Merhaba
Eşimle 1.5 senelik evliyiz 5 aylık bi kızımız var. Her evde olduğu gibi bizde de ufak çaplı tartışmalar oluyor. Fakat Eşim sanırım hiç kavga çıksın istemiyor ki bu kadar uzatti en ufak şeyleri.
1. si sehir dışında iş kurmak istedi ben işim burada ailem burada bebege bakcak diye gitmek istemedim ve bu yüzden 2 hafta küs kaldim
Daha sonrasinda barıştık annesi bize kalmaya gelmişti. Bebegimde ateslendi o gece ve uykusuz bıraktı beni. Bende ertesi gun bebegimle yatak odasinda ilgilendim. Anneso beni salonda yalniz birakiyorsun zaten bugun gidecegim neden boyle yapiyorsun beni mi istemiyorsun diyerek küserek gitti zaten gidecekti ama tavirli gittigi icin esime anlattim. Bana hak verdi. Ama ertesi gun annesiyle konustuktan sonra tavirlari değişti. Esimin sehir dışı muhabbetini babasina anlattigimi adami huzursuz ettigimi falan soylemis. Biz bunsebepten tekrar tartistik. 3 gun bi mesafe oldu duzelsekte hafif bi sogukluk vardi.
Bu hafta sonu gorumcemdeydik eşimde bi izledigi videodan bahsediyodu. İşte adamin ayagi yokmus ayagim olsa demis ayagi olmus keske ayakkabim olsa demis vs. Bende ayni sen dedim. Onların yaninda ona görgüsüz muamelesi yapmisim diye bayagi bir tartistik. Beni rezil ediyorsun falan dedi herseyi biriktirmis. Ertesi gun evimize donecekken beni annemlerin kapisinda indirdi. Daha sonra mesajlastik kizimi istedogim zaman goruruum merak etme iste musait bi zamanda parca parca esyalarini gel al seni istemiyorum yazdi. Bende senin babaliginda kocaliginda bi kivilcima bakiomus demekki dedim. 2 gun oldu konusmuyoruz asla. Bugun 3 . Gun olcak annemde kalicam. Yani ne yapayim bilmiorum. Ablasi illaki annesine demistir ama beni kimse arayıp sormuyo. Ablasina ilk gun ne konustunuz dedigimde ayrılmak istiyorum o da cocugunu düşünmüyor düşünse boyle yapmaz demis.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer