Bekarım bekarlığa devam jdkjs
Bekarlık
Evlilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bekarım bekarlığa devam jdkjs
Bu, tamamen kişisel bir tercih meselesidir. Evlilik, birlikte yaşamayı, aile kurmayı ve belki de çocuk sahibi olmayı içerir. Bu, birçok insan için büyük bir mutluluk kaynağı olabilir. Ancak, evlilik aynı zamanda sorumlulukları da beraberinde getirir.
Bekarlık ise daha çok özgürlük sunar. Kendi kararlarınızı alabilir, kendi programınızı belirleyebilir ve genellikle daha az sorumluluk taşırsınız. Ancak, bekarlık da bazen yalnızlık hissi yaratabilir.
Sonuç olarak, hangi durumun sizin için daha iyi olduğunu belirlemek tamamen sizin yaşam tarzınıza, değerlerinize ve kişisel hedeflerinize bağlıdır. Her iki durumun da kendi avantajları ve dezavantajları vardır. Önemli olan, hangi seçeneğin sizin için en doğru olduğuna karar vermenizdir. 😊 Ancak yaşlılık var o yüzden ben evlilik diyorum çocuk sahibi torun sahibi olmak isterdim.
Cevap
29Cevap
Evlilik dünyanın en güzel duygusu ama doğru kişi ile bence
Evlilik diyenler ya anne babasıyla sorunlar yaşıyor ya da eşinin ona iyi bakacağını düşünüyor.
Bekarlık diyenler de eşinin kendisini kısıtlayacağını düşünüyor. Durum bu kadar basit.
Sevdiğim adamla evlenmek dünyadaki cennettir ancak.. Sevdiceğini bulan nikahı basmalı bence 😃🍀🗝️🖤
evli olup bunu oneren hic kimseyle karsilasmadim daha
Bekarlık tabiki kendinden hesapla bekar iken bile bekaretini herkese veriyorsun. Parayla seks yapabilirsin.
Evliyken tek bir kişiye verirsin.
Bekarlar evlenmek evliler bekarlık der ikilemli soru
Ekonomik özgürlük ve eğlence yoksa ikisi de kötüdür.
Evlilik diyorum, bekarken hiçbir şey yaşayamıyorsun çünkü
Sonuna kadar bekarlık, evlenip ne yapçam zaten zekasızlar
ikisininde iyi ve kötü yönleri var bekarlık tabiki gençken özgürlük demek fakat tabiki yaş ilerledikçe hastalıklar vs ler çıkmaya başlayınca herkes bir yardımcıya ihtiyaç duyar..
Evlilik daha iyi düşünsene işten geliyorsun kapıyı kızın açıyor çikolata almışsın eşin kızmasın diye gizlice veriyorsun, mutfağa gidiyorsun eşini öpüyorsun ve beraber yemek falan yapıyorsunuz
Garip bulacaksınız ama doğru insanı bulunca EVLİLİK 🤌🏼
Bekarlık sultanlık, evlilim imparatorlukmuş 😂😂
İkiside zamanında güzel
sevgilin var mı peki
Tamamen çıkardım aklımdan Evlenmem.
Bekarken kafan çok rahat
Ben yalnız yaşayan sultan tanımıyorum...
Duruma göre değişebilir
Düzgün birini bulana kadar bekarlık ✌
Bekarlık sultanlık derler, boşuna demezler.
Bekarlık güzel kanka 😌
Sultana eş lazım arka planda onu yönetecek eş
Bekarlık sultan
@uusssrrr evlenecem ama istedim krıterkerde bırıyle
@uusssrrr atamam sorma
Doğru insanla evlenmek sultanlıktır
Maddi durumun yeterliydi evlenmek güzel bir şey
bekarlık
Bekarlık
Kavganın tadı karşı cinste yolu ise evlilik
fotodaki çok iyyimiş. İkisi de iyi bu arada
Bekar gezelim 😄