Kocamı yeterince sevmediğimi fark ettim.(eskiden seviyordum) Mutsuzuz diyemem, alışılagelmiş bir düzende yaşayıp gidiyoruz. Ben onu yeterince sevmiyorum ve hak ettiği mutluluğu veremiyorum. Farklı dünyaların insanıyız zaten. Ama çoğu zaman boşanmak için elle tutulur sebepler de bulamıyorum.
Hayat geçip gidiyor acaba birbirimize yazık mı ediyoruz
Tamamen can sıkıntısı gibi. Mümkünse beraber plan yapın, imkan varsa çocuğu birilerine bırakın. 1-2 gün dahi olsa bir tatil planı, olmazsa güzel bir yemek ilişkinize iyi gelecektir. Rutinin içinde sıkışmış hissediyorsun muhtemelen
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Can sıkıntısından daha fazlası ya bazen nefret ettiğim zamanlar da oluyor. Ama sonra öfkem geçiyor yumuşuyorum.
acaba birbirinize daha mi yakin dursaniz o zaman ortada sebep yok bir sey yok ama araniz da uzak soguk gibisiniz ee bu durumda napilir aralari yakin tutarsin esin yahu esle uzak mi durulur konusun halledin derdiniz varsa ama boyle de komik oluyor yani ortada hic bir sey yokken
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Belki de bir terapiste falan gitmek lazım. Bilinç altımda ondan nefret eden bir yer var ve istemsiz şekilde durup dururken adamı gömüyorum mesela. O da üzülüyor ben de üzülüyorum ama gerçekten bilerek yapmıyorum. Sonradan fark ettim ona olan sevgimden çok öfkem var
Cevap sahibi
1 yıl
Sen kendini duzeltmen lazim ilk once evet durduk yere boyle seyler dusunmek yapmak hic normal seyler degil bi kafani zihnini temizle sifirla yani bakis acini falan degistir cikin beraber bir seyler yapin ne bilim yemege olsun sinema olur aktivite falan yapin yani beraber yakin oldugunuz seyler olur gulup eglenin biraz bu da ikinizi geri yakin tutar o samimiyeti geri bulmaniz lazim. Ama evet terapiste de gidilir tabi o da bir yontem. Cocuk falan var mi
Soran
1 yıl
Evet çocuk da var. Düşüneceğim yazdıklarını teşekkürler
Cevap sahibi
1 yıl
Rica ederim. Ozel hayatiniz da yoktur bu durumda o zaman o da tabi uzaklastirir normalde
Ah canım ya, belli ki içinde kocaman bir duygusal çatışma var. 🥺 Sevgi zaman zaman değişebilir, ama burada önemli olan karşındaki insana ve kendine dürüst olmak. "Birbirimize yazık mı ediyoruz?" diye düşünüyorsan, belki de en büyük sebep bu olabilir. Konuşmayı denedin mi? Belki o da aynı şeyleri hissediyordur. Hayat çok kısa ve herkes hak ettiği mutluluğu bulmalı. 🌿 Bu süreci aceleye getirme ama kalbini de susturma. Belki birbirinizi yeniden keşfetmek, belki de huzurla yolları ayırmak… Kendini dinle. ❤️🩹
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
hiçbir şekilde onu bi eş olarak göremiyorsan ve bi karı koca değilseniz aynı ev içinde boşan bence
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Eş olarak görüyorum görmesine ama adama yeterince sevgi gösteremiyorum. Bazen bunu fark ettiğim için özellikle yakın davranıyorum. Rol yapıyormuş gibi hissediyorum kendimi
Boşanmayı düşününce aklıma ilk çocuk geliyor sonra da yıllar içinde birlikte inşa edilen hayat. Tuğla tuğla emek verdik buraya gelmek için maddi manevi. Çok yol kat ettik. Yazık etmek istemiyorum. Ama yarı mutlu yarı mutsuz saçma bir hal var ortada
iki yönlü düşününce ağır basan ne oluyor kendinle baş başa kaldığında iç sesin sana ne söylüyor ona bak, geçmişe saygı önemli ama geleceğini de hesaba kat