Yardima ihtiyacım var?

Yanlız yaşayan bı bayandim ilk eşimden ayrıldım sonra biriyle tanıştım uzak ilişki mesafesi kalacak evi olmadığı halde bana maddi destekte bulunuyordu o arada işsiz kalmış zor durumdaydım o bana bu iyiliği menfaatsiz yaptığı için bende ona evim senin evindir gel burada iş bulursun en azından bı evin olur orada burada kalma dedim geldi aynı evde yaşamaya başladık her şey çok güzel ailemle tanıştı ve evlenmek istedi ailemde istedi ben erken dedim istemedim ama ne olsada nikahsız olmaz diye zorla İmam nikahı yaptılar ve nikahtan 1 ay sonra yani daha 3. Ayimizda telefonda gizli Snap hesabını ve bir kıza yazdığını yakaladım ve sabah işe akşam eve aldığı parayı elime sayan bir dedigimi iki etmeyen biriydi eve geç gelmez kimseye takılmaz yani nasıl yaptı anlamıyorum hala şoktayım ben görür görmez evi terkettim tabi üç ay gittim ailemin yanına sürekli ulaşmaya çalıştı küfür hakaretler edip her yazdığı yerden engelledim en sonunda ailemin evine memlekete kdar geldi ailemden özür diledi ilk evliliği olduğunu doğru düzgün sevgilisi bile olmadığını bir cahillik hata ettiğini yanlış yaptığını birdaha yapmicagini beni çok sevdiğini söyledi bende bir şans verdim ama gel gelelim o üç ay görmediğim psikiyatri görmediğim tedavi kalmadı öyle bir hal aldimki namaz kılıp kalkıp alkol alıp yetmeyip antidepresan kullanıyordum ev basıyor sokaklarda ayyaş gibi geziyordum unutamıyorum bana yasattiklarini haketmedim yani içimde çok büyük kin var affettim ne desem yapıyor ama bana yetmiyor çıldırıyorum sürekli aklıma geliyor içim affetmiyor napcam lütfen yardım edin

Yardima ihtiyacım var?