Kayinvalide sorunlari üf?

Haftaya nisanim olucak Allahin izniyle. Sevgilimi cok seviyorum oda beni cok seviyor. Bugune kadar bana en saygili en anlayisla yaklasan erkek diyebilirim. Bazi seyler hosuma gitmiyor elbet Oda fazla anneci olmasi.. evi annesine gayet yakin bi 5-10dklik yurume mesafesinde.. annesi babasi ayrilmis 10 sene önce kadin kendi yasiyor. Bizimkilerde ayrilali 1 sene yasiyor. Benim annemde fazlasiyla sıkıntı çekti ve ilerde evlensem cok uzakta degilim annemden bi 15 dk mesagede. Sevgilimin annesiyle bi kac sefer görustum basta Iyi falan geliyodu Ama zamanla bazi seyler oldu hosuma gitmeyen ve mesafemi korumaya özen gösteriyorum kirmadan. Görustugmuzde konustugmuzda sicak davraniyorum saygisizlik etmiyorum ve simdiden ilerde haftada kac kez ona gitmemizi isticek gibi durumlar seziyorum ki kesinlikle istemiyorum hergun. Ya haftada 1 ya da 2 haftaya bir. Sevgilim Şu an hergun annesine gidiyor Yemek ekmek falan kadin ona yapiyo kendi pek arasi yok onunla. Ikimizde calisiyoruz. Ben ona bastan söyledim ilerde hep ben Yemek ekmek yapicam dite benden bekleme sende kolay seyler yapip yardimci olursun diye Sevgilime. Ama Şu an hergun gittigi icin canim sıkılıyor, ilerde Nasil yapicak benimle? Hergun Simdi annesine gidiyosa?
Kayinvalide sorunlari üf?