Arkadaslar bir bucuk yildir bir birlikteligim var artik ailelerimiz tanisiyo. Herkes birlikte oldugumuzu biliyo. Hersey gayet yolunda giderken sevgilimin annesinin bana karsi davranislari degisti bir anda. Her gecen gun benimle ilgili biseyler dedigini ogrenir oldum. Ve bu artik sevgilimle aramda sorunlar yaratmaya basladi. Biz sevgilimle beraber kaliyoruz. Iki hafta once yanimiza geldi. Bakislari değişikti. Benimle konusmuyodu. Gitmeden onceki gun hic konusmadi hatta. Ertesi gunu ise geldim bir baktim sevgilim aradi saat 3 gibi annemleri otobuse bindirdim diye şok oldum. Sevgilime neden boyle yapiyo diye sordugumdaysa annesi sevgilime karsi davranislarimi begenmedigini soylemis. Yani ancak boyle bir bahane uydurulabilirdi. Dunde kiyafetlerini toplamiyodu camasirlarini ortada birakiyodu dedigini ogrendim. Cildirdim resmen. Sevgilime bagirmaya basladim oyle bisey yok diye. Ne yapicagimi bilmiyorum. Konuyla ilgili yorumlarinizi bekliyorum...
Cevabın nedir?
- +1 yıl
sevgiline onun annesinin yalanlarinin aksini anlatirsan annesinin tarafini tutar ve seni cildirtir. o yuzden sevgilinle bas basa sakin bir gununuzde tatli dille anlat sonunu sakin kavgaya donusdurmeden konus. annen beni begenmeye bilir. her kes her kesden hoslanmaz ki. biz bir birimizi seviyorsak bir birimizi üzmeyelim. lutfen annenin benim hakkimda soylediklerini bana yetisdirme. ben titiz mi. kotu mu. iyi mi oldugumu iyi biliyorum bu bana yeterli. beni seviyorsan sen de her seyden kavga yapmamaya calis. Bunlari soyle bak degisim oluyor mu?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sen gene bu kadar yaptigina dua et. Benimki neler yapti yapiyorda siralasam kayinvadene sarilir opersin. Kiskanclik oglunu paylasamama duygusu bu baska birsey deyil. Tek tavsiyem sevgilinle arana bu sebebden tatsizlik getirme. Sadece tatli tatli bu soylentilerin seni uzdugunu soyle esinde zaten neyin ne oldugunu gorur. Zamanla zaten esin seni korur hale gelir :) ozmn senden iyi gelin olmaz
00 Yorumla
Valla genelde hep bu yüzden kavgalar çıkıyor ailelerde söyliyim.
Benim annemde kaynanasıyla çok tartışırdı ama kaynanası aynı anlattığın gibiydi hep bir kavga hep bir gerilim yaşandı.
Sevgiline güzel dille bunu anlat yanlış anlama ama biraz duygu sömürüsü işine yarayabilir o sana kötülük yapıyosa birazda senin saf ayağına yatman gerek. Mesela : neden böyle yapıyor ben ona bişey yapmadım ki çok saygılıydım vs gibisinden.01 Yorumla- +1 yıl
Dogru soyluyosun ama ben bunuda yaptim hatta geldiginde hergun gittim optum onu konusmaya calistim gulmeye calistim ama yok. Simdi gitti boyle seyler duyuyorum. Aramiyorum ama ararsam kendimi bozabilirim cunku sabrimi tasirmaya basladi.
e evlenince sadec iki insan değil sanki bütün Aile evlenir gibi olur bir taraftan kayın valide bir taraftan görümce daha diğerleri var bence herkes bişey çıkarır bence ufak bir rüzgarla savrulmayın
05 Yorumla- +1 yıl
Gorumceyle zaten konusmuyoruz. Belki diyceksin sende bir sıkıntı var diye ama o zamanlar kayinvalide bile benim tarafimdaydi. Simdi kendisi kizinin yaptigini yapiyo...
- +1 yıl
Oyle yapiyorum zaten simdi. Simdi gelsin yanima hic bisey yokmus gibi davranirim o sesini cikarmadigi surece ama artik eskisi gibi olmami beklemesin. Keske en basindan mesafeli olsaymisim. Cok kaldirmisim bir yerlerini onu anladim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Yaşın daha 19 ve bunları çekmeye başlamışsın
hayatını daha güzel nasıl b*k edebilirdin?13 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum...
- +1 yıl
Aceleden degil be kardesim biz cok seviyoruz birbirimizi bunun yasi mi olur. Ama yorumun icin cok tesekkur ederim
Zaten şu kayinvalide denen mahlukatlar yüzünden oluyor çoğu problem bas tekmeyi gitsin! diyor insan ama olmuyor işte allah başka dert vermesin
03 Yorumla- +1 yıl
Harbiden ya dertsiz basima dert acti kadin. Neler geciyo icimden ama sirf sevdigimden bisey yapmayi gec diyemiyorum bile. Ki o kadar gururluyumdur ki kendime bile sasiriyorum. Anneminde herseyden haberi var onunda eli kolu baglandi sirf ayrilmayalim diye kadini arayip bisey demiyo. Yoksa bizde biliriz kalp kirip is bozmayi. Insanlar hep bencil hep kibirli beni dusunmuyosun hadi tamam oglunuda mi dusunmuyosun...
- +1 yıl
Doğru soyluyosun bakalim sabir sabirrr.
- +1 yıl
Benim kayınvalide süper ya şükrettim tşkler
Ya ölüm ya ayrılık
Ayrılırsan kurtulursun valide ölürse kurtulursun03 Yorumla- +1 yıl
Dua et valla neler var neler...
- +1 yıl
Evli değilimde :D kaynanam iyidir herhalde
Sanada kolay gelsin inş çözülür - +1 yıl
Sağolasın 😊
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Belli ki seni oğluna layık görmemiş. Mantıken düşününce haklı da.
04 Yorumla- +1 yıl
Hangi acidan hakli sence
- Cevap sahibi+1 yıl
Benzer bir durum benim de başıma gelse benim de annem tepki gösterir duruma. "Nihaksız olarak bir kızla aynı evde yaşıyor oğlum. Bu kız bu yaşta elin erkeğiyle nikahsız yaşıyorsa evlendikten sonra kimbilir neler yapar" diye düşünür.
- +1 yıl
Haklisinda kardesim ben duzenli olarak birlikte yasamiycam ki. Su an calisiyoruz ve benim calistigim yerde kalcak yerim yok.
eylulde okul acilcak. Okulumda buraya 1 saat uzaklikta sehir merkezinde benim orda evim var zaten. Geldiginde annesinede dedim annecim bak ben tasvip etmiyosan lojmanda kalabilirim diye. Hayir hayir oglum izin vermez erkek kiz karisik kaliyonuz orda dedi. Ne yapcagimi şaşirdim. Eylule kadar isle anlasmamis olsam hadi gideyim izmire. burada kalcak baska yerim yok. - Cevap sahibi+1 yıl
Ya anlıyorum seni abim. Tamam ben ahlaka aykırı bir davranış sergilemediğine inanırım ama dışarıdan öyle görünmüyor ne yazık ki. Ya ben kız kardeşimle dolaşırken bile millet laf ediyordu. Bir kız nikahsız olarak bir erkekle aynı evde yaşıyorsa o kız namussuzdur yakıştırmasını yapan çok olur. Erkek arkadaşının annesi de öyle düşünmüş olabilir. E elin ağzı torba değil ki büzesin...
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sen git evli olmadığın biriyle dost hayatı yaşa ee sonra kadın sana iyi gözle baksın? Oldu canım başka ne vardı?
16 Yorumla- +1 yıl
Bilmeden konusma biz izmirliyiz ben muglaya okumaya geldim erkek arkadasim marmarise atandi jandarma olarak. burada kimse yaninda yoktu ben evini dosedim yemegini yaptim. Onun bana kotu gozle bakmaya hakki yok oglunun gotunu ben topluyorum cunku. Sukretmesi lazim oglu yalniz kalsa erkek basina ne yapicakti?
- Cevap sahibi+1 yıl
Herkes eve kız alıp etinden sütünden faydalanmıyor :)) kadının umrunda değil onları yapıp yapmaman sadece bu seviyede anası babası sahip çıkmıyor mu? Elalemin erkeğiyle nikahsız aynı evde diye içi içine yiyodur. İzmirli olunca ne değişiyor bu arada? :)
- +1 yıl
Hayir aileden uzakta yasadigimizi belirtmek istedim sadece. Bu da senin gorusun tesekkur ederim
- Cevap sahibi+1 yıl
Uzak yakın farketmez canım. Cocuğun karısı olmuşsun. Bu arada aklında bulunsun. O çocuk seni almayacak :)
- +1 yıl
Biz karektersiz insanlar degiliz canim. Konunun basligina baktiysan anlarsin sevgilim benden ayrilcak mi demedim. Ama bu da senin dusuncen daha fazlasi sana kalsin. Tekrar tesekkur ederim sagolasin
- Cevap sahibi+1 yıl
Karaktersiz insan olmanla ne alakası var? O ayrı bir konu zaten :) benim sana söylemek istediğim şey hani sormuşsun ya bir oku ne sorduğunu :) ondan sonra yazdıklarımı oku anla :) o kadar uzunboylu da düşünmene gerek yok gerçi nikahsız aynı evde yatıyosun kalkıyosun olay bitti :) işte bak iyi bir aile kızı bunu asla yapmaz! Yapamaz!
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
O karidan sana kaynana olmaz düşsen ayirir seni oglundan. Al oglunu demek duser sana
00 Yorumla - +1 yıl
Kadinin kadin kdr buguk dusmani yok erkekelr garibim sadece figuranlar her seyde...
00 Yorumla - +1 yıl
Bence ayrıl şimdiden böyleyse ilerde kim bilir neler olur ayrıl sevgilinden.
00 Yorumla Senin kayinvaliden mi olacak yazik olur bu guzelligine
00 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden sorun yaşıyosanız ohoo
05 Yorumla- +1 yıl
Napmam gerekiyo sence gercekten kendini benim yerime koyarak cevaplar misin?
- +1 yıl
Benzer bir durumu yaşayan bir arkadaşım vardı. Kayın validesindeki ön yargıyı kırmaktan başka yapılacak bir şey yok inan bana. 1 bucuk sene kadar sıkıntılı bir süreç geçirdi arkadaşım. Bir haftasında onunlaydım. Seviyorsan bunu yapmalısın
- +1 yıl
On yargiyi nasil kırabilirim peki
- +1 yıl
Ondan özür dileyerek, onun istediği şekilde davranmaya çalışarak, onun neden öyle düşünmeisne ya da ne bileyim neden bu ön yargının oluştuğuna filan bakabilirsin
- +1 yıl
Keske yapabilsem su dedigini ama kendimi biliyorum yapamam daha fazla. Cunku ne kadar alttan aldigimi bilmiyosun. Daha fazlasini yediremem gururuma be kardesim
- +1 yıl
Sevgilin seni biliyordur
00 Yorumla 19 yaşında sevgilinle beraber yaşıyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
Su an ikimizde aileden uzakta beraber calistigimiz icin. Bir aydir bu durum boyle eylulde yine okula gidicem
- +1 yıl
Emin ol senin ailenden daha iyi bir ailem ve senden daha karakterli ve guvenilir bir sevgilim var. Benim hic degilse nerede ve kiminle oldugum belli. Etrafına bir bak istersen neredeyse herkes birbiriyle cikar iliskisi icinde. Ben ailemden uzakta calisip uzakta okumak zorundayim. Bu sekilde gozleri kapali guveniyorlar hem onlarin ici hemde benim icin rahat. On yargili davranma lutfen. Biraz bh dedigim uzerine dusun.
- +1 yıl
zor iş canım ya
00 Yorumla - +1 yıl
cadı kaynana
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar