Kişilik & Karakter Bu benim düşüncem katılıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnsan özünde yaşla zamanla değil dolu tecrübelerle büyür. Bu benim düşüncem. 😎👍🏻 EVET HAYIR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu benim düşüncem katılıyor musunuz? Cevapla Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Katılıyorum 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Şu sana iki hesap atacam ilgilenir misin alman asıllı bir kız bir sürü hesap açmış küfür yazıp türk kızlarına küfür edip duruyor Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Türk kızları neden çekici değil ? ↗ Yorumla Soran +1 yıl Birisi bu hesabı diğeride atıyorum şimdi Yorumla Soran +1 yıl @ruhhastasiii3834 buda diğer hesabı görüşlerine bak anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Diğeride bu işte @kamiyirtiktürkkizlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Katılıyorum
Şu sana iki hesap atacam ilgilenir misin alman asıllı bir kız bir sürü hesap açmış küfür yazıp türk kızlarına küfür edip duruyor
Olur
Türk kızları neden çekici değil ? ↗
Birisi bu hesabı diğeride atıyorum şimdi
@ruhhastasiii3834 buda diğer hesabı görüşlerine bak anlarsın
Diğeride bu işte @kamiyirtiktürkkizlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!