Arkadaslar ben liseye geçtğim dönemde arkadaslarım ve hocalarımın çoğu benimle dalga geçiyordu ve benimle uğraşıyorlardı
Ama beni en çok kız arkadaslarım hayal kırıklığına uğrattı
Ama beni en çok kız arkadaslarım hayal kırıklığına uğrattı
Öncelikle çok üzüldüm kardeşim:(
Hiç kimse zorbalığa, haksızlığa mahkum değildir olamaz.
Senin kadarını yaşamadım ama o zorbalık duygusunu zamanında bende hissettim çok zor bir şey
Ama şunu gördüm bana bunu yaşatanlar şimdi benim karışma bile çıkamıyorlar.
Ve emin ol yaşattıklarının da kat katını yaşadılar her ne kadar üstünden yıllar geçmiş olsa da er ya da geç mutsuz oldular.
Bu benim şansım değil bu hayat kuralı.
Emin ol sana bunu yapanlarda bunu yaşayacaktır ve buna inan.
Sana tavsiyem bunca yaşadığın durumları bir kenara çekip tamamen kendine odaklanmaya başla artık
Kendini fiziksel ya da ruhsal eksik gördüğün yerleri kapatmaya çalış.
Nasıl mutluysan ona göre değişmeni tavsiye ederim.
Değişim en büyük ilaç diye yorumluyorum çünkü.
Seni en iyi ben anlıyorum. Okul döneminde beni hiç çekemiyordular hepsi kıskanclıkdan. Her keslede kavga ediyordum. Erkekler ismimle dalga geçerdi. Kızlarda kıskançlıkdan birde iki arkadaşım vardı onlarlada kavga ediyordular. Bende hem kendimi hemde omları korumak için kavga ediyordum. Gerçekden çok kötüydü şükür onlar keçmişde kaldı bir daha keçmişe dönmek istemem.
Ama işte ben okulu bıraktımartık çok geç ama en büyük hatam insanları korumak adına kendimi siper etmemdi onlar yüzünden dayak yedim 3 kızdan beni sokal ortasında dövdüler elbiselerimi yırtıllar beni rezil ettiler şimdi çok soğuğum okuldaan ailemde benim çalışmam için beni işkura yazdırdı ve şimdi belki okula gidip hademe olacam😶😶😶😶
Senin adına çok üzüldüm bunu yapanlar elbet bir gün cezasını alacaklar.
Cevap
4Cevap
Bu zorbalık işi gittikçe artıyor
Kız arkadaşların ne yaptı peki
boş ver onları
Takılma insanların dediklerine sal geç
Neyinle ama
Yaptirmw
Arkadaşın kizmu
İyide bundan onane
İyide baka okula gecsen
Olum snaa ne yapiyorlsr