• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Zengin erkekle evlenmek sizce de daha mantıklı değil mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Benim güzelliğime göre evleniyorsa ben de ondan bir beklenti içine girerim kardeşim. Haksız mıyım?
Zengin erkekle evlenmek sizce de daha mantıklı değil mi?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• DesignerGFX
    DesignerGFX Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.

Zamanında çok yakından tanıdığım birinin başına gelmiş olup daha sonrasında (şuan hâlâ) ızdırap içinde yaşayan, parası batsın! sözünü günde en az 10 kere kullanan ve keşke simitçiye varsaydım da bu pislikle evlenmeseydim diye veryansınlar ettiği durum :)

Ha tabi her zengin kötü çıkacak diye birşey yok, her orta halli de kötü çıkacak diye birşey yok. O yüzden varlık durumuna göre değil, adam olanını bul.. Mantık budur. Senin dediğin mantık değil, dene, denemek bedava. Ama denediğin şeyin "hayatının tamamını sirayet edecek, hayatındaki en önemli konu" olduğunu da unutma ;)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• FrEEPoWerFuL
    FrEEPoWerFuL Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

çok mnatıklıı

1
    0 Yorumla
  • purpleisbest
    purpleisbest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

eskiden hatırladığım bir mevzuydu. seni aydınlatacağını düşündüm :)
    sosyal.hurriyet.com.tr/.../zengin-bir-erkekle-evlenmek-isteyen-kiza-verilen-cevap_29099119

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bin beş yüz elli kere okuduğumuz bir yazı. Katılmıyorum. Mankenlere, ivana ya falan bak. Kim hazır varken, çalışıp da heba olmak ister.

Yorumla
    • purpleisbest
      purpleisbest
      +1 yıl

14 yaşımdan beri çalışıyorum. varlığında yokluğunda dibini gördüm. sırf güzelliğim için zengin bir adamın bir kadınla evlenmesi, estetik ve doyumu son sınıra ulaştığında biter. Adam da salak değilse o kadına sağlam bir sözleşme imzalatır ki örneklerini bizzat fazlasıyla gördüm. pembe rüyalara devam et...

Yorumla
    • Makbuleburs5
      Makbuleburs5
      +1 yıl

Kizin yaptigida terbiyesizlik ama adam ondanda terbiyesiz. Kendini bir b.. ok sanıyor. Boyleleri dua etmeli paralari oldugu ocin cunku genelde bunlar ya tipsiz olurlar ya da yaslari gecmis dedeler oluyorlar
      Zavalli adam oda kendisini parasi ile avutuyor

Yorumla
  • acarmunire
    acarmunire Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

mantıklı

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

17

Cevap

• Imperfectt
    Imperfectt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 88%
    +1 yıl

Haksızsın para huzur değildir bence aşk bambaşka be öyle başını her gece yastığa koyduğun zaman onun gözlerine bakıp uyumak varken paranın ne önemi var ki elini parayla ısıtamazsın ama sevdiğinin elini tuttuğun an öyle bir ısıtırsın ki elini kalibin onun aşkıyla ısısıyla kavrulur. Ama para öyle bir illet ki sevdiklerini bile kaybetmeni sağlar ama aşk sevgi öyle birşey ki hem bu dünyada hem öbür dünyada sevdiğinle sonsuza kadar kalmak en kralıdır. Zengin erkek sana parasından başka ne sevgi ne huzur hiç birşey vermez.

1
    0 Yorumla
  • ajite
    ajite Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 56%
    +1 yıl

xx kromozomlu olmanın, erkeklerin sırtından asalakça geçinmeni meşru kıldığını da nereden çıkarttın? kendi paramı kazanıp kendi hayatıma gönlümce yön vermek varken niye isteklerimi gerçekleştirmek için bir erkeğe ihtiyaç duyayım ki? alayınız parazit!

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Parazit deme kendine :)

Yorumla
  • OgzhnOztkn
    OgzhnOztkn Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Senden güzelini bulunca ne yapacaksın?

www.bilgifeneri.com/.../boynuz-dallari.jpg

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben daha zengini bulursam ne yaparım :)

Yorumla
    • OgzhnOztkn
      OgzhnOztkn
      +1 yıl

Her türlü sonuç boynuza çıkıyor hanım apla
      Ne sen dünyalar güzelisin
      Ne de sırf güzelliğin için sana sadık kalacak zengin irkek var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzelim :)

Yorumla
    • OgzhnOztkn
      OgzhnOztkn
      +1 yıl

Hı-hı şüphem yok

Yorumla
    • girlofire
      girlofire
      +1 yıl

beni alana kadar zaten görmüştür benden daha güzelleini hatta birliktede olmuştur beni aldığına göre demekki bana aşık olmuştur olay bitmiştir arkadaş :)

Yorumla
    • OgzhnOztkn
      OgzhnOztkn
      +1 yıl

@girlofire yıllar geçecek sen yaşanacaksın ama o buyuk ihtimalle genç kızlardan vazgeçmeyecek, anladın?

Yorumla
    • girlofire
      girlofire
      +1 yıl

yaşlandıktan sonra aldatısa aldatsın ne yapayım güzel yaşamak önemli güzel yaşlanmak ayın 15 ini iple çekerek değil

Yorumla
    • OgzhnOztkn
      OgzhnOztkn
      +1 yıl

@girlofire bu kadar paraya düşkünsen bisi diyemem dostum her insanın kalbi ve midesi aldatılmayı kaldıramaz.

Yorumla
  • serel34
    serel34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Haksızsın. Her iki düşüncede yanlış. 70'ine gelince sende aynı olacaksın tüm bayanlar gibi eğer güzelliğine bakıyorsa beyfendş. Ve eğer parasına gittiğin bir erkeğin bir gün Allah yok etse o malı mülkü demekki ilk fırsatta vuracaksın tekmeyi..

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

bu açıdan baktığında haklısın. ama hayırlı bu bu bakış açısı dersen, sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • SaaKi_90
    SaaKi_90 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Haklisin önemli olan ihtiyaç karşılanması zaten evliliklerin yüzde sekseni uremek için yapılıyor arka planda kim kime dum duma

1
    0 Yorumla
  • pizzaşığı
    pizzaşığı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Valla dün en son buradan bir beyefendi ile zengin birer hatun ve zengin koca bulmamız gerektiği hakkında konuşuyorduk.

0
    1 Yorumla
    • atakaman
      atakaman
      +1 yıl

zengin koca neden seni tercih etsin özelliğin nedir

Yorumla
  • Galatasaray_19o5
    Galatasaray_19o5 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Sende onun parası için evlenmek istiyorsan , onlarda sizi kullanıp kullanıp böyle atarlar işte atıyorlarda haksız miyim?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

tabiki mantıklı bu devir para devri kızım paran yoksa evde oturur aç karnına birbirinizi seyreder durursunuz nereye kadar

1
    0 Yorumla
  • Pesimistic_
    Pesimistic_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

Kendim çalışırım, kendim kazanırım. Hiçbir erkeğin parasına da muhtaç kalmam.

0
    0 Yorumla
  • Dereboyu64
    Dereboyu64 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

dogal bısı kızlar ya tıpıne ya cıpıne bakar dıye bır soz var sen cıpıne bakıyon demekkı :D

1
    0 Yorumla
  • mehmetcetiin09
    mehmetcetiin09 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Bir elin yağda, bir elin balda olur.
    Kız haklı beyler dağılın.

0
    0 Yorumla
  • SavcıBey
    SavcıBey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir kızın güzelliğine aşık olarak kızı sevebilirsin ama bir erkeğin parasına aşık olarak onu sevemeszin arada fark var yani.

0
    18 Yorumla
    • girlofire
      girlofire
      +1 yıl

bir erkeğin fakirliğine aşık olunmaz kimse baba evinde iyiyken daha alt seviyede bir erkekle evlenmek istemez evlenenlerde mutsuz olur kızlar sadece paraya bakmıyoki zaten hem yakışıklılığa hem zenginiğe bakıyo ikisini birarada arıyo ama durumuçok iyiyse aşık olur çünki para erkeği Seksi gösterir ;)

Yorumla
    • girlofire
      girlofire
      +1 yıl

ya arkadaşım burda mesele aldatılmayı göze almak değilki hem aldatmyan erkek olurmu hiç bakışmayla bile aldatıyolar yaşlı insanların o yaşa kadar aldatmamaları mümkünmü her kadın aldatılır zaten belirli dönemlerde kimi boşanır kimi boşanmaz kimi aldatıldığını öğrenir kimi ustaca yapar gizli kalır mesele maddiyat ve evet yalanmı erkeklerde zeginolmak ister paraya önem vermeyen insan var mı bu devirde fakir bir kızlamı evlenirsin yoksa aileden durumu iyi bir kızlamı bu devirde kaldıki erkekler daha çok önem veriyo bence maddiyata hepsi çalışan eş istiyo kadın doktor oldumu elde edemeyeceği erkek olurmu isterse çok çirkin olsun?

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

@girlofire aldatmak ne alayka? anlamadım gitti. Neyse, parası için evlenen kızlar genellikle mutsuz olur aşık olmaz ve tak boşanmalar gerçekleşir. Ancak, bir erkek kızla güzelliği için evlense aşık olabilir. Mesela, benim güzellik takıntım vardır. Güzel kızlar beni mutlu eder. Hemde neredeyse aşık bile olacaktım. Bir de ben zengin kız felan aramam. Namuslu ve güzel buldummu evlenirim. Tabiki üniversiteyide bitirmiş olacak ki, evlenme şartlarımın içinde bir mesleğe girip, çalışmasını isterim. Mesela, ingilizce öğretmenliği bitirmişse, öğretmen olmasında yardım ederim. Bana muhtaç olmasını istemem ve ev hanımı alırsan, boşanınca senden maaşının 1/3 nü her ay söker. Hal böyle olunca, düzenli maaşı olan eşle evlenmek daha mantıklı 2600 olsa dahi yeter.

Yorumla
    • girlofire
      girlofire
      +1 yıl

ben parayla mutlu olan ama parasızlıktan boşananları gördüm daha çok kadınların kızların yüzde 99.9 böyle yüzde biride senmi bulucan ama kız bakar evde kalacak evlenmeyi düşünür kezban gibi evlendikten sonrada nerde lüx arabalı paralı bir erkek görür iç çeker içine düşer kapalı türbanlı kadınlar bile böyle çok görüyorum ama bu kadınların kocaları aldatılmaya mahkum iyi yapıyo okadınlar bence kaşa göze boya cilde bakarak karı alırsan böyle olur kimse kimsenin içini merak etmiyo tabi bu kadınlar yaş aldıkça bir ahlak abidesi oluyolar çocuklar büyüyo tabi sonrada aaah vaaaah para neymiş bir soğanım ekmeğim olsunda bilmem nede ne ama gençken hangi adamlara iç çekti

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

@girlofire hukuk okuyorum çevremde geniş çok şükür. En kötü ihtimal kurum avukatı olup, 3000 tl alacam 26 yaşıma kadar evlenmesem bu para 4000 ne kadar çıkabilir aldığım davalar sayesinde inşallah. Ayrıca, ülkemdeki haysiyeti kötü kızlarla evlenecek kadar aptal değilim. Azerbaycam/Baküde gurbette büyüdüm tam 12 sene. Hem rus, hem Azeri kızlarını hemde bizim kızları tanıdım. Annem Azeri olduğu için Azerbaycandan kız almakta zorluk çekmem. Zira, Azerbaycanın tek iyi yanı varsa, o da namuslu, güzel, kibar, zarif, sadık olan ve paraya değilde daha çok karaktere bakan kızlarıdır. Çok şükür bizim kezbanlara muhtaç değilim inşallah. Bu arada Azeride Türktür yabancı ırktan evlenmem.

Yorumla
    • girlofire
      girlofire
      +1 yıl

azeriler rus sayılır ayrıca paraya ruslar daha çok önem verir aslında yer yüzünde paraya önem vermeyen kadın yoktur azerileri görüyoruz evlenme programlarında nerde zengin bir adam var ya iranlı ya azeri ya da rus geliyo sıradan bir erkeğe geliyolarmı kadın kadındır sana paran için gelmeyecek tek kız zaten aileden zengin olan kızdır onunda çıtası yüksektir her halükarda boşanırsan senin paranı nafaka olarak yemeye çalışan bir kadın olacak

Yorumla
    • girlofire
      girlofire
      +1 yıl

azerileride ruslarıda tanırım bende erkek arkadaşım rustu

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

@girlofire Azeriler rus felan sayılmaz. Ruslar namussuz olur. Yani önüne gelene verirler. Ama, Azerbaycanda bir sürü Azeri kızı gördüm ancak 6 tane hafif kız gördüm ama bunlardan kaçı geniş bilemiycem. Ama Türkiyede tutucu ailenin kızlarında bile bozuklar dolu. Ege, Antalya, ve Trakya tam bozuk hemen hemen. Arkadaş Azeri ve Izmirde okuyor. Azeriler hiç pas vermemiş ama Izmirin genişlerirahr

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

@girlofire ama izmirin genişleri rahat bırakmıyor. Namuslu kızların olduğu 4 bölge var. Bunlar;

1 güney doğu- hain dolu ve kürtler olmaz!

2. Doğu anadolu- doğal güzellik yok ve kilo sorunları var

3. Karadeniz- kızları kaba ama Azeriler kibar

4. Iç anadolu- çabuk kilo alırlar ama Azeri kızları almaz. Ben 12 yıldır tanıyorum ve anamda Azeri hal böyle olunca, kızları candır benim için.

Yorumla
    • girlofire
      girlofire
      +1 yıl

ya sen kimi alırsan al o beni ilgilendirmez bende doğuluyum bende türk erkeklerine bakmıyorum ilgilenmiyorum ha çok zengin biri gelir ayda enaz 20000 kazanan evlenirim yoksa evlenmem lüks yaşamak ayrıcalık her kız parayı tercih etmez ama herkız paralı adam ister azeriye türke bakmaz sen yarın öbürgün azeriyi aldın boşandın çocuk var nafaka almıyacakmı söke söke donuna kadar alabileceği maximum neyse alır ay kalsın kıyamam diyen olmaz hele azeri kadınları daha çok öyle işleri güçleri para zenginlik çünkü onların ülkesinde iş adamı çok sokakları lüx araba dolu tr. de oyle arabalar ancak çok zenginlerde var kızlar nasıl lüx yaşanır bildikleri için para derdindeler bizim ülkedeki kezo zaten parası olsa bile yemeyi bilmiyoki ayda 5000 maaş alan adamı zengin sanıyo bilmiyoki onun kaç yere borcu var nekadarını yiyebilecek yemesinide bilmezler gerçi

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

@girlofire @Şirinbebekk bu doğulu bayanın son yorumu hakkında ne düşnüyorsun? Sence Azeri kızlarını, kendileriyle karıştırdı galiba.

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

@girlofire Ayrıca, bu zamanda kimse doğuluyla evlenmek istemiyor sen en iyisi o rus sevgilini kaçırma. Nice erkekler gördüm, doğulu diye sevdiceğini terk eden. Sen hiç umutlanma bence. Ayrıca, dediğim gibi kadının düzenli maaşı varsa, nah nafaka alır. Ancak çocuğun nafakasını alır bende seve seve veririn. Inşallah böyle durumda olmaz tabi

Yorumla
    • Şirinbebekk
      Şirinbebekk
      +1 yıl

Arada öyle isnisnalar cıkabiliyo azerilerin icindende

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

@Şirinbebekk aynen ama genelleme yapmış. Neden benim yorumumun altına geldiğini bile anlamak mümkün değil.

Yorumla
    • Şirinbebekk
      Şirinbebekk
      +1 yıl

Terbiyesiz işte o zaman zengin adamla evlensin onu hergun dovsun zengin sonuçta ona sesini cıkaramaz

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

@girlofire

1. Annem has Azeridir bayburtlu felan degil

2. Ben milletimi karalamam. Zira, dürüst olmak karalamak değildir. Kilo almayın ve egolu olmayın. Olursanız eleştiririm. Ayrıca, sen bu çakma vatansever sözlerini cesaretin varsa, güney doğuya git orada anlat bakalım. Benim bu devlete faydam var çok şükür.

3. Ruslar dürüsttür doğrudur. Zira, rus kızları bakire olmasa bakire değilim der. Bizim kızlar gibi yok bisikletten düştüm ne bilmem ne gibi yalanlar uydurmaz.

4. Azeri kızları kadar namuslu ve karakterli olmadan onlara laf atmayın. Bizim ülkenin erkekleri iyi kızları değil. Artık soranı rahatsız etmeyelim engelledin.

Yorumla
    • SavcıBey
      SavcıBey
      +1 yıl

Gelmiş Türk milletini kötülüyor ama bana ders veriyor. Aklı olan doğulu almaz.

Yorumla
    • Şirinbebekk
      Şirinbebekk
      +1 yıl

Bencede

Yorumla
  • adıyook
    adıyook Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

O güzellik gittiğinde popona tekmeyi basarsa da haklı ama haksız mıyım? :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O da fakirleşirse biz de tekme vururuz :) rahat ol

Yorumla
    • adıyook
      adıyook
      +1 yıl

Allah gönlüne göre versin 😌😌

Yorumla
  • man_illa
    man_illa Takip Et
    Bilge Yaş: 61
    +1 yıl

Yüz güzelliği çabuk geçer de huy ve karekter güzelliği çabuk bozulmaz be güzelim.

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.

güzelliğin gecince kapının önüne tekmeyi ye
    ya da adamdan boşan kendine göre adam bul

0
    0 Yorumla
  • MaKaRiMeSTo
    MaKaRiMeSTo Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

sende haklısın sende
    hayatın dibine inme seninde hakkın

0
    0 Yorumla
  • Zencihatunn
    Zencihatunn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Tamamen ideal ama bize denk gelmez 😉

1
    0 Yorumla
  • Belinelli
    Belinelli Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Mantikli kadinlar icin onemli bence :D

2
    0 Yorumla
  • haskafkas
    haskafkas Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Onlar ambalajcı kızlar asalak

1
    0 Yorumla
  • TürkErkeğii
    TürkErkeğii Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Seni tutanmı var?

#Türkerkeğii

0
    0 Yorumla
  • Miacik
    Miacik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Haklisin kim tutar seni

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

altın kaplamasa ise olur

0
    0 Yorumla
  • darwinator
    darwinator Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

haklıısn

1
    0 Yorumla
  • TheKadın
    TheKadın Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Haksizsin

0
    0 Yorumla
  • perfelgan_men
    perfelgan_men Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Para Saadet getirmez

1
    0 Yorumla
  • xlarges
    xlarges Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

haksızsın çok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mantıklı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Zengin erkekle evlenmek sizce de daha mantıklı değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Zengin erkeklerin evlenmesi sizce enayilik değil mi? 4 cevap verildi
Zengin diye biriyle evlenmek mantık evliliği mi? 29 cevap verildi
Zengin biriyle evlenmek full rahat yaşamak sizce iyi mi? 69 cevap verildi
Zengin birisiyle evlenmek mantıklı mı? 20 cevap verildi
Zengin biriyle evlenmek mi daha mantıklı yoksa durumu normal biriyle mi? 33 cevap verildi
Zengin bir kızın zengin bir erkekle evlenmesi daha mantıklı değilmi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanların gözlerinin içine bakabilir misin?
  • El emeği iğne oyası sever misiniz?
  • Su ıslak mıdır, yoksa dokunduğu şeyleri mi ıslatır?
  • Aşka yürek mi gerek, maddiyat mı?
  • Bir oturuşta kaç adet hamburger yersiniz?
  • Herhangi bir hayvanın saldırısına uğradın mı?
  • Diş çürüğünüz var mı?
  • Orta çağdaki Dark mizah hakkında ki düşünceleriniz neler?
  • Şu an en çok kime güveniyorsun?
  • Yıkılan bir hayaliniz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨