Bu Adam ne Yapmaya Çalışıyor? Sizce Boşanmali miyim?

Evliyim 4 yıldır 3 yıl olacak doğudayim eşim eve 50 km uzaklıkta görev yapıyor ama masa başı işi zor değil bir de oğlum var daha 10 aylık adamı iyice tanıyayim diye 2 sene çocuk yapmadım ama keşke hiç yapmasaymiş çocuk olana kadar normaldi sonra değişti biz merkezde oturuyoruz eşim sürekli işte buna alıştım artık ama hiç arkadaşım yok herkes başka yerlerde oturuyor tanıştırmiyor kimseyle bı arkadaş edindim burdan onunla görüştürmüyor ikimizin de çocuğu var oynarlar diyorum gerek yokmuş dışarı cikmama izin vermiyor sürekli evde bunaldım artık atanamadim da 😔 evdeyim sürekli işten geliyor elinde telefon yatak odasında beraber aktivetimiz bile yok oğlumla bile vakit geçirmiyor herkes görüyorum eşiyle ne güzel biz evde bile bir şey yapamıyoruz ki ben icerde mal gibi bekliyoruz oğlumla konuşmak istiyorum dedikodu mu yapalım diyor kırıcı konuşuyor az önce dedim neden böyle davranıyorsun ben yanlızım seni bekliyorum sende eve gelince telefonla oynuyorsun dedim ee napayım diyor dedim biraz hadi hadi diyip el hareketi ile kapıyı gösterdi bana çok üzüldüm sadece benimle birlikte olmak için yanaşıyor zaten gerçekten bunaldım iyice sabir sabır nereye kadar.
Güncellemeler
+1 yıl
Matematik öğretmeniyim bende ama atanamadim. Çalışmıyorum.
Bu Adam ne Yapmaya Çalışıyor? Sizce Boşanmali miyim?