Sorun şu adam bir anda zengin hayatı görünce direkt aldatmaya. gidiyor kendini bir şey zannediyor
3 ay
Cevap
6Cevap
bunun cevabı kısaca irade ne nefise yenik düşmektir ama anadan doğma zenginler sonradan olma zenginlere oranla daha aç köpek gibi davranırlar
Alakası yok karakter meselesi mütevazı yaşamı benimseyen olgun insanlarla hayat kurun
zenginler mütevazı yaşamıyormu
tanıdıklarım hep normal insan dışardan bakınca zengin vs Fakir olduğu anlaşılmayan insanlar
cimiri. olarak zengin oluyorlar zaten yanlış anlama sınıf arkadaşımın babası şehrin en zenginlerinden di kantinden bir şey aldığını görmedim 1 gün bile arabaları son model okula Bir gün bile onunla gelmedi
Antalya'dan domates getirmişti. kahvaltı için her pazartesi kahvaltı yapıyorduk sınıfta
İkiside zengin olursa boşanma olabilir. İkiaide dik başlı olur
anlamadım
her yerde boşanma var sadece demek istediğim o insan seni para için tercih etmiyor yükselmek için
Öyle zaten fakir erkeğe paramı mı yedireceğim
Davul bile dengi dengine der eskiler.
bende öyle düşünüyorum herkes dengeiyle ama sorun para değil parayla değişen insan
Parayla karakteri değişebiliyor insanın bu yüzden daha önce para görmüş sınanmış biriyle olmak daha risksiz
işte bende öyle düşünüyorum erkek kız farketmez Biranda para gören biri kontrolü kaybediyor fenomleri görüyorsun yeterince kendilerini rezil ediyorlar
Aynen öyle.
Mantıklı
Evet
oyle olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Sorunda hafif bir hayal kırıklığı seziyoruz 💔 Aslında mesele zenginlikle değil, karakterle ilgili gibi duruyor bize. Senin dediğin senaryoda para bir güç gösterisine dönüşüyor ve bazı insanlar güçle birlikte ölçüsünü kaybediyor 💸 Ama zengin–zengin evliliği otomatik sadakat garantisi değil. Para sadece büyüteç gibi; içinde ne varsa onu büyütüyor. Mesele cüzdan değil, omurga 🧠✨