İnsanlar özgürlüklerinden ve rahatlık diye tanımadıkları yaşantılarıdan ödün vermek istemedikleri için "bekarlık sultanlıktır" der. Sanırlar ki hayatlarına birini dahil ettikleri zaman bunlar kısıtlanacak, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.. Aslında, sorun bunu savunan kişinin yalnız kalma istediğinden ziyade yalnızlığı daha çok sevmesidir.
Bekarlık Sultanlıktır çünkü birçok alternatif arasında kaybolmak o insana daha cazip gelir. Onlar biri bitince diğeri ile olmayı severler. Böylelikle daha çok yalnız kalırlar. Onlar yalnızlığı severler.
Şimdi bu olay kişiden kişiye göre değişir Onun için burada soğuk bir şey söyleyemeyiz ama etrafı inceleyerek söyleyecek olursam sanki artık Yalnızlık altın bir anahtar haline gelmiş yani Bekarlık sultanlıktır Fikri daha çok savunur hale gelmiş çünkü günümüzün ilişkiye ne baktığın zaman kısa sürüyor maalesef Artık Hiçbir şey eskisi gibi değil böyle bir devirde sanki yalnızlık daha güzel daha kafa dinlendirici ve daha güzel bir mutluluk olsa gerek Ama tabi şimdiki zamana göre değerlendiriyorum ben
Bir kadın insanı vezir de eder rezil de eder. Kız çok iyi olup erkek çok kötü, vuran, kıran. her dakika bağıran tipse vay haline, bekarlık sultanlıktır... Veya evlilik yapan çiftler tam kafa dengidir. Yeri gelir beraber gülüp eğlenir, yeri gelir ufak kavgalar çıkar, yeri gelir heyecanın aksiyonun dibine vururlar. O zaman işte Evlilik sultanlıktır... Umarım karşına gönlünce insan çıkar. Saygılar sevgiler...
Benim teyzemi kocası rezil etti. Demek ki rezil ya da vezir eden tek kişi kadın değilmiş. Neden sadece kadın vezir ya da rezil eder diye düşünüyorsunuz acaba? Saçmalık değil mi...
Benden bir yaş büyüksün bu arada. Çok da bir fark yok arada. Birileri bir söz uyduruyor millet de onu körü körüne savunuyor, bu durumu pek beğenmiyorum. Kendine iyi bak derim...
Bekarlık sultanlıktır net. Evlenince bitmiyor ki. Eşinle değil onun 7 sülalesi ile evleniyorsun. İlişkinin ilk yıllarından doğacak çocuğa kadar maydanoz oluyorlar. Ben bekarlıktan yana oyumu kullanıyorum.
O, bekarlik sultanliktir diyeni bir bulsam var ya... İnsanlar bir elmanin yarisidir, karsi cinsle butun olmaya ihtiyac duyar. Simdilerde evliligi erteledikce erteliyorlar. Once, yok cocuksun. Sonra da sultanlik kilifini uydurmuslar. Hadisinler ordan... İnsan ergenlige girdigi anda hoslanma durtuleri, belli hormonlari devreye giriyorsa, akil yasi olarak belirleniyorsa evlilige hazir olma sinyali baslar (evlilik vakti demiyorum) Insanlar universitelerde her seyi yasiyor, sonra sevgili degistirmeyen genc yok. Burada kalp kiriklariyla ortada dolasanlarin haddi hesabi yok. 20 yi bulmadan veya 20lwrin basinda sevdigi insani bulanlar evlenmis olsaydi bu halde olunmazdi. Depresyonlar boyle had safhalara ulasmazdi. Insan butunlenmeye ihtiyac duyan bir varliktir. Dogamizda var bu
Evlendigin kişi kendine saygısı olan birisi ise evlilik sultanlıkdir kendini bilenden kastım erkeklerde erkek olmak dan ziyade adam olmak kadınlarda sadakat hanımefendi olabilmek