Tavsiyeye ihtiyacım var beni yönlendirebilir misiniz?

2.5 yıllık ilişkimde sabote edildiğimi düşünüyorum ve haksızlığa uğradığımı hissediyorum, değersizleştirildim. Kaçan kovalanır diyerek kendi enerjimi kendimden alıp ilişkime yönelttim, bu arada beraber yaşıyoruz. Sonuç tahmininizce, evet doğru. Ayrıca gereksiz ilgi yüklediğim için çok kibirli bir insana dönüştü, genelde sırf benim paranoyak düşünmem için elinden geleni yaptı.1 kez ayrıldık kendimi toparladım dediğim anda karşıma çıktı ve yanlış davrandığını fark ettiğini ilişkimiz için elinden geleni yapacağını söyleyip beni tekrar kendine çekti. Fakat her tartışmamızda benden ayrılmakla beni tehdit etti. şu an görüşmüyoruz, ilişkim için gerekeni yaptığımı ve onu eksik hissettirmemek için elimden geleni yaptığımı biliyorum. Benim gibi birisi ile birlikte olmayacağını söyledi. Üzerine gitmedim konuşmayı denedim dinlemeyince saldım. Sizce bu durumda ne yapmalıyım, tekrar benimle görüşmek ister mi? Ona bağlılığımın sebebi 18imde zor zamanlardan geçtiğim ve yalnızca onunla olduğumdan kaynaklı olabilir, etrafımdaki insanları hayatımdan çıkardım bir şekilde, şuanda daha çok abi abla tavsiyesine yönlendirilmeye ihtiyacım var.

Buraya kadar sabırla okuduğunuz için teşekkürler, sohbete geldim.

Tavsiyeye ihtiyacım var beni yönlendirebilir misiniz?