Arkadasimla kavga ettik ne yapacagim?

Ya aslinda konu dun basladi ikimiz de hasta olduk bu hafta salya sumuk. Benim disarida cok onemli bir mahkeme isim vardi ve gergindim beni aradi yolda dedi ki ben simdi starbucksa gidiyorum, ama bana kilimi bile kipirdatamayacak sekilde hastayim demisti yine o gun. Ben de aynen kanka baya hastaymissin dedim ve bunu gulerek soyledim ama dalga gecmek gibi degil oyle bos yapmak. Sonra bana ya *ismim* bi s* git yaa diyip yuzume kapatti. O gunun aksami da aradim dedim ki bana boyle boyle yaptin uzuldum dedim ve bagira cagira beni bastirdi surekli sesiyle. Sonra yine yuzume kapatti. Annemle konustum barisirsiniz dedi. Bu sabah da yazdim ona iste ayim mi falan diye ama surekli gec ve soguk cevaplar verdi. Sonra dedi ki arkadasligimiz hakkinda konusmak istiyorum konustuk konustuk ben de gayet saygili ve asla kufur bulundurmayan cumlelerle konustum. Daha once annemle tartismamizi anlatmistim arkadasima, annem bana soyle demisti "her soylenende kendini savunma geregi duyuyorsun." ve ben bu cumleyi arkadasima soyledigimden beri her tartismamizda bana bunu kullaniyor. Yaptiklarindan olumune sıkıldım gibi tabirler kullaniyor. Tartismamizda en son kurdugu cumleler cok ustu kapaliydi anlayamadim o yuzden ve biraz daha acik konusur musun dedim. Diyaloglari yaziyorum + benim - o bu arada sunu da soylemek istiyorum ben ona bana ciddi olarak kufur edilmesinden hoslanmadigimdan bahsetmistim.

+Biraz daha açık konuşur musun?
-Konuşmuyorum a*** koyim -Seninle bi daha konuşmuyorum. -tamam mı oldu mu delirdim tamam mı. +Küfür etme lütfen. -Edicem ya Edicem cildirttin beni zivanadan ciktim. +İkimiz de abartılı tabirlerde bulunmayalım lütfen. -edicem ya edicem demesini cevaplayarak sunu yazdim- bunun saglikli bir yontem oldugunu dusunmuyorum. -Kes +anlamadım -bos duyar kasiyosun +*ismi* iyi misin? -anlicak kadar aklin var kullanabilirsin. +Yaptığın çok ama çok büyük bir saygısızlık. -🧠 Al bismillah +Ben bana böyle davranan biriyle asla ama asla arkadaş olmam. -Sen cok mu saygilisin +Kendine iyi bak. Bu kisiyi engellediniz. Bu arada biz birine kizdigimizda ya da birbirimize kizdigimizda soguk yapmak icin noktalama ve turkce klavye kullaniyoruz. 2 yildir arkadasiz asla ondan boyle bir sey beklemezdim gercekten cok kirildim iyi yapmis miyim

2 gune barisirsiniz
Senden ozur dileyecek kesin
Barismaniz cok zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bu ilk kavgamiz degil yani onlarda da kendisi kavgayi yok saymayi tercih etti simdi diyor ki patlattin beni zivanadan ciktim. Senin davranislarindan olumune sıkıldım diyor keske butun yazismalari atabilsem buraya. Bu arada ayni servisteyiz, ayni okuldayiz ve ayni siniftayiz o yuzden biraz zor olacak.
Güncellemeler
+1 yıl
1 Haftadir birbirimizin yuzune bakmadik gercekten bu kadar yakin bir arkadasimla yabanci gibi davranmak beni zorluyor. Ama o bu kadar haksizken gurur yapip ozur dilemezse ben de adim atmam. Tek sorun arkadasim yok artik. 1 haftadir yalnızım yani. Bi arkadasimiz vardi ortak, ona da kendini hakli gostererek anlatmis ettigi hakaretleri falan anlatmadan. Cikmazdayim. Ama bi yandan da asla onunla geri arkadas olmam.
Arkadasimla kavga ettik ne yapacagim?