Bu üç burca sahip kişilerin psikolog özelliği sizce var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu üç burca sahip kişilerin psikolog özelliği sizce var mı?
Burçlara bu kadar anlamlı özellikler yüklemek saçma geliyor.
Ülkemizde her şey lüks olduğu gibi psikolog ücretleri de öyle aslında ruhumuzunda tedaviye ihtiyacı var ancak hayat mücadelesinde göz ardı ediyoruz.
Eğer bu burçlarla iş yürümüş olsaydı insanlar yıllarca okuyup doktor olmazdı
Evet, burç değil ama kişisel özellik olarak görüyorum.
Bana yinede saçma geliyor :)
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Her dertliye iyi gelen şifalı bir insan vardır. Her insan kendisine göre uygun olanı bulur bir şekilde. Bu on iki burçta da gerçekleşebilir. Ben milyarder olsam ve başak burcu bir psikoloğa gitsem terapilerden direkt kavga çıkabilir. Aslan insanı olarak kendimin de terapist veya psikolog gibi dost olduğumu iddia etmem doğrusu. Sadece bana layık, kıymetli biriyse derdine şifa olurum.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Çok haklısınız, aynı düşüncelere sahibiz.
Başak kadını için tamamen katılıyorum. Lakin Yay ve aslan Asır egolu bencil ve kapalı kişiler sadece aile arkadaşlarına belki yardım ederler. Genelde ezerek tavsiye verirler. Bunlardan psikolog değil psikopat ancak olur.
Ben bir yayım ve bu tanımıza göre kendimi bir daha incelemem lazım.
Yay burcu olarak eğlenceli olduğum gerçeği evet. Ancak sadece aileme, sevdiğime ve dostuma 👌
Seçici olmak insanı daha az yorar.
Çok güzel bir tespit.
Cevap
9Cevap
Burçlarla alakalı olduğunu çok düşünmüyorum.
İnsanın yaşadıkları ile edindiği tecrübe artı olarakta okumak diyebiliriz.
Aynen, aynı düşüncedeyiz :)
katılıyorum zaten ben kendimin dostuyum. psikoloğa gitmektense kendi kendime konuşuyorum
Bu da güzel.
Aslan egosunu tatmin ederek tavsiye verir yorucu. Başak kadını iyidir❤️ ama Yay burcu erkeği en iyisidir fakat o da aslan gibi ezerek bunu yapar maalesef. Yinede sakince filozof gibi anlatımı lezzetlidir 😄
Baya bir bilgi edindim. Yay erkeği veya kadını kimseyi ezmez bence
Teori ve pratik edindim bende yani tanıdım bu insanları büyüleyiciler çekiçiler ama dediğim gibiler..
Bende yay olduğum için şaşırdım. Böyle bir durumdan hiç haberim yoktu
burçlarla ilgilenmediğin içindir. Bak sende öylesin benim gözümde
Fakat bi dakika pozitif taraflarını görüyorum yani kötü tarafın uymuyordur belki gerçekten tanımadığım için. 😇🙏
Burçları biliyorum ve ilgimi az çekmesinin sebebi genelleme hatasının yapılması. Burçlar bazı huy etkilerini ortak gösterebilir ama burçların karaktere etkisi sıfırdır.
Yay burcuyum ama beni kendimin psikoloğu yapan şey kendimi çok iyi tanıyor olmam... hiçbir bahanenin ardına siginmadan herşeyi itiraf edebiliyorum kendime... yaşadıklarımdan gördüklerimden okuduklarımdan sürekli kendime göre sentezleme yapıyorum..
BU çok güzel. Peki bu özelliğinizi bir başkasına karşı kullanabiliyormusunuz yani onun dertlerine merhem olabilme yolunda?
Evet... bunun için özellikle çaba harcıyorum... tecrübeler hep acı oluyor ve taniyim tanimayim fark etmez benden yardım isteyen herkese severek elimi uzatirim...
Örnek bir davranış, tebrik ederim.
Benim gözümde her insanın bir değeri vardır sırf insan olduğu için... ama bunu heba eder ama değerine değer katar o insanın kendine kalmış..
Çok haklısınız.
Aslan burcu olarak bu özellik bende var.
Lâkin, bu düşünceye katılmıyorum..
İnsan, dinlemeyi sevmiyor ve empati yapmaktan kaçınıyorsa bu burçlardan olursa olsun psikolog olamaz.
Aynen bende öyle.
yay olarak gerçekten eş dost arkadaş ve yakın çevrem tarafından psikolojik danışman olarak kullanılıyorum hem de bedava gerçekten de 😔
Gerçek bir yay itirafı.
tabii :)
Bu söze sonuna dek katılıyorum bir yay burcu olarak ☺ Hatta kendi kendime de psikologluk yapmışlığım vardır ☺
Kendi kendine psikologluk yapmak, psikolojik gücün zirvesidir.
Katılmam. Gerçek bir bilim insanı profesyonelin burçlara bu denli takıntılı olması, onun güvenilirliğini azaltır.
Size katılıyorum üstadım.
Burçlarla fazla alakam yok
Kaç yıl önceki soru nasıl karşıma çıktı onu anlat 😂
Bu da benim sorularımın özelliği. Ölümsüz sorular 😂
Bu iltifatlar için çok teşekkür ederim 😊
Yay burcu arkadaşım var, katılırım.
Diğer burçların pek öyle olacağını düşünmüyorum. :D
Bende yay burcuyum ama kişisel özellik olduğunu düşünüyorum.
Evet kendimi bir cok zaman psikolog gibi hissediyorum. Aslan burcuyum.
Burcunuzla alakalı olduğuna inanıyormusunuz? Kişisel bir özelliğiniz değilmi?
Evet daha cok kişisel bir ozellik gibi. Burclara yillar oncesinde inanmayan biriydim ancak hakikaten belirgin ozelliklerini yasayan insanlar cok fazla. Bende burcumun hemen hemen her ozelligini fazlasiyla tasidigimi dusunuyorum. Tabi herkes burcunun ozelliklerini yansitmiyor. Aslan burclarinin genellikle duygusalliktan ziyade gercekci bakis acıları yapi olarak psikoga yakin gorunmelerine sebep oluyor bence. Koyu duygusal bir yapidan da psikolog olabilecegine inanmiyorum. Hatta bir anket yapilsa psikologlar icinde en az bulunan burc balık burcu çıkar bana gore. Zira aşırı duygusal oluyorlar genellikle.
Evet, bu araştırılmalı.
Alan burcuyum doğru
Evet üstadım bu özellik sizde var.
Teşekürler hocam nasılsın iyi misin
Burçla ne alakası var ya, kendini geliştirip donanım sahibi olan herkes psikolog olabilir.
Çok çok haklısınız.
Bilmem, nasıllar, ben Balıkım onu bilirim🙂
Balık derin bakar olaya.
Burcum aslan da hiç arkadaşım yok 😂😂
Arkadaş konusunda seçici olmanız güzel bir durum. Kafanıza uymayacaklarsa olmamaları daha iyi.
Bi yayımız eksik onuda bulursak tamamdır
Yay burcu dert ortağı aranıyor :)
Bu işler burçlarla olmuyor vjjv
Aynen bencede :)
Yay burcuyum ama bilemedim
Bende emin olamadım, burçlar karakteri belirlemez çünkü.
Kesinlikle. Karakteri belirleyen unsurlar
Aile yapısı
Arkadas çevresi
Kişinin kendisini geliştirme becerisi
Gökyüzünde 2 tane kütle hareket etti diye benim karakterim ya da yaşayacaklarım neden değişsin.
Evet güzel düşünceler.
Bence şimdi herkes psikolog
Acılar, kişileri kendi kendisinin doktoru yapıyor çünkü gerçek güven sorunumuz nedeniyle kimseye anlatamıyoruz. Bir süre sonra tecrübelerle diğer insanlarada el uzatabilir hale geliyorlar.
Evet kesinlikle var diye düşünüyorum..
Ben daha çok kişilik kaynaklı diye düşünüyorum.
öyle gerçekler
Kişiden kişiye değişiyor.
Katilmiyorum
Genellemeye bende katılmıyorum.
Katılmam buna
Evet, kişisel özellik bence. Burçla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?