Yanlız yaşayan bı bayandim ilk eşimden ayrıldım sonra biriyle tanıştım uzak ilişki mesafesi kalacak evi olmadığı halde bana maddi destekte bulunuyordu o arada işsiz kalmış zor durumdaydım o bana bu iyiliği menfaatsiz yaptığı için bende ona evim senin evindir gel burada iş bulursun en azından bı evin olur orada burada kalma dedim geldi aynı evde yaşamaya başladık her şey çok güzel ailemle tanıştı ve evlenmek istedi ailemde istedi ben erken dedim istemedim ama ne olsada nikahsız olmaz diye zorla İmam nikahı yaptılar ve nikahtan 1 ay sonra yani daha 3. Ayimizda telefonda gizli Snap hesabını ve bir kıza yazdığını yakaladım ve sabah işe akşam eve aldığı parayı elime sayan bir dedigimi iki etmeyen biriydi eve geç gelmez kimseye takılmaz yani nasıl yaptı anlamıyorum hala şoktayım ben görür görmez evi terkettim tabi üç ay gittim ailemin yanına sürekli ulaşmaya çalıştı küfür hakaretler edip her yazdığı yerden engelledim en sonunda ailemin evine memlekete kdar geldi ailemden özür diledi ilk evliliği olduğunu doğru düzgün sevgilisi bile olmadığını bir cahillik hata ettiğini yanlış yaptığını birdaha yapmicagini beni çok sevdiğini söyledi bende bir şans verdim ama gel gelelim o üç ay görmediğim psikiyatri görmediğim tedavi kalmadı öyle bir hal aldimki namaz kılıp kalkıp alkol alıp yetmeyip antidepresan kullanıyordum ev basıyor sokaklarda ayyaş gibi geziyordum unutamıyorum bana yasattiklarini haketmedim yani içimde çok büyük kin var affettim ne desem yapıyor ama bana yetmiyor çıldırıyorum sürekli aklıma geliyor içim affetmiyor napcam lütfen yardım edin
Gizli Üye(36-45)+1 yılO hata yapmış ama bence sende de kişilik problemi var. Herşeyden önce kendine gelmelisin, ayyaş gibi sokaklarda gezmek zayıflıktır. Öyle şeyler yaparsan hayatta mutlu olamazsın.
110 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır ben ilk eşimden hep şiddet gördüm çok ağır şeyler yaşadım ondan sonra ilk defa birine güvendim menfaatsiz seviyor diye yapmaz sandım yanıldım herkesin dönüm noktası vardır gerçekten kınamayın insan başına gelmeden bilmiyor ilk defa aldatıldım her konuda mükemmel biriyimdir yediremiyorum gerçekten napcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok takılmamak gerekiyor, aldatıldın öğrendin. Bir bedel ödemesi gerekiyordu, ödetmedin. Affettin. Affettiysen bazı şeyleri sorgulamaman gerekir artık. BENCE.
Soran+1 yılAnnemde böyle söylüyor ama ben onun gidecek yeri kimsesi olmadığı için birazda vicdandan barıştım biliyormusn sen mantıklı birine benziyorsun napmaliyim?
Cevap sahibi+1 yılAffetmişsen artık aldattığı zamanı falan unutman gerekiyor. Düzenini yeniden sağlaman gerekiyor. Adam belki bir daha aldatır bilemem ama Affettiysen affetmenin gereğini yerine getirip o günü olmamış sayacaksın bence.
Soran+1 yılOlmuyor çok deniyorum gerçekten durduk yere aklıma geliyor adamı olduresim geliyo yüzünü görmek istemiyorum durduk yere kavga küfür halaret ediyorum durduramıyorum kendimi dengesizlestim iyice
Cevap sahibi+1 yılO zaman onu hayatından bir an önce çıkar. Yoksa senin için daha vahim sağlık problemleri yaratır. Sen böyle hissediyorsan
Soran+1 yılÖyle oluyor ama kimsesi yok vicdanım birakmiyor sevgim saygım bitti ama bu yüzden caresizim
Cevap sahibi+1 yılO zaman koca olarak bakma, sana sığınmış bir gariban olarak gör. Sadece vicdani olarak yanında tuttuğunu bil. Koca olarak baktıkça ağrıma gider.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum vicdanım rahatlıyor teşekkür ederim 🥺
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Başka yapacak bir şey yok ne yazık ki. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBence affetmekle kendine olan saygini kaybetmişsin hazımsızlık bu sebepten dolayı. Hayatından tamamen çıkar. Ve kimseyi bu kadar hayatının merkezine koyma.
126 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın yemin ederim nokta atışı yaptın bu saygıyı yitirdiğim için bu hazımsızlık zaten çünkü her konuda mükemmel bı kadınım becerikli ve sempatik güzel bı kadınım ama şu var bir kere evlendim dövdü birkere daha evlendim aldattı iki evlilik yapmış diyecekler birsuru şey toplumu biliyorsun ve bundan öncede ilk eşimden bir kızım var o babasıyla yaşamadığı bağı bu eşimle kurdu elimi kolumu bağlıyor onu istedi evlendim aldattı affetmemi bile o istedi anlarsın umarım beni
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum. İşte kızınla iyi anlaşması vs de senin daha duygusal bakmana sebep oluyor. Çünkü bunu haketmedin. Ve elalem ne diyecek diye düşünme.
Soran+1 yılBide kimsesi yokya aldığı maaşla tek gecinemez bırakamıyorum o yüzden vicdan yapıyorum
- +1 yıl
İnan bana kendine olan saygini kaybetme. Böyle biri ileride ekonomik olarak guclenince neler yapar. Bu durumda bunu yapıyorsa. Fırsat buldugu an görürsün. Seni değersiz hissettiren kim olursa yük olarak tasima. Vicdan yapma
Soran+1 yılBunuda düşünüyorum biliyormusn ama diyorumki o bana menfaatsiz işsiz kaldım parasız kaldım yardım etti bende ona edeyim Allah bilsin naparsa yapsın diyorum
- +1 yıl
Ee tamam sende evini açtın yardım ettin bence ödedin. Hee yine maddi olarak destek olacaksan ol ama hayatına dahil etme
Soran+1 yılBir bağ var kabullenemiyorum terkedemiyorum araftayim anlam veremiyorum?🤔
- +1 yıl
Bence fazla anlam yükleyen sensin. Ve kültür çakışması var. Onlarda kadın köle erkek özgürdür. O yüzden bu yaptığı hatayı yarın maddi imkanları düzelince daha fazlasını yapacağına hiç şüphen olmasin
Soran+1 yılDüzelsin gitsin mutlu olsun naparsa yapsın biliyormusn erkeğin huyu para çokken karının huyu para yokken belli olur o parayla on kadin bulur bir ben etmez bende zaten artık bana ihtiyacı yok diye ona dönmem ☺️
- +1 yıl
İşte şu andan itibaren yük olarak tasima vicdan yapma. Kendine olan saygini da kaybetme. Evlenmek ne kadar haksa boşanmakta o kadar hak. 2. Oldu diye kendini mecbur hissetme. Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık her zaman iyidir
Soran+1 yılAbimde böyle soluyor on kere evlensen bile ben kardeşimi biliyorum sen sana yanlış yapılmasa vazgecmessin haketmistir diyor ☺️
- +1 yıl
Aynen öyle. İnan hayatından çıkarınca omuzundan yük kalkmış gibi hissedip çok rahatlayacaksin
Soran+1 yılBiliyorum onada çok eziyet ediyorum çok üzülüyorum elimde değil asagliyorum git diyorum ya gitmiyor niye bilmiyorum
- +1 yıl
Bence kestirip at
Soran+1 yılZamanını bekliyorum şimdi bı hata olmadan ayrılırsam göze batarim ailem kızar haksızlık etme madem affettin günah der
- +1 yıl
Ya bu hata yeter. Bunu hazmedemiyorum diyeceksin vazgeçtim affetmiyorum diyeceksin. Ailen veya elalem için yaşama kendinn için yasa
Soran+1 yılBu hata herşeye bedel çok dayak yedim böyle yikilmadim biliyorum ama onu kimsesiz çaresiz bırakamıyorum buda benim kişiliğim işte insan olmak vicdan merhametten gecer
- +1 yıl
Vicdan merhamet hakedene yasatilmali. Zaten en büyük yıkım en güvendiğinden duygusal anlamda gelendir. Sen uzulebiliyorsan o da uzulebilir. Kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda değilsin
Soran+1 yılAynı kafadayiz biraz ağır şeyler yaşadığın belli ama insanlara kiyamayiz bizim gibi acıyı kemiklerinde hissetmiş insanlar kimseye zarar veremezler ağızları konuşur kalpleri yapamaz ☺️
- +1 yıl
Doğru tespit. Çok ağır şeyler yaşadım. Eş, dost aile ne varsa. inan ben artık uygulamaya geçtim. Ben kimsenin egosunu tatmin etmeye çalışmıyorum.
Soran+1 yılTahminen ben ne zaman o hale gecicem?
- +1 yıl
Burcun ne senin
Soran+1 yıl🦁 Aslan
- +1 yıl
Şimdiye kadar benim gibi olman lazimdi. ama işte annesin, bir kızın var. Kızınla onun kurduğu ilişkide buna etken olabilir.
Soran+1 yılKesinlikle bende öyle düşünüyorum ilk defa bir erkekle tanışıp babam olsun bu benim dediği için bu haldeyim baba gormediki çocuk ne yapayim
- +1 yıl
😭😭😭 kıyamam ya. Babası ile hiç iletişim yok mu? Hiç ilgilenmiyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Harbi bu ne ag
https://www.youtube.com/embed/hoQX8cv3D4c15 Yorumla
Soran+1 yılKomik birşeymi var ya 🥺
Soran+1 yılİnşallah bende birgün aşıp bu duruma gelebilirm 😮💨
Soran+1 yılHaklısın ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen erkekmisin
Bu davranışlar kadın davranışı olamaz yani021 Yorumla
Soran+1 yılBen ayakta tek başıma çocuğuyla durmaya çalışan bir kadınım evet erkek gibi kadınım.
Cevap sahibi+1 yılSen bu musun
Çocuğuyla ayakta duran öylemi
İçen s. can dağıtan, gszinodaki knsomatrisler gibi davranan. Bu mu annelik ya
Soran+1 yılHer içen kontmtrismi sen ne kdar cahil bı insansın ya? Ki kontmatrsler bile kimsesiz çocuklarına bakmak için çaresizlikten çalışan var ayıp kınama insanın başına ne gelcegi bilinmez Allah kimseye vermesin
Cevap sahibi+1 yılSende biraz akillan. Bir evlilik yaptin bir çocuk yaptın evliliğin yürütülmedi ne yaptın boşandın çocuğunla ortada kaldın kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalıştım anladık gittin ikincisini buldum hayatının merkezine koydun sonra tuttun bu adamın etrafında hayatım inşa ettin gene aynı hatayı yaptın gene aynı şekilde cahilce hiçbir şekilde hayattan ders almamış bir şekilde yaşamaya ve davranmaya devam ediyorsun diyorsun ya çocuğum için Şunu yaptın bunu yaptın sen çocuğun için hiçbir halt yapmıyorsun sen şu an bu şekilde yaşayarak saçma sapan davranarak saçma sapan hareketleri yaparak çocuğunun Hayatının içine etmekle meşgulsün sen gerçekten bencil bir insansın bencil olduğun için şu an çocuğun falan umurumda değil bir adama kafaya takmışsın adamın peşinde dolanıp duruyorsun ilk evlilinde de aynı şeyi yaptın ikincisinde de aynı şeyi yaptın akıllanmayacak mısın sen ya akıllanmayacak mısın Hayati hiçbir sanat ders vermiyor hala aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun
Soran+1 yılHayır gerçekten insanların hayatını tamamen bilmeden bu şekilde yargilaman çok yersiz ayıp ediyorsun bu şekilde lütfen konuşma ben çok küçük yaşta evlendim tamam hataydı o hatayı duzeltmek için dayak yedim 10 sene çektim olmadı duzelmedi ayrılmak zorunda kaldım eşim calismiyordu ailem bakıyordu bana ve çocuğuma mecbur bı hayat kurmak zorundayım aileme yük olmamak için düzgün birini buldum evlendim oda aldattı benim ne suçum var Allah aşkına?
Cevap sahibi+1 yılSuçun şu
Düzgün sandın
Degildi belkide
Belkide düzgundu bir hata yaptı diyelim
Peki sen ne halt etmeye sokak kadını gibi içip içip kendini rezil edip mal mal şeyler yapıyorsun. Çözümü bu mu ya. Nasıl annelik bu. Ben buna kiziuorum
Soran+1 yılBenim çocuğum ailemle kaliyor ben eşimle ayrı yaşıyorum zaten bilmediğin çok şey var o gidince ben yanlız kimsesiz kaldım kafayı yedim ağır travma yarattı bana aldatması ben doğru bulmuyorum ama Allah kimseye büyük acılar vermesin kafayı yedirtmesin yaşayan bilir
Cevap sahibi+1 yılAldattığına eminmisin
Sizin yaşlar kaç
Meslekler nedir
Soran+1 yılBen calismiyorum evdeyim o çalışıyor 25 -30 ben büyüğüm o doğu ben batı aldattigina eminim gmailden gizli Snap hesabı olduğunu yakaladım işyerinde girip eve geldiği zaman silip kaldiriyormus
Cevap sahibi+1 yılTamam da o hesabın olması aldatması anlamına gelmez ki.
Bu şahıs 25 yaşında mı
Sen 30 öylemi. Neşen ailenle değildin sen
Soran+1 yılO hesapda kadına yazmış gördüm girip baktım eminim evet o 25 ben 30 ailemle kalamam başka sebepler var zaten ozel
Cevap sahibi+1 yılAilenle kalamazsın ama çocuğunu itelemissin.
Cevap sahibi+1 yılSen hangi şehirdesin ya
Soran+1 yılSana cevap vermeyeceğim konuşma üslubun çok bozuk birde çok onyargilisin birşeylere böyle konuşurken iyi düşün konuş çünkü senin hikayen daha bitmedi.
Cevap sahibi+1 yılSende artık şımarıklığı bırak. Dünyaya don. Ergen ergen tavirlar.
Soran+1 yılYargiladigin hayatın başrolündesin bunu unutma kalp kırmak Kabe yikmaktan daha günah yapma bunları kendi amelini mahfetme..
Cevap sahibi+1 yılSen kendi ameline bak. En baştan saçma sapan adımlar attın atmaya da devam ediyorsun. Ne bekliyodunn ya 25 yaşındaki senden ufak adamdan. Sana sadik kalmasını mi. Ya da sana sahip çıkmasını mi
Soran+1 yılBenim vicdanım merhametim insanlığım yeter varsın kimsem olmasın bana Allah Yeter ben amelime bakıyorum zaten merak etme kimseden bir şey beklemem allahdan beklerim anca✋
Cevap sahibi+1 yılYa bırak,
Kafayı çek
Netten erkek bul zina yap
Çocuğunu ailene salla
Sonra çıkıp Allah bana yeter de. Sen önce geçmişine bak onlari onar. Hayatında saçmalamayı kez sonra konus
Soran+1 yılSen neden bu şekilde konuşuyorsun benim sana bı zararimmi var herkesin düşkün olduğu battığı bittiği tükendiği zamanlar olamazmi hayat inişli çıkışlı degilmi? Neden kalp kirma peşindesin ne yaşadığımı neden nelerin öyle oldugunu nerden biliyorsun bu kadar basit şekilde yargılar dagitiyorsun? Böylemi yapınca erkek olunuyor insan olunuyor yani ben burada acımasız eleştiriye de acigim sonuçta bu soruyu sordum ama hakkın yok bu kadar yargıya bilip bilmeden cahil cuheylaca konuşmaya..
Cevap sahibi+1 yılCahil olan sensin
Halen de cehalet içindesin.
Affetmiyorsa ayrıl yani şimdi kendine eziyet etmenin anlamıyok zaten zor şeyler yaşamışsın
049 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu düşünüyorum ama o kimsesiz nereye gidecek nereye birakayimki
Soran+1 yılBen hep bı başkalarını düşünmekten kendimi düşünemedim bu yaşıma kadar zaten
Soran+1 yılAma günah deglmi hepimiz insanız
Soran+1 yıl🥺 benim insanları düşündüğüm kadar düşünselerdi beni üzülmezdm bu kdar
Soran+1 yılOda bana çok yardım etti ama hemde çıkarsız menfaatsiz 🥺
Soran+1 yılYok neden aldattığını anlasam bu durumda olmam her dedigimi yapan biri erkenden evine gelir 10 lira bile dışarda harcamaz parasını çalışıp elime verir
Soran+1 yılTamamda yatak hayatımızda çok iyi neden?
Soran+1 yılPeki uçkur için yaptı terkettim 3 ay yanlizdi ev tuttu neden gidip biriyle olmadi sürekli bana dönmeye çalıştı ozaman? Bunu cevapla
Soran+1 yılBen eminim ama yapmadigindan ha telde konuştu biliyorum ama gidip bı kadınla beraber olmadı madem buydu amaç niye olmadı? Birsuru karı var gitseydi ozaman
Soran+1 yılOna güvendiğim için değil kendi zekama güvendiğim için soluyorum yanlış anlama sen haklısın tabiki düşüncende tamam diyelimki yaptı köpek gbi ağlayıp yalvarıp niye barışmak istedi diyelim ben kötüyüm aldattı niye dönüyor
Soran+1 yılHayır affettim hergun dualar okuyup ağlıyor ben nasıl yaptım sana bunu diye kaybedicek diye ağlıyor ayaklarımı yıkıyor kahve yapıyor önüme hizmet ediyor ben onu ilk gordugumde terkettimki sonrada sevgili yaptım ondan daha iyi biriyle sevgili oldum bunuda biliyor ben cepde olcak bi kadın deglim
Soran+1 yılTabiki bilemem ama en ufak bir şeyini görsem hiç şansı yok oda biliyor çünkü onu zaten sevmiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşünceli bı insansın gerçekten 🥺
Soran+1 yılboş ver kalp kirmaktansa kırılan ol her zaman o vicdan gönül rahatligi iki cihanda yeter insana☺️
Soran+1 yılVicdanım için herkes bı hata yapabilir diğerini tekrarlarsa zevke girer zaten eski bağım yok sevgim saygım yok o şekilde bitirebilirm Şu an yarım bırakılırsa vicdanım ömür boyu rahat etmeyeceği icin
Soran+1 yılDüşünmeden hareket edersem yanlış yola girer yanlış kelime konuşurum hem kalp kırarım hem kalbim kırılır gerek yok bunlara 🥺
Soran+1 yılBak şimdi benim kalbim kırılıyor ağlıyorum üzülüyorum ama bunların mükâfatını elbet alacağım peki beni bu hale sokanlar bunun hesabını nasıl verecek? Ben birine bir şey yaparken ya ben Allah'a nasıl hesap veririm diyerek konuşup hareket ediyorum çok şükür bugünüme
Soran+1 yılEğer herkes hakettiğini alsaydı çok adaletli bir dünyada üç günümüzü geçiriyor olurduk ☺️
Soran+1 yılBen böyle biri olmama rağmen bana sen bencilsin diyen var sen düşün 😅
Soran+1 yılİyilik yap Denize at halik görmez ise malik görür demişler 🌝
Soran+1 yılEvet değiller bende oyleyim ama birsure sonra o kdar iyiliğe yapılan nankörlükler muazzam sonrada Allah biliyor o bana yeter dedim gectim
Soran+1 yılNeden? Sen Allah'a güven başka kimseye güvenme herkes ettiğini çekiyor sadece izle
Soran+1 yılBen çok üzüldüm ama Allah onları da üzdü başlarına öyle şeyler geldiki sen alimmisin ettiğin beddua tutuyor nolur geri al hakkını helal et diye yalvaranlar oldu ben sadece Allah'a havale ederim dedim isim olmaz gerisiyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel insanlığın için az kaldı böyle insan sayısı 🌝
+1 yılşu an halla beraber misin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki aranız nasıl şimdi ve yaşlar kaç
Soran+1 yılAramız ozamanda iyiydi şimdide iyi her dedigimi yapar evi temizler çalışıp gelir parayı elime sayar kahvemi masajimi yapar o benden küçükmüş ben bilmiyordum aynı eve girdik çok geç ogrendim ben biraz küçük gosteriyorum oda büyük gosteriyo ben 30 o 24
- +1 yıl
Şimdi iyi değil ama aynı evdesin değil mi istanbuldasın sanırım
Soran+1 yılİstanbul'da deglim aramız hep iyi sorun bu zaten aramız iyiyken bunu yaptı?
- +1 yıl
Anladım peki bir kaç sorun olacak sana ama gizlisin nasıl yapalım nick seni gizli tutuyor
Arkana bakma düşersin
05 Yorumla
Soran+1 yılAma barıştım affettim yüreğim etmiyor aklımdan cikmiyor?
- +1 yıl
Yardım al aklı başında birinden
Soran+1 yılAldimda kim ne dese işe yaramıyor kalbimdeki ya da kin ateş sönmüyor..
- +1 yıl
Yarar ama benim kafamda birini bul feleğin çemberinden geçmiş 👍
Soran+1 yılBen öyle biriyim karşımdaki kimsesiz çaresiz bi cahil nereye bırakayım?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar