Yani; karşı cinsle temas etmemiş ama sözlü olarak fingirdiyen evli erkek ve kadınlardan bahsediyorum. Onların bu flörtöz davranışları boşanmak için bir sebep değil midir? Yoksa "Aman canım bunun için boşanılmaz" mı demeliyiz?
Evli erkeklerin/kadınların flörtöz davranması boşanma sebebi değil midir?
Ben özelde kimseyle sohbet etmediğim için kendimi aldatmış da saymıyorum... Bu siteye gizli gizli girmiyorum.. Hatta dinleyecek vakti varsa her şeyi ona anlatıyorum... Eringeç olduğu için boşanmıyor olabilir... Yoksa boşanmak isteyene bu bile yeterli bir bahane... Ne işin var erkeklerle muhatap oluyorsun falan derdi...
Evet kesinlikle.. zaten gerçekten aşkı seviyi bilen kalmadı ki.. evliler sevginin değerini bilmiyorlar ama bilseler ne kadar şanslı olduklarını bu şekilde aldatmazlar.. evli erkeklerin/kadınların flörtöz davranması boşanma sebebi olabilir. Flörtöz davranış, sadakatsizlik ve ihanet olarak yorumlanabilir. Eşinin flörtöz davrandığını gören kişi, kendini değersiz ve güvensiz hissedebilir. Bu durum, çift arasındaki güvenin sarsılmasına ve boşanmaya yol açabilir.
Bunun tiyatro oyunu gibi, eğlence amaçlı, roleplay şeklinde, oyun olarak yapılması eğlenceli olabilir, yani eşler bunun bir oyun olduğunu bilecek. Yoksa, flörtöz olup herkese yürüyen, herkese mavi boncuk dağıtan bir partner son derece itici olabilir, boşanma nedeni de olabilir. Oyun kısmı şöyle olabilir, eşlerden biri, üçüncü bir kişiye yeşil ışık yakar, sonra onu g. t edip ortamdan partneriyle ayrılır.
Ben yapmışsam ya saçmalama ne olacak ki? Ne demek ayrılacağız, amma da saçmaladın ha. Şurda iki lafladık diye aldattın demek de ne demek? Siz kadınlar amma da abartıyorsunuz ha.
Karşı taraf yapmışsa: Aman Allah'ım sen ne yaptığının farkında mısın? Ne demek sadece sanaldı. Bunun sanalı falan olmaz. Bu düzpedüz aldatmadır. Yarından tezi yok boşanacağız.
Boşanma sebebi olarak kabul edilebilir. Yine de böyle birisiyle evlenmeden önce kişiyi daha iyi tanımak lazım. Kendini fazla gizleyemez, ilişki içinde mutlaka bir açıklık getirecektir. Balık kendi yemini yutunca da daha sevgiliyken ayrılırsın, sorun çözülür
Ama yapma böyle sorular acipta buradaki evli dostlarımızı zor durumda bırakma şimdi bu soruyu ben açmış olsam alisiklarda sen açarsan linç yersin valla 🤣🤣🤣🤣
Ben soru sorarken kimseye laf sokmak için sormuyorum. Sitedeki kimsenin özel hayatı da beni ilgilendirmez. Ben bu tür tartışma sorularını her zaman soruyorum. Üstüne alınan olupta linç edecek birinin çıkacağını da sanmıyorum. Çünkü benim laf sokmak gibi bir tavrımın olmayacağını herkes bilir. Görüş için teşekkürler.
Aslinda bu durum hakkinda konusmak istemiyorum. Konusmak istemedigim aslinda simdi been evet desem ya da hayir desem Bilemiyorum tabiki hayatin bizlere neler sunacagini Bu yuzden buyuk konusmakta istemem Sadece iki tarafli olarak saygi duyuyorum demek isterim😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mesela benim sevdigim adam evli cikti ne yazikki🥺 Ilk konustugumuz zamanlar bana soylememisti. Sosyal medya hesaplarina bakincada bekar birine benziyor.. 5 ay felan konustuk. Sonra bir sekil ogrendim anladim evli oldugunuu.. bunu bilmedigim zamanlar onu sevdigimi soyledigimde ve gercekten onu sevdigimi anladiginda bana yemin etmisti keske elimde olsaydi neyapar eder seni hayatima alirdim ama bu mumkun degil diyordu.. ama sonradan anladimki evliymis ve buyuzden bana gelemiyormus. Arada bi konusuruz nasilsin iyimisin diye..
Ona demistim yazmam pek dogru olmaz felan diyede oda dedi sen bilirsinn. Ama sen oldugun icin istediginde yazabilirsin sana asla yazamazsin demem dedi..
ama onuu okadarr cooook seviyorumkiiii🥺🥺🥺🥺 Vazgecemiyorum..
onu unutmak icinn baskasiyla konusmaya calistim yine olmadi. Aklimdan cikmiyor o
En sinir olduğum şey evlilerin başkaları ile cilveli şımarık halleri. Tabi ki de gülüp eğlenebilirler iş arkadaşı olur ne bileyim başka şey. Ama mesafe her zaman korunmalı
Ne evli bir adama, ne de kadına flörtez olmak yakışmaz. Evliliğine saygı duymak zorunda. Bana göre boşanma sebedir. Ben bu tür haltlar yemem. Aynı saygıyı eşim olacak, kişiden de beklerim.
İki insan birbirini tanımadan iki günde nikah masasına oturmadığına göre boşanma sebebi olamaz. Böyle huylar her zaman vardır, kabul eden o şekilde etmiştir
Böyle oynak insanlardan tiksiniyorum. Bence boşanma sebebi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bildiğim kadarıyla bu tip flörtöz tavırların sebebi ilişkide yaşanan birtakım problemlerden dolayı karşı taraftan intikam almakmış. ama tabi içi pis insanlar da var. evlenmeden önce de öyleyse ve inkar etmiyorsa boşanma sebebi olmamalı bence. aldatacak olsa flörtöz davranmaz sadece dünyada bir karşı cinsin olmadığını biliyordur ya da karşı cinsle vakit geçirmeyi filan seviyordur arzu filan olmadan. olabilir bence ama buna anlayış gösterirken flörtöz davranışları çok iyi gözlemlemek lazım.
Bence gayette boşanma sebebidir evlilik durumu içerisinde iki tarafında birbirine sadık kalması gerekir ki karşı tarafla flörtöz davranışlara girmek bence buna aykırı birşeydir.
Fingirdemek; Gülüşmek, yakın şekilde sohbet etmek vs.. Ağır bir kelime olduğunu düşünmüyorum. Fingirdemek nedir siz tabir edin bakim bir de. Belki ben yanlış biliyorumdur anlamını.