Nişan problemleri?

Merhaba araniza yeni katıldım.9 ay sevgili kaldik 2,5 aylık ta nişanliyiz birbirimize çok bağlıyız duygusal olarak ama bir tartişma olsun hemen kendimi ona ifade edemiyorum sürekli üste çıkıyor benim hatam olsada benimle konuşuyor ama içini dökmek için bu defa hatali benim sanırsam özür diliyorum gecelere kadar kapısında bekliyorum gelsin konuşalim diye ama o benden uzaklaşiyor konuşmak istemiyor sana ders vererek şen anlıyorsun benim halimden diyor hani ben gerçekten kötü olmak istemiyorum iyi olalım diye çaba gösteriyorum bu arada kendisi bekar ben evlenmiş boşanmiş 1 çocuklu anneyim çocuğumu da kabul etti bunlari beni ilk gördüğü gün mesela ben seninle evlencem demiş içinden her şeyinle kabulümsun film ama hani ona söyledim uyardım her tartişma kavga olduğunda uzaklaşma benle irtibat halinde ol ama o uzaklaşıyor sürekli benim kafam çok karişik hani küfür eden hakaretler eden birisiyle nasıl başa çıkılan ne yapsam kafam almiyor onu da gerçekten çok seviyorum ailemde değer veriyor ama ben gerçekten çok iyiken iyiz bir sıkıntımız yok ama nedense her kavga tartişma olsun tanıyamiyorum. okuduğunuz için teşekkür ederim
Nişan problemleri?