Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. param yok kimseye güvenemiyorum calisiyoz okuyoz para yok insan görmüyoruz travmalar exi unutamamak. bide o sorumluluk yok daha. Bilmiuorum bide sahte şeyleri sevmiyorum evlenmeye karşı değilim hatta çok isterim ama şu olaylar bi bitsin. Hayatımda biri yok gecmise bagliyim önüme bakamiyorum bazı seyleri unutamıyorum. Hayatıma birini almaya da ugrasmiyoruö oyle bi arayista degilim nasipte varsa işte. Akısına bıraktım da akmıyo benimki ahsnwjsjwj evlilik falan yapamam simdi asiri sevmem asktan ölmem lazim. O sorumluluk bende yok benim evlilik anlayisim evim olsun kafam rahat olsun ayni yatak olsun tamam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılsuanda ki sartlarda evlenmem cok cok zor. bir tane hatun var kabul ederse belki. gecen kiz arkadaslardan birisinden bir siz geldi, tanidigi bekar kizlarin cogu evli erkeklerle fckbody iliskileri varmis. bekarlar evlenmeye ne zaman razi olursa bir dikis isi bitirir. turkiye sartlarinda bu yontem erkeklere karsi ise yarayabilir. ama dunyanin geri kalan ulkelerin cogunda, evlilik sadece kadina gore islemiyor. millet daha acik oynuyor. giderim guney fransa sahillerine istemedigin kadar hatun, tipsiz tipsiz karilar bile trip yapiyor bu cografyada, ekonomi zaten nanay, eglenin vermeye devam, bakalim nereye varacak bu mecara 😆
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcok sahit oldum, sikinti yok, millet fb manyagi. arz talep meselesi. bizde cozumu bulduk zaten, meshur avrupa secxi 😁😎
- Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü adalet yok maalesef.. yani coğrafya kaderdir konusu yüzünden birincisi zaten maddi durumum pek yok. ikincisi de zaten evlenilecek kadar uyumlu olduğum ya da şimdiye kadar sevdiğim bir kadın çıkmadı ama bir gün olur hiç acelem yok ölmezsem 35 yaşında bile aşkı bulabilirim. zaten yaşımdan da küçük duruyorum
00 Yorumla
+1 yılBende 23 hayatımda doğru düzgün biri olmadı karşıma çıkanlar oldu hoşlandı ilgili olan biri daha var ama henüz acilmiyorlar niyeyse bu kişide açılmıyor neden acilmiyorki benden aynı ilgiyi almadığı icinmi çekingen birde o yüzdendir napicam bilmiyorum 😐
02 Yorumla- +1 yıl
Ya sende çekim hissetmiyor ya da kendi duygularından emin değil👍
- +1 yıl
Bence önüm gösterdiği kadar ilgi göstermiyorum yani kaçma taraftarı gibiyim işte hep kaçıyom manyak gibi 🤣 sanki eninde sonunda evlenmiycem
Hoslanti onun gösterdiği kadar benimde göstermem lazım drgilmi karşı tarafa ama nasıl bu işleri bilmiyorum taktik ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
242Cevap
+1 yılO yolları geçtim ben.. acı tecrübelerle tadına da vardım.. yaşıtın kızlara sormuşsun gerçi.. kabul edersen beni soruna 😊 herkesin bahtı güzel olsun.. bekar olmak bir eksiklik de olmamalı.. bunun dışında sosyal ortamlarda daha fazla bulunmanı tavsiye ederim.. yaşamını bilmiyorum gerçi.. sadece beklemek bir çözüm yolu değil çünkü.. insan kısmetini kendi yaratiyo bir bakıma 😊👍
31 Yorumla- +1 yıl
Sen bekar mısın?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet eşya değiştirir gibi kız değiştiriyor benim aklım hala ilk göz ağrımda evlendi kendisi mutluluklar diliyorum onun mutluluğu benim mutluluğumdur bir gün boşandığı zaman arasın beni gel beni buradan al desin nerede olursa olsun şartlar ne olursa olsun kendisini alcam gururumu bir kenera atcam aşkta gurur yoktur seni çok seviyorum sıla yemin ediyorum ki hayatım boyunca da seni seveceğim yokluğuna bile ihanet etmedim hayatımın anlamı bu hayatta bir çok şeyden vazgeçtim senden vazgeçmedim bu kalp sadece senin için atacak asla hayatımda hiç bir kadına yer yok benim için sadece sen varsın gözüm senden başkasını görmez ister takıntı desinler ister ruh hastası seni seviyorum kızım ben yemişim oksijeni bana kokun şart o yoksa bekar kalırım daha iyi
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@elizzz_ bir kıskançlık uğruna b*ka gitti ilişkimiz kendi kararıydı
Cevap sahibi+1 yıl@elizzz_ elimden geleni yaptım abla gideni tutamazsın demek ki hiç değerim yokmuş onun gözünde
Cevap sahibi+1 yıl@elizzz_ ayrılmaya bahane arıyordu gibi ben yine de hakkımı helal ediyorum sevmeyi sevilmeyi ondan öğrendim
evlenmeye niyetliydim gerekli hazırlıkları da yaptım hatta ama kısmet olmadı. O günden beri güvenmiyorum kadınlara. Biraz dinlenmeye çekildim diyelim.
Burada 30 a yaklaşıp hala evlenemeyen kızları anlıyorum yıllar geçtikce secilme ihtimalleri azalacak o yuzden telaslılar. Elinizi cabuk tutun şansınız giderek azalıyor.
Böyle iyi diyen 35 lik teyzeler ise ağır pişmanlık yasıyorlar ama çaktırmıyorlar onların bekarlık sultanlık cumlelerıne kanmayın. cogu evde kedilerle kafayı yemek üzereler ve arkadaslarının cocuklu mutlu storylerine bakınca bile moralleri bozuluyor.
22 23 yaşlarındaki evlenmeyi düşünen kızlar: kafanıza göre birini bulduysanız siz en doğrusunu yapıyorsunuz. Aile olmak önemli bir meziyettir buna erken yaşta alışmanız hayatınızı daha düzenli bir hale getirir. Milletin ruh hastaları ile sevgililik yaşayıp yıllarınızı çürütmezsiniz. doğru yoldasınız go on
16 Yorumla- +1 yıl
30 oluyorum storylerde bebekli evde gün fotolarını görünce cok üzülüyorum ben haftasonu maaşımla hangi ülkeye gezmeye gitsem diye düşünürken onlar yer silip bebek kakası siliyor kilo almışlar ve teyze gibiler ama ben hala 18 gibi duruyorum. Sanmıyorum ki 35 bekar kadınlar pişman olsun çünkü tüm paramı kendime gezmeye bakıma harcıyorum ve erkekler değil kendim için yaşıyorum ama evleneler ev işi bebek çocuk derken iğrenç yaşlı gözüküyor ve o evli erkekler bizlere yazıyor bekar kadınlara o nedenle 35 de değil 45 de olsan erkekler hep bize talep gösteriyor telaşa gerek yok hayatımızı yaşayın kızlar bir erkeğin hizmetçisi değil kendi hayatınızın yazarı olun
- +1 yıl
@Cerensuna bu sadece modern zamanlarda oluşturulmuş yapay bir algıdan ibaret. insanların cocuk sahibi oldugunda ne hissettigini cocuk sahibi olmadan anlayamazsın yuva kurmadaki artılarını huzurlu bır yuva kurmadan bilemezsin. mutlu bir evlilik farklı bir boyuttur başarılı bir sekılde yurutuyorsan esinle de cocugunla da gezersin vucuduna da bakar kendini mutlu hissedebilirsin farklı bir seviyede yaşarsın hayatı artık. cocugunun kakası sana gül gibi gelebilir. Evliliği bir erkeğe hizmet gibi gören, cocugu olursa sorumlulugundan ödü kopan bir insanın anlayabileceği ve yorumlayabileceği şeyler değil zaten boş ver sen.
- +1 yıl
Hangi evlilik o lütfen bir tane söyle. Bu ülkede paralı ünlü güzel kadınalr dahi şiddet gördü. Hangi evlilik o. Türk erkekleri evlenmek için son seçenek bile olmamalı hepsi kadını ev işi hizmetçi olarak gören çocuk yapma aracı olarak gören tipler. Aklı olan evlenmez. Çocuk evlat edinebilirsin bir erkeğe ihtiyaç yok
- +1 yıl
@Cerensuna yanlış düşünüyorsun. Çalıştıgım yerde gayet mutlu cocuklu bir aile var. cocukları 5 yasında kocası esinin üstüne oglunun ustune titriyor onca isinin arasında her ihtiyacı oldugunda yanında. dünya tatlısı bir cocukları var ve kendi dunya goruslerıne gore güzel bir hayatları var. Yaşlanmaktan olgunlasmaktan korkmuyor kadın ve hayatında en guzel kararlardan birini aldıgına her gün şükrediyor. Çevrende gördüğün salt olumsuzluklara değil güzelliklere de gözünü açarsan görebileceğine inanıyorum.
- +1 yıl
@Cerensuna 36 yaşında ablam var 3 tane çocuğu var benden genç duruyor kadın herkes hayret ediyor evliliği çok güzel devam ediyor 13 yıldır eğer olay sadece vücut değil bence
+1 yıl15 eylülde 28 oluyorum ve bekarım hayat güzel mutluyum 30umda hala bekar olabilirim beya 35imde evlenebilirim ya da hiç evlenmeyebilirim bu benim hayatım kimsenin değil özellikle ailem evlen demiyor konusuda açılmaz sadece şunu biliyorum evlenmek için evlenilmez çocuk için evlenilmez, erkek arkadaşım var mutluyum eğer doğru zaman gelirse evlenebilirim ama yaşım geçti muhabbeti yok 👍😘
20 Yorumla25..
Şimdiye kadar kimseyle evlilik düşüncem olmamıştı, en son sevdiğim insanla ufaktan düşüncelerim oldu ama durumlar buna müsait değil. Evlilik şu an ülkemizde baya zorlu bir süreç olduğu gibi birinin de seninle o yolu iyi kötü her anlamda yürüyeceğine inanmak gerek.
20 YorumlaŞu an 33 yasindayim evliyim 32 yasinda evlendim. 28 li yaslarimin sonlarinda tanismistik 🥰 O yaslarda arada bi ya yoksa evlenemicek miyim gibi bir endise oluyor maalesef bende oyleydim😄 maalesef ki evlenmek icin biraz viseylerden odun vermek gerekiyor ben verdim o sekilde evlilik yoluna gidebildik, baska turlu olmuyor maalesef kendine bi cok acidan uygun birini buldugunda biraz alttan almayi denemelisin. Ozmn evlilik yoluna gidiyor ancak. Ben tinderdan tanistim dogru erkegin nereden cikacagi belli olmuyor mutlaka evlenmeliyim diyorsan her yerde arayacaksin
11 Yorumla- +1 yıl
Ödün vermek derken?
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünmediğim için bekarım ama sevgilim artık evlenmek istediğini daha da belli etmeye başladı. ya evlenicez ya da 1-2 seneye ayrılıcaz bu gidişle. bu ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalırsam tabiki b şıkkını seçicem ve artık nir ilişkim de kalmayacak dsljsdlkdsjdl
14 Yorumla- +1 yıl
@Fitbody zaman çalmak mııı 😂😂 baştan beri zaten evlenmek istemediğimi , evliliğe sıcak bakmadığımı biliyor. aynı şekilde o da zaten ilişki başında sıcak bakmıyordu şimdi zaman geçtikçe bu fikre ısındığını söylüyor , ama benim fikrimin değişmediğini de biliyor. baştan dürüst yaklaştığım birinin fikri sonradan değişti diye benim de fikrim değişecek ve illa ona mı ayak uyduracam? sorry canım
- +1 yıl
@Fitbody ahhh kalbimmm çok kırıldı ama bak. benim ilişkimi kendi ilişkin gibi savunman da ne hoş ama gereksiz sanki he ne dersin?
Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. 41 yaşındayım, hiç evlenmedim. Vazgeçin artık bunun bir eksiklik olduğu düşüncesinden…
İşin tuhaf tarafı kendi başına mutlu olunca hayatına kimseyi dahil edesin de gelmiyor☺️62 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha evlilik için küçüğüm, eğitim öğretim dönemindeyim, elimde bir mesleğim ya da yatırımım yok bunlardan dolayı bekarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla öyle düşünme bunlar nasip işi Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın belki evlenecen iyi olmayacak hayatını mahvedecek belki geç evlenecen mutli olacaksın benim tanıdıklarım var gerçekten ağır başlı işi elinde evi var ama geç evlendi ama çok mutlu birde baba olacak üzülme sadece hayırlısını iste
03 Yorumla- +1 yıl
Mutlu olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha yaşın geç bekle dua et sabret varya ilk önce işini bul sonra eşini başkasının eline bakmak zor oluyor
- +1 yıl
İşimi buldum ama mutsuzum kocam dese çalışma istifayı çekerim o kdar sevmiyorum ortamı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenıp kendını yakmaya çokta meraklı olma bekarlığın tadını çıkar 😉 evlenecen eee sonra? Bi sure sonra ilgi heyecan bittiyor geçim derdıne çocuk derdıne ev temızlık vs vs bunlardan kafanı kaldırıp zaman bulamıyorsun kendine baksana ne güzel rahatça KS dolaşıyorsun birde bana bak bi ayağım beşikte elim telde yaa evlenmeeeeeeee
02 Yorumla- +1 yıl
Zaman var ama boyle de yalnızim insan yok
Cevap sahibi+1 yılDoğru insan doğru zamanda gelip seni bulacak sıkma canını
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. damarıma bastın ya. valla şu anda kasarım kendime nasaya işe girerim ne kadar mülakatı varsa çalışır ederim. kendime de güveniyorum. düşün nasıl ingilizce bilgisi isticektir. sert sınavları vardır. ama hatun bulmak yani daha zor.
06 Yorumla- +1 yıl
Hahahhaha
- +1 yıl
Evet dbjdkd
- +1 yıl
Evet
+1 yılYav bu bekarligi niye kafaya takiyorsunuz bu kadar anlamadim. Bekarken de çok güzel yasayabiliyor insan. Bu kadar mutsuzluga ne gerej var. Ben de bekardim. Sevdi biri beni iliskim. var şu an da sizleri hic anlamiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun bekarlık degil sadece
+1 yıl@kirginimcokk
Temiz, düzgün ahlaklı birisi olduğum için.
Yalanı dolanı firlamaliğı olanlar birbirini kandırıp , kalpleri meşgul ettiği güvensiz hale getirdiği için ben gibi düzgün insnalar, kendini yoranlar karşısında güvensiz durumda kalıyor10 YorumlaBurdaki kızların geneli kendine özgüveni az bunda haklı olduklarını düşünüyorum 1.50 boy veya kilolu veya bi kusuru vardır sanıyordur oysaki her insan kusurludur senin güzeliğin senin ellerinde sen başaramıyorsan biz napalım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen 10 yaşımdan beri âşık olmadan evlenmem diye kafaya takmıştım gözlemlerim sonucu. Deli inadım tuttu, âşık olana dek bekleyeceğim derken bugünlere gelmişim.90 yaşına dek kendimi geç kalmış saymıyorum ahahaha 😎
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıl oldu boşandım , şimdi çocuklarımla beraber yaşıyorum , aklı olan bu devirde evlenmesin
40 Yorumla Kader utansın. Tam aha oluyo mu, bişeyler kıpraşıyor bacak aram aman şey kalbimde diyom, travesti çıkıyor.
Çok güzel karıydı, adam çıktı. Şoku atlatamadım. Bari köpek sebeblensin dedik, köpeği de erkek çıktı pipili de patisini yaladı mk.
00 Yorumla
+1 yılhayatıma doğru dürüst seven birisi gelmedi bu arada aramızda bir gün varmış şimdiden doğum günümüz kutlu olsun 😂😂
umarım senin de karşına birisi çıkar
02 Yorumla- +1 yıl
Ya inşallah :)
- +1 yıl
istersen anlaşma yapıp garantiye alalım 2 sene boyunca hayatımıza kimse girmezse gel beraber evlenek 🤣🤣
+1 yıl26 yaşımdayım. Kendimi de hazır hissetmiyorum ancak şöyle Allahın rızasında olan dikkat eden, ibadetlerini yapan ben söylemeden zaten her şeyin doğrusunu kendisi yapan biri çıksın istiyorum karşıma
12 Yorumla- +1 yıl
Aminn
+1 yılBekar olmanın sebepleri çok bir istekler arzular bitmiyor iki kişiler olduklarından farklı hareket ediyor tabii madde madde sayılabilir birde işin içim korkunç düzeye ulaşan aldatmalar evlenenlerin huzursuz oluşu da tamamlar olmaları halbuki geçmişteki evlilikler muhteşemdi sebep hırs yoktu sevgi vardı sindi hırs var sevgi yok
10 Yorumla
+1 yılÇünkü annesinin sevgisiz büyüttüğü bir çocuğu iyilestirmekle uğraşmak istemiyorum
10 YorumlaHerkes herşeyi vaktinden önce yaşıyorken kimse evlilik beklemesin evliligin cazibesi yok yani o heves o istek vaktinden önce yasanıyor cunku samimiyet yok güven yok sadakat yok batı kültürüne cokca özeniyoruz maddi imkanlar bahane allah evlenene yardım eder evlilikte keramet vardır derler. Herkeste bir özenti havası cok beklersiniz daha
11 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz yorumlar pek beğenilmez ama ben beğendim. Çoğu maddi durumdan evlenmediğini söylüyor ama maddi durumlar ne kadar iyiyse evlilik o kadar uzaktır insanlara.. Avrupa da bunun en güzel örneği. Eskiden maddi durumlar daha kötüydü ve evlilik oranı çok çok yüksekti. İşin gerçeği şu ki iyi günde kötü günde yeminine sadık kalacak kalpler kalmadı artık. Sadece iyi günde beraber olunacak ki hanım efendiler beyefendiler evlensin. Bunun en büyük sebebi de sosyal medya. Maalesef maymun iştahlı bir nesil türedi birine bağlı kalırsam diğeriyle flört seçeneği elimden gidecek diye korkuyorlar. Sonra bir bakıyorlar yaş geçmiş ağlamalar sızlamalar başlıyor
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sınav oluyorum hep hayırlısı bir de hoşlandığım biri yok insan önce hoşlanacak sevecek tanıyacak oda sevecek tabiki karşılıksız da olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bencede sonuçta bir ömür var evlendikten sonra hüsrana ugramayalim. sonra iyice tanımak gerek kisiyi
+1 yılHayat şartları okuludu vs işidi gücüde derkem ve en önemliside deliler çıkıyor karşımıza bulamıyoruz birini diyelim jdjddk
05 Yorumla- +1 yıl
Deliler her yerde jdkdj
- +1 yıl
İşiniz gücünüz delilik skkd
- +1 yıl
Benim de psikolojim bozuk hdjdv
- +1 yıl
Toplu bakırköye o zaman kddkd
- +1 yıl
Olur kdlslsj
+1 yılSanırım bi yaştan sonra kişi evliliği saçma görünce artık izdivaç olmasa da olur kafasında. İzdivaç 30 yaşına kadar oldu oldu sonra si kişi zaten pek istekli olmuyor. Çünkü alışmış oluyor yalnızlığa
00 YorumlaEvlilik dusunmuyorum ondan. Evlilik sacma geliyor o ayri da evlilige yapılan masraf daha sacma geliyor. 2 saat icin sacilan paralara bakarsak araba alırım daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılBen 25 yaşındayım henüz kimse ile konuşmuyorum ne kadar biri ile olmamı çok istesem bir o kadar da hiç istemiyorum. İstesem biri ile hemen birlikte olabilirim ama doğru kişiyi bulmak mesele
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden olur mu peki
+1 yılYalnızlığı seviyorum, ozguvenim yok beni seçecek bir nedenleri yok odun gibiyim ne kariyerim var ne param var ne çekiciliğim sadece bir atolyem var birseyler üretmekten başka birseyim yok çok garip hissediyorum hoşlandığım kız haricinde bir kızla hiç yakınlaşmadim zaten oda bıraktı gitti
:/00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmek için evlenmek istemedim..
kalbime mantığıma yatan biri de olmadı.. ya doğru zaman değildi ya doğru insan.. her nasip vaktine esir… olacak gibi olmasındansa hayırlısıyla olsun…00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşındayım ve maalesef ki zamanında gönül verdiğimiz insanla hayatımız birleşmediği için şu an da anlaşabileceğimi düşündüğüm bayanlar olumsuz baktıkları için bekar kaldım
00 Yorumla Var var görümcem Var sebebi de yok o çok esmer yok o tipi iyi değil yok mesleği kötü vs vs derken evde kaldı 😂😂
014 Yorumla- +1 yıl
Kendisi söylüyor
- +1 yıl
Ama gorumceni kınama yaş geçince iyice seçici oluyorsun gerçekten
- +1 yıl
Aman böyle de rahatım şimdi erken evlenenlerin başı göğe erdi sanki bence erken evlenmek de marifet değil boşanan çok insan var hele 18 19 yaşında evlenenleri hic anlamıyorum çocuk resmen saçmalık yani evet şu an tam evlenme yaşım ama bu işler nasip kısmet biraz ha deyince evlenemiyorsun ve ben de seçici biriyim önüme gelenle evlenemem kimse kusura bakmasın 🙄 eğer öyle olsaydı çoktan evliydim su an zatrn evlenmek basit ama kimle evlendigin onemli işte
- +1 yıl
Bu arada gorumcen kaç yaşında 😅 niye bu kadar evlensin istiyorsun hahahha
- +1 yıl
Hmm o kötüymüş
+1 yılTotom çok kalktı bir ego bir kibir yasak aşklar vs der iken bekar kalmak daha iyi oluyor adrenalin yüksek ilişkiler seviyorum moralim bozuk çok sevişelim Nilay diyorum geliyor
00 Yorumla
+1 yıl45. yasindayim
Hayat öncelikleri daha önceki sorulara cevap olarak verdiğim yanıtları okursaniz nedenini bir çok kez yazdım
burada uzun uzadıya tekrar yazmak istemiyorum00 Yorumla
+1 yılSosyal değilim sanalda. Çok boş vakit harcadım oyun bağamlılığı vardı birde karşı cinse kolay tav lokma oluyordum yeni yeni akıllanıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bu kadar.
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşındayım tek neden kariyer kariyer yapsam evlenmesem de olur yani en kötüsü eskorta giderim geçiştiririm bir şekilde
02 Yorumla- +1 yıl
Hmm yazık
- +1 yıl
Peki
28 kervanına katılalı yeni oldu 🙄 27den pek bi farkı yok, 29dan hallice gibi. Evlilik desen henüz bu fikre ısıtan olmadı🤔✋
10 YorumlaDünya zevkleri doyuracak, beni aklinada hayran birakacak bir varlik suana cikmadi
haaa birde cikmayan Schengen vizesi
10 YorumlaHayatımdan memnunum ve aynı kişiyle takılmayı sevmiyorum. O yüzden ne sevgili yapıyorum ne de evlenmeyi düşünüyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki böyle olması gerekiyor.
Yaşım dolu dolu 3516 Yorumla- +1 yıl
Evde kalıyorum zaten. Sokakta kalamam ya
- +1 yıl
Oooo cevabi koymus ablamm
- +1 yıl
😁🤔
- +1 yıl
Öyle bir konumussun ki sanki sen hiç 35 yaşına gelmeyevekmissin gibi
- +1 yıl
Gerçi yaşı da 35 mis ,😅 yeni baktım
- +1 yıl
Bende diyorum bu üye kime söylüyor? :)
Gizli Üye(18-24)+1 yıl28 yasindasin bu yıl evlensen 1 yıl sonra cocugun olsa 29 yasindasin cocuğunda 23 yasinda evlensin diyelim sen olucan 52 yaşinda oğlun bir yıl sonra cocuk yapsa sen olucan 53 yasinda artik ayakta kalacak gucun bile olmayacak torunun 10 yasinda falan sen tak tahtalı koy good bye o yüzden hemen şu an evlen cocuk yap o da hemen evlensin torunun olsun yoksa vasıfsiz imansiz ölücen
120 Yorumla- +1 yıl
Bu sene evlenebilecegimin garantisi var mı ya da 1 sene sonra çocuğumun olacaginij ya da yarın yasayabilecegimin hiç birşeyi. Garantisi yok
- +1 yıl
Ablacım sen bakma ya. Herkes çocuk doğurmak için ya da torunum olsun diye evlenmiyor. Mutlu olacağın insanı, seni mutlu edebilecek insanı ara. Yoksa sokaktan birini cevirip evlensen de ondan çocuk yapabilirsin. Önemli olan kafa yapısının uyuşması. Çocuğun olacaksa da iyi bir baba olabilmesi.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 17 yaşındaki kız senden daha mantıklı düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılBende 17 yaşindayim ama mantiken herkes bir nesil birakacakken herkes evlenip mutlu olacakken herkes Rabbin kizlara verdigi en buyuk nimeti *anneliği) yaşarken sen ne yapacaksın boyle giderse sana anne açım anne tuvaletim geldi diyebilecek nene emekli maaşin yattimi diyebilecek insanlar bulamayacaksin o kiz tabiiki hakli ama olaya boylede bakmalisın
- +1 yıl
Ne yapayım birisi yoksa yoldan geçen birisi ile mi evleneyim?
- +1 yıl
Ki evlenmek benim için kolay emin ol birisni bulmak
Cevap sahibi+1 yılLan profilinede baktım güzel kızsin niye evlenemedin buyu falan yapmis olabilirlermi ya da hep evdemi oturuyon
Cevap sahibi+1 yılEsma buyuk ihtimal senden buyuk kardeslerinde vardir ama yoksa anne yaşlı be
Cevap sahibi+1 yılYa beyinsizmisin nesin kadinin saci beyazladigindami evlensin dogrular can yakar zoruna gitmesin Şu an kadina yardim etmemiz ikna etmemiz gerekirken sen rahatlik veriyosun bu kafayla 3 yil daha yasasin bakalim
- +1 yıl
Evlenmek sana göre büyük bir ihtiyaç olabilir çünkü yaşam tarzın ve çevren seni öyle yetiştirmiş anladığım kadarıyla. Ama sırf kendi isteğiyle evlenmek istmeyen insanlar da var. Bi gözünü açıp etrafa bak istersen. Kimse kimsenin kafasına silah dayayıp evlenmeyeceksin demiyor. İsteyen istediği gibi yaşar ikna etmek sana mı kaldı?
Cevap sahibi+1 yılLan feminissssttt 49 kggg diyorumki gitsin hayatindaki erkegi arasin beklemesin ne bu felsefe neyin paradoksunu yasiyon
Cevap sahibi+1 yılYat zıbar esma yarın okul var kafamı bozma
Cevap sahibi+1 yılAçığa gececem Allahın izniyle dua et lutfen
Cevap sahibi+1 yılDeli raporu cikaricam
Bende hâla evlenemedim.31yaşındayım. Hayatıma girenlerin hepsi ruh hastasıydı. Ciddi birini bulamadım. Çok üzgünüm.😫😫😫😭😭😭
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılBende 14 gün sonra 23 olucam 😅 seneye düşünürüm şu an öyle bir düşüncem yok o yüzden bekarım
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. 3 ay sonra 43 olacağım neden bekarım bir çullu beni beğenmedi bir çulluyu ben beğenmiyorum öyle gidip geliyoruz karşılıklı birbirimizi beğeneceğimiz biri nasip olursa evleneceğiz ya nasip dedik birkere hayırlısı olsun vardır bunda da hayr.
00 Yorumla
+1 yıl2 ay sonra 40 oluyorum Hiç evlenmedim almadılar.. 😁Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. 😅
21 Yorumla- +1 yıl
Neden almadılar çok güzelsin evde kaldin ya da seni alacak kişi daha çıkmadı karşına öylemi
Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. 20 yaşındayim kısmetim kapalı 😂 biraz erken ama olsun
23 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende bekarım çünkü özgüven sorunum var hemde karşı cinse güvenmiyorum sosyal çevrem yok
24 Yorumla- +1 yıl
Niye karşı cinse güvenmiyorsun
- +1 yıl
Aynı sıkıntı bende de var :/
Cevap sahibi+1 yılÇünkü samimiyetlerine güvenmiyorum çünkü çabuk değişiyorlar aldatılmaktan dolayıda olabilir
- +1 yıl
Evet maalesef bende aldatılmış biriyim aynen ondan 😞
Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Ben 47 yaşındayım denizciler gibi her limanada başka sevgili kafasındayım ondan bekarım diye düşünüyorum
00 YorumlaBende 36 yi bitirdim. Evlilik olsun diye evlenecek halim yok. Hayatım düzende. Zaten evlen baskısı yapacak bir ailem yok. Tek tabanca yaşıyoruz...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşındayım ve 7 Ekim'de 26 oluyorum bekarım çünkü evlenmek için daha yaşım erken şöyle bir 30 olayım düşünürüm bir hayatımı düzene sokmam lazım
00 Yorumla Neden bekarım ve hâlâ sevgilim olmadı çünkü ben bedensel yürüme engelliyim beni bu haldeyim diye istemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılTürkiye toprakları içerisinde işsizlik sorunu bariz ortada bu büyük etmen olması yüzünden evlenemiyorum Yaş 26
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. 31 yaşındayım. Çünkü bazı şeyleri görmezden gelip körü körüne biriyle hayatımı birleştirmeyi göze alamıyorum, kabul edemiyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kızlara çok yüz verdiğimden romantik olup mutlu etmeye ugrasinca mutsuz oluyorlar arada zitlasmak kavga etmekte lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2 gün sonra 33 olacağım. Nedeni ise çoğunlukla sevilmedim. Sevilsem bile uzaktan sevenler oldu fakat büyük konuşmamak şartıyla uzak mesafe ilişkisi istemiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca, senin kullanıcı adın gibi hayata kırgınım.
Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Evlilik düşüncem pek olmadı. 36 yaşındayım kendime ait evim var kirada dükkanım var 6_7 adet arsam var işim var 😉😉😉
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlara istediklerini vermiyorum.
Benimle oynamalarına izin vermiyorum diye oluyor.
Yalan söylemem lazım.
Olmuyor.00 Yorumla
+1 yılherkes evlenmek zorunda değil ayrıca evlilik başarı da değil. kısmetinde varsa ve iyi bir insan çıkarsa tabi ki isterim.
00 Yorumla
+1 yılnasip canım benim ya benim çalıştığım ortam hep erkekler var o yüzden ev iş iş ev derken evlenmeyi tahmin edemiyorum evlenemeyeceğim ben galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ay önce ailesi ile görüşmeye gittim. Ne deseler beğenirsiniz evin yok işin de özel sektörde memur değilsin diye reddedildim. Kız arkadaşımda ailemin düşüncesi daha önemli diyip ayrıldı. Evlilikten soğudum yaş 27.
00 Yorumla- Devamını Gör (335)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat