Sırtında 10kg çanta bulunan sabahtan beri açıkta kütüphane var mı diye arayan bir genç yaşlılara otobüste yer vermek zorunda mı?

Arkadaşım ile hep gittiğimiz kütüphane kapalıydı bizde başka kütüphane aramak için otobüse bindik onun öncesinde kulaklığımı evde unuttuğum için uygun fiyatlı kulaklık aradım (çalışırken işime yarasın diye) neyse en son otobüste yer bulduk oturduk arkadaşım sakın kimseye yer verme çantamız çok ağır dedi tamam dedim bir iki durak sonra 55-60 yaşında bir amca geldi ilk önce bana dik dik baktı sonra kafamı çevirdim arkadaşıma kalkayım mı dedim yok dedi derken adam üstüme üstüme öksürmeye başladı çıkarken bize siz çabuk yaşlanmışsınız saçınız bembeyaz olmuş şimdiden (saçım boya değil genetik ve stresten oluyor arkadaşımda beyaz yok bende vardı bana dedi o sözü yani) , sizde yaşlanacaksınız, aileniz yetiştirememiş, siz okusanız ne fayda demeye başladı arkadaki daha 30-35 civarı bir abi boşverin kızlar dedi ama üzüldüm Normaldede hep yer veririm gelirken de verdim 4-5 yaşlıya ama bu amcaya iyi ki vermemişim çok kabaydı.

Sırtında 10kg çanta bulunan sabahtan beri açıkta kütüphane var mı diye arayan bir genç yaşlılara otobüste yer vermek zorunda mı?