Biraz yönlendirilmeye ihtiyacım var?

Arkadaşlar ben 27 yaşında bir kadınım annem babam ben 6 yaşındayken boşandı baba tarafı doğulu anne tarafı göçmen biz anneanne dede elinde büyüdük toplam 3 kardesiz hepimiz annemizin * ve evlilik kurtarma çabalama sürecinde yaptığı birer hatayız. Ve hayat beni ünv öğrencisiyken pavyona sürükledi çok maddi zorluklar çektim hiç kimse yanımda olmadı kardeşlerime ben ve teyzelerim anneannem dedem falan maddi manevi bakıyoruz şu an ayrıldıklarından beri babamla hiç birimiz görüşmüyoruz (bizi hiç arayıp sormadı ama sosyal medyadan ara sıra bakıyorum tekrar evlenmiş bir kızı var ve çok mutlu görünüyorlar 🥺) ben pavyonda çalışıyorum annem 50 yaşında met bağımlısı oldu 3 yıl önce öğrendim bırakması için çok çabaladım aile meselesi oldu evine polis bile götürdüm ama sadece adres göstermiş oldum hiç bir işe yaramadı çocuklarına bile rest çekti ne tedaviyi kabul ediyor ne de onunla sağlıklı iletişim kurabiliyoruz (psikolojik destek konusunda elimden gelen herşeyi yaptım) bende komple bağımızı koparma kararı aldım benden ve kardeşlerimden de uzak dur onlara artık ben bakacağım dedim özetle ama ağır konuştum kendimi hiç iyi hissetmiyorum şu an ne annem var ne babam hayattalar ama yoklar kardeşlerimin psikolojisi benim için her şeyden önemli ne yapacağımı bilmiyorum ister istemez konuyla ilgili bir çok duruma şahit oldular (mesela met içtiğini küçük kardeşim bize laf arasında annem ev yapımı nargile içiyor gibi sözler söylediğinde üstüne düşüp öğrenmiştik küçük çocuğun yanında bile içiyor bir anne olarak örnek oluyordu) keşke ölmüş olsalardı belki hem kendimi hem kardeşlerimi daha kolay toparlardım 😞 size içimi dökmek istedim benim yerimde olsanız ne yapardınız 😞 özür dilerim 😞😞
Biraz yönlendirilmeye ihtiyacım var?