Bu adam sizce gerçekten boşanmak mı istiyor yoksa blöf mü yapıyor?

Eşimle 4 yıllık evliyiz. Ben 36, o 42 yaşında. Evlendikten sonra anladım ki eşimde narsisistik kişilik bozukluğu var. Psikoloğa gittik bu teşhis koyuldu. Ancak tedaviyi reddetti. 2 yaşında bir oğlumuz var. Eşim tabiri caizse el iyisidir. Annesi, babası, eşi herkes kötü onun için. Dışarıdaki insanlar için yapamayacağı fedakarlık yok. Ben öğretmenim. Evde benim işim asla konuşulmaz. Eve otel gibi girip çıkar. Bugüne kadar evde hiçbir iş yapmamıştır. Kendisi esnaf. Sezonumuz yazın. Her yaz tatil nedir bilmem. Onun yanında çalışırım. Beni o kadar kullanmaya başladı ki. Artık iş yerinde de hiçbir iş yapmaz oldu. Hatta son zamanlarda iş yerinde kalmaya başladı. Ben de boşanalım dedim. Ailesiyle de görüşmüyor. Onların da hiçbir suçu yok. Sağolsun lar bana karşı çok iyiler. Haklarını ödeyemem. Tamam boşanalım dava açacağım dedi. İki hafta oldu açmadı. Psikolog için ısrar ettim diye iş yerinde kalıyor. Asla gitmeye ikna edemedik. Hiçbir şekilde aramıyorum. Benim vatsap durumlarıma bakıyor. Bugün de aramış. Arabam tamirde çocuğu iş yerine getir birkaç saat bende kalsın dedi. Bunun için bile beni kullanma derdinde. Araban çıkınca alırsın dedim kapattım. Sizce bu adam gerçekten boşanmak mı istiyor yoksa blöf mü yapıyor.

Bu adam sizce gerçekten boşanmak mı istiyor yoksa blöf mü yapıyor?