Sevinmemek sorun değilde sevinmioruz tu kaka deyip gundem mesgul etmek sıktı milleti artık sizin neyi sevip sevmediğiniz insanları bu kadar ilgilendirmiyor dini inancınızda her fırsatta her halta atlıyor hocalarımız milleti birbirine dusuruyorlar.
Kimse sizi zorla bir şeye sevindirmeye ya da yermeye zorlamıyor. Böyle bir zaruriyet de yok. Toplumsal hayatı kendinize göre düzenlemeye çalışmasınız zaten en küçük bir eleştiri bile yapmaz aklı başında kimse. Sevinip sevinmemekte özgürsünüz ama niye herkes sizin gibi davransın istiyorsunuz?
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben Allah'ın hoş gördüğü şeylere sevinir, reddettiği şeylere de sevinmem. Demek istediğim budur.
Ben de hem gönülden hem aklen Allah'ın dinine inanan birisi olarak sizin gibi düşünüyorum. Ülkem adına güzel bir gelişme olsa da şampiyonluk elbette oyuncuların kişisel hayatlarında aldıkları kararlar onları bağlar, bu iki durumu ayrı tutuyorum sadece, yoksa kabul edebileceğimiz bir durum elbette değil - ama bu onların kişisel hayatları.
Katılıyorum. "Benim özgürlüğüm Allah'ın yasak dediği yerde biter. Bizim için hayırlısı zaten helal olandır." Sırf binlerce insan yapıyor seviyor diye bu doğru olmuyor. Tek başımıza bile kalsak doğrusunu, dinen uygun olanına bakmalıyız
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah razı olsun Kardeşim. Rabbim cümlemizi Cenneti ve Cemali ile müşerref eylesin. Amin Amin Amiiinnn.
Düşünce İslam'a inanan kişi için yani biz Müslümanlar için ideal olanıdır ama tam olarak yapıyor muyum hayır. Hiçbirimiz yapmıyoruz zaten. Örneğin suriyeli afgan ölse mutlu olurum yalan yok.
Onlara Allah da hoş bakmıyor zaten İslam'a göre bulunduğun yerden tırıs tırıs ananı bacını bırakıp kaçarak bir yere gidemezsin muhakkak savaşman lazım senin için savaşan biri de varsa ona destek olman lazım. Bunların yaptığı Türkiyeye karşı terör örgütüne katılmak devletin ekmeğini yiyip halka saldırmak. Sözde müslüman oldukları halde. Laneti çoktan hak etmişler için rahat olsun 😂😂