Aile & Toplum Ömür boyu yalnız kalacağınızı düşünüyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Alkol almıyorum ama kafam uçuyor bazen Güncellemeler+1 yıl @canerozkum teşekkürler caner Ömür boyu yalnız kalacağınızı düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Yalnızım zaten ömür boyu.. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Düşünüyorum. Kimse benim gibi ponçik birini hak etmiyor asjddk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Birileri kendini ponçik sanıyor jfjfh Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır düşünmüyorum tam aksine hayatımın hiçbir döneminde yalnız kalamamaktan korkuyorum 1 0 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben düşünüyorum cunki evlendim ama hep ayrı yasiyorum 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim zaten gençliğim hep yalnız geçti yalnız bekar yaşlanıyorum 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Kafanı yaşamak işyerim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tavsiye ederim jsjsj Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yooo herkes beni sever 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Herkes seviyorsa sıkıntı jsjsbs Yorumla Mapustayım +1 yıl Öylr zaten az ve özGayler bile seviyor aq Yorumla Soran +1 yıl Az ve öz olmuyor bu Yorumla Mapustayım +1 yıl Yokk Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Opsiyonel olabilir ancak yalnızlık sevmem 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanlizim ama mutluyum hic te dert etmiyorum 1 0 Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl yanlızlık için yaratılmadık yanlızlık bize zor 1 0 Yorumla
Hayret_Birşey__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl kafamız uçmasa hayatın dertlerini kaldıramayız 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnız kalmam kendim istemediğim sürece 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kaldım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha ölmedin korkma jdjdn Yorumla Highline +1 yıl Ölünce ömrü tamamlıyoruz zaten doğru daha ömür boyu olmamış o zaman sshhs Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaman zaman… 1 0 Yorumla
heraayim Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Aile dışında herkesin bı gün gideceğine inanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yalnızım zaten ömür boyu..
Düşünüyorum. Kimse benim gibi ponçik birini hak etmiyor asjddk
Birileri kendini ponçik sanıyor jfjfh
Hayır düşünmüyorum tam aksine hayatımın hiçbir döneminde yalnız kalamamaktan korkuyorum
Ben düşünüyorum cunki evlendim ama hep ayrı yasiyorum
Evet 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim zaten gençliğim hep yalnız geçti yalnız bekar yaşlanıyorum
Kafanı yaşamak işyerim
Tavsiye ederim jsjsj
Yooo herkes beni sever
Herkes seviyorsa sıkıntı jsjsbs
Öylr zaten az ve öz
Gayler bile seviyor aq
Az ve öz olmuyor bu
Yokk
Opsiyonel olabilir ancak yalnızlık sevmem
Yanlizim ama mutluyum hic te dert etmiyorum
Kalmak istemem
yanlızlık için yaratılmadık yanlızlık bize zor