Selam Arkadaşlar,
Benim bazı sorunlarım var. Annem çok nadiren arar ve sormaz, çünkü babamla ilgili herhangi bir şey yapmıyor. Eşimin annesi Türkiye'den bize geldi, ardından annem de bize geldi. İlk önce dışarıda dolaştık, 3 gün boyunca ve hatta ablamlar bile geldi. Hoş geldinler!
Annem, babam buradayken bile beni çağırmadı. Babam ve annem buradayken sigara içmeye geldiklerinde, ızgara konusu gündeme geldi ve hava nasıl olacak gibi konular konuşuldu. Yani Pazar günü ızgara yapacaklar, eşim böyle diyor, herkes kendi fikirlerini söylüyor. gitmem dediğinde, ben arada kaldım.
Bunlarla sınırlı değil, evlendikten sonra "senin baban böyle, ablan böyle, annen böyle" diye sürekli şeyler duymak beni yoruyor.
Eşim bana, "Gerçekten bu konuda takıntılısın, her zaman aileni savunuyorsun" diyor. Eşimi seviyorum ve severek evlendik, ancak bu konular beni rahatsız ediyor. Hemen, seninle konuşulmuyor, her şeyi kişiselleştiriyorsun diyor.
Esim cok sinirli bi insan bide insan annem bagzen ne konusdugunu bilmiyor sürekli tekrarliyor ve sordugu sorulari hep soruyor. Esim merakli diyor masus yapiyor diyor ama ben Annemi biliyorum ki masuz yapmiyor.
Babam Anneme cok eziyet ediyor Annem degisdi ve Annem babam yüzünden böyle oldu
Ne yapmalıyım?
Benim bazı sorunlarım var. Annem çok nadiren arar ve sormaz, çünkü babamla ilgili herhangi bir şey yapmıyor. Eşimin annesi Türkiye'den bize geldi, ardından annem de bize geldi. İlk önce dışarıda dolaştık, 3 gün boyunca ve hatta ablamlar bile geldi. Hoş geldinler!
Annem, babam buradayken bile beni çağırmadı. Babam ve annem buradayken sigara içmeye geldiklerinde, ızgara konusu gündeme geldi ve hava nasıl olacak gibi konular konuşuldu. Yani Pazar günü ızgara yapacaklar, eşim böyle diyor, herkes kendi fikirlerini söylüyor. gitmem dediğinde, ben arada kaldım.
Bunlarla sınırlı değil, evlendikten sonra "senin baban böyle, ablan böyle, annen böyle" diye sürekli şeyler duymak beni yoruyor.
Eşim bana, "Gerçekten bu konuda takıntılısın, her zaman aileni savunuyorsun" diyor. Eşimi seviyorum ve severek evlendik, ancak bu konular beni rahatsız ediyor. Hemen, seninle konuşulmuyor, her şeyi kişiselleştiriyorsun diyor.
Esim cok sinirli bi insan bide insan annem bagzen ne konusdugunu bilmiyor sürekli tekrarliyor ve sordugu sorulari hep soruyor. Esim merakli diyor masus yapiyor diyor ama ben Annemi biliyorum ki masuz yapmiyor.
Babam Anneme cok eziyet ediyor Annem degisdi ve Annem babam yüzünden böyle oldu
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1. Eşinizle konuşun.
Bu, sorunu çözmek için yapabileceğiniz en önemli şeydir. Eşinizle, ailenizle ilgili sorunların sizi nasıl etkilediğini açıkça ve dürüstçe konuşun. Ondan, sizi dinlemesini ve anlayışlı olmasını isteyin.
Eşinizle konuşurken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurun:
Ailenizle ilgili sorunların sizi nasıl hissettiğinizi açıkça ifade edin.
Eşinizin sizi "takıntılı" olarak görmesini nasıl hissettiğinizi ona anlatın.
Eşinizin ailenizle ilgili yorumlarını nasıl hissettiğinizi ona anlatın.
Eşinizle bir çözüm bulmak için birlikte çalışın.
2. Ailenizle konuşun.
Eşinizle konuştuktan sonra, ailenizle de konuşmanız önemlidir. Onlara, eşinizin ailenizle ilgili yorumlarından nasıl rahatsız olduğunuzu anlatın. Onlardan, eşinizin yorumlarından kaçınmasını rica edin.
Ailenizle konuşurken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurun:
Eşinizin ailenizle ilgili yorumlarından nasıl rahatsız olduğunuzu açıkça ifade edin.
Eşinizin yorumlarının neden sizi rahatsız ettiğini onlara anlatın.
Ailenizdeki herkesten, eşinizin yorumlarından kaçınmasını rica edin.
3. Bir terapist veya danışmanla konuşun.
Eğer eşinizle veya ailenizle konuşmak sorunu çözmeye yetmiyorsa, bir terapist veya danışmanla konuşmanız faydalı olabilir. Bir uzman, durumunuzu daha iyi anlamanıza ve çözüm yolları bulmanıza yardımcı olabilir.
Bir terapist veya danışmanla konuşurken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurun:
Eşinizle ve ailenizle olan ilişkinizi açıkça ifade edin.
Sorununuzu nasıl çözmek istediğinizi uzmana anlatın.
Uzmanın tavsiyelerini dikkate alın ve uygulayın.
4. Kendinizi koruyun.
Eşinizin veya ailenizin yorumları sizi üzüyor veya strese sokuyorsa, kendinizi korumanız önemlidir.
Eşiniz veya ailenizle ilgili tartışmalardan kaçının.
Eşiniz veya ailenizle olan iletişiminizi sınırlayın.
Kendinizi rahatlatacak aktivitelere katılın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!