Kayinvalide ve Gelin Problemleri?

Selam Arkadaşlar,

Benim bazı sorunlarım var. Annem çok nadiren arar ve sormaz, çünkü babamla ilgili herhangi bir şey yapmıyor. Eşimin annesi Türkiye'den bize geldi, ardından annem de bize geldi. İlk önce dışarıda dolaştık, 3 gün boyunca ve hatta ablamlar bile geldi. Hoş geldinler!

Annem, babam buradayken bile beni çağırmadı. Babam ve annem buradayken sigara içmeye geldiklerinde, ızgara konusu gündeme geldi ve hava nasıl olacak gibi konular konuşuldu. Yani Pazar günü ızgara yapacaklar, eşim böyle diyor, herkes kendi fikirlerini söylüyor. gitmem dediğinde, ben arada kaldım.

Bunlarla sınırlı değil, evlendikten sonra "senin baban böyle, ablan böyle, annen böyle" diye sürekli şeyler duymak beni yoruyor.

Eşim bana, "Gerçekten bu konuda takıntılısın, her zaman aileni savunuyorsun" diyor. Eşimi seviyorum ve severek evlendik, ancak bu konular beni rahatsız ediyor. Hemen, seninle konuşulmuyor, her şeyi kişiselleştiriyorsun diyor.

Esim cok sinirli bi insan bide insan annem bagzen ne konusdugunu bilmiyor sürekli tekrarliyor ve sordugu sorulari hep soruyor. Esim merakli diyor masus yapiyor diyor ama ben Annemi biliyorum ki masuz yapmiyor.

Babam Anneme cok eziyet ediyor Annem degisdi ve Annem babam yüzünden böyle oldu

Ne yapmalıyım?
Kayinvalide ve Gelin Problemleri?