Hadi bakalım hanımlar ve beyler cevaplarınızı bekliyorum. İçinizi dökebilirsiniz. Dökülün guzularım dökülün😂

Hadi bakalım hanımlar ve beyler cevaplarınızı bekliyorum. İçinizi dökebilirsiniz. Dökülün guzularım dökülün😂

Erkeklerin bir kadından bekledikleri şeyler kişiden kişiye, kültüre, yaşa ve kişisel tercihlere göre değişebilir. Bu nedenle, bir erkeğin bir kadından beklentileri genellikle bireysel ve çeşitlilik gösterir. Her insan gibi, erkekler de sevgi ve saygı beklerler. İlişkilerde karşılıklı sevgi ve saygı temel bir unsur olarak kabul edilir. Erkekler, duygusal olarak desteklenmek isterler. Partnerleriyle açık iletişim kurarak, hislerini paylaşmak ve anlayış beklerler. Cinsel bir yakınlık ve çekicilik, birçok erkek için önemlidir. Ancak bu, her erkek için aynı değildir ve kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir. Erkekler, partnerlerinin kendi ilgi alanlarına ve hedeflerine sahip olmalarını bekleyebilirler. Bağımsızlık ve kişisel kimlik, sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Erkekler, partnerlerinin hedeflerini ve çabalarını destekleyen bir partner arayabilirler. İlişkide karşılıklı destek, başarıya giden yolda önemlidir. Her iki cinsiyet için de, sadakat ve güven sağlamak önemlidir. İlişkilerde sadakat, güven ve açıklık beklenir. Modern ilişkilerde, ev işleri ve sorumluluklar genellikle paylaşılır. Erkekler, partnerlerinin bu konuda işbirliği yapmasını bekleyebilirler.
Önemli olan, her ilişkinin kendine özgü olduğu ve her iki tarafın da ihtiyaçlarına ve tercihlerine saygı duyulması gerektiğidir. İyi bir ilişki, karşılıklı anlayış, saygı, iletişim ve sevgiye dayalıdır. Her iki taraf da karşılıklı olarak mutlu olabilecekleri bir dengeyi bulmalıdır.
Öncelikle meşhur bir lafla başlamak istiyorum:
"2 senedir seni bu sitede görüyom teyze sen hala ölmedin mi daaa?"
Gelelim asıl konuya xd
Klasik bir TC Erkeği, genelde zamanında kızlar tarafından hüsrana uğratılmış olduğu için artık ciddi ilişkilerinin yerini ındırı dındırı odaklı ilişkilerinin aldığı bir türe aittir. İstisnaları var mıdır? Evet. Ama kaideyi bozmazlar; çünkü bu tarz erkeklerin çoğunun böyle birine dönüşme sebebi de özetle onları geçmişte üzen, duygularını hor gören kızlardır. Tabii iradesini korumuş istisnai varyantlar da mevcuttur. Fakat kaideyi bozmazlar.
Sonuç olarak, TC Erkeği bir kız ciddi biri değilse ındırı dındırı ister, takılmalık ilişkidedir. Ne kadar ındırı dındırı, o kadar zevk. Ciddi olduğunu anlarsa da evlilik düşünür genelde. Çünkü özünde böyle olmayı o da istemez. Yaptığı şey sadece geçmişte onu üzen kızların namına başka kızlardan intikam almaktır. (Bir nevi bazen kurunun yanında yaşı da yakmaktır yani. Çok desteklediğim bir uygulama değil.). Yoksa böyle olmayı aslında ilk başta onlar da istemez. Sakin bir hayat kurup, iyi bir baba olup, çocuk sahibi olup da mutlu aile kurmak isteyenleri de gördü bu gözler. Ama bu devirde güvenilmezlik oldukça arttı artık. Kimin eli neresinde belli değil teyzem.
Kısacası TC Erkeği sakin bir ailevi hayat kurup mutlu olmak ister. Bu amacı karşılamayacak kızlardan ise tek derdi ındırı dındırı yaparak zevk almaktır. Başka bir şey değil. Sadece istisnai olup da kendini bozmayanlar buna karşıdır. Onlar da yalnızlığı tercih ettiler ve kendi kariyerlerine odaklanıp yalnız kurt oldular. Hikaye sonu. birey amin. 🤲🙏
(Yine eskisi gibi uzun yazı yazdım Aww 😂)
Veldaalin amin yazmıştım nasıl sansür yedi duam? Bu site ateist mi sldkdşmdd
Yok guzum ölmedim. Miras olarak ksyi torunlarıma bırakacağım. 😂 Sanırım doğruları konuştun🥲
Ben hep doğruyu konuşurum. Ama kıymet bilmezler teyzem. Ben de saldım. Eskiden daha uzun yorumlar yapardım. Artık ciddiye almıyorum. 😁👍🏻
Ve evet... Ben bir büyücü değilim. O işe Dr. Strange bakıyor ahbap. 👍🏻
Yürüyen cinsellikler 😂
Yok teyze ben abaza kızlara yüz vermiyorum. Onu bana demediğine eminim. 👍🏻
Valla senin TC erkeği modelin barda, gece kulübünde tozan karıları kovalayan çok azınlık tiplerse kusura bakma seninde algında sorun var. Batakhanelerde gezen karıyı silkerimde birlikte oturup çay içmem.
Ben değil yahu kolu komşu da diyor
Cevap
21Cevap
Güzel kadın ister...
Türkiye erkeğinin gözünden makbul kadin modeli.. -45 kilo olmasına rağmen d-cup göğüslü olsun. -Benden en az beş yaş genç olsun. Kadınlar yaşlandıkça çöker, erkekler durduğu yerde gençleşir malum.. -Ne hikmetse o güne kadar kimsenin elini bile tutmamış bir kız bulayım. Bu arada benim önüme gelenle düşüp kalkmam ve sevişmem sayılmaz. Hamile kalmasına ve doğum yapmasına rağmen 36 beden kalmayı başarabilsin, vücudunda çatlak matlak olmasın. Çocukla ilgilenmesine rağmen her daim fönlü, makyajlı gezsin. Günde sekiz on defa alt değiştirip süt vermesine rağmen babydoll giysin mesela. -Kadınlık görevlerini yerine getirsin, bir kadın bir erkeği evine bağlayamıyorsa aldatılmaya göz yummalıdır zaten.
Türk erkekleri genel olarak ne istediklerini bilmiyorlar.
Annelerinin hoşuna gidecek kadar ve annelerinin yokluğunu minimum hissettirecsk kadar ev kızı olsun, hamarat olsun, pohpohlasın bebek gibi davransın ama bir yandan da libidosuna- gözüne hitap etsin çekeci olsun, hem ona çok yapışıp her şeyi (maddi) ondan beklemesin hem de çalışmasın istiyorlar.
bütün sırrı bozdun şimdi 😂
Büyük oyunu gördüm ahsjs
puhahahhah diye gülerim bennnn bu soruya adam gibi sevdim onca isteğine tek bir şey istedim o da ilgi sevgiydi biraz kendimi değerli hissetmek istedim diye hanımefendi kaçıp gitti ayrıca hanımlarında aşık olduğu tiplemeleri tüm erkek camiası görüyordur.
Fiziği güzel yüzü güzel kız ister dırdır inat naz kıskançlık sevmez rahatlık ister gezip tozmak istediğini yapmak
Hem yoğurdum bitmesin hem ayranım dökülmesin diye bir laf vardı yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Heh işte ondan istiyorlar
Bilmiyorum ama ben huzur kadın ve yemek yemeyi isterim 😄
Karıyı boş ver yemek ye 😂
Tc erkeğinde eskortları reva gören kadın tipini istemeyeceği kesin
Ben demiyorum öylesiniz ama
çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin kafasında çoğu
Ben bakire beni seven sadik olan durust olan egosuz benim dengim olan bir kiz isterdim cok sey istedim biliyorum 🤣
Hı hı aynen bizde öyle erkek istiyoruz da işte ancak hayalde kalıyor napalım
Valla bakirim
Durustum
Sadigim
Egom yok
Seversem severim olume kadar
Ama dengin cok olmasina ragmen bakan yok cunku maalesef yakisikli degilim son dedigimden dolayi bu butun ozelliklerim siliniyor bunu da biliyorum sizin icin en onemlisi son dedigim seydir o yoksa erkek yerine bile koymazsiniz bari yalan soylemeyin
Ak bi selam veriyoruz ama bir süre sonra azıyorsunuz. İnsan konuşmaya korkuyor
Bana veren olmadi o yuzden genelleme yapma kim azmis
Yanlis kisilere selam verip genellemeler yapmaniz hadi ordan artik
Sıkti*
Yorumları okumaya geldim, gerçi dürüst olacaklarını da sanmıyorum sjs.
Ee yani 😂
Ben kalbimi çöpe attım... Umutlarımı küçük bir çocuğa bağışladım... Ruhumu çokdan sattım...
Artık beklentim yok birdaha sevecek kimseyi gücümde yok..
Size hepinize güzel bir ömür dilerim... benim olmadı hiç...
O fotoğraftakilere taparlar sonra hayatları zikilir tüm kızları öyle sanıp türk kızı şöyle türk kızı böyle diye söylenip dururlar
Türk erkeğinin, özelliklede türk genç erkeklerinin hayattan bir şey isteyebilecek kadar umudu kalmadı.
bilmiyorlar ne istediklerini
Yaani
Güvenebileceği kadını
Hı hı kesin
Fotodaki objeleri istemem
Bilemiyorum genelde düştüğünüz tipler
Hem karnım doysun hem pastam dursun ister.
A... M... İSTER ne isteyecek.
İsteklerinin bi önemi yok 💅
Var
* ister meme ister 🤣
* * * olacaktı sansür ghfjff
*a* *m* olacaktı sansür ghfjff
😂😂
Ama ciddiyim bunu ben erkek kuzenime dedim öyle dedi kahkaha attım 🤣
isterim :)
İlgi , ilgi ve ilgi
Bunun Türkiye de önemi var mı
Güzel uysal bir hanımla birliktelik
Göğüs kalça dudak kısacası seks
Susarken, Anlaşılmak ister..
popo ister
O yüzden mi poponun fotosunu çekip koydun işini biliyorsun demek ki
Hahahaaa niye böyle bir resim koyduğunu açıklamışsın işte
Ayrıca doğulu değil misin sanane türk erkeğinin ne sevdiğinden
Kuru fasulye pilav ortaya 1 baş sogan :)
En iyisi cacık ya
Sevilmek isterim
Yaaa pisicik seni
Öyleeee
Para
Allah versin 😂
Putka ister.
Gerçekler acıdır
Bal görse kaymak ister ates gorse cakmak ister
Evet gördüğü her bku ister
Her boku degil lazim olani
250 gr et