Arkadaşla kavga ettik ne yapmalıyım?

Hayırlı geceler. Bugün kaç yıllık arkadaşımla kavga ettim daha doğrusu o etti ben bişey demedim burnum kanadı ama gene gidip vurmamıştım çocukluktan beri arkadaşım onun ayıbı onda kalsın diye. Kavga sebebimiz çok saçma bir konu ama genede özet geçecek olursam semaver yaktık benden Çay, Çay şekeri, çay kaşığı, Çay bardaklarını getirmesini istedi üstüne üstlük semaver için odunuda ben toplayıp kırmasınıda ben yapacakmışım işte ben neyse çay ı unuttum, çay bardaklarınıda getirmedim bilerek çünkü benim bildiğim getirilen şeyler ortak yenir bardak çatal gibi şeyleri de herkes evinden getirir ben her piknikte böyle gördüm her neyse onun katkısı alkol ve midye almış ben alkol içmiyorum ama gelirken de yolda ben ona midyeden vermem demiş para katmadı demiş ben öğrenci adamım onlar çalışıyor para katmadı isem bir sürü şey getirdim 1kg patates getirdim közleriz diye , 10 litre su getirdim, şeker ve kaşıkları da ben aldım odunları da ben topladı sonra geldi bana çayı unutmuştum onun hesabını sordu ben de getirmedim bilerek çayı böyle yaptığı için her şeyi ben getirdim dedim olmaz dedim kullanmaya giriyor çünkü bu artık işte neyse o gün kapandı öyle yarın oldu diğer arkadasımla bugün o konuyu konuştum dünkü ortamdan hiç zevk almadım çıkıp gelecektim sıze ayıp olmasın diye gitmedim dedim o çocuğun yaptıgı iş değl falan neyse ne hikmetse bugün o çocukda benim arkadaşa yazdı enese gıcık oldum 3 ,5 kuruşun hesabını yapıyor diye asıl hesap yapan oydu cimriydi dün gördüm işte benim arkda o da senin hakkında öyle düşünüyor demiş konuşak diye cağırdı bi düzgünce konuştum ben o dik konuşsada neyse konu kapandı tam gidecekken yumruk attı birden savunmasız anda, burnum kanadı gözüm kenarı biraz yara oldu arkadaşlar ayırdı işte karşılık vermedim bilerek ben vurmam kaç yıllık arkadasım sonuçta dedim ama yanınada kâr kalsın istemiyorum ne yapabilirim (yolda görürsem bilmem bişey yapacam belasını diye tehtidlerde ediliyorum)

Arkadaşla kavga ettik ne yapmalıyım?