2 yıllık arkadaşımla kavga ettik ve ikimiz de aynı okula gideceğiz, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bizim en son ilişkimiz gayet güzeldi fakat o son zamanlara doğru aptal aptal tavırlar takınmaya başladı ve durup dururken ben hiç bir şey yapmamışken sen her zaman her konuda yalan söylüyorsun gibisinden şeyler söyledi geçen ay. Kız aşırı sinirimi bozdu. Bende o zaman anladım bir kaç ortak arkadaşa daha sordum bu kızın zaten geçmiş aylarda tavırları değişikti meğersem sırf benim popülerliğim sebebiyle arkadaşlığını bitirmemiş ve beni bildiğiniz kullanmış. Maalesef bunu sonradan öğrenebildim. Sonra yaz olunca tabi direkt bitirdi ilişkimizi ben de zaten direkt bitirdim. Fakat sonrasında ortak arkadaşlar aracılığıyla öğrendik ki ikimiz de aynı okula başlayacağız. Ne yapmalıyım? Görünce gülümseyeyim mi? Göz mü devireyim? Ne yapmam lazım? Ayrıca yeni bir ortam oluşturmaya başlarken hakkımda yalan dedikodu yaymasından da korkuyorum.

2 yıllık arkadaşımla kavga ettik ve ikimiz de aynı okula gideceğiz, ne yapmalıyım?