Bekarlık paran, maaşın kendine ama sonu yalnızlık... Evlilik her şey ortaklaşa ama yalnız değilsin... Hangisi?

Bekarlık paran, maaşın kendine ama sonu yalnızlık... Evlilik her şey ortaklaşa ama yalnız değilsin... Hangisi?

Bekarlar evliliğe özeniyor, evliler bekarlığa.. Ankete vursak fifti fifti çıkar... Beni sorarsan evlilik bir iki tık öndedir. Çünkü ne kadar güçlü erkek tanıdıysam arkasında sevdiği, evlendiği hayat arkadaşı var.
Evlilik bence bir adım önde
Kesinlikle
Neeeeeett bekarlık. Erkek için evde yemek bulaşık çamaşır temizlik işyerinin olduğu ama yeri geliyor yemek ve temizlik sende yapıyorsun, başka bir avantajı olmayan bir kurum
Evet boşuna zor işler gibi
Çocuk istediğin zaman iki yıl öncesinden evlenip çalışma başlatılabilir, çocuk düşünüyorum diyorsan bulaşmaya gerek yok
İki yıl ne alaka
Heee mevzuya uzağım diyorsun olabilir, bu gün çocuk istiyorum desen birini bul evlen çalışmalara başla hamile kal vs iki yıl zaten
Yo hamilelik direkt oluyor
Nasıl hemen oluyor nasıl bu kadar eminsiniz
Zor bir şey değil çünkü
Öyle olsun ne diyeyim umarım bir gün çocuğun olsun istediğin gün o süreçte senin için kolay olur
Bekârlık sultanlıktır aksini iddia eden varsa %100 eminim ki aklından geçen senşn benden daha mutlu olmaya hakkın yok diye evlilik sultanlıktır demiştie
Bazı evliler çok şanslı oluyor
İstisnalar kaideyi bozar mı
Cevap
16Cevap
Hangisi daha mutlu ediyorsa o
Senin tercihin hangisi olurdu
Şu an bekarlık iyi 😊
Gençken bekarlık iyi oluyor :)
Sorumluluk az oluyor
Evlenmek sultanlıktır
Doğru barışım
Mutlu bir yuvan varsa birbirinizi gerçekten seviyorsanız evlilik sultanlık, ama hala büyüyemiş eğlence gezme derdinde isen de bekarlık.
Doğru :)
hepimiz doğarken aile kurmaya programlandık eninde sonunda evlenmek hayat yanlız gitmez aileyle de gitmez.
Aslında dediğin gibi hepimiz böyle programlandık ama insanların ruhu değiştirildi
insanlar ruhu değil yaşam tarzı herkes sen önemlisin önce sen diye diye önce bencilleştirip sonra yanlızlaştırfılar insanlar intihar ediyor oysa biribimizle uğraşmak daha iyiydi sanki kimse kendiyle iyi değil 😄😄😄
Neden böyle olduk bazen diyorum teknolojiyle yönetiliyoruz, bilinçli gibi bu olanlar
öyle tabiki amaç bu zaten insanları yanlızlaştırmak aile kurmayı engellemek öyle olunca üreme durur nufus artışı olmaz dünya nufusu azaltılır ve tüketim azalır yani insan çoksa tüketim çok çöp çok evren bunu yutamaz mantıgındalar oysa her zaman her şey herkes yetmiştir
Ama dünya nüfusu ilk kez 8 milyara ulaşıyor. Çok kısa sürede bu kadar artmış. Bunda bazı yerlerde Bilinçsiz üreme durumu da katkı sağladı.
evet işte dünyayı yönetemiyolar o kadar insan katlediyolar gazze de ama bi yerde insanlar hala ürüyor
Evet garip bir içgüdü. Özellikle fakir olanlar daha çok ürüyor
eğer gazzeyi veya savaştan kaçanları kast ediyorsan o savaş psikolojisi olarak nitelendirilir üremek isterler... istemeden yapıyolar o ayrı bi olay...
Hayır fakirlikle ilgili venim dediğim o olaylarla ilgili değil.
Bekarlık sultanlıktır. Evlilik öldürür. İnancım yok herhangi bir birlikteliğin sonucunun güzel olabileceğine
Bekarlık diyen buldum nihayet
Bazen ileride fikir değişebiliyor
Yalnızlık korkusu büyük bir kırkudır arkadaşım
Bekarlık sultanlık lafı boşuna denmedi sonuçta yani bence de bekarlık sultanlıktır
Evet kim söyledi acaba
Evli iken özgür yaşamak sultanlık
Cinsellik hariç tâbi
O da gerekli aslında
Ben müzelik 🤣🤣
Yerim bile hazır aw
Mutlu bir evlilikteysen evlilik bekarlıktan daha da sultanlık
Evlilik daha iyi bence de
Sevdiğinle evlenmek sultanlıktır. Bunun disinda bekarlik.
Bekarlık evet sultanlık
Bekarlık prensesliktir sultanlıkta gözümüz yok 😂
Doğru :)
Evlilik olur heralde
Aynı fikirdeyim
İkiside sultanlık değildir 🤣
Birini seçsen :)
artık evlilik sanırım yeterince bekar gezdim 😂
Doğru diyorsun
ikiside.. önce bekarlık yaşanmalı sonra evlilik
İkisinin önemi de başka
Evlilik derim ben
:) galiba evlilik iyi bir şey
Bence oyle bekarlık sıkıcı insanın sevdiğinin olması çok güzel ailesinin olmasi
Tâbikideee bekarlık ahaha 😽
Senden beklediğim cevap 🤣
Bekarlik ama insan evlenmekte iştiyo şimdi
Evet güzel evlilik masal gibi
Ayn
Kişinin hayata bakışına göre değişir
Elbette değişir
evlenmek lazım gibi duruyor
Öyle gibi duruyor
maalesef
İkisini de tatmadan cevap vermek sağlıklı olmaz…
Doğru dedin
Yalnızlık kıymetli ve güzeldir..
Muhakkak ama can sıkıcıdır
Bekarlık sultanlık hocam dünya varmış oh be
Şarkı sözü mü bu
Bekarlık
Rahatlık :)
Evlenmek tabi ki
Evlilik olmadan da olmuyor
Umuyorum canım 🙏
Bekarlık.
Evli misin
Bekarlık..
Bekarlık 3. Oldu :)
Bekarlık bence
2. Bekar diyen çoğunluk evlilik dedi
Mutsuz bir evlilik yapmaktansa mutlu bir bekarlık hayatı tercihimdir doğrusu
Tabii ki
Peki sence?
Bekarlık yalnızlık kısmı olmasa iyi
Ama günümüzde artık sevgililer evlenmeden evlilik hayatı yaşıyorlar artık ben çok sıcak bakmasam da artık insanlar evlenmeden evlilik hayatı yaşıyorlar diyebilirim bir tek çocuk yapmıyorlar hepsi bu
Evet çok yaygın oldu bu durum doğru mu tartışılır
Tabi hem de çok fazla örneği var hatta bu yüzden erkekler artık evlenmenin saçma olduğunu savunup evlenmiyor, yanlış ve doğruluk kısmı elbette tartışmalı bir konu
Tabii herjesşn fikri var
Hangisi mutlu ediyorsa o
Bekar
Erkekler hep bekar
Evlenmek
Herkes evlenmek demiş 🤣🤣
Aa yanlış anlamışım soruyu 🤣🤣 evlenmej kötü anlamında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?