Sizce evlenmek şart mı? Ya da bekarlık sultanlık mı?
Evlenmek şart
Bekarlık sultanlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce evlenmek şart mı? Ya da bekarlık sultanlık mı?
İşyerlerinde vardiya yazarken bile evliler çocuklular hep kayrılıyor. İşin yorucu yıpratıcı kısmı hep bekarlara kalıyor. Laf lafa gelince ben evliyim çocukluyum akşa ve gece ve hafta sonları eşimle çocuğumla olmak istiyorum derler, ama akşam gece ve hafta sonu çalışmasında ek fark ödenen iş yerlerindede hemen evliyim çocukluyum benim daha çok ihtiyacım var diyorlar özelliklede evli ve çocuklu çocuksuz kadınlar iş kanunu yönetmeliğinde bile kayrılıyorlar. Başka ülkede göremezsiniz bu saçmalıkları.
Sultanlık veya şart kişiye göre değişir. Uzun bi ilişki sonrası sevdiğim adamla evlendim pişmanlığım yok bu konuya dair evleneceğim adamı kendim buldum benim için uygun olup olmadığına kendim karar verdim aileler sadece evlilik aşamasında tanıştı hayatımızda müdahale etme oranları çok düşüktü şu an iki tarafında ailesine de km olarak uzağız o yüzden yine aramızda değiller ben çalışmıyorum ama para harcarken asla koca parası yiyiyormuş gibi hissetmedim. Eğer burada saydığım maddelerin tersi olsaydı bekarlık sultanlık derdim belki ama şu an doğru zamanda doğru kişiyle olduğunda herkes evlenmeli bence
Evlilik dışı ilişkiye karşıyım..
hayatıma birini alacaksam o niyetle almak isterim..
ama bazen yorucu geliyor evlenmek benden geçti gibi.. 🥲
Biraz kafam karışık bu aralar..
değecek biri olduğuna inanmam en az şimdiki şartlarımı korumam aynı zamanda sevmem olduğum gibi sevilmem lazım zor gibi.. Ama bekarlık sultanlık mı kıyaslama yapmam doğru olmaz evlilik yaşamadan…
Evlenmek zorunlu değil şart değil
Bekarlık her ne kadar sultanlık olsa sıkılıyorsun
Yani bekarlık derken
Evlilik değil bekarlık değil
Bekarlık iyi ama yalnız olmadan
Sevgili yapabilirsin kısa ilişki illa evlilik gerekmez
Çünkü bu devirde evlilik pişmanlık
Çocuk oyuncağı oldu insanların elinde
Anlaşmalı ilişki de olur
Biri yalnız kalıyorsa hayatına girersin kısa süreliğine
Oda senin girer
Takılırsın bilemezsin belki aşka dönüşebilir
Ama evlilik pişmanlık
Cevap
14Cevap
Paran varsa evlenmeyip gezersin gadası
Aboww yeni nesil gümbür gümbür geliyor doğum oranları zaten 1,5 artık -2 ye düşeriz bu ne len
Şart değil gerçekten doğru adam/kadın birbirini buldugunda gerçekleşebilecek bir durum. o yüzden ben hala bekarım doğru kadını bulamadım.
Evlenmek şart değil... Eğer yanlızlığı daimi olarak istemeye karar vermişsen sultanlıktır😀
Evlenmek kendi aileni oluşturmak güzeldir. Bekarlık insanı günaha iter sadece.
Evlendiğime bin pişmanım, yüzsüz bir kocam var. Yeni doğum yaptım hem bebek, hem iş, hem evin temizliği hemde kocamın bakımını yapıyorum. Bilseydim böyle olacak o yola hiç çıkmazdım, yakın zamanda boşanacağım inşallah.
Naptın be yaw
Bekarlık sultanlık. Önüne gelene çak/çaktır geç
Ya tabiki şart değil ama sevdiğim biri ise evlenmek isterim tabiki
bekarlığın ne kadar güzel olduğunu öğrenmek için evlenmek şart.. :))
Evli biri olarak söylüyorum bekarlık sultanlık falan değil. Asıl evlilik sultanlık
30 yaşına kadar sıkıntı yok ondan sonrasını sapık olarak görüyorlar yani erkeklerde öyle
İhtiyaç meselesi
Bekarlık sultanlık elbette
Kadınlar için şart gibi
Evlilik boştur loo shsh
Bekarlık sultanlıktır
Bekarlık sultanlık
Evlenmek gerekir yinede
Bekarlık iyi ya..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?