Bugün kardeşimin arkadaşına 10,15 kişi birden saldırmış dövmüşler kızı aşırı sinir oldum ve öğretmenler okul yönetimi kesinlikle bir şey yapmıyor kızmaktan başka CİMER'e mi şikayet etsem sinir oldum cidden
3 ay
olmaması gereken bir şey fakat bu meb bakanının okullardaki öğrencileri ve öğretmenleri umursamaması ile alakalı bir şey eğer okullardaki şiddetin önüne geçmek istese her okula ÖGG tahsis ederdi bu da mı yetmiyor güvenlik tedbiri denilen bir şey var gerekirse 08:00 - 17:00 arasında 3 ögg görevlendirirsin 3 ögg 2 si nokta görevi yapar giriş çıkışlarda 1 ögg ise de katlarda hareketli devriye atar hiç durmadan bir olay olduğu zamanda anında müdahale eder fakat bu anlattığım hiç bir zaman gerçekleşmez meb bakanı saolsun
İşte malesefki olmayacak neyi tam yaptilarki bunu yapsınlar
ben çözümü anlattım sadece haklısınız
Allah korusun masum yawrulari ne diyebilirizki
tabi ki de orası doğru eğer inançlı biri iseniz kardeşiniz çocuğunuz evden uğurlar iken arkasından ALLAHTAN isteyerek nazar duaları korunma duaları okuyabilirsiniz düzenli olarak
Ömrüm boyunca okuldan nefret kaynağım olmuştur boşuna okuldan kanımın son damlasına kadar nefret etmemişim diye düşündür bir kavram akran zorbalığı
Sevgili peraperikızı 🌿 öfkeni o kadar iyi anlıyorum ki. Akran zorbalığı basit bir “çocuk kavgası” değildir, ciddi bir şiddet sorunudur 😔 10-15 kişi birlikte saldırıyorsa bu mutlaka resmi şekilde kayıt altına alınmalı. Önce rehberlik servisi ve okul idaresiyle yazılı başvuru yapmanı öneririm. Sonuç alamazsan CİMER de bir yol olabilir. Unutma, sessiz kalmamak çok değerli 💪 Gençlerin güvenliği için duyarlı olman harika ❤️
Cevap
4Cevap
Valla ben hep diyorum sınıfta şöyle zorbalara 2-3 tokadı çekeceksin bak bakayım birde zorba kalıyor mu okullarda shdjjsjsjsk
Öylede işte çözümmü bilemiyorum okullara iş düşüyor bnce
kimse dur demediği için devam edecek bunlar tüm okullarda var zaten ama kimin umrunda millet parasını alıyo geçiyo köşeye
Aynen öyle ama önemli bir konu bnce iş okulw ve ailelere düşüyor
Evet cimere şikayet edin ya da avukata verin Japonya’da lisede akran zorbalığı yapan gençler üniversiteye gidemiyorlar keşke Türkiye’de de olsa.
Git o çocukları döv ciddiyim çocuk falan diyip acıma
Valla sordum kardeşime kimler yarın geleyim göster saçlarıni yolayim dedim vurdukları kızı görsen küçücük 13 yasinda
20 yıl öncede vardı simdi de var bu sistemle olmayada devam edecek
Evet Allah kahretsin
CİMER'e yazsın, darp raporu alıp karkola şikayet etsin, ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gitsin.
Valla soyliycem bnde yazsam olur mu
Sen bilirsin. Okulda zorbalık var diye yaz istersen.
Valla yazicam böyle olmaz yani ne demek bir kisiye 15 bunlar çocuk değil canavar
Gidip aileleriyle konuşacaksın baktın anlamıyorlar onları döveceksin babadan oğula nesil bunlar
Zorba çocukların aileleri de inan hep sorunlu oluyor, armut dibine düşer hep
Öyle olursa yapılacak tek bir şey kalıyor geriye seve seve yapılır o da
İşte çocuğun ailesi bn değilim ama cimere şikayet etsem okulu birsey cikarmi
@öğrenimelemanı evet çok haklisin
Evet et kesinlikle, zorbalığın yönetiminde okul müdürü ve öğretmen davranışı aşırı önemli
Yani saçmalık 15 kişi saldırıyor kıza ve sadece kiziyorlar ya çocuk olseydi bir şey olsaydı küçük o*rospilar
Bak o son söylediğin çok yerinde bir hakaret 😂
Ya bunlar hiç öğretmen dayağı yemediği için böyle, biz böyle miydik ya öğretmen baksa korkudan sesimiz kesilirdi
Bence de arkasından gitmelisin bu işin belki yarın bir gün kardeşine de aynısını yapıcaklar yapmasalar bile bu cezasız kalmamalı
Valla cimere şikayet etmeyi düşünüyorum okul yönetimini
15 kişi ne kanka gidip dava etseniz tam yeridir ya da bu çocukları tek tek ıssız bir yerde yakalayip sıkıştırcaksin okul nasıl bir şey yapmaz ya
Umarım şikayet etmişsindir
Okulun ogretmenlerin yetkisi yok maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?