Bence bekarlık. Bir insana bağlı kalmadan, istediğin gibi yaşayıp istediğini yapabiliyorsun.
Tabi bunu evli olup yapanlar da var ama çok az.
Tabi bunu evli olup yapanlar da var ama çok az.
Evlilik en güzeli tabi ki de. her sabah eşimle birlikte uyanmak ve birlikte uyumak onun gözlerine bakmak beni bu dünyada ne çok mutlu eden şey olurdu. ama herkesin kararı farklıdır tabi ki de Evlilik ve yalnızlık her birinin kendine özgü avantajları ve zorlukları olan farklı yaşam tarzlarıdır. Herkesin tercihleri ve ihtiyaçları farklıdır, bu yüzden evlilik mi yoksa yalnızlık mı daha güzel olduğu konusu tamamen kişisel bir tercih meselesidir. Evlilik, birlikte yaşamak, paylaşmak, sevgi ve destek bulmak gibi birçok olumlu yanı olan bir ilişki şeklidir. Evlilik, sağlam bir ortaklık, güven duygusu ve birlikte büyümeyi sağlayabilir. İyi bir uyum, sevgi, sadakat ve işbirliği evliliği güçlendirebilir. Ancak, evlilik aynı zamanda sorumluluk, fedakarlık, anlayış ve uzlaşma gerektiren bir ilişki şeklidir. İki farklı insanın bir araya gelmesiyle, çatışmalar, zorluklar ve uyumsuzluklar ortaya çıkabilir. İlişkide iletişim becerileri, empati ve saygı gibi faktörlerin önemi büyüktür. Öte yandan, yalnızlık da birçok kişi için olumlu bir deneyim olabilir. Yalnızlık, kişinin kendi özgürlüğünü keşfetmesini, kendi ilgi alanlarına odaklanmasını, kendi hedeflerini belirlemesini ve kendi başına güçlü bir birey olmasını sağlayabilir. Yalnızlık zaman zaman rahatlama, huzur ve öz-refleksiyon için bir fırsat sunabilir.
Hayatındaki insana göre değişir bu durum. Eğer evlilik gerçekten arada uyum olan, iyi anlaşılan biri ile ise sultanlık olur. Harici her durumda bekarlık sultanlık.
Bu konu karşılaştırmaya bile kapalı aslında. Cevabı sen detayda vermişsin. Yalnızlık sultanlik her daim
Cevap
23Cevap
Merhaba,
Ne evlilik ne de bekarlık sultanlık değildir. Kim diyorsa bunu uyduruyordur. Bekarlık ve de sadece yalnızlık, kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir, hani bazen olurya yanındadır ama yok gibi işte aynen onun gibi olacağına hiç olmasın daha iyidir. Evliliğe gelince, eşler çok önemli. Kimi eşler yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Güzel bir evlilik olursa erkek kral kadında sultan olabilir ama aksi olursa köleden farkı kalmaz ve zindan olur...
Herkes buna tecrübeleriyle cevap verir. İyi güzel mutlu evlilik geçirenler evlilik der. Kötü berbat mutsuz evlilik geçirip boşananlar bekarlık der. Bekarlığı az çok biliyorum. İstisnalar vardır elbet ama yalnız yaşayan kendine yetişemeyen her bekar erkek sürünmeye mahkumdur. Evliliği bilmiyorum bakalım hayat neler gösterecek.
Evlilik sultanlık mı? Çocuk yapmazsan evde samuray kılıcıyla kavga etmiyorsanız 24 saat paranız da varsa oh mis ama aileden uzak olcak.
Hahaha ya işte anlaşamamaktan söz ediyorum skfkdk olur olmaz her şeyde kıyameti koparan evli insanları görünce iğreniyorum evlilikten özellikle şu her şeyde aldatılmayı arayanlar... Madem güvenmiyorsan niye evlendin kardeşim ☠️
Bekarlık tabii ki. Evlilik çok çok zor bişeydir. 20 yıl ömrünüzü adarsınız eşinize gelir bi gün der ki ben sıkıldım boşanalım. 😅👍🏻
İnsanlar o kadar tutarsız ki. Tamam peki nasıl istersen demek zorunda kalırsınız. Zorlayamazsınız ki hiç bir kimseyi. Gururunuz var, tamam dersiniz; zaten o saatten sonra da saygı bitmiştir karşınızdakine. 👍🏻
Kesinlikle haklısın. Çok çok doğru. 👍🏻👍🏻
Bence de evlilik, gitmek istediğin yere de engel değil aslında hiç bir şeye de engel değil, anlaşılır ve anlanan olunca her şey güzel geçer
Bekarlık daha rahat ama sıkıcı evlilikte çok ciddi en iyisi flört galiba
Evet
Hadi ama gençliğin verdiği enerji ile konuşuyorsun, sonra ne olacak? :D
Bekarlık tabii ki. Bence evlilikte erkeği ve ailesini çekiyorsun ve özgür olamıyorsun. O nedenle kötü hele de çocuk varsa nefes alamazsın.
Katılmıyorum sencene 😅 ailelerin karışmasını da çok saçma biliyorum ancak bu da eşe bağlı şahsen ben ailemin herhangi bir müdahalesine izin vermem ve de eşimin ailesinin herhangi müdahalesine çocuk değiliz ki😅
Bizim aklımız var yani 😅
Benim valla iki erkek arkadaşımda aileleri çok müdahale ediyordu bunlar da asla Sınır koymuyordu ben de gerilip bitirdim ilişkimi. Çok ezikler bence. Ben kendi ailemi karıştırmam yani ilişkime. Onlar da karışmasın. Ezik tiplere sinir oluyorum.
Bu ana kuzusu ile alakalı ana kuzusu erkekler ailelerine laf söz edemezler iyi yapmışsın ana kuzusu erkek kızı da sevmem😅bence de ezikler
Karıştırmayalım tabi ki bende çok pis sinir oluyorum 😅
Aynen öyle koz arkadaşım vardı ona da sinir olurdum ya hep ailesinin yalakası böyle.
Sinir olmamak elde değil yani 😅
Neyse mutlu günler dilerim başka bir soruda görüşürüz belki 😅 hoşça kalın...
Yani sonuç olarak Evlenmeden beraber yaşamak mı diyorsun
Böyle ilerleyemeyiz çıkmaza girdik
En iyisi Bekarlık yine 😊
Evlilik sultanlıklar sunuyor. Boşuna demiyorlar bakarın yakası …. Evlinin yakası miss
Evlenince kadınlar çöker. Bekarken erkekler
bence sevgilin olsun ama sadece bir tane degil birkaç tane oh mis çok rahat bir suru flörtün olur
gurur: e biz kalkalim o zaman
Bekarlık sultanoğlu sultanlıktır.
Bencede Bekarlık. Prenses gibiyiz babaevinde 😇
Bu yaşta prenseslik mi kaldı yaşa bak 😂😂
Baban yaşıyor mu bu yaşa geldiğine göre babam 290 falan var sanırım 🤣🤣
Parası olan bekar
Paran yoksa neren rahat
Flörtlük sultanlık bence
Evleneceğin kişiye bağlı
Bekarlık sultanlık tabiki
Tabiki bekarlık sultanlık
Biz özgürlüğü evlenince bulduk )