AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
Artık gönlüne göre bulmak zorlaştı, insanın bulduğunu zannetikleri de yarı yolda bırakıyor. Sever gibi yalıyor sonradan ben hissedemedim diyor.
Gerçekten seven biri çıkarsa hiç geciktirmeden evlenirim
Ben kız bulamıyorum kimseyle iletişime giremiyorum o kadar yokluktayım ki anlayamazsın kız lazım dokunmam lazım napcam bir akıl ver bana
Kriterlerimin çok yüksek olduğunu düşünüyordum eskiden. Ama karar verdim ki aslında kriterlerim yüksek değil, fazla. İster istemez hayatıma daha önce girmiş insanların eksilerinden arınmış birini bekliyorum.
Onu kızlara sormak lazım... enflasyon 100 de500 olmuş... ülkede surekli bisiler istiyosunuz... napalim yani erkeğiz diye böbrekmi satalım..
Kizlarin derdi para ve dis gorunus kalp umrunuzda değil... okeyyyy ondanda bekariz hepimiz evde kaldık
Platonik olduğumuz için sadece ona odaklanmış olabiliriz ve bu yüzden kimseyle konuşmayıp tek takılıyoruz neden sevilmiyoruz açısına bakarsak uzak durduğumuz için ya da o imkanın oluşacağı ortamlarda bulunmadığımız içinde olabilir.
Sadece kimseyi yeterince samimi bulmuyorum ve kimseye zamanında insanlara verdiğim değerlerin boşluk hissinden dolayı aynı değerleri vermek istemiyorum... Artık mantık olarak önce kendim demeyi öğrendim sadece bu
Bekar olmak kadar güzel bişi yok evlenmek bence o kadar iyi bisiy değil ne kadar evlenmeden yaşarsan o kadar iyi eglen , gez , dolaş , istediğin zaman arkadaşlarınla takıl birisine hesap vermek zorunda değilsin :))
Kendime hiç sormadım 29 yaşına geldim halâ bekarım daha elim kız eline deymedi. var mı benim gibisi
10 sene sonramı görüyorum
Aman kardeşim hiç bekleme
34 yaşındayım hâlâ bekarım hiç sevgilim de olmadı demekki yalnızlığı hak etmişim
Kimse beğenmiyor ondan
Belli 🤣🤣🤣
Seni değil çeneni beğenmemişlerdir😌🙃
Kadınları köle olarak görüyor. Sonra annesi ablası yokken karnını dogüramiyormus bile kaç yaşında adam kim ne yapsın bunu
Deme kız🙊 aboww bak sen küçük şeytan😂 dili de pabuç kadar.🙃
@onlyteenage konuşmayı sevmem ki.
Köle olarak görmüyorum. Görmem!
Biliyoruz be şaka yapıyoruz sende😂🙃
Ben şaka yapmıyorum. Ama hizmet beklersin önüne yemeğini getirsin utunu falan yapsin
@onlyteenage ☺️☺️
Ne kadar biliyorsun ne kadar ailemi taniyorsun da böyle konuşuyorsun?
Senin yaptığın 3 5 yorumdan bunları söylüyorum kendin söyledin bunları ablam ve annem olmasa aç kalırdım diye otomatik olarak aynısı eşinden beklemeyecek misin
Soru sahibini rahatsız etmek istemiyorum.
“Bir bilgeye sormuşlar: En çok kimi seversiniz?
“Terzimi severim” demiş bilge adam.
Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır.
Ama ötekiler öyle değildir.
Bir kez benim hakkımda karar verirler ve ölünceye kadar da beni hep aynı gözle görürler.”
Ben senin yalancinim öyle değilsen niye öyle yorumlarda bulundun. Neyse zaten öyle olmasan bu kadar şey de yapmazdın neyse soru sahibini rahatsız etmeyelim
@bulumtak 100 den fazla çeşit yemek yapabilirim :D
Çünkü bana layık birini bulamadım. Bende bi kaç güne 30 oluyorum 😂
Merhaba bende 3 gün sonra 26 olacağım ve bekarım kimseyle bir ilişki kuramıyorum yaşıtlarım hepsi evlendirler çocukları oluyor 😐
Ben de
25 yaşındayım kimse yok ve uzun bir süre daha istemiyorumda evlenmek içimden gelmiyor
Ben de Aralıkta 28 oluyorum. Sevilemedik bir türlü o yüzden bekarım 😄
Tanışalım mı
Nasip olmadı şimdiye kadar bu saatten sonra sını Allah bilir
Selam,
Düzgün insan denk gelmedi de o yüzden... :( Allah büyük vesselam :)
Bi koca bulucam ama öyle böyle değil. basicam nikahı 21 yaşındayım ama tam evlenme cahim. oldugunu dusunyyorum ve istiyorum
Karşımdaki kişiye çok fazla fedakarlık yapıyorum ve benim için çabalamasına izin vermediğim için kendimi değersizleştiriyorum anladığım kadarıyla. Bu yüzden terk edilip bekar kalıyorum. 🙄
Kendime göresini bulamıyorum da ondan yaş 23 olacak az kaldiiiiii
23 mü 33 mü
Valla 21 yasindayim sevgilim flortum dahi olmadi ilk aşkima tutuklu kaldim sevgili bile olamadik ama hala onu seviyorum baskasiyla goz goze gelmek ona ihanet etmekdi benim için
19 yaşımda evlendim çok da önemli bir sey degil evlilik baş ağrısı ama olmazsa da olmaz
19 yaşındayım hayallerim var evlilik çok sonra olacak benim için
Kızları tavlamakla uğraşmayi ilk adımı atmayı sevmiyorum, o yüzden yalnızım
Bahtim yok bide param bu ikisi olsa baska olurdu
Çok flörtüm oldu hiçbiri evlenilecek gibi değildi 😂
En iyisi bekarlık
19 daha erken olduğu için bide önceliğim kariyer
Bu zamana kadar kariyer yapıcam dedim ne kariyer yapabildim ne de doğru düzgün bı ilişki 30 yaşındayim hala yalnız ve bekarım sanırım bu duruma da çok alıştım iyi gibi 😅
😕😕
27 yaşındayım bende yaklaşık 5 buçuk ay sonra 28 olcam, kimseye güvenemediğim için bekarım ve uzuuun yıllar hep bekar kalacak gibiyim bu gidişle. Yalnız değilsin 😂
Ya böyle yapa yapa evde kaldık kimse elini taşın altına koymuyor ve ömür tek başına geçip gidiyor
Ömrünü yalnız geçmesi yanlış insanlarla geçmesinden iyidir napalım
Peki doğru insan kim var sana söylemek isterdim
Persembe 42 oluyorum bekarim. Galiba buyu var bende
En temel sebebi paramın olmaması sonra tıp sonra kişilik ve karakter özellikleri ve sağlık beni seven de yok zaten daha vardır elbet sebebi de bu kadar saymam yeter
31 - neden mii? Çünkü yaş ilerledikçe kriterler artıyor. Daha ince düşünüyorsun.
Mesela bundan 5 yıl önce kriterlerin ne idi? Ve şimdi nedir?
O zaman yakışıklı, eğlenceli olsun diyordum. Şimdi ise akılı, kültürlü , eğlenceli, yakışıklı, iyi bir baba, iyi bir eş, iletişimi güçlü biri olsun diyorum.
Kriterler çok yükselmiş 😂 demekki erkenden evlenmek şart
Yas ilerlesikce seni begenen sayisi dusuo gercegini atlatiosun sanirim😆 kriter falan bos herkes dusuruyor yas ilerledikce.
Ahahahah @yalnizlik11 bu kadınlar da geçerli oluyordu dimi? 😂
Yalnız ben yaşıma göre iyim.🙄🙄 genç kaldım azcık😂😂 sorun şu benimle küçükler tanışmak istiyor. Beni küçük sanıyorlar.😂😂
Minnoşum da biraz. 🥹🥹
Ben de minnosum
Ahahha evet küçük gözüküyorsunuz pp değişince daha çok belli ediyor kendini 😂 minnoşluk iyidir
Bu arada cidden 31 göstermiyorsun 26 27 derim belki
Ya da 25 desen inwnirim
Spor mu yapıyorsun cildin cok dinamik duruyor
@Kirginimcokk0 ben senden 4 yaş büyüğüm ve senden daha minnoşum.😁🥹😂
Emin misin 😅
Evet 🙄
Ka ki bol su içiyorum ve güneş kremini eksik etmiyorum.
Dur profilini degistireyim o kadar da değil 😅 bence ama neyse hdjdj ben 154 um bir de boy olarak
Ben de 158 resmen kim daha kısa minnoş diye şeyapıyoz😂😂
Kriterlerden konu nereye geldi ya 😂
Dggjbjb nh
Minyonmuşsun zaten minyonlar daha çekici oluyorlar ve geç yaşlanıyorlar
Sadece biı kişiye çekici olmak istiyorum ben🙈
Kim 🤣
O kendini biliyo.🙈😂🥹
Ben miyim
Hayır, siz ne alaka
Para kazanmam gerekir kendimi geliştirmem gerekiyor potansiyelime halen ulaşamadım ulaştığımda mükemmel biriyle evleneceğimi düşünüyorum
Türkiye olsaydım evlenırdım farklı bir yerde olduğum için buraya uyduk galiba 🤦♂️
Neresi orası
Kanada
Niye kanada da evlilik kurumu diye bir şey yok mu?
@Bedenimsağ_amaruhum yok günlük herkes o derece
Canım öyle istiyo böyle çk iyim oh 💅
Bende 27 yaşındayım ve kimsenin beni haketmedigini düşünüyorum 😂
Niye 24 yazmışsın bioya
Haketmek öyle hemen kolay digilki biraz haketmeyi bilmeli bence o kişi
Bende 32 olucam hala yalnızım ben de üzgünüm hiç koz arkadaşım olmadı kısmet mi desem nebilim ama sabrediyoz
Engellemeyi düşündüğün konu cinsler arasındaki etkileşimi belirleyen faktörlerin en başında geliyor ama
Burada insanlar bir çok neden yazmışlar ama bence en önemli neden diğer yarımızı bulamadığımız için olabilir. Bende o bulamayanlardanım
Gerçekten uyum sağlayacağım insani bulamadım. Bu devirde herkes bir tuhaf olmuş. Güvenilir insan kalmamış.
Vallaha ben 99 doğumluyum en son tanıdığım 2001 ler bile evlendi iş yerinden arkadaşımız.. Yani kaldık 😃
Bu dönemse evlilik madiyat ister iyi bir işin olcak bin tane çıkar karşına paran yoksa sende yoksun istersen yakışıklı ol
30 ilişkileri sevmiyorum en fazla 2 hafta sonra biseyler oluyor bitiyor next diyorum bekar olmak çok güzel evlilik saçma geliyor bana
Bence gerek yok artık herşeyin b*ku çıktı bekarlar bile evli gibi yaşadığı için bu dönemden insanın midesi kalkmıyor evlenmeye
Kimseye güvenim kalmadı içim soğudu zorlanıyorum hayata tutunmaya
Bizim buralarda genelde görücü usulü evlenilir sevgilimde yok zaten arada bir de görücü çıkarsa reddediyorum evlenmeyi yaşım 23 nasip kısmet yaaa nasibimiz açılınca yok bile diyemeyiz
Kendime uygun beni çok seven biri çıkmadı daha karşıma o değeri alamadım hiç
Belki o şanslı beyaz atlı prens nerde birgün ansızıin çıkıp gelecektir. burada güçlü olan daima sen ol derim
24 yaşındayım hala okuyorum o yüzden bekarım ayrıca 35 e kadar evlenmeyi düşünmüyorum kfkfkckc
19 yaşındayım. Karşıma henüz biri çıkmadı ondan. 🥲
Kafama göre birisini bulamadım ve karşıma çıkmadı yani 😏
Bende aynı durumdayım
Evlenip ne yapacaksın evlilik sandığın kadar güzel bir şey değil hayatımdan soğudum..
Okul yeni bitti
22 yaşındayım
yeni ayrıldık
baska insanlarla s*KS yapmak istedigim için bi kişiyle evli kalamam
Kimse bana layık değil ahs
Ahahahha 🤣 aynen 🌸
Bu çok genel bir soru herkesin beklentisi farklı olur
Şu an daha önemli işlerim var o yüzden ve şimdiki kizlar/kadınların beklentileri çok abartı
36 yaş karşıma çıkarsız gerçekten seven cıkmamış olması
Hala kalbimizdeki yazılı olan insana denk gelemedik
Çünkü ben, sorumluluk almayı sevmiyorum yiyip içmek ve gezmek. takılmak. istiyorum djdndjdn
İnan ki ben de bilmiyorum doğru insan diye diye 4 sene oldu