- Maddi imkansızlık
- özgür yaşamaya alışmak
- sorumluluktan korkmak
- doğru insanı bulamamak?
NEDEN BEKARSIN?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer NEDEN BEKARSIN?

Bana kimsenin karışmadığı bir hayata alıştım, akşam dışarı çıkıp bir yere gitmek istediğimde kimseye hesap vermek istemiyorum. Küçük yaştan beri ağır sorumlulukların altında geçen hayatıma yeni bir sorumluluk eklemek istemiyorum. Ben kendi hayatımı yaşamak istiyorum, o an neyden zevk alıyorsam onu gerçekleştirmek istiyorum. Başkalarının ya da başkasının zevkine ayak uydurmak bana göre değil.
Ne güzel açıkladın. Mantıklı bir gerekçe bence
Bence neden bekar olduğun için kafanda bir sürü sebep kurmak yerine, bunu bir 'evre' olarak görmelisin. Belki de kendi özgürlüğünün tadını çıkarıp, doğru insan için yer açıyorsundur. 🌟 Maddi imkansızlık ya da sorumluluk korkusu yerine, keyif aldığın anlara ve kendini geliştirmeye odaklan. Doğru insan bir gün yıldızlar gibi karşına çıkacaktır. 🌠
Cevap
10Cevap
36 yaşındayım hâlâ bekarım evlenemedim maalesef yetersizim hayatımda çok eksiklik var ve hiçbir çekiciliğim yok
Ne konuda yetersiz hissediyorsun kendini
Utangaç çekingen içime kapanık sessiz öz güvensiz asosyal biriyim hiç açılamadım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum hayatı yaşayamadım çoğu konuda deneyimim olmadı tecrübesizim ilişkilere dair hiçbir şey yaşamadım bilmiyorum ve hiçbir çekiciliğim yok hayatımda hiç flörtüm sevgilim de olmadı
Geçimini nasıl sağlıyorsun?
Maddi anlamda bir sıkıntı yok çok şükür ama kendime göre biriyle karşılaşamadım henüz
Keyfimden olcak değil heralde bulamadım ki kafama göre birini
Zira beni seven pek kadın olmuyor da ondan bekârım.
Muhtemelen daha gencim ama daha doğru insanı bulamadım
Evlenecek birini bulamadığım için
Mağaramda mutlu ve huzurluyum
Denedim olmadı olmadı saldım hayatımı yaşıyorum :)
E-Bilmiyorum
Evlenesin mi yok yoksa uygun aday mı 😂
Uygun aday yok 😀
Bence senin evlenesin yok clsjjs
Valla aday yok olsa evlencem😀
Öyle gerekti çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?