+1 yılBu sorunun cevabı duruma/ilişkiye göre değişir.
Sırf para için evleniyorsa zaten baştan sıkıntı.
Maddiyat erkeğin gücüdür, evlenmek istiyorsa bir erkek maddi yönden güçlü olması lazım bu erkeği olgunlaştırır da aynı zamanda.
Maddi durumu erkek hakkında bazı önemli ip uçları verir (mesela para harcama, iş değiştirme konusu)
Kadın da bunu istiyebilir hakkıdır kendisi çalışsın veya çalışmasın.
Her kadın güçlü bir erkekle evlenmek aşık olmak ister bunun içine maddiyat da girer.
Ancak sırf paraya, malına mülküne odaklanmamalı kati şart koşmamalı.
Uygun bir eş adayı bulmuşsa gerçekten sevgi saygı ruhuyumu varsa sırf maddi gücü zayıf diye vaz geçmek doğru gelmiyor bana.
Herkes kendi karar vercek elbette kimse kimseye karışamaz.
Allah gerçekten herkesin niyetine göre veriyor bunu çok net görüyorum.32 Yorumla- +1 yıl
Sevindim çok teşekkür ederim ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılSırf zengin diye evlenmek evlenmek için evlenmek olur. Doğru bir tercih olmaz. Daha başka özellikleri de olması lazım ki evliliğe değer biri olsun. Mesela dürüst, güvenilir, sadık, saygılı olmadıktan sonra ne yapayım onun parasını? Alsın parasını kıvırsın kıvırsın ve bir yerlerine soksun. Parasız bir şey olmaz belki ama paradır, kazanılır da bir şekilde kişilik sonradan kazanılmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki sırf para için evlenmek vizyonsuzluk olur
- +1 yıl
Yani para önemli bir şey, inkar edilemez. Bence yanlış da değil. Neticede bir şekilde geçinmeleeri lazım evlenince. Para olmayınca tartışmalar da oluyor. Eskidenmiş iki gönül bir olunca samanlık seyran olur durumu diyeceğim de eskileri de görüyoruz. 😂😂
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için yanlıştır. yani kendi kararları sonuçta beni ilgilendirmez.. ama para için evlenmek doğru değil hiç bir zaman.. aşk ve duygular olması lazım sırf rahat bir yaşam için zenginlerin peşlerinden gitmeleri ya da para konularına öncelik vermelerini ben bencilce buluyorum..
zaten beni seven kadın para için sevecekse hiç sevmemesini tercih ederdim.. beni kalbim için sevmelidir..
ama zaten günümüzde her şey para veya dış görünüş olmuş kimse kimseyi içten samimi şekilde sevip aşık olmuyor bile.
40 Yorumla
+1 yılFeminist değilse neden yanlış olsun 😃 Maddiyat erkeğe yüklenilmiş sorumluluk hal böyle iken kadının erkekte maddi güç araması normal bence. Sadece maddi yönden değerlendirip çok parası var diye diğer kriterleri diyeyim gözardı ederse hata yapma olasılığı gözardı ettiği kadar artar bu da onun belki hayatının yanlışı olur bilemeyiz. Bu aralar maddiyat ile statü çok kapışıyor baya revaçta sanırım. Ama temelinde değerleri, değeri olan bir 'İnsan' yoksa ikisi de yanlış tercih olur gibi.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Para & Ekonomi konusunda 333 cevap paylaştı. Sadece para için evlenirse yanlış tabi ki. Hepimiz zengin biriyle evlenmek isteriz ama önemli olan aşk duyguları varsa sevgi saygı güven olması daha önemli. Sevdiğin bir insana değer vermek zor durumda olan yanında olmak her koşulsuzca sevmek vs. Bu duygularını sahipse hayırlı bir evlilik olur.
31 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum
Sadece takilmalik sevgili olmak için zengin erkeklerle olmalarini yanlis buluyorum ancak evlilik icin mantikli davranis sonucta rahat yasayacak cocugu da rahat yetistirecek ama öncelik maddiyat olmamali tabiki de.
22 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kurumu kadın için güvencedir ki elbette tatmin edilecek koşullarda bir evlilik sürdürmek ister. Kadın ne ben kuru ekmek yerim yeter ki aşk evliliği yapayım diyecek kadar hayalperest ne de bu adam iyi bir adam ama 2 evi var ben belki 10 evi olan birini bulur evlenirim diyecek kadar aç gözlü olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBir adam sırf zengin diye evlenilmez.. Zenginlikten paradan daha önemli şeyler var.. Onlar da karekter.. Zengin olup karektersiz bir adamla evleneceğime hiç evlenmem daha iyi.. Benim için para pul önemli değil.. Adamın karekteri duruşu kadınına davranışı önemli.. Fakir olsun ama adam gibi adam olsun.. Para bugün var yarın yok.. Ama karekter öyle değil.. Karekterli bir insanın çizgisi kolay kolay bozulmaz..
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 412 cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, bu bir kriter. Her insan gibi onun da kriteri olabilir. Gel gelelim herkese yetecek kadar zengin erkek yok ve kendisiyle sadece para için birlikte olan bir kadınla birlikte olan erkek akılsızdır.
13 Yorumla- +1 yıl
Zengin bir erkeği reddettim ve hayatımdan zorlukla çıkardım. Böyle saplantılı ve korkunç derece davranışları olan birisini kabul etmek zorunda değildim. Aşağı da zengin erkeği kabul etmeyen ya yalancıdır ya da zengin cümlesine ithafen yazıyorum bunu. Zengin değilim. Her şeyden önce insanım.
- +1 yıl
Vay canına.
Oğlak burcu mensubu bir erkekten evlenmek için zengin kadın arayışını dinlediğimden beri hiçbir şeye şaşırmıyorum 😂😂 rahat yaşam standartları cinsiyet ayırt etmiyor
247 Yorumla- +1 yıl
Oğlak erkeği para için her şeyi yapmaz. Parayı sevse de yapmaz. Bir duruşu var onların.
- +1 yıl
İşte insan bir kez daha hayran kalıyor böyle bir erkeğe.
- +1 yıl
O zaman kalbini görememişsin. Gerçekten duygusal insanlardır. Sadece istediğinde gösterir.
- +1 yıl
Ev araba hiç sormadım kendisine.
- +1 yıl
Gerçekten de gold digger kadınlarla evlenip sonra şikâyet ediyorlar.
- +1 yıl
Ben hiç sormadım. Anlatmak isteyince karşı taraf anlatıyor zaten. Özel kişi tabiî ki.
- +1 yıl
Çok doğru dedin yorum sahibi. Bütün + sana vermek istiyorum.
- +1 yıl
Hayır, size kalitesiz kadınlar denk gelmiş.
- +1 yıl
Ayrıca ben maddi varlığını soran insandan bahsetmedim Zengin görünce her tarafı ayrı oynayan insanları kastettim. Yaşam standartları zenginlik önemli mi önemli evet ama bir adam zengin olduğu için o adamı gözünde büyüten o adama bakışı değişen ve o adamla sevgili olmasında yahut evlenmesinde adamın zengin olmasının payı olan kadınlardan vınnnn kaçın diyorum. Konuyu anlamamakta ısrar edeceksen de uzatmamanı rica ediyorum zira yoruldum anlatırken 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
Bir kere sana maaşını evini ya da arabanı var mı diye soran insan herşeyden önce kültürsüzdür. Ben bugüne kadar hiç kimseye sormadım. Evlenmeyi düşündüğüm insana bile sormadım Mimardı mesela maddi durumu da iyiydi Bir kere gözüm dolar dolar dolaşmadım 😂 ayrıca parasıyla her şeyi elde edebileceğini düşünen heriflerdendi o da.. Siz de saçma sapan kadınlarla birlikte olup herkesi öyle sanıyorsunuz
- +1 yıl
Yoo ödemek istiyorum ama Türk erkeklerinin egosu yüksek ödetmiyorlar Cebine sadaka diye mi sıkıştırayım adamın n'apıyım 😂😂 bana egosu düşük denk gelmedi ya Flört ettiğim çok kişi de olmadı hatta Tek bir kişi oldu o da kova burcuydu Bilenler bilir egoları tavan oluyor kova burçlarının ağır abi oluyorlar falan böyle Sıkıyorsa öde 😂
- +1 yıl
Bana bak ağzımı bozdurma benim bilmediğin görmediğin konulara da burnunu sokma Hepi topu bir kez kafede buluştuk almadı diyorum para mara kavga mı çıkartmam gerekiyordu? Onun dışında evde görüşmek istedi hep zaten dışarda vakit geçirmeyi sevmiyorum falan diyordu Beyfendinin sevgilisi olursa evde buluşmak tercihiymiş neyse buralar seni ilgilendirmiyor
Para & Ekonomi konusunda 836 cevap paylaştı. Bence yanlış anlaşılsa bile haklı sebepleri olabilir, çünkü çoluğu çocuğu olursa darlık içinde büyütmek istemeyebilir.
22 YorumlaYanlış falan değil, hayatında aldığı en doğru karar bence
31 YorumlaHayır değil, yanlış olan tek kriterinin o olması. Bazı insanların karakterini parası bile kurtarmıyor 🥲
14 YorumlaGayet doğal, özellikle iş hayatına atılmak istemeyen bir kadınsa hayatını, Beş dönüm bostan, yan gel yat Osman tadında yaşamak istiyordur.
11 Yorumla
+1 yılNiye yanlış olsun. Mesela ben aile evinden yaşayan erkoyla evlenmem. Ayol zaten eşimin yüzüni hergün görmek zorundayım, bide kayınvalidemin, kayınlarımın, eşimin teyzelerinin de mi yüzünü görücem. Zengin erko istiyoreeee💅🏻
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yalnış bir şey değil tabikide herkesin kriterleri ve hayalleri farklıdır, kimisi zengin kimisi Fakir ya da yakışıklı çirkin ister. önemli olan şey herşeyden önce sevdiği ve sevildiği kişiyle evlenmek bence
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılİstek olabilir, önemli olan o zenginlikte mutluluk yakayabilmekte📿
11 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılLüks yaşamayı seviyor olabilir ama zenginlik evlenmek için yeterli bir kraker değil.
11 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 876 cevap paylaştı. Yanlış değil ama niyet kötü bir kere yani ne desem ki şimdi 🥺🥺🥺🥺
13 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okudum çok doğuru bir tesbit bence 🤗🤗
- +1 yıl
Belki rahat bir gelecek istiyordur
- +1 yıl
Bilemiyorum da kötü niyet ile istiyorlar onu biliyorum
Para & Ekonomi konusunda 834 cevap paylaştı. yanlış değil ama sırf para için evlencekse eşini sevmiyorsa bu yanlış
20 YorumlaBu soruyla ilgili bir tez bile yazılabilir. Ancak kısaca diyebilirim ki evlenme nedeni salt zenginlik ise büyük hata. Başka özelliklerin yanında zenginlik de istenirse doğal karşılanabilir. Kadının kariyer yapıp kendi zenginliğini yaratması bence en güzel olanı.
10 Yorumla
+1 yılYa ; Malı,
Soyu,
Yakışıklılığı ya da
dindarlığı. Sen (diğerlerini geç), dindar olanı seç. (Aksi halde) sıkıntıya düşersin.” Allah'tan korkan eşini aldatmaz ama Zengin olanın gözü hep başkasında olur param var elde edemeyeceğim kadın yok diye düşünür parası için biri ile evlenen belki maddi olarak rahat yaşayabilir ama sevgi açlığı çeker
10 YorumlaYanlış olan şey o kafa yapısına sahip olan bir kadının bu zamana kadar kendi için bişey başaramamış , ayakları üzerinde duramamış, asalak ruhlu bir insan olması..
10 YorumlaGayet doğal hakkıdır. Eğer ihtimal varsa zengin olmasını istemek daha sağlıklı olacaktır hatta. Sevgiyle doğru orantılı olacak şekilde
10 Yorumla
+1 yılHayir degil
Bende benden daha az kazanan biriyle evlenmem
Belli bi standarta alismis biri olarak10 YorumlaBunun adı evlilik deyildir kendini satmadır yda verme yda başka bir şey evlilik duygusal bir şey
10 YorumlaYanlış bisey duygu yoksa hiç bi uyumu yoksa sadece parası içinde bi zaman sonra o paradan da sıkılır başka şeylere yonelir
10 Yorumla
+1 yılYanlış bir şey olarak görmem. Sadece hak ediyor mu orası önemli. Sıfıra düşünce yanında durmayacak bir insanı bal olsa unut derler
10 YorumlaYanlış değil. Maddi olarak rahat etmeyi herkes ister. Bu gayet doğal.
20 YorumlaEvet sadece zengin bir erkek olduğu için evlenmesi bence yanlış bişey.
10 YorumlaSadece para icinse bence yanlis. Erkeklerde kadinlarin guzel olmasini istiyor bu bir kriter
10 YorumlaKendi zengin değilse zengin erkek isteyemez nokta...
10 Yorumla
u +1 yılYooo değil, aynı şekilde bir erkeğin zengin bir kadınla evlenmek istemesi de yanlış değil.
10 Yorumla
+1 yılTakık bir şekilde zengin erkek araması yanlış tabii ki
10 Yorumla
+1 yılPara için evlenmek yanlış bir şey. Mantıken doğru ama sonra sıkıntı oluyor.
10 Yorumla
+1 yılDoğru ya da yanlış bir tarafı yok, bu bir tercihtir..
10 Yorumla
+1 yılBence benim kendi fikrim her şey maddiyat değil sevdiğin güvendiğin insanın yanındaysan en zengini sensin
10 Yorumla
+1 yılİlla zengin olsun da ne olursa olsun diyenden kaç uzaklaş sadece para için yapılan evlilikten ne beklersin ki tabi yanlış bir şey
10 Yorumla
+1 yılSırf zengin diye evleniyorsa evet yanlış...
11 Yorumla
+1 yılYanlış değil bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel sugar dady olur djjsj
Amacına göre değişir
Amacı para ise evet ama
Gerçekten aşık olduysa...10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı. Sadece erkeğin değil kadının istemesi de yanlış
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Yanlış değil ama parası içinde bir insan sevilmez
10 YorumlaDeğil ama yaşayacağı hayattan şikayetçi olmamalı
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin güzel kadın istemesiyle aynı şey
10 Yorumla
+1 yılTek kriter bu olmamalı
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılTek kriteri buysa Evet yanlış
10 Yorumla
+1 yılAbartılı olmasını istemesi çok yanlış
10 Yorumla
+1 yılHayır değil herkes geleceğini düşünmek zorunda
10 Yorumla
+1 yıltek motivasyonu para ise yanlış
10 YorumlaO iş evlilik olmaz o zaman çıkar ilişkisi olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma bir şey satılıklar sanırım utanç verici
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır haklı bir şey fakiri ne yapayım
10 Yorumla
+1 yılyanlış bisey degil
10 Yorumla
+1 yılDeğil. Herkes parayı sever zaten
10 Yorumla
+1 yılEvet yanlış.
10 Yorumla
+1 yılDeğil hayır
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılDegil
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYo değil
10 Yorumla Bunu herkes ister
10 Yorumla
+1 yılDeğil.
10 YorumlaYooo
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 550 cevap paylaştı. Doğru
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği