Fazla iyi guzel anlayışlı sadık olduğum için sanirım. Erkekler huzur sevmiyor onları yoran peşinden koşturan tabirleriyle zor , taktikçi kadınlari cazip buluyorlar. Yormayan kolay kadınlar onlar için heyecanlı gelmiyor.
Gozlemlerim tabi bu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazla iyi guzel anlayışlı sadık olduğum için sanirım. Erkekler huzur sevmiyor onları yoran peşinden koşturan tabirleriyle zor , taktikçi kadınlari cazip buluyorlar. Yormayan kolay kadınlar onlar için heyecanlı gelmiyor.
Gozlemlerim tabi bu.
Fazla duygulu centilmen kibar ve koşulsuz aşkla tek bir kalbe bağlandığım için bekar olduğumu düşünüyorum bu özellikte erkekler kızların dikkatini çekmiyor daha çok kaba konuşan serseri ve aldatmayı seven erkekleri kızların tercih ettiğini söylemeliyim.
Hayatimda bi kez asik oldum 3 bucuk yil surdu oda evlilikle sonuclanmayinca dedim demekki bendeki sans bu kadar kendimi sorun yasamicagim mutluluga arabalara adadim 10 yildir hayatimda kadin yok kafam ferah tek derdim para kazanayim arabamla izin zamanimda gezip offroad yapayim hee bide unutmadan evlilik olmayinca turkiyede sabit bi yasamin bende anlami kalmadi bende dunyayi gezerek ve dolar bazinda kazanip maddi sorun yasamamak icin asil meslegimi kariyerimi birakip gemide calismaya karar verdim iyi ki oyle yapmisim Şu an meslegimi yapsam alcagim en yuksek maas 12 belki oda nadir firmalarda bicok yerde o bile cikmaz 12 ye turkiyede ne yapabilirsinki ev taksidimi arabami evliligin sorunsuz yurumesimi hicbiri olmaz bari huzur nerdeyse orada olmak daha mantikli geldi bana
İlk cümleyi okuduğumda ne de çok ortak noktamız varmış dedim. 😄 Fazla iyi niyetli, anlayışlı, dürüst, sadık, güvenilir olursan yalnızlıkla sınanıyorsun. Bu dönemde tercihler tehlikeli, gizem dolu insanlardan yana oluyor. Bizim her şeyimiz ortada ya karsı cinse merak uyandıracak bir konu bırakmıyoruz. Tabi bu durum eğlenmelik değil de evlenmelik olduğumuzu değiştirmez.
Daha çok şey söylerdim de şimdi drama bağlamayayım. 🤠 Gözlemlerime her daim güvenirim. İlmek gibi okurum toplumun yaşayış şeklini..
Arkadaş ortamımın türlü bahanelerle oyalayıp, aşka fırsat vermemeleri yüzünden hiç sevgilim olmadı. Bir de maddi durumum fazla iyi olmadığından dolayı, marka ürün alamayıp tipsiz halime kızlar beğenmiyor. Biraz cimri denecek kadar aşırı tutumluyum. (Düğün birikimi yapmaktayım)
Cevap
109Cevap
Sevilmediğim için
Istemiyorum da ondan. Yani bi ömür duvara çalışmaktansa hep bağlı kalmaktansa bi klasik araba daha alır gezerim. Eve düğüne vereceğim parayla iş kurarım bi ömür rahat yaşarım. Zaten evlilik 3 işe yarar; biri aşuk ile maşuğun kavuşması için biri s. x için biri de çocuk sahibi olmak için. 3ünü de istemiyorum zaten xd
O zaman insan değilim ben:)
Öncelikle genc olduğum jcjn bekarım, bence evet erkekler peşinden koşturan kadınları daha çok seviyor ama her erkek evliliğinde huzur ister çünkü gençlik zamanı peşinden koşmak naz çile bunların hepsi hevesle yapılan şeyler işin eglencesi orada zaten ama evlilikten sonra kesinlikle insan evinde huzur ister
Ben hayatım boyunca tek kurşumun varmış gibi kimseye yavsamadim kafamda bir filtrem var. Sadece bir kişi geçti aha buldum hayatımın askini dedim ağzıma scti sonra anladım ki aşk olayı bana göre değil şimdi genel olarak kadınların hepsine aşığım hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyorum
Neden bekarsın sorusunun cevabı sabit düzenli işim yoktu, evim yoktu vs. İş olsa bile evim yoktu maaşın neredeyse yarısı kiraya gidecekti falan.
Çok şükür şu an işimde var evimde. Eve taksit ödüyorum ama sonuçta kendi evime gidiyor. Tüm bu koşulları sağladığım için artık evliliği ciddi ciddi düşünüyorum.
Evet evlenmeyi düşünüyorum ama kendi kedime evlenilmiyor. 😄
Maalesef, katılmıyorum. Eğer ergenlikten kurtulamamış olanlardan bahsediyorsan evt. Ama kişiliği oturmuş erkekler için düşüncen geçerli değil bence. Tek istediğim hoş bi sada ve huzur…🤗
Bence gelleme yapmamak en sağlıklı olandır.
Belli olmaz belki bir gün o söylediğiniz gibi biri vardır ve size göz kıpmacaktır.
Önyargı çok kötü bir şey asıl görmeniz gerekini değil bambaşka şeyleri gösterir size.
Yanlış erkeklere denk gelmeniz genelleme yapmanızı gerektirmez. Bende aksine sizin gibi kızlara denk gelsem nikahı basarım ama bize de sevgiden, ilgiden anlamayan, anlayışlı ve sadık erkeklerden haz etmeyen p*ç erkeklerin peşinden giden kızlar denk geliyor. O zaman bende genelleme yapayım Türk kızları egoist, burnu havada ve değer vermeye gelmiyor diye.
Katılıyorum bu tespiti bnde defalarca yaptım 😥 Erkeklere sorsan yormayan kadın istiyor ama mız mıs olmadığımız halde yoklar peşinden koşturan ağlayan kozların peşindeler ne diyelim kendileri kaybederler 😉
Alakaı yok siz serseri sevmeyin
@Deliadam2433 Bilmiyorsun ki nasıl biri cok iyi gizleniyorlar ben mesela efendi sadık akli başında erkek severim oyle saniyorsun
Kimsenin gizlendigi yok bir iki konusmasindan anlarsin ne ma, l oldugunu onkadar erkek yaziyor siz hala anlayamiyorsaniz o sizin sorununuz
Sana denk gelmiş olabilir ama genel olarak tam aksi o huzuru veren kıza içten içe yaklaşır ama tek bir sorun var erkeklerin başına bela olan aşırı libido o güzel düşünceli sadık kızın kaçmasına neden oluyor
İyi niyetli, temiz kalpli, aldatmayan, şerefsiz olmayan erkek profili olduğum için hiç sevgilim olmadı
Ben fazla iyi anlayışlı bir kız isterim diğerini ne yapim sinir stres hiç yapamam benden uzak dursunlar
Sen yanlış erkeklerden doğru şeyler bekliyorsun. Kızlar elin serserisinden hoşlanır ve onu değiştirebileceklerine inanır ancak kendileri bu uğurda tükenip giderler
Bence tam tersi o tarif ettiğin kadınlar yüzünden dulum çok şükür bekarım
Neden bekarım sorusuna gelince hayata belki aynı pencereden bakacak birisi olduğuna inanmadığım için bekarım bu arada yaşım 45 bu yaştan sonra huzur mutluluk lazım
Peşinden koşturmaya çalışan kızlara hemen kapıyı kapatırım, benim yalnız olma sebepim sanırım kafama denk extreme bir kız bulamıyorum hep ağır başlı çekingen eğlenmeyi bilmeyen insanlar çıktı karşıma
Çekingenlikten kastım o kadar buluşuyoruz şunu yapalım şuraya gidelim demiyorlar sadece susup oturuyorlar fikir yok ben arabanın yan koltuğuna koyacam onlar gezecek 😁 extreme derken adrenalin dolu aktiviteler bildiğin gibi, seks falan bende öncelikli değil sen yanlış anlamışsın ama sorun değil ve alkolü de sık içmem bu arada
Doğru kişiyi beklediğim için yanlış gelen kimseyi çevremde bile istemiyorum. Bu yaptığım mantıksal olarak hata olsa da belki bir gün değerinde birisini bulurum diye düşünüyorum.
Bazı seyler kısmet Yaa, bazen o kadar kısa sürede hayatin değişir farkına vardığında çoluk çocuğa karışmış olursun.
Siz çok dürüst bir insansınız. Kutluyorum sizi. Erkek arkadaşınızın sizin değerinizi bilmesi lazım. 👍
Ulaşamadım size..🌷
Bulaşık ne seviyorlar. Anlamadım. Özelden de yazamadım size. Bana yazarmısınız eğer mümkünse tabii ki..
Bunun cevabı kişiye göre değişip onlarca sebebi vardır kafa yormamak lazım sonuçta herkes iyisiyle kötüsüyle kendisine reva görülen hayatı yaşıyor
Hayırlısı böyleymiş… evlenmek için evlenmek hiç istemedim… içime sinecek evlenmeye ömür geçirmeye değecek biri de olmadı doğru zaman doğru kişi meselesi… olacak gibi olmasındansa olmamasına razıyım…
Hayatıma girenlerin hepsi durduk yere trip atan, mutsuzlukla mutlu olan acı çekmekten zevk alan ruh hastası dengesizdi senin tarifinde bir kadın yok varsa da ben görmedim
yok sadece huzurlu bir ev ortamı olsun istiyorum anlayışlı bir eş güzel olurdu sadıklık şart olur zaten
Kafama göre birini bulduğumda basacağım nikahı 🤭😂
Erkeklere iyi davranmaya pek gelmiyor bence genelleme yapmıyorum ama zorluk çıkaran kadınlardan hoşlanıyorlar kötü davranmak lazım fazla iyi davranınca da egolaniyorlar
Nasıl taktik mesela detay verir misin
Farkettiyseniz genelleme yapmıyorum diye belirttim yorumumda neden üzerinize alındınız? @Naflaus @Beneklı1910
Hayır üstüme alınmadım sadece merak ettim
Huzurlu mutlu ilişki istiyoruz derler fakat dediğin gibi kişilere yönelirler. Bunun sebebi çok eskiye dayanıyor avlamak isterler kadını , her zaman zor olan ulaşılmaz olan tatlı gelir onlara
canım istiyor sevgili ile uğraşama ki bide ben tek kızla yapamam çapkınım ve sekse düşkünüm f c k b d d y olarak takılmayı severim
Çünkü bekkediğime değecek olan kişiyle çıkmalıydım bu yola. 🛤️✨👫 Şu an olmaması kariyerimle alakalı net bir şeyler düşünüyoruz beraber.
Beklediğime*/
Ben çok huzur aradım. Sonra bunun satın alınabilen bir şey olduğunu anladım. Para çoksa sevgilin huzur veriyor. Para yoksa değiştirmek gerek.
Iyi kızlar var ama bi heyecan yaratmiyo bende:(
Haklisin
Sadığım iyiyim samimiyim ama neden istemiyorlar snlsmadım
Burcun ne
Yanılıyorsun erkekler huzur sever. Uğraşmak istemez dert filan. Ama fazla sakin kadınlar sıkıcı gelir.
Onlar daha cazip değil. Genelde öyle kadınlarda çok fazla özgüven vardır. Buda herkesi çeken bir şey
insan olunca sevmediler sonra da insanlıkdan çıkıp sevileceğime hiç sevilmem diyip pes ettiğimden
Çünkü zamanımızda ilişkiler insanlar sahte çıkar menfaat gerçek sevgi kavramına ve karakterli sadakatli insanlara az rastlanıyor maalesef
Peki hep mi boylesin? Yani yerine gore cilgin, eglenceli, sacmalayan biri olmuyor musun? Cunku bunlarda gerekli.
Ben huzur saygı mantık arıyorum ama bulamıyorum 37 bitiyor bekarım
Zamanım yoktu şimdiye kadar. Bundan donra var olur.
Aynen
Evlenilexek kızsın gibi ama işte erkekler ah erkekler
Hahhha devrilsin seni mi kıralım şimdi arada kaynadık ama olsun 😁
Şu dm açta tartışalım 😁
Bilemedim yormayan taktik yapmayan kadınlar daha çok hoşlarına gider bence
Ailemin bile kazık attığı dünyada kimseye güvenmiyorum ondan dolayı yalnızlığı seçiyorum
Garip varlıklar bilimin bunun üzerinde durması gerek:)
Asko kusko sal@k cadi tirnakli acik giynenleri istedikleri icin
Hayat şartları nasip kısmet şans istek aile yetiştirme tarzı dış görünüş hepsi etken
Emin ol erkeklerin %90'ı öyle kızları cazip bulmuyor. Kimse, kendisini yoran birini istemez.
bilmiyrm daha kendimi bulamadim sanrm ruh esimi nasil buluyum
Sana halal olsun gardaş , valla çok beğendim soruyu görüşlerini.
👍
çünkü daldan dala konmayı her çiçekten bal almayı severim :)
yo bence gayet makul bir durum :) Aklı başında birinden daha iyisi nedir ki?
Beni peşinden koşturan bir kadın olmadığından bekarım
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Sorsan hepsi huzur istiyor ama mıy mıylara koşuyorlar
Ehheh siz de kibar isteyip serseriye gidiyorsunuz onu ne yapalım?
Doğru, öylelerine yapacak bişey yok
Tamam da bunlarin bekarlikla ne alakasi var sanem? Senin ilişkiden anladığın tek şey evlilik mi?
Huzurlu, mutlu bir hayatım var. Bozulsun istemediğim için evlenmiyorum
Aynen öyle her zaman zor kız olacaksın erkekler kolay avı sevmezz
herkes öyle değil birbirimizi yormuyoruz hiç de sıkılmıyoruz
Evde kalmış kızların kılıflarında buğün istesem çok bulurum dediği de hayvan pazarından sığırcıklar sonra sevgilim beni aldattı kocam bana vurdu
😂😂😂
Tek istedigim begenilme arzusunu ben de tatmin eden ve huzur veren birisi olmasıydi. Ama devir bozuk. Herkes motor olmuş.
Ben aramıyorum artık. Yaş 37 oldu zaten
Boyle iyi ya. Simdi eskiler. Hadi anlat bakalımlar. S. Et
Kendine iyi davran Kadın. Gúzellikler seni bulsun ve sarıp sarmalasın
Sen nasıl ki çocuğunun babası olmasını istediğin adama denk gelemediysen. Çocuğumun annesi olmasını düşlediğim kadına denk gelemedim.
Aliskanliklarimdan vazcemedigimden bide kimseyle ayni evde yasiyamam hur olmaliyim yayim;)
Bulamadım maalesef, ah abla ne güzel bir soru olmuş bu içindeki düşünceler çok iyi, güzel yani beğendim.
Yanlış tespit bence ilk yazdığın gibi değil son yazdın gibi olduğundan yoktur 🤣 beni darlayn kızı nıye seveyım acaba
Asla kadınıma nankörlük etmem ama evlilik tabiatıma aykırı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?