merhabalar arkadaşlar bir konu gözüme çarptı yabancı erkekler niye sahiplenci değil yabancı erkekler:evli adam sabah işe gidince karısı başka erkek alıp evde işi bitiriyor sonra bunu kocasına söylüyor anlayışla karşılıyor arkadaş karınla başka adam yatmış kocası sakin Türk erkeği:aynısı olsa karısını boşar adamı öldürür çıldırır kıskanır bak fark çok aralarında biri sakin duruyor diğeri kıskançlıktan kuduruyor türk erkekleri daha sahiplenci geliyor bana sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 11 ay
ben aşırı sahiplenici biriyim
Alman arkadaşlarda şu var sahiplenicilik var aslında bence ama kadınlar izin vermiyor anneleri öyle yetiştiriyor … herkes bir birey kafası … alman kadınları o konuda biraz özgür… ahlaki olarak zayıflık esasında00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 11 ay
Türk erkeği de çok normal değil. Kendileri eşlerini aldatırlar bunu çok normal görürler ama kendi eşleri onları aldatsa kıyameti koparırlar. Genel olarak tc erkeği daha kötü
016 Yorumla- 11 ay
Siz Türk erkeklerini basitleştiriyorsunuz ya meşhur bir ata sözü var iğneyi kendine çuvaldızı başkasına diye
Bizim kadınlarımıza sorsan eşlerini sahiplenirler ama lafta sahiplenirler
Konu cinselliğe gelince yok başım ağrıyor yok oram buram ağrıyor onu yapmam bunu istemem der
Üstüne ben niye aldatıldım demez mi 🤣🤣🤣 - 11 ay
Sizin tek derdiniz cinsellik mi¿ Neyi eleştirsek konuyu cinselliğe çekiyorsunuz.
- 11 ay
Siz kendinizi cinsellikte çok mu iyi sanıyorsunuz? İşiniz gücünüz cinsellik olmuş. Yapmayı bile bilmiyorsunuz aslında. Yabancı erkekler süper olduğu halde onlar bile her konuyu cinselliğe çekmiyor.
- 11 ay
Kusura bakmayın ama uzaya çıkalım diyen yok yaşanabilir olanı yaşayamamak çok saçma üstüne sahipleniyorum diyen kadının zekasından şüphe duyarım
- 11 ay
Ben bu konu da çok iyiyim demedim ama partnerimin isteğine karşılık vermek onu mutlu etmek benim önceliğim. Ben de aynı şekilde karşılık almak istiyorum bunun neresi kötü?
- 11 ay
Herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir şey yok. Kimisi bazı şeylerden tiksinir, bazısı tiksinmez. Eşinizin sırf cinselliğinden dolayı ondan rahatsız oluyorsanız aldatmak yerine boşanabilirsiniz çok zor değil. Gerçi cinsel hayatı iyi olan kişiler bile eşlerini aldatıyor. Bu cinsellikle alakalı değil, karakterle alakalı bir durum. Karakteri k@şar olanlar aldatmaya meyilli ama aldatmalarını bile masum gösterebilmek için saçma sapan bahaneler uyduruyorlar. Hiç cinsellik yaşamayan ama birbirlerine sadık kalan çiftlerde var.
- 11 ay
Tamam konuyu kısa keselim kısaca her konu da bencil olan insan diyorum cinsiyet ayırt etmeksizin ben sahipleniyorum demesin nokta…
- 11 ay
Evli olduğunuz kadınlar size her türlü fedakarlığı yaparken sizin sadece cinsellik düşünmeniz mide bulandırıcı.
- 11 ay
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez bu birincisi
İkincisi ben size kısa öz bir şekilde cinsiyet ayırt etmeden diye belirttim konunun özünü söyledim siz yine döndünüz dolaştınız konuyu cinselliğe bağladınız valla helal olsun ne diyim 😂😂😂 - 11 ay
Ben burada kendi görüşümü yazmışken sen bana yorum yapıp ne alakaysa " konu cinselliğe gelince yok başım ağrıyor..." diyip aldatmayı normalleştirdiğin için sana bu şekilde cevap veriyorum. Hani senin gibi aklı fikri sadece cinsellikte olup, erkekliği sadece iki bacak arasında sanıp, kendi eşlerine nereydese düşman gibi davranıp, kendi eşlerinin yaptığı iyi şeyleri görmezden gelip sırf cinsellikte sorun var diye eşinizin tüm iyiliklerine kör olmanızı eleştiriyorum.
- 11 ay
Aldatmak ne kadar yanlışsa onu aldatmasına sebep olan kadının davranışı da o kadar yanlış bence. Bir kadın her konuda sahipleniyorsa ilgi gösteriyorsa fedakarlık yapıyorsa buna rağmen erkek aldatıyorsa o kişi karaktersizdir net. Benim anlatmak istediğim bu
- 11 ay
Aldatmak her türlü karaktersizlerin işidir. Düzgün olan biri karşısındaki kadından memnun değilse ayrılır. Konu ne olursa olsun bi insan aldatıyorsa o insan erkekte olsa kaşardır.
- 11 ay
Yürümeyen bir ilişki bitmeli tabi ki. İnsan sadece kendini aldatır başkasını değil
- 11 ay
O zaman gelip bana burada aldatmayı savunma, kılıf uydurma.
- 11 ay
Siz beni yanlış anladınız şu an ülkemizde çoğu insan evlilik öncesi beklentilerini isteklerini dile getirmediği için evlenince sorun yaşıyor hatta aldatıyor. Ben yüzlercesine şahit oldum bazen kadın bazen erkek olabiliyor aldatan taraf. Ben bunlara şahit olunca üzülüyorum açıkçası
- 11 ay
İşin kötü tarafı kimse kendinde yanlış aramıyor. Kendi doğrularını savunuyor. Ortak doğru olanı kimse kabul etmiyor maalesef…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
- 11 ay
Ulan yabancılara çamur atmaktan başınıza da bela yapmıyor ha. Millet hakkında yazdığım fanteziye gel. Sen muhtemelen de erkeksin. Yabancı dediğin batıda kimse kimseye sapıklık yapmaz. Kimse kimsenin karısına göz dikemez. Senin gibi alt sınıf medeniyetli ler hep böyle.
10 Yorumla - 11 ay
Yabancılar domuz eti yer mesela biz yemeyiz ve domuzlar eşini kıskanmazlar
22 Yorumla- 11 ay
doğru bir söz helal olsun sana...
- 11 ay
Teşekkür ederim size de helal olsun
- 11 ay
Yabancılar genelde yoğun bağ olmadan birliktelikler kuruyorlar ve daha çok eş değiştiriyorlar
02 Yorumla- 11 ay
kullan at gibi öyle olmaz türkiyede öyle yapanlara bacım adı çıkıyor yurtdışında bu durumu normal karşılıyorlar
- 11 ay
Turkiyede sen yaparsan adin cikar da erkek yapinca adı cikmaz. Bizim ulkemizde konu bacak arasina gelince "ben erkegim ve farkim olmali" derler ama sorumluluga gelince konu direkt "esitiz ya siz de yapin" olur.
- 11 ay
Niye böyle her duyduğunuza inanma eğilimindesiniz?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı. Evet dediğin doğru güzelim. Ama sahiplenen yabancı erkeklerde var. Sana denk gelir belki. Kısmet
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)11 ay
bende az bişi yabancıyım, sevince karşındaki kadının mutluluğu da mutluluğun oluyor.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 ay
İlk defa Türk erkeklerini öven kadın görüyorum. Gözüm açık giderim herhalde!
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)11 ay
Demekki benim karım güzel ve alımlı ki herkes s.. kiyo diye gurur duyarım
01 Yorumla Nerden gördün filmlerde mi oyle bişey yok
01 Yorumla- 11 ay
amerikan flimlerdeki olayları bazı flimler gerçekleri yansıtıyor bide cevremi inceledim durumu bu sahiplenici değil yurtdışındaki erkekler
Sahiplenici erkek daha iyidir
10 Yorumla- 11 ay
Haklısın yabancı erkekler çok sahiplenici
00 Yorumla - u11 ay
dediklerin olabilir evet
00 Yorumla Elbette biz daha korumaciyiz
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)11 ay
Soylediklerin genelleme ve bu doğru değil
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz