri yok
Anamda keşke doktora varaymış
Saçma düşüncelerde bugün
Ne saçmalık ya kendinize gelin bu ne ya
Puhahaha memurlar bu konuda bile ağlıyor:)
Evlen o zaman
Memur musun
Genel olarak yorum yaptım okuyanlar sürü nuyor aslında bizim Bi tanıdık zengin biriyle evlendi hayatını yaşıyor evi arabası herşeyi var diğer kız memur ailesinin durumu da baya iyi ama memur biriyle evlendi zar zor geçiniyorlar
Ya karı koca memursa min 80k giriyor o eve. Kirada bile olsalar 60k kalır. 60k ile mi zar zor geçiniliyor?
Ayrıca zengin kızlar da memur erkeklerle evlenmeli haklısın. Zügürt memur kızları alıyor sefaletle yaşıyoruz 😁
O 80 i almak için canları çıkıyor havadan gelmiyor memur olup tatile bile zor gidenler var evlenseler en az bir milyon çıkacak gözden okumamış zenginle evlenen kız ise ekmek elden gölden tatilden tatile gidiyor
Zengin kadın fakir erkekle evlenmez ki ne alaka bunu herkes biliyor zaten
Arkadaş çözemediğim şu. Memursun okumussun da lütfen aydınlat beni
Zengin erkekler memur alınca zengin kızlar ne oluyor? Onları kim alıyor? Asgari ücretlilerle mi evleniyorlar? Kendinizi nasıl dev aynasında görüyorsunuz arkadaş.
Zengin kadın fakir erkekle evlenmez
Zengin erkekler fakir kızlarla evlenir
Peki zengin kızlar evde mi kalıyor?
Zengin kadın her zman zengin erkekle evlenir kaf an basmıyor mu senin ben soruda zengin erkeklerden bahsettim zengin kadınlardan değil zengin erkelerle evlenen kızlar hiçbir çaba sarfetmeden paranın üstüne konuyor ama memur kızlar canı çıkıyor okumak için zar zor memur oluyor
Galiba senin kafan basmıyor 😂😂 diyorum ki zengin kadınlar zengin erkeklerle evlenınce ortada evlenilecek zengin erkek mi kalıyor? Zengin erkeklerin sayısı zengin kadınların sayısıyla aşağı yukarı eşittir.
Ha sen dururken zengin kadınları almamalari lazım. Evde kalsın onlar evet. Seni bulup senle evlensinler 😁
Sen neden bu k udurdun anlamdım ama zengin erkek sayısı zengin kadından fazla holdingleri fabrikaları ülkeyi esnafına kadar erkekler yönetiyor senin mantıkta o kadar saçma ki 50 tane kadın zengin varsa 50 tane zengin erkek mi var mantığa bak otu azalt biraz 😄
Ve ben benimle evlensinler demedim genel olarak sordum sen çok f essat ve kudu ruk birisin
Bak o holding fabrika vs iddiadan çıkmıyor işte. Miras malı onlar. Zenginler Anadolu'nun köylüsü gibi kız erkek ayrımı yapmıyor. Kızları da erkekleri de şirketin yönetim kurulunda var. Şirketler sadece ismi geçen erkeklerin değil. Onların kızkardeşleri ve kızları da o mirasa dahil isimleri medyada çok ön plana çıkmasa da. Yaniii ülkede zengin erkek ve kadın sayısı aşağı yukarı eşit. Kapiş?
Fessat ve kudduruk olduğumu nerden çıkardın. Rüyada darı görüyorsunuz değişik kafalar yaşıyorsunuz ben de uyarıyorum. Hiçbir zengin gidip fakir mahalleri gezeyim de bir kızı memur olmak için çabalamadan alıp mirasıma ortak edeyim demiyor:)
Değil tabi ki erkekler daha fazlada sen sanki hepsini tek tek saymış gibi konuşuyorsun 😄ve o kadar içine battı ki bu soru paragraf paragraf yazıyorsun okumamış fakir eğitimsiz çirkin olup o kadar zengin kişilerle evlenen var ki hepside fakir çoğunlukla ama gururu olan memur olup bileğinin hakkıyla mesleğini yapan bir kız ömür boyu amleleik yapıcak ülkenin gerçeği hatta şöyle de var memur olup evlenip kiraya giden o kadar varki çoğu evde kalmış kız evi olan biriyle evleniyor bu devirde evi olan biriyle evlenmek bile lüx yani memur olan kızımız hertürlü zarar ediyor
Bak şu zihniyet hastalıklı zihniyet işte. Memursun ama kendini m. l olarak görüyor para karşılığında evlilik kovalıyorsun resmen. Memurum ve varlıkli bir aileden geliyorum. Aşırı zengin olmasak da varlıkli bir aileyiz. Aile dostlarimiz da genel olarak zengin. Öyle sandığın gibi cinsiyetler arası uçurum yok ne çevremde ne ülkede. Fakirler nasıl eşitse kadın erkek sayısı orta gelirliler nasıl eşitse zenginler de öyle eşit. Kolay kolay hiçbir zengin de halkayı asıp aşağı düzeyden biriyle evlenmez. Sen nasıl ki asgari ücretli biriyle evlenmez hatta kendi düzeyinde biriyle evlenmekten bile kaçınıyorsan zengin çıtayı neden düşürsün? Kafayı usutmeyin bu kadar
Ve cidden söylediğin sözlere bakıyorum yok kudurdun yok içine battı bilmem ne memurluğu hak edecek karakter yok sende. Seni adam yerine koyup yazdığım kabahat. Hadi zengin kovala sen. Bu kafayla mutlu olamazsin edemezsin hatta. Milletin günahına girme
Ya sen ne hikayesi anlatıyorsun fakir aileden çıkıp yurtdışında 5 6 evi olan evin tek oğluyla evlenen tandığım var😄 sen hastalıklı bir zihniyetsin asıl eğitimsiz evde pinekleyen biri eğitimlinin kendi parasını kazanan birisin yanında deperi ne olabilir ama bedavadan hiç uğraşmadan istediğine ulaşıyor bunu okuyan hiç bir kız sindiremez hayatın gerçekliği
Ben zengin kovalamadım hiç ortaya bir soru attım sen sürekli ben bunların peşindeymişim gibi saçma sapan cevplar verdin hasta msın nesin anlamdım asıl ben seni adam yerine koyup yazdım senin birler içine batmış ondan uzattın benimde vaktimi aldın
Kark aatersiz oldupunu sen kendin belli ettin zaten sen kimsin benim memuriyetimi sorguluyorsun h adsi z sana mı kaldı
İstisna denen bir şey var duydun mu? Sen bu kafayla nasıl üniversite okuyup kpss kazandın? Tümevarım yöntemiyle evlilik kovalıyor:) benim yakın bir tanıdık da ülkeyi aşan bir ünvani varken asgari ücretli bir erkekle evlendi. Öyleyse zengin kadınlar fakir erkeklerle evleniyor tüm erkekler zengin kadın kovalasın 😅 sen bu kafayla büyük kaybedersin.
Ben zengin kovalamadım diyorsun da hiç inandırıcı değil. Sabahtan beri ağlıyorsun yorumlarda. Bırak git işine 😂
Şu soruda yazdıgın şeyleri aklı salim bir meslektaşını okut senden kaçarak uzaklaşır. Sorgulamayayim da napayım 😁
Aaaa vaktini almışım 😂 böyle boş ve olmaz rüyalara dalacak vaktini aldığım için üzgünüm. Hadi tatlı rüyalar 😁
Senin içine birşeyler batmış başından belliydi zaten yorumaörlını gülerek okuyorum ki normalde çok çabuk sinirlenen biriyimdir 😄sen uzattığın için uzattım yoksa çok içime batan bir dert değil hiçbir zman altta kalmam eğitime gelecek olursak şu an üniversite okuyorum lisede de her zman okul birincisiydim istisna oldupunu biliyoruz ben sadece okuyanların coğu en ayi yerine konulduğunu hissederek yazdım ama senin içine battı baya
Tamam haklısın
Evet haklıyım b oş yapma
Tamam
Bu arada burcun nedir bu kadar tartıştığın için merak ettim
Kova
Belliydi zaten bu arada şunu ekliyim ben sevgilim daha az harcasın diye evden yemek götüren insandım ona rağmen aldatıldım yemek götürdüğüme göre durumunun nasıl olduğunu anlamışsındır iyi günler dilerim
Zenginlerin çoğu da metres tutuyor. Ayrıca üniversite cagindaysan o yaştaki erkeklerin ciddiyet düşüncesi bu olur. 25 26 yaşından küçük erkeklerden beklenen hareketlerdir
İlk sevgilim olmasına rağmen esc la aldatıldım erkekler değerden sevgiden fedakarlıktan anlamaz nerde değer kıymet bilmeyen kendi değerini bildiren amacı para olan varsa o el üstünde tutulur yapacak bir şey yok
haha, güzel yaklaşım