Lütfen açıklamayı okuyun bana bir akıl verin?

• Arkadaşlar merhaba 9 yıldır evliyim bu süre zarfında psikolojik şiddete maruz kaldım bugünler de ise bu fiziksel boyuta ulaştı ardından hakaretler aşağılamalara kadar geldi insanın canının acısı geçiyor dayak yediğin de ama işitilen ağır sözler ne yazıkki geçmiyor zamanında ona çok güvendim melek gibi bir adamdı ya da ben öyle sandım beş yıl önce Türkiye de tanıştık kendisi yabancı bana karşı o kadar iyiydi ki o kadar mutluydum ki ama şimdi her şey değişti yurt dışında yaşadığımız için resmen beni elinde oynatıyor parasının gücünü kullanıyor benim ne param var burada ne de işim boşanmak istiyorum zaten sürekli beni tehdit ediyor boşarım seni Türkiye’ye gönderirim eşya muamelesi yapıyor… arkadaşlar ben yetim ve öksüzüm yetiştirme yurdunda büyüdüm yani ailem ya da akrabalarım yok çok korkuyorum sürekli beni evden atmak ile tehdit ediyor hatta utanmıyor git başka erkek bul diyor ama sonra gelip sarılıyor yemek yapmamı istiyor beynimle oynuyor ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir beni evden atarsa ne yaparım 18 yaşımda evlendim Türkiye’yi zaten bilmiyorum yetiştirme yurdundan çok çıkamazdık beni Türkiyeye gönderirse hem yem olurum hemde dul kalırsam bakış açısını biliyorsunuz ekonomi de kötü ne yaparım bilmiyorum burada kalsam pahalı bir ülke işe ihtiyacım var evlilik vizesi ile buradayım boşanma olursa yine kalabiliyorum ama parasız sokakta ne yaparım sırf beni evden atmasın diye söylediği lafları yiyip yutuyorum ah parasızlık çok zor bu arada daha önce çalışmak istediğim de izin vermedi ne bir arkadaşım olsun istedi ne de işim hep evde durdum burada bazı insanlara danıştım ama iğrenç oldukları için bana garip şeyler teklif ettiler gir barda çalış orada burada çalış namussuzluk ölürüm yapmam benim acil bir iş bulmam lazım ama biliyorsunuz yurt dışında Türklerin iş bulması kolay değil ama ne olursa yapmak istiyorum evden iş olur sosyal medya olur herhangi bir şey bana bir akıl verin Allah aşkına o beni evden göndermeden bir an önce kendi paramı kazanmam lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Beş yıl önce demişim 9 yıl önce kafam çok dağınık
Lütfen açıklamayı okuyun bana bir akıl verin?