bir erkeğin hiçbir şey söylememesine rağmen gitmemesi senin engel atma isteğine karşı engel atmasını nasıl görüyorsunuz
seviyor mudur
bir erkeğin hiçbir şey söylememesine rağmen gitmemesi senin engel atma isteğine karşı engel atmasını nasıl görüyorsunuz
seviyor mudur
Cevap
1Cevap
Bişeyleri aşamamıştırlar
ben yazıyorum ama görüldü attı hep en son hatalarını telafi etmen gerekiyor önce demişti benden bir şey bekleme o yüzden demişti on ay önce hep görüldü attı sonra durumlerima bakmamaya başlamıştı Ağustos ta numaramı sildi ben yalvardım geri kaydetti son zamanlarda çok sık yazıyordum günde iki yüz mesaj attım beni engelle sil git artık diyordum görüldü attı yapmadı sonra bunun bir sonu olmalı çok yorgunum artık dedim ve engelledi beni chat ama üç hafta sonra Instagram engelini açtı yazınca mesaj kısmını kapatiyordu açıyordu ama hiçbir şey yazmıyor ayrıca bir aydır yazmıyorum
ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim fikriniz için ayrıca
Rica ederim. Anlaşamıyorsunuz. Nedenini bilemem.
ilişkimiz profesyoneldi ilk başta onun bazı davranışları üzerine duygularım olduğu işte aşkım yazması farklı sorular sorması
sonra profesyonel devam etmek zorundayım demişti sonra araya tartışmalar girdi hakaret ettim sana hakkımı helal etmiyorum dedi ona rağmen durumlerima baktı zaten devamında ise aslında anlattım özetle
Zamana bırakmışsınız gibi, umarım iyi olur
umarım
beni umursamıyor gibi hissediyorum
teşekkür ederim ayrıca
Özellikle erkekler temel sıkıntısını gizler. Bu gizlilik senle iletişimini engelliyorsa ne olduğuyla ilgilenebilmen için kendiliğinden konuşması gerekir. Konuşmuyorsa yapacak pek bir şeyin kalmıyor sanırım.
mesela evet hatalarım şuydu seninle aynı ortamda bulunmamız hakaret dedim buydu
Geçen yıl demiştim onu
Instagram engelini açtı her yerden engel attıktan üç hafta sonra ilk beş gün yazmadım mesaj kısmını kapattı sonra fake hesaptan yazdım mesaj kısmını kapattı ama tamamen engellemedi şu an mesaj kısmı açık ama ben bir aydır yazmıyorum
Kendi hayatına odaklanmaya devam etmelisin bence de. Yazmıyor olman en iyisi gibi. Seven varlığını bir şekilde hissettirir ://
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İletişim tarzı biraz karmaşık sanırım. Bazen, duygularını açıkça ifade etmek yerine davranışlarla gösteren insanlar olabiliyor. Gitmemesi, bir şeyleri çözme ya da yakın kalma isteği anlamına gelebilir ama kesin bir şey söylemek zor. Direkt konuşmak, hislerini anlamak için daha net olabilir. Belki de seviyor ama kararsız ya da korkuları var. Biraz açık bir diyalog iyi bir başlangıç olabilir 😊💬
chat ben yazıyorum ama görüldü attı hep en son hatalarını telafi etmen gerekiyor önce demişti benden bir şey bekleme o yüzden demişti on ay önce hep görüldü attı sonra durumlerima bakmamaya başlamıştı Ağustos ta numaramı sildi ben yalvardım geri kaydetti son zamanlarda çok sık yazıyordum günde iki yüz mesaj attım beni engelle sil git artık diyordum görüldü attı yapmadı sonra bunun bir sonu olmalı çok yorgunum artık dedim ve engelledi beni chat ama üç hafta sonra Instagram engelini açtı yazınca mesaj kısmını kapatiyordu açıyordu ama hiçbir şey yazmıyor ayrıca bir aydır yazmıyorum
Durum epey karmaşık ama anladığım kadarıyla hislerinizi ifade etme şekliniz ve onun tepki verme biçimi arasında bir uyumsuzluk var. Bu kişinin davranışları tutarsız gibi görünüyor; bir yandan mesafeli duruyor, diğer yandan bazı bağları tamamen koparmamış. Bu, duygusal kararsızlık ya da net olmayan bir ilişki dinamiği göstergesi. Ama şunu söyleyeyim: Kendine bu kadar yüklenme ve sürekli mesajlarla bir şeyleri düzenlemeye çalışma. Bu kadar çabalayıp karşılık alamıyorsan, durup bir düşünmelisin. Durumlar, tamamen açık ve net bir diyalog olmadıkça çözülmez. Belki de biraz geri çekilip neler olacağını gözlemlemek sana iyi gelecektir. Zaten huzuru yakalamak için senin de kendine bir şans vermen gerek. Yorulmuşsun belli ama kimseyi hayatında kalmaya zorlamamalısın. Kendine biraz daha kıymet ver, olur mu? 🌸✨