+1 yılPişman olacağın bir şey olur. Bu sebeple asla yapma. Ailen baskıcı olabilir, biz ne aileler gördük. Her gün evde kavga eden. Anneleri uyuşturucu bağımlısı olan, babası içip içip gelen. Evinde hiç huzur olmayan daha neler neler. Ailen her zaman senin için en iyisini düşünür. Bir şey olur yalnız kalırsın, kimse elinden tutmaz ama ailen hep arkandadır. Ne olursa olsun günün sonunda çıkacağın kapı yine ailendir. Hayat bu ne olacağı belli değil. Başına bir kaza gelir, elini ayağını kaybedersin. Sevgilin sana bir gün bakar iki gün bakar ama sonra yapamıyorum der bırakır gider. Ancak aile öyle değil her zaman arkanda dururlar. Bu sebeple bir anlık hevese kapılıp yapma böyle bir şey. Yarın bi gün pişman olur gelip bu kez de "Ailemden ayrıldığım için pişmanım nasıl dönebilirim?" Diye konu açarsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü başını ağrıtacak. Şimdi güveniyorum, şöyle güzel vs diyorsun ama bak. Daha önce bir sürü soruldu böyle.
- evden kaçtım pişmanım
- sevgilim için evden kaçtım
- yağmurdan kaçarken doluya tutuldum
- pişmanım
- evden kaçtım hayat gerçek yüzünü gösterdi
- evden kaçtım pişman oldum
- sosyal medyadan tanıştım evden kaçtım
- evden kaçtım ailemin yüzüne bakamıyorum
İnsan başkalarının hatalarından da ders çıkarmalı. Burada bir sürü örneği var. Senin için gördüğüm soruları toparladım. Karar senin lakin bu işin sonu pişmanlık. İstersen soruları ve gelen cevapları incele
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSizin kendi kararınız tabi ki de
10 Yorumla
+1 yılYa kizim sakamisin sevgilin kac yasinda meslegi varmida sana bakicak? Ailesi para veriyodur oda nereye kadar. Sana ilk gunler iyi yuzunu gosterir sonraki gunler gercek yuzunu gorurursun. Ozellikle ayni cati altinda yasadiginda nasil biri ortaya cikar. Senden alicagini aldiktan sonra bi koseye koyar. Baskici aile dedigin ne gece disari cikmana izin vermiyo istedigini giymene izin vermiyolar diye mi baskici oluyolar. Okulunu bitir al eline meslegini daha da baski yapmaz ailen. İstedigini yapabilmek icin niye bi erkege ihtiyac duyuyosun
29 Yorumla- +1 yıl
Evden hemen gitmek istiyorum çünkü, zaten okuyacağım
- +1 yıl
Ustelik cocukla burada tanismissin? Onu hic gordun mu bulustun mu
- +1 yıl
burada tanışmadım
- +1 yıl
O da siteyi kullanıyo sadece
- +1 yıl
Kurtulmak istemesi normal, ama dogru durust tanimadigi birisiyle evlenip kurtulmasi normal mi? Kiz daha kucuk belki kullanmak icin iyi suratini gosteriyosa ne olucak? Evinde gordugu seyin iki kati kotusunu belki onun yaninda gorucek
- +1 yıl
Hayır öyle biri değil, kötü ne olabilir hem sevgilim o benim
- +1 yıl
Cevaplarina bakicak olursak baya saf ve dunyadan bir habersin neyse sen oyle diyosan oyledir ne diyim
- +1 yıl
Zaten küstük gibi bir şey şu an sevgili olduğumuzu kabul etmiyor çıldırcam
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Çünkü bu hayatı ne sen yaşayacak nede o yaşatacak kadar donanıma kültüre eğitime ve hayat tecrübesine sahip değilsiniz. Sizin amacınız o aşk sevgi sandığınız gençliğinizin damarlarınızda dolandı delikanlılığın ilk hissiyatların heyecanını yaşayıp takılmalık ilişkinin tadına bakmak için bir arada olmak istiyorsunuz. Bunun sonucunda ne olacak biliyor musun? Ağlayan zırlayan ayrılık psikolojileriyle kafayı yiyen kutu kutu 75 mg antidepresanlara mahkum olan aklını kullanamayan bir zavallıya dönüşeceksin.
19 Yorumla- +1 yıl
Hayır mutlu olacağım 🥺
- +1 yıl
Gerçekten iyi biri, aslında siteden biri🙄
- +1 yıl
Evlenmeyeceğiz henüz
- +1 yıl
Cinsellik de olmayacak
- +1 yıl
Kendimi ondan korumam gerekmiyor birlikte yaşarsak daha mutlu olacağım bence. Teşekkürler 🌸
+1 yıl19 yaşındasın bu yaşta evlenip de pişman olmayan mutlu olan kimseyi görmedim. şu anki gençlik hevesiyle her şey gözüne güzel olacakmış gibi görünüyor, ailem çok katı sevgilimle istediğimi yaparım diye düşünüyorsun. ama ya işler planladığın gibi gitmezse bunu düşündün mü hiç? şu an istediği kadar melek olsun değişmeyeceği ne malum? yarın bir gün farklı yüzüyle karşılaşırsan yine mutlu olacak mısın? ayrıca okuyacağını söylüyosun madem okuyacaksın zaten ailenin sana baskı yapacağı bir durum kalmaz şehir dışında istediğin gibi yaşarsın. kendi mesleğini eline alır kurtulursun. ha yok ben kesin ve kesin kaçıcam diyorsan ( kazandın mı yoksa hazırlanacak mısın bilmiyorum) üniversiteye kesin giriş yapıp öyle kaç en azından okulun hazırda dursun en kötü.
20 Yorumlatrol değil ise korkunç
kullanılıp atılan her kadının ortak özellikleri
evet ama çok iyi
siz onu tanımıyorsunuz o gerçekten iyi ve beni seviyor
hayır öyle cinsellik düşünen biri değil sizin aklınız fesat
travma yaşanan onca yıllar
finalde, erkekler güvenilmez.
21 Yorumla- +1 yıl
Hayır böyle olmayacak 🥺
+1 yılBaskici aile iyidir. Hata veya hatalar yapmani onler. Simdi sen diyeceksin ki hata yapmadan nasil hata oldugunu bilebilirim degil mi? Bilmek zorundasin cunku bazi hatalarin telafisi gercekten yoktur. Bazen buyuk hatanin bazen kucuk hatanin telafisi yok
26 Yorumla- +1 yıl
Karışmasınlar bana 19 yaşındayım artık, sevgilimle yaşamak daha güzel olacaktır 😌✨🌸
- +1 yıl
Tabii haklisin. Sevgilinle yasa, hsr seyi gor her seyi ver eline sonra terk edil. Sen ne kadar insanin bunu yapip pisman oldugunu biliyor musun?
- +1 yıl
Aramızda cinsellik yok ondan bahsediyorsan
- +1 yıl
Olmasiginin garantisini vermezsin. Hele ki bir erkekle ayni evde yasayacaksin ama cinsellik yasamayacaksin
Sen bunun sogruluga inaniyorsan iste bak bu birinci hatan - +1 yıl
Konuştuk anlaştık
- +1 yıl
Bu is konusarak degil cozulmez. Bir gece vaktinin sonunu sabaha baglayan sabahta ayni yataktan ciktiginda ben naptim dersin. Haa senin icin oyle bir ihtimalinin olmadigini ogrendigimden hata yapamayacagina sevindim en azindan :) Baskici aile iyidie
+1 yılBaskıcı aileden ayrılıp sevgilinin yanına yerleşip, onunla yaşamak neden kötü olsun ki zaten bizim ahlaki yapımızda bu hep var kadın 18 olunca güçlü bir karakteri varsa kendi ayakları üzerinde durur ve ayrı eve geçer ya da bir adama yıkılır.
Her açıdan oldukça mantıklı ve çok gerekli duruyor bir saniye bile kaybetmeden yatak geçiş yapmalısın yatay pardon
11 Yorumla- +1 yıl
🙂
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre, kendi ayakları üzerinde zaten durabilen, yalnız yaşayabilen ve hayatını idame ettirebilen insanların verebileceği bir karar bu, ekonomik anlamda halen ailenize ihtiyacınız varken, bunu bir başkası ile karşılayıp ona güvenmeyi aşırı yanlış buluyorum.
30 Yorumla
+1 yılBaskıcı dediğin şey senin zevkine evet demedikleri için. Peki hiçbir şeyin olmayan birinin hevesini aldıktan sonra canavarlaşmayacağının garantisi yoktur. Bence iyi düşün.
37 Yorumla- +1 yıl
O canavar diğilll
- +1 yıl
Sıkışınca insan bide anne babasını reddedip kendi başına kaldığını görünce o zaman anlarsın canavar mı değil mi? Ama o zaman da artık iş işten geçmiş olur. Hadi bakalım cenaze namazına. Bak arkadaşım ben bu yaşıma yüzlerce örneğini gördüm ve ister inan ister inanma ama hiç mutlu birini görmedim kaçan kızların.
- +1 yıl
Ben mutlu olacağım ama 🥺
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum. Büyük bir pişmanlık ve kederle baş başa kalırsın.
- +1 yıl
Nedenmiş
- +1 yıl
Çünkü yaşanmış o kadar kederli ve pişmanlık örneği var ki. Tam tersi kaçıp ta mutlu olan hiçbir örnek olmadığı için. Akıllı insan yaşanmış örneklerden ibret alan kişidir akılsız insanlar insanlar ise yaşayarak tecrübe edinen kişidir.
- +1 yıl
Artık ya sabredip en fazla 1-1.5 sene sonra düşüncelerinin ne kadar boş ve gülünç olduğunu anlayacaksın be tatlı bir tebessüm ile geçeceksin ya da pişman olacağın şeyi yaparsın.
+1 yılSaçmalama okuluna bak kariyerini yap yok okumuyorum diyorsan nasibin için dua et biri çikinca evlen bu daha hayırlı uygun olur baska bir erkekle yaşamak hiç uygun değil
11 Yorumla- +1 yıl
Bir şey olmaz zaten okuyacağım
+1 yılburada bir sürü insan doğru söylemiş tavsiyelerini paylaşmış. Sen belli ki kalbinin istediği yönde gideceksin ama yapacağın şeyin mantıklı hiçbir tarafı yok, bunu aklından çıkarma yine.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence mantıklı olan bu..
+1 yılÇünkü ailen baskıcı olsa bile her halükarda senin iyiliğini ister, tırnağına zarar gelse onların yüreği parçalanır; sevgilin ise 3-5 gün seni seviyormuş gibi yapıp sonrasında tekmeyi basar...
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır tam tersi beni seven ailem değil sevgilim
- +1 yıl
Bence yanılıyorsun.
- +1 yıl
Ne kadar kötü olursa olsun, her aile evladını sever.
- +1 yıl
Sevgili denilen kişiler ise sevgilisi ona bir şeyler verdikçe onu sever, daha doğrusu seviyormuş gibi yapar; sevdiği kişi bir şey vermeyince de hemen bırakıp bir başkasına gider.
- +1 yıl
Gitmez ❤️
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYağmurdan kaçarken doluya tutulma. 1 ay sonra sevgilin sana hakaret edip fiziksel zihinsel şiddet gösterdiğinde geriye dönüşün olmayabilir. Ailen sana madem kaçtın devamını getir orada kal diyebilir. Ona göre fevri davranma hemen, belli ki yaşın küçük ne kadar baskıcı olsalar da anne babanı dinle sen.
20 Yorumla
+1 yılBaşlardan iyi olur sonrası belli ortada kalmak tabii iyi davranacak kötü mü davranacak baştan köprüyü geçene kadar herkes iyi olur
13 Yorumla- +1 yıl
Bir hakta talep edemezsin çuvallarsın zaten niyeti iyi olan sana metresmişsin gibi ev açmaz
- +1 yıl
Ama benik içinn
- +1 yıl
Bugün senin için der yarın istemez saygı duymaz benim sayemde bu haldesin ailen bile seni istemedi diye başına kakar yaptığını sen bence ailenden kurtulmaya takmışsın veya trol mü amacın bilmiyorum mantıksız polyanacılık yapmayıp mantıklı ve geniş pencereden bakman lazım bana etik gelmedi
Çünkü hem daha küçüksün hem de evli olmadığın bir insanın evinde kalman çok ciddi sorunlara yol açabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir şey olmaz
Bir gün o baskıcı dediğin ailen Gine senin arkanda olacak aşk sevgi bunlar heves oldu artık al aşkı seviyi yiyebiliyosan yee
110 Yorumla- +1 yıl
Yerimmm 😌❤️
- +1 yıl
Ne
- +1 yıl
Bence en iyisi bu
- +1 yıl
İlerde evleniriz ben şimdi evliliğe hazır hissetmiyorum 🥺
- +1 yıl
Daha sonra evet evleniriz
- Aile & Toplum konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili ile ayrıldıktan sonra gelen o pişmanlık hissi..
22 Yorumla- +1 yıl
Ya hayırr 😄
- +1 yıl
Ne olursa olsun ailenden geçme çok pişman olursun.
Kimmiş o söyle, tarot bakalim..
15 Yorumla- +1 yıl
Aa gerçekten mi
- +1 yıl
Teşekkürler 😄 söylüyorum o Denizege37477
- +1 yıl
Ee nolduu? 😄
- +1 yıl
Baktınız mı
Vefa'nın anlamını bile bilmeyen biri için sıradan bi soru
16 Yorumla- +1 yıl
Ailemi tanımıyorsun..
- +1 yıl
Çok baskıcılar
- +1 yıl
Türkiyede her 5 aileden 3'ü çok baskıcı ama bu ailene atacağın kazığı meşrulaştırmaz. İleride senin çocuğun aynısını yaparsa anlayabilirsin ancak. Kaldı ki sevgilin nasıl biri, nasıl birine dönüşecek o bile belli değil. Beni ilgilendirmez ne yapıyorsan yap sadece başına kötü şeyler gelirse fikirlerin değişip istediğin şeyleri elde edemezsen gidipde kimseyi suçlayıp ağlama.
- +1 yıl
Sevgilim öyle biri değil..
- Aile & Toplum konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılailen her zaman ailen ama sevgilin bugün var yarın yok
13 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi
- +1 yıl
Neyse yaşayıp görürsün kanka biz ne desek bildiğini okursun
- +1 yıl
Teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış değil sadece karşındaki doğru insan mı o onemli
19 Yorumla- +1 yıl
Evet o doğru kişi
- +1 yıl
İlişkinizin süresi ne kadar bazen insanları tam taniyamayabiliyoruz ama yani sevgilinden ayrılınca tek yaşayacak ekonomik ve psikolojik durumdaysan ayrı eve çık bence
- +1 yıl
Yaklaşık bir yıl oldu
- +1 yıl
Dedigim gibi ondan sonra tek yaşayabileceksen çık Bu tarz bir aileyle yaşamamak istemen normal
- +1 yıl
Tek yaşayamam
- +1 yıl
Peki bir sorun yaşadığınızda ne olacak ailenin yanına mı döneceksin Bence hazir duruma geldiğinde cik
- +1 yıl
Sorun yaşamayızz
- +1 yıl
Ben de öyle derdim ben çok pişman oldum zamanında böyle düşünme bence ama tabi ki en iyi sen bilirsin Uamrom çok mutlu olursunuzz❤
- +1 yıl
Teşekkürler ❤️
Değil kuzum, ben 37 yaşında bir kadın olarak söylüyorum değil. Ama her zaman sevgilinden bir gün ayrılabileceğini göz önünde bulundur. Her zaman her şeye hazıklı ol. Paran olsun, işin olsun. Elin oğlunun kölesi olmaya gerek yok. Yapabiliyorsan kız arkadaşlarınla çıkmak daha güvenli olacaktır. Malum erkeklere güven olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Yaş 37 ise neden 26 yaptın yaşı 😊
+1 yılÇünkü sevgilin bir müddet sonra sıkılıp seni başından atacak ayrı yaşamak istiyorsan azimle çalış kendi ayaklarının üzerinde dur sonra tek yaşayabilirsin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Sakin ol şampiyon. Bu gün yediğin hurmalar yarın pis tırmalar. Çok acele etme, bu gibi kararları almak için üzerinde düşün. Sonraki pişmanlığın derin izler bırakır.
10 Yorumla- yaşının 19 olmasından
- ailenin baskısının seni korumak için olduğunun farkında olmaman başlıca sebeplerden dolayı yanlış
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaskıcı aileden kaçıp daha kötü bir yere gitmede :)
(genelde öyle olur)13 Yorumla- +1 yıl
Öyle biri y
- +1 yıl
Değil
Cevap sahibi+1 yılbilemezsin insanın gerçek yüzü her zaman 7/24 geçirdiğin 4 duvar arasında çıkar.
+1 yılBence yapma gençlikte çok kolay ve küçük sebeplerden hemen ayrıliniyor zaten sonra dönüp dolaşıp yine annenin yanına gideceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3-5 yıllık tecbrübesiyle 30 yıllık tecrübeyi eleştiriyor :) Allah cahil cesareti versin
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılee bizene ne halt yemek istiyorsan ye
ananlarda müge anliya ciksin
20 Yorumla Sen anca insanları kandırır oyalar aptal yerine koyansın süde
20 YorumlaBüyük pişmanlıkların olsun istiyorsan git yaşa hayatını
10 Yorumla
+1 yılBana göre sevgili boştur aile baş tacıdır sevgili seni bırakır gider aile hiç bir zaman bırakmaz
10 YorumlaSevgilin ile sen kaç yaşındasın para kazanıyor mu kazancı ne kadar
10 Yorumlahayatın mahfolur son pışmanlıkda ışe yaraamaz
21 Yorumla- +1 yıl
Nedenn
Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. ailen neden baskı yapıyor ki sen kendi ayaklarının üstünde duracağını ispatlayamadın mı ailene?
10 Yorumla
+1 yılBöyle durumda olanların hepsi yaptıklarından pişman olmuşlardır iyi düşün karar ver sonu olmayan bir yola girne derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaptım 6 ay beraber yaşadık çalışıp kazandık sonra evlendik
Not : evden kaçtığımda sevgilimle 5. Senemizdi10 Yorumla
+1 yılHayatım güvenilir biriyse sonradan değişmicekse düğüne beni de çağırın pls
11 Yorumla- +1 yıl
Olur 😄
+1 yıllan sacmalama bu siteden mi? yuh yapma oyle bisey hani guvendin biri olsa reel uzun iliski falan anlarim ama neyse
10 Yorumla
+1 yılyağmurdan kaçarken doluya tutulmak misali sakın öyle bir şey yapma
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten iyi biri o 🥺 hatta bu arada siteden biri 😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılKalıcı güzel bir işiniz yoksa ağlayarak ailene dönersin ev geçindirmek öyle kolay mı en kötü maaş 11500 ev kirası 10000 tl sevgiline ağlar durursun
118 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimin parası var sjsnn
- +1 yıl
Ayrıca eve dönmeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılSen 19 isen sevgilin max 21 dir bir işi yoktur ailesinden gelen para vardır o da bir yere kadar yeter EV GEÇİNDİREMEZSİNİZ
- +1 yıl
Onun evine gidicem birlikte yaşayacağız
Cevap sahibi+1 yılBu çocuk kaç yaşında da kendi evi var onun ailesinin evine taşınıcağını düşünmüyorum
- +1 yıl
21, ailesiyle yaşamıyo ve ailesiyle yaşanmayacağız zaten
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşında kendi evini alacak parayı bulmasına imkan vermiyorum aile parası yiyordur ailesi alın size ev mutlu mutlu çocuk yapın demiycektir ağırlıklarını koyacaklardır neyse deniyince görürsün
- +1 yıl
Ailesinin haberi yok, ayrıca çocuk falan yapmam
Cevap sahibi+1 yılSevgilin o alkolü içirdiği zaman hiçbir hatırlamazsın çocuk ta hayırlı olsuna geliriz
- +1 yıl
Yuh ya ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yılÜni okuyorum sevgilisiyle kalan kaç bin insan gördük yazık olacak sana
- +1 yıl
O öyle biri değil ayrıca alkol falan kullanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok safsın ya inş tecrübe ettiğinde çok geç olmaz
- +1 yıl
Neyi ya
Cevap sahibi+1 yılÇok genç sin biz üni de neler gördük sevgilisiyle yaşayan kaçacaksan üniyi bitir işini eline al öyle kaç
- +1 yıl
Yine okuyacağım zaten okulu bırakmıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılÜni liseye benzemez o özgürlük insana her şeyi yaptırır biz sınıftakilerle kaç kere bar da sabahladık
- +1 yıl
Bir şey olmaz..
Dogru kişiyse gayet mantıklı ailemden ayrı yere ilk geçtiğimde bende öyle yaptım bazı sorunlar illa oluyor ama benim ailem öğrenince baya bi sorun çıkardı
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliyle aynı evde yaşanmaz, ailen baskıcı diye yanlış kararlar alma, Allah korusun hastlanasan yine annen baban bakacak sevgilin değil
26 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim bakar
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san, evlat bile bu devirde anasına babasına bakmıyor elin oğlu mu bakacak? Evlensin o zaman, niye sevgili hayatı yaşatıyor mesela? Bazı istisnalar olsa da bu dünyada anne ve baban seni karşılıksız sever, düşünür, hatalı olabilirler ama sana karşı sevgileri bitmez ama sevgilin bir gün seni terk edebilir başka bir kız için.
- +1 yıl
Evlilik için hazır hissetmiyorum o yüzden evlenmiyoruz ve başka biri için beni falan terk etmez o çok iyi biri ve beni seviyor
Cevap sahibi+1 yılAma evli gibi aynı evde yaşamak istiyorsun? Kimseye çok iyi deme, Allah korusun şaşırtabilirler bence aileni karşına alma
- +1 yıl
Şaşırtmaz tanıyorum gerçekten öyle biri değil
+1 yılSevgilin sıkıldım seni istemiyorum artık sevmiyorum dediğinde ne halt edeceksin peki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış değil ama ailen baskıcıysa bunu gerçekleştirmen imkansıza yakın.
10 Yorumla
+1 yılSevgilinden tekmeyi yiyince gelen pişmanlık hissi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevgilinin seni yolda bırakma ihtimali var ailenin ise yok
10 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrıldıktan sonra baskıcı ailenin yanına dönmeyeceksen sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılBırak bu isleri üni müni oku
11 Yorumla- +1 yıl
Okuyacağım zaten
+1 yılKurtulacağını sanma ona göre 🤷
12 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Tavsiyem işte pişman olursun ailenin anlayışlı olmasını bekle 😊
+1 yılLo buradan sevgili yaptığın kişi kim?
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır dışardan da tanıyordum zaten o da siteyi kullanıyo demek istedim
- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılAsla öyle bir şey yapma
18 Yorumla- +1 yıl
Yapicam 🥺🙄
- +1 yıl
Gerçekten iyi biri
- +1 yıl
Yavrum pişman olursun gerçekten daha çok gençsin ciddi söylüyorum bir daha düşün
- +1 yıl
Gerçekten böylesi daha iyi
- +1 yıl
Ne gibi sıkıntı yaşıyorsun ailenle istersen özeldende yazabilirsin
- +1 yıl
Baskıcılar
- +1 yıl
Evlen ozaman okadar çok seviyorsan güveniyorsan
- +1 yıl
Cinsellik yaşamak istemiyorum ve hazır hissetmiyorum ama 🥺 bu yüzden evlenmiyoruz
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki sevgilinle yasarken ailenden daha baskıcı davranirsa
121 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim ya tanıyorum sonuçta öyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılYa tabi tabi ha olabilir de ama birde şunu düşün aile baskısından kurtulmak için evlenenler de senin gibi deyip ayni hataya düşüp boşanıp aile evine dönmek zorunda kaliyorlar
- +1 yıl
Olmayacak öyle bir şey biz birbirimizi seviyoruz
Cevap sahibi+1 yılBeraber yasamadan bilemezsin unutma seni ailen kadar kimse sevmez
- +1 yıl
Deneyip göreyim ben ggghb
Cevap sahibi+1 yılBeter ol 🤣😝🤣😝
- +1 yıl
😅😂
Cevap sahibi+1 yılAllah'ım ya gülüyor bide soytari 🤣😝🤣😝🙈
- +1 yıl
Bssbsb düzgün konuş
Cevap sahibi+1 yılAsdfretgddheiebdn napcan dovecenmi 😝
- +1 yıl
Yok hayır kıyamam jsjsj
Cevap sahibi+1 yılOyyys ne tatlisin sen ya sevgilin olmasa yurumezdim sana 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 sjsjns
Cevap sahibi+1 yılYaa resmine baktım kiyamam sabah kahvaltisi için ekmek bile dograttirilmaz sana xdxdxd
- +1 yıl
😄 teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim de kıyamadım diye değil elini kesersin diye 🤣😝🤣😝
- +1 yıl
Beceriksizim yani 🥺
Cevap sahibi+1 yılResimde oyke duruyor takip ettim
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Takip için nsjs
Cevap sahibi+1 yılRica ederim tatliseyy 🌹
erkek yarı yolda bırakır
110 Yorumla- +1 yıl
Her erkek aynı değil ki ama
- +1 yıl
Ama gerçek hayatta tanıyorum
- +1 yıl
Ben de buradayım ama
- +1 yıl
Hem kötü biri değil zaten burayı zaman geçirmek için kullanıyo o da
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Benimki öyle değil ama bence 🙄 hiç kötü bir yorumunu da görmedim
+1 yılbirini gerçekten tanıdığına asla emin olmamalısın minnoş
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeniz neden sana yalan söyleme dedi?
13 Yorumla- +1 yıl
Çünkü diğer üyeler sevgili olduğumuzu bilsin istemiyor
- +1 yıl
Adımı bildiğini gizlemek için "bir uzmandan destek almalısınız" diyo bı de niz nız kullanıyo
- +1 yıl
Sen kimsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantıklı ve özgürce bi davranış
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
+1 yılO zaman evlenin öyle ailenden ayril
10 Yorumla
+1 yılKim? 😄
114 Yorumla- +1 yıl
Biliyorsun
- +1 yıl
@Lovelyy0_0 Ege öyle boş boş insanlarla sevgili olacak biri değildir. Ve biriyle kaçmak derin bir aşk gerektirir. Fakat Ege sana karşı aşk duymuyor. Ve senin şu anda yaptığın psikolojik şiddet ya da siber saldırının bir türüdür kanımca. Kendine çevrenden birini bulabilirsin. Evet Ege iyi kalpli ve samimi bir insandır fakat kimseye asla yeşil ışık göstermez. Sadece kendi hayal dünyanda yaşayarak birini incitemezsin. Özellikle de Ege'yi. Eğer buna devam edersen ben de sana karşı çıkmaya devam ederim. Ve duracağımı hiç düşünme.
- +1 yıl
Yorumumu kaldırmış zaten, herkesin içinde söylemek istemiyor ya da ayrılmak istiyor ben onunla konuşurum öğrenirim beni artık sevmiyorsa zaten umurumda değil 😒
- +1 yıl
Umurunda değilse uzatma. Onun kalbini kıramazsın ya da onu rahatsız edemezsin. Buna hakkın yok. Haddin olan şeyler yapabilirsin. Bu uygulamada ve konuda bir daha Ege'yi rahatsız edersen. Beni de karşına alırsın dikkatli olmanı öneririm.
- +1 yıl
Bizim ilişkimize neden karışıyorsun, o beni seviyor sadece burada söylemek istemedi bence hem ben onu rahatsız etmem
- +1 yıl
Mesajları göndersem inanır mısın
- +1 yıl
İnanırdım fakat onlardan daha çok Ege'ya güveniyorum.
- +1 yıl
Sizin ilişkiniz diye bir şeyin var olduğundan emin değilim. Çünkü Ege'yi senden daha iyi tanıyorum sanırım. Ege nazik ve sevecen biri, Evet bu doğru fakat bundan rahatsız oluyor. Ve onun adına bunları benim açıklamam da seni rahatsız etmeli. Ve karışıyorum evet çünkü onu önemsiyorum. Biliyor musun artık bu olay benim de canımı sıkmaya başladı. Senin yüzünden arkadaşımı kaybedemem. Dediğim gibi haddini bil. Gururu olan insan 1 saattir sana çaktığım lafları yediremezdi. En az minnacık bile bir gururun varsa onu rahat bırak. Sizin ilişkiniz diye bir şey yok. Arkadaşımın hislerini mahvetme. Çünkü bunun yapman benim sinirlerimi geriyor.
- +1 yıl
Benim yüzümden neden arkadaşını kaybedecekmişsin ki ne ilgisi var
- +1 yıl
Ayrıca tamam ya beni istemiyorsa ben de onu istemiyorum
- +1 yıl
Eğer bu kavgaya devam edersek senin kadar lüzumsuz bir inan konumuna düşecekmişim gibi geliyor.
- +1 yıl
İnsan*
- +1 yıl
Heh şöyle. Aferin sana
- +1 yıl
Görmüyo zaten ayrıca sana yalan da söylüyor kanıtlarım var, mutluluklar
+1 yılevden kaçmak daha iyi
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapacağım zaten
- +1 yıl
sevgilinle gitme demek istedim
- +1 yıl