https://www.haber365.com.tr/embed/15231

Benim için yaşlılar önceliklidir yolum kısada olsa uzunsa olsa veririm yerimi hastayken bile yer vermişliğim var benim için insanlık ölmedi bir insanın içinde merhamet vicdan varsa yaşlılar hamileler zor durumda olanlara yer verirler bunlar yoksa vermezler zaten biz gencciz ayaktada durabiliriz ama yaşlılar duramaz dursa bile zar zor dururlar
Konu yer verip vermeme değil. Bende yer veririm sıkıntı yok ama gidip başkasına da demem yer ver diye başkasının işine, yaptığına burununu sıkmasın ülke insanı da
Onu bende demem isteyen verir istemeyen vermez bu insanın kendisine kalmış bir durum vicdanı merhameti insanlığı varsa kalkıp yer verir zaten
İnsanlara bazı şeyleri anlatırken rencide etmemek lazım. Özellikle toplum içindeyken bu daha da dikkat edilmesi gereken bir durum. Suçluluk psikolojisine bir de rencide olma duygusu eklenince saldırganlık savunma haline geliyor güdüsel olarak. Yanlarına gidip fısıldar şekilde sizde şu ayaktaki amcaya yer verebilir misiniz bir rahatsızlığınız yoksa dese daha farklı olabilirdi
Ahlâk abideliği yaparsa sonu o olur kendin düzgün ol başkalarından sanane
Cidden artik iyilik yapmanin karsiligi ceza olmus bu memlekette.
Cevap
36Cevap
Ona ne ki o vermiş olabilir ama kimi insan var vermiyor Yani ben verdim sizde verin demek çok saçma geliyor sanane istiyen verir zaten sen dediğin içinde verecek değiler tamam dayak flan sert olmuş kaba bir durum olmuş o kadar abartılmaması lazım idi burada her iki tarafta haksız yani
Kendi ile ilgili kararlar almakta elbette özgür. Fakat kimsenin hayatına karışmak gibi bir hakkı yok. Yer verip vermemek yalnızca kendi tercihidir, insanları kendisi gibi düşünmeye zorlamayaz, ki bunu emrivaki şeklinde yapan insanlar da var. İyi niyetli hareket ettiğini düşünüyorum fakat haklı değil kesinlikle.
Merak etmeyin. 3. Dünya Savaşının gölgesi görülmeye başladı. Ortalık temizlenir. Olan iyilere de olur ama inşallah onlar cennetlik olur. Dünyada büyük bir temizlik şart. Baksanıza her yer kokuşmuş, çürümüş.
Yaşlılarda kafayi yedi gali ya , geçen otobusdeyim bı dayı bindi yaşlı kesim 50 55 yaşlarında , kalktım yer verdim gel dayı buraya otur dedim , adam bana ben yaslimiyim sen otur dedi adam , yer versen suç vermesen suç ya
Ses tonu kurduğu cümle el hareketi bunları görmeden neden dövdüler diyemeyiz kabadayı gibi kalkın yer verin dediyse dayağı yemesi normal. Rica ederek yumuşak bir şekilde rica etse döveceklerini sanmıyorum
Yav, sabah 9 da üni ye gidip 17 de çıktığım oluyor üniden eve 1 saat zaten; günden çıkmış teyzeler gençlerde de hiç terbiye kalmamış diye laf yapıyor aw. Onlar oturmasın diye biri kalkınca ger kapıyorum. Sakat falan olsa veriyoruz zaten.
Size ne mk genciz diye yani yer mi vermek zorundayiz benim her yerim agriyor yaslilardan fazla sorunum vardir bel boyun vs ne kadar zor biliyorlar mi bu agrilarla yasamak kendisi versin baskasina niye karisiyor
İyi olmuş buna neyse millet ne merakli cok dizi film izliyor bu millet yer vermek zorunda degil isteyen verir istemeyen vermez kimse bir sey diyemez ama böyleleri çıkıyor iyi olmuş akıllanmıştır
Eğer gözünün önündr bir kadın öldürülüyorsa ona bile müdahale etmeyeceksin veya başka bir şey başına belayı sen alırsın
Toplum O Kadar Rezil Çirkin Varlık Durumuna Gelmiş ki Tanıyamıyorum Artık Bizim Güzel Ülkemiz Böyle Şerefsizler Vahşiler ile mi Olacak İstemiyoruz Ulan Ah serbest olsa Paramparça etmek vardı cesetleri bulunmaz Beklesinler yaşlanınca onlara yer veren olmaz İnşallah hatta tekmeyi yesinler Ulan Yaşlı Be nasıl dursun uzun süre ayakta
iyi olmuş, millet birbirine karışmayıp laf etmemeyi öğrenmesi lazım. Bende olsam döverdim, kimsenin bekçiliğini yapmaya gerek yok.
Kendi yer verebilir amenna da başkasına deme hakkı yok ne yaparsanız yapını başta diyecekti.
Otobüstekileri haklı bulmuyorum!
Yaşlılara yer veririm. Sadece yaşlılara tabi
Dayak çözüm değil ama kaşınmış da yani. Yer verecek olan verir. bir şey kanıtlamaya da lüzum yok.
denk gelemedim hemde kartal tarafında olmuş.. kartal gebze hattı uzun mesafedir.. orada olsam çocuğa kimse dokunamazdı
Yaşlılara yer veririm.
Ama o nesli seviyor muyum, Allah biliyor ya hiç sevmiyorum.
Sebepleri bende saklı.
Haketmiş hiç kusura bakmasın bu kişinin kendi bileceği bir şey isterse verir istemezse vermez kimsenin kimseye müdahale etme hakkı yok siz de yer verin diye ona buna karışırsan dayağı yersin
özendiğimiz batıyı geçtik şimdi mutlu olun batı hayranları özenti bir nesil hayırlı olsun hepinize
Saygı ve sevgiyi söküp aldırlar bu toplumdan.
Proje bir halk halini aldık.
öyle demesi yanlış da bu mahlukların da saldırması şerefsizlik
Yer veriyorum. Bazen çantam ağır oluyor o zaman da çantayı yere koyuyorum.
Yer vermiş çok güzel fakat başkasına karışma hakkı yok
Kalabalık otobüste kadınlara.. Onun dışında engelli kişilere hamile kadınlara veririm... He yaşlı olan kişide zor yürüyen vb biri ise onada... onun dışında vermem... Zaten nadiren binerim toplu taşımaya metroya vb
Yaşlılara yer veririm hatta otobüs kalabalıksa eğer genç kızlara kadınlarada yer veririm.
Yalnız kendi yer verebilir de başkasına siz de yer verin demeye hakkı yok isteyen veriri istemeyen vermez
Medeni şekilde olmalı bu insanların bencilliği den şiddet çözüm değil
Bencillik insan içinde var
O dayak atanları alacaksın karakola sabaha kadar döveceksin bak bakalım bir daha kimseye karışıyorlar mı
Yer veririm tabiki ama kimseye de sizde yer verin diyemem karışamam
Otobüs dolmuş kavgaları meşhur ya otobüsler de olmasa kavga goremicez 😂
Yaşlılara yer vermeyenler insan değildir, birde vermek zorundamıyım diyorlar zorundasın tabiki ulanl
Anan baban seni çok güzel yetiştirmiş aferin böyle devam et
İyilik yaptığına da pişman olmuştur yavrum yazık.
Millet iyice kafayı yemiş ülkede. Gerçekten bir arınma gecesi şart oldu.
İyi yapmış sanane vermek zorunda mi
Ampül sevdalısı yaşlılara yer vermem
Bunların sebebi yaşlıyı genci kutuplaşyıran bu hükümet
Otobüsün arka kısmındaysam hayır yer vermem.
Yaşlanmayacak mı dövenler
yıllardır toplu taşıma kullanmıyorum..
Herkes bir gün yaşlanacak...
Ülkeye doldurulan tiplerle güvende değiliz
Haketmiş.
Genelde veriyorum
Artık vermiyorum
Her zaman veririm
Evet veririm yer
Yolum uzunsa vermem.
Beğenmeyenler de ben veririm demesin. Uyuyor numarasını çok iyi yapıyorsunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?