Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Zaten biliyorum ki :D yani bundan sonra birisiyle yaşayacağımı ya da bir ömür mutlu olacağımı düşünmüyorum o işler benden geçti.. olursa da anca mucize ile olur ki onu da beklemiyorum zaten.. 0 beklenti kafam rahat ama üzücü tabi gece insanın içi gidiyor :)
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Üzülürüm tabii ki Allah bile Kur’an’da diyor ki insan yaşamak için insana ihtiyaç duyar yani aslında bu bağımsızlık olayı çok saçma bir şey bir insan gerçekten nötr bir şekilde iyi bir şekilde yaşamak istiyorsa başka birisini sevgisine saygısını sesine ihtiyaç duyar.
Evet yalnız mutsuzum. Yanlış insanlar ile olmaktansa yalnızlığı tercih ederim çünkü onlarlayken kayboluyorum kim olduğumu unutuyorum ve yine yalnız hissediyorum kendimi. Benimle aynı dili konuşan insanlar olsun istiyorum hayatımda. Bunu yalnızlığa tercih ederim.
Üzülürüm çünkü dolu dolu sevdiklerimle yaşıyorum. Bunu bilip yalnız kalmak beni üzer. En çok evlatlarımla geçirdiğim zamanları bilip yalnız kalmak üzücü olur. Ailemle çok sık bir aradayız eğleniyoruz yalnızlık bana göre değil.
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Alıştım yanlızlığa zaten zor sınavlarım bu sene ki 2023 ve bana yaşattıkları çok zordu 2008 2009 atlattım bu sene de korkmadım şaşırdım sezgilerim yaşadığım olay milletin orada olmasıyla kurtuldum bu kez tuzağına düşmedim
Yo üzülmem zaten babam sagolsun dedi ki bu devirdeki erkeklerin hiçbirine güvenme.. Zaten güvenme bağlanma korkum vardı tam oldu. Mis gibi kafam rahat artık ölüme kadar.
ama kendime teessüf ediyorum kendime yazıklar olsun keşke o kızla konusmasaydim keşke onu gormeseydim keşke o kız hiç var olmamis olsaydı neden var oldu ki neden hayatimin içine etti ki neden ozguvenim kırıldı ki neden enayiler gibi gece gündüz onu düşündüm Nedeeenn onun için kendi ruhumu intihar ettim değdi mi?
şu an nışanlım var o yüzden evet ama nışanlım hayattımda olmasaydı dağda işsiz bir erde bisürü kedi annesi olarak ölmek isterdım herhalde ama bu yalnız kalmak düşünçesi korkutuyor yınede bayya bi 🥹
Tabikide üzülürüm ileri vadede yalnızlık insanın kalbini yorar ve kime göre yalnızız buda önemli arkadaşların vardır eşin yoktur yalnizsindir tek eşin vardır vefat eder kaldiramayabilirsin