• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Türk erkeğinin, yabancı erkekler karşısında şansı var mı?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
712
Yapay Zekaya Sor
Türk erkeği Vs yabancı erkekler dösldk
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kurpagiribanzarşi
    kurpagiribanzarşi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

İyi erkek, güzellik & kariyer & kişisel gelişim anlamında, ülkemizde çok değil. Bu kadınlarımız için de öyle tabi. Çünkü iyi eğitim tabana yayılmış değil. Bu yüzden gelişmedik. Yabancı ülkede bizdeki sorunlar çok çok daha erken aşıldığı için onlar öyle. Yoksa yurt dışındaki her erkek de öyle üst düzey özelliklerde değil. Hatta çoğu vasat yani ortalama bireyler. Sadece ülkesinin verdiği avantajlar onda vücut buluyor olay bu. Yine de kendi ülkenizin bireylerini bu kadar aşağıda görmeyin, iyilerinin hatrına. İyi insanlar, iyi aileler hala var çünkü. Yurt dışında da kötü erkekler veya kadınlar mevcut. Ki şöyle de bir şey var, batı kafasına ayak uyduramayacak kadar doğuluysanız (dünyanın doğusunu kastediyorum) yine o erkeklerde aradığınızı pek bulamayacaksınız. Adam sizin şımarıklığınızı veya kezbanlığınızı çekmez yani. (Genelleme yapmıyorum.) Aynı şekilde de kadın da öyle yurt dışında. Yani o sadece sevgi ve birlikte iyi yaşam sürebilmek (maddi anlamda değil) için sizle olur. Materyalist yaşama ayak uyduramayan tonla yurtdaşımı görüyorum çünkü. Materyalizmin verdiği rahatlığa alışıyorlar mesela ama yine aynı tarzda yaşıyorlar orada da. Uyum sağlayamıyorlar yani. Tabi bu söylediklerim herkes için değil, kimse alınmasın. Kimseyi de yargılamıyorum. Yeter ki mutlu olun, iyi insan olun. Yerli veya yabancı fark etmez. Kadını da, erkeği de.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• KongFuZi
    KongFuZi Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Merhaba,
    Türk erkeğini yabancı erkekler ile kıyaslayan başka bir soru daha. Bence Türk erkekleri oldukça iyi bir yapıya sahiptir ve yakışıklılık kavramında da geride kalır yanları yok. Kendim bir T. C vatandaşı değilim ve bir çok ülkede insanlar ile tanışıp davranış ve tiplerini öğrenme şansım oldu. Aynı şekilde kadınlarla da tanıştım.
    Şunu söyleyebilirim:
    Kısıtlamanın az olduğu ülkelerde (din, töre, ahlak bekçiliği) insanlar daha medeni ve açık görüşlü. Farklı ülke kadınlarının (ukrayna, rus, amerikan tanıdığım kişilerin genel milliyetleri) yakışıklılık kavramına takıntılı olmadığını ve daha çok ağzı laf yapan erkekler ile birlikte olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
    Sorunuza gelirsek, bence her Türk erkeği kendini geliştirerek, kadınların gözünde ideal bir erkek olabilir. (Kendini geliştiren erkeklerin hiçbiri bunu amaçlamaz)
    Işıkla kal.

0
    0 Yorumla
  • Atlas_du
    Atlas_du Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

Ben almanyada yasiyorum , inanin onlardan kat kat herkonuda üstünüz , 1 biz cok güclüyüz 2 biz esmer yakisikliyiz 3 biz merhametliyiz 4 biz yatakta cok iyiyiz 5 biz becerikliyiz tamir tumir islerinde elimiz yatkin daha cok varda say say bitmez , ha onlar cokmu kötü dersen degil ama her konuda bizden 1 tik asagidalar dürüstler ve saygililar baska biseyleri yok fos yani , alman kizlarla 1 gün gez veya 1 kez yat aninda cakiyo farki ve asik oluyor bize , sizce niye hans tomasi birakip ali cüleyman askim diyo. 🤔 neden helga safmi degil tabikide , kaliteyi biliyor kaliteyiiiii

0
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı.

Türk erkeğinin ve yabancı erkeğin özelliklerine bağlı.

Yani milliyet ile ilgili bir kıyaslama yapılamaz.

Yabancı market çalışanı, ortalama tipte ve eğitim düzeyinde bir erkeği mi tercih edersin, yoksa Türk sanatçı ve entelektüel ayrıca bir çok avrupalıdan bile daha modern yine ortalama tipte bir erkeği mi tecih edersin?

Sırf yabancı olduğu için bir erkeği ya da kadını tercih eden insanda çok ciddi sorunlar vardır.

Ben kezban olmaması kaydı ile kendi dilimi konuşan, Türk dizisi izlemeyen, kitap okuyan Türk kızını tercih ederim mesela.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

92

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı.

Türk kızlarının , iskandivan ülkeleri kızları karşısında ne şansı varsa vardır jhjshj

8
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Kültür seviyesini aşmadıkları sürece hayır. Bir kadına karşı nasıl davranmasını bilmedikleri sürece gene hayır.

Kadın ve erkek ilişkilerinde kültür ve medeniyet düzeyi çok önemlidir. Yani her şey hesap ödemekle olmuyor, kendi erkeklik gururunu okşamak için yapıyorlar. Sen kadının ruhuna dokunamadıktan sonra paranla boy gösterdiğin sürece hiçbir şekilde olmaz.

Kaldı ki Türk erkeği öncelikle kadını anlamaya çalışacak, ruhunu benimseyecek. Bedenini severek hayalindeki ruhu koyup aşk zannetmeyecek. Ona karşı merhameti olan, baskıcılığı bırakan bir özgürlüğü hissettirecek. Kadına bir obje veyahut tapulu mal gibi davranmasını bitirmesi gerek. Ayrıca, kadının fikirlerini önemseyen ve onu da dinleyen bir empatiye sahip olması gerek.

Yabancı erkeklerde bunlar olduğu için Türk erkeği abaza kalıyor ve cehaleti boy gösteriyor. Çoğu erkek için konuşuyorum; istisnalar hariç. Olması gerekenler bu.

Her şey yabancı erkeklerin yakışıklılığı değil. Eğer bu değişmez ise şayet, kadınlar erkekleri bankamatik, erkeklerde kadınları obje olarak görmeye devam eder ve etki ile tepki karşılıklı ortaya çıkar.

3
    0 Yorumla
  • Berkan26
    Berkan26 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Yabancilara karsi sansimiz yok su yakisikli yabancilara baksana😂😂😂

Türk erkeğinin, yabancı erkekler karşısında şansı var mı?Türk erkeğinin, yabancı erkekler karşısında şansı var mı?Türk erkeğinin, yabancı erkekler karşısında şansı var mı?Türk erkeğinin, yabancı erkekler karşısında şansı var mı?Türk erkeğinin, yabancı erkekler karşısında şansı var mı?
    1
    7 Yorumla
    • YavrummmBabanNereli
      YavrummmBabanNereli
      +1 yıl

Biz bjnlardan bahsetmiyoruz

Yorumla
    • Berkan26
      Berkan26
      +1 yıl

@YavrummmBabanNereli kimlerden bahsediyorsunuz?

Yorumla
    • kagan__altınışık
      kagan__altınışık
      +1 yıl

@YavrummmBabanNereli yabancı dediğin böyle olur

Yorumla
    • Berkan26
      Berkan26
      +1 yıl

@kagan__altınışık aynen😂😂😂 sorulan sorunun mantigi ne olabilir diye uzun uzun düsündüm, sanki Türk erkeklerinden intikam alir gibi soru.😂😂

Yorumla
    • YavrummmBabanNereli
      YavrummmBabanNereli
      +1 yıl

@kagan__altınışık @berkan26 şu siralarda pek bi pakistanla cok haşir neşir oldunuz ondan her yabanciyi kendiniz gibi zannetmeniz normal hahah😉😘

Yorumla
    • Berkan26
      Berkan26
      +1 yıl

@YavrummmBabanNereli Profilene Türk erkegi koy ama yabanci hayranligi reklami yap? YABANCI genel kavram, yani yabanci erkek derken senin fantazindeki erkek genelde yok, varsada seni ne yapsin, sanki sen Angelina Jolisin😂😂😂

Yorumla
    • YavrummmBabanNereli
      YavrummmBabanNereli
      +1 yıl

😂😂😂😂😂 saka yaptik beeeee ahhaah (hem kivanctan önce johnny depp vardi😏)

Yorumla
  • Ispectraaaa07
    Ispectraaaa07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Bazı Türk erkekleri çok yakışıklı hatta dünyanın en yakışıklısı falan seçilenler oluyor. Best modellerimiz var. Türkiye garip bir ülke en yakışıklı da en çirkin de buradan çıkıyor. Kızlar İspanyolca bilmez ispanyol erkeklerine hayranlık duyar , İtalya'nın başkentini bilmez ama İtalyan erkekleri acayip yakışıklı falan der. Bi kere senin Türk olarak internete İtalyan erkeği yazınca karşına çıkanlar hep seçmece yakışıklı olanlar. Sokakta gezerken yine çirkin olanlara denk geleceksiniz. Dünyayı gezenler milletler arasında görünüş olarak pek bir fark olmadığını bilir. Ancak şöyle bir fark var oranın ekonomik rahatlığından dolayı erkeklerin kendilerine ayırdıkları vakit ve bakım Türk erkeklerinden çok daha fazla. Belki bu yüzden daha çekici geliyor olabilir.

0
    6 Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

ispanyolca biliyorum

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      +1 yıl

@zAntiSosyall ben de biliyorum. Netflixte tercümanım En Tr Es

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

o zaman genelleme

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      +1 yıl

Genellerim seni ilgilendiren bişey yok.

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

yürü git ya bilmiyormuş djdjd

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      +1 yıl

@zAntiSosyall Genelleme bile değil örnek verdim. Üzerine alınmanı gerektirecek bişey yok

Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Kadınlara sorsan Türk erkeğinin beğenmez, erkeklere sorsan Türk kadınlarını beğenmez sanırsın anne babaları Rus İskandinav dünya güzeli, yakışıklısı kendilerinden hiç bahsetmiyorum kültür güzellik vs...
    İnsan kendinde eksik olanı ararmış diyorum ve iki Türk erkeği anası olarak tabii ki var 😊

4
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Türk kadını bu toplumun değerli bir grubu. Yabancı kadın meraklısı erkeklere bu lafım. Türk erkeği de bu toplumda Türk kadınına yakışır bir grubu, yabancı erkek meraklısı kadınlara bu lafım. Kendi milletinin insanını bu derece aşağılayan başka bir ülke var mı? Yapılan yorumlar saygı sınırını ve özgürlük çerçevesini aşıyor.

2
    7 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Bak aşağılama konusunda kesinlikle katılıyorum 😃

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

Medeni olup birbirimize destek vermeli ve sahip çıkmalıyız. Ben kadınlarımızı çok beğeniyorum.

Yorumla
    • fatoşistt
      fatoşistt
      +1 yıl

eksileyenler sözde Türk, özde kim bilir kökenleri nedir.

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

@fatosistt eksilemeleri hakları. Saygı çerçevesinde yapılan bir davranış. Bu da güzel Fatoş hanım.

Yorumla
    • fatoşistt
      fatoşistt
      +1 yıl

sence Türklük bilinci olan kendi milletinin kadınını ya da erkeğini aşağı tutar mı. yabancıların da çirkini çok. Her milletin her türlü insanı var. bu konularda önemli olan tek şey duruştur, ona da bilinç lazım.

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

@fatoşistt Bakınız, her birimizin bir hayat hikayesi var. Biz değerli bir romanız. Eksileyenlerin de bir romanı var ve belki acı tecrübelerin kurbanı olup kırgın olabilirler. Eksi vermek aşağılamak değildir. Fikrine katılmıyorum demektir. Ben de bu tavrı seviyorum. Hepimiz sınırları aşmadan özgürce, hür bir şekilde düşüncelerimizi söylemeli, artı veya eksi verebilmeliyiz.

Yorumla
    • fatoşistt
      fatoşistt
      +1 yıl

neyse ben de bu yorumuna kesinlikle katılmıyorum. hayırlı günler

Yorumla
  • Hiper-Assasin
    Hiper-Assasin Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Dış görünüş bakımından bir şey demeyeceğim çünkü bu Allah vergisi ve senin zevkin farklı olabilir. Hayalindeki dış görünüş kriteri onlarda varken yaratılıştan dolayı bende olmayabilir. Bunlar doğal şeyler. Ama kişilik ve zeka bakımından bir çok yabancı erkeği çoktan aştığımı gördüm. Bir çok yabancı erkek de yine bunu yaptığıma şahit oldu. İstesem onları şahit olarak buraya getirebilirdim ama bu kadar boşu boşuna uğraşmaya değmez. Birilerinin hayatını bilmeden atıp tutanlardan farkın yok. 😛

2
    2 Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

Valla ya dis gorunus bide sonradan bozulabilcek bir sey genetik olarak iyiydim ama dustum ve tipim degisti suanda tipsiz goruyorlardir dis gorunus 1 olaya bakar ama insanlar neden yargilar anlamis degilim

Yorumla
    • Hiper-Assasin
      Hiper-Assasin
      +1 yıl

@Diibindibii İyi bir ilişkinin büyük oranda karakter ile değil de sadece güzel dış görünüş ve fizikle yürüyeceğini sanan bir grup yobaz oldukları için böyle yapmaları normal. Çok da şaşırma.

Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

😂 Türk erkeklerinin Türk kadınlarına sergilediği yabancı kadın kıyasını, Türk erkeklerine iade etmen takdire şayan 👏👏

2
    6 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Anlayanların olması gerçekten sevindiriyor :))

Yorumla
    • SmellSmoke
      SmellSmoke
      +1 yıl

shah dimi bide linç timleri var 😂

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Kendilerine yapılınca kaldıramıyor beyfendiler sjdj

Yorumla
    • SmellSmoke
      SmellSmoke
      +1 yıl

ahshs kenarda ağlasınlar 😂

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Aynen😂

Yorumla
    • kagan__altınışık
      kagan__altınışık
      +1 yıl

@_ΛqresiF_ beni kıskanma eksi atma

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Şimdi karşıma bir İtalyan dikilse seni seviyorum dese dönüp türk erkeğine bakar mıyım, hoş gerçi italyan erkeği yokkende bakmıyorum dhdk

2
    0 Yorumla
  • mirOrim
    mirOrim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

tamamen objektif olarak söylüyorum, kadınlarımızın çok büyük bi oranı yabancı erkeği tercih etmez, kadınlar çünkü bilmediği sularda yüzmeyi çok sevmez ama yabancı kadınlarla sizi karşılaştırsak çok vahim bir tablo çıkar emin ol. Yani bu ülkede beraber yaşadığımız için şanslı olanlar sizlersiniz, biz ise buna katlanmak zorunda olanlarız maalesef

0
    0 Yorumla
  • らƐƔƓɪ
    らƐƔƓɪ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Türk erkeğini hep yanlış tanıtıyorlar da yabancılardada aynı profilde insanlar mevcut neden hep yabancıların en iyilerine bakıp Türklerin en iyi olmayanlarına bakılıyor..

4
    7 Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

sen ülkenin suç oranına baktın mı

Yorumla
    • Yamaç355
      Yamaç355
      +1 yıl

Helal sana

Yorumla
    • らƐƔƓɪ
      らƐƔƓɪ
      +1 yıl

@zAntiSosyall Başka ülkelerde hiç suç işlenmiyor dimi.

Yorumla
    • Yamaç355
      Yamaç355
      +1 yıl

Aynen öyle zaten ne oluyorsa o ülkede söyle bizde neden yok diyor onlar bize biz onlara özeniyor neden se

Yorumla
    • DryCornStalk
      DryCornStalk
      +1 yıl

@zAntiSosyall gibiler ölümüne erkekleri suçlamaya gelmişler.

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

sen gitde nüfuslarına bak önce cahil

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

onların nüfusuyla bizim ki bir mi

Yorumla
  • Hanimteyzeniz
    Hanimteyzeniz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 66 , eic 99%
    +1 yıl

Kizlar kusura bakmayın ama Muslumansaniz zaten Müslüman olmayanla evlenemezsiniz. O yüzden Müslüman Türk erkeklerinin gavurlar karşısında sapına kadar şansı yüksektir. Ha Ortadogulu ya da Uzakdogulu Yabancı bir Müslüman istiyorum derseniz o olur

1
    0 Yorumla
  • poyrazcanix
    poyrazcanix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

Kendimden memnunum yabancı kız tavlamışlığımda var otelllerde herkes bence aynaya baksın böyle saçma sapan genellemelerde yapmasın kız da erkekte ama şu bir gerçek ki rus kadınları her zaman bir adım öndedir benim için

0
    0 Yorumla
  • cesaretyadadogruluk
    cesaretyadadogruluk Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Rusyada yapılan bir araştırmaya göre, rus kadınları partnerlerini en çok Türkiye de aldatiyorlar,, almanyada orta yaşlı kadınlar, Türk erkekleri ile seks deneyimini merak ediyor en çok,, sen ne dersin bu konuda

1
    0 Yorumla
  • The-Difference1
    The-Difference1 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Bu soruyu şöyle cevaplamak istiyorum Bizim DNA mızda hamur işleri vs olmasa bence dünyada bize rakip yok ama o balkon göbek olayı olmuyor ne yazık ki :)

1
    0 Yorumla
  • Sunrise_sunset_
    Sunrise_sunset_ Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Var tabiki bizim türk erkekleri karizma her ne kadar ayran gönüllü olsanda😂

5
    3 Yorumla
    • mslsla
      mslsla
      +1 yıl

Madamsın

Yorumla
    • miroveteene_
      miroveteene_
      +1 yıl

Çarpılıcan kardeş

Yorumla
    • Sunrise_sunset_
      Sunrise_sunset_
      +1 yıl

🤗😀

Yorumla
  • vitamaeternam
    vitamaeternam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Göz alışkanlığından mıdır bilmem türklerden başka hiçbir millet gözüme yakışıklı gelmiyor

5
    0 Yorumla
  • tmm-jülide-olşunn
    tmm-jülide-olşunn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evet, var: Türk kadınlarının yabancı erkeklerle geçinebilmesi bu denli güç oldukça ve yabancı kadınlar da aradıklarını Türk erkeklerinde buldukça Türk erkeği üstün gelir.

1
    0 Yorumla
  • Ah-mutsuzluk
    Ah-mutsuzluk Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba.
    Kendi ırkımızı yüceltmek varken kıyaslamak niye?
    Sevmenin ne ırkı ne mesleği ne dili ne dini olur önemli olan, bir insanın ahlakı güzel olsun emin olun görsellik aldatmadır.

0
    0 Yorumla
  • YavrummmBabanNereli
    YavrummmBabanNereli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Türk erkekleri türk kadinlarini türk kadinlarida türk erkeklerini begenmeyip baskalarina özendigi sürece bizden bir b. k olmaz. Birbirimize saygimiz yok ki. Cirkiniyle güzeliyle anca sadece yabancilara tapin. Onlarda mal gibi kullansin kullansin pacavra gibi atsin alay etsin sizinle. Ama kendi memleketten güzel yakisikli biri cikinca mirin kirin edin anca elestiri

0
    0 Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

nasıl ki türk kadınının yabancı bilhassa kuzey avrupa kadınları karsısında şansı yok ise ( kıyı ege kızlarını tenzih ederim )

erkeklerinde şansı o derecede. !

0
    0 Yorumla
  • cafecrown
    cafecrown Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yani erkekleri bilemem ama, kadınların şansı olmadığı kesin. :D

0
    0 Yorumla
  • Met077
    Met077 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.

Bence yabanci erkeklerin türk erkeklere kiyasla hiç sansi yok bir defa yabancı kızlar turk erkeklerine düşüyor siz hayrdr yaa)))

1
    0 Yorumla
  • Nammellesss
    Nammellesss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Senin derdin ne aw sürekli türk erkeklerini karalıyordun git yabancılara o zaman tutan yok ki millet hep manyak

1
    0 Yorumla
  • Pulsarr
    Pulsarr Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

Annelerimiz babalarımızla evlendigine göre demek ki fazlasıyla var 😂

1
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Mecburiyetten belki js

Yorumla
    • Pulsarr
      Pulsarr
      +1 yıl

Öyle bir zorunluluk yok. Sal artık Türk erkeğini 😀

Yorumla
  • xwaterx
    xwaterx Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Türk erkeğinin ve Türk kadının kafa yapısı çok belli Ne türk erkeğini başka bir milletten çeken olur ne de türk kadınını

1
    2 Yorumla
    • fatoşistt
      fatoşistt
      +1 yıl

gerçek Türkler için geçerli bu. yoksa bu ülkede zaten Türk kimliği taşıyıp bambaşka kafalarda olan tuhaflar çok

Yorumla
    • xwaterx
      xwaterx
      +1 yıl

@fatoşistt Maalesef bu dünyanın her yerinde böyle.

Yorumla
  • A-R-SLİNE
    A-R-SLİNE Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Çok var. İmkanı olan yabancı erkekler ile evlenmeli. Böylece o erkeklerin kız kardeşleri de bize daha yakın olur. Böylece bir taşla iki kuş.

0
    0 Yorumla
  • Hüseyin5834
    Hüseyin5834 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Buradan tüm dünyaya sesleniyorum
    Bu hanım efendiyi yabancı erkeklerden birisi alsın evlensin bu site ve tüm Türkiye kurtulsun

0
    0 Yorumla
  • ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ
    ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Oldukca fazla var ama kıymet bilmiyorlar kendi potansiyellerinin farkında değiller - linç yicem sanki bian öyle hissettim hahahajahahah

0
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Ben soruyu su şekilde okudum yabancı erkeklerin türk erkeği karşısında şansı var mı diye. Cevap. Tınne 😃

0
    0 Yorumla
  • Diibindibii
    Diibindibii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Turk erkeginin yabanci erkege karsi sansi kacsa Turk kizinin yabanci kiza karsi sansi da o kadardir :d

0
    0 Yorumla
  • _КинГ
    _КинГ Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

İtiraz ediyorum, görselde İvedik kullanılarak algı yapılıyor.

0
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • _КинГ
      _КинГ
      +1 yıl

🙂🙂

Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Yok bence.
    Onlarda önce insan bizce kaşı, gözü, boyu vs. Önce tavır davranış demiyoruz bu yüzden bir adım geride bizdeki erkekler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

turk kadininin sansi yok o kesin cunku bir kere paragoz, yaş kriteri var, aldatma ihtimali daha yuksek

3
    0 Yorumla
  • JemBey
    JemBey Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Şahsen yabancı erkeklerin karşımda şansı yok diye düşünenlerdenim.. (Ego kasmıyorum, doğruları söylüyorum)...

0
    0 Yorumla
  • Bravissimo
    Bravissimo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Zannediyorlarki bizim karı görmemiş abazanlar gibi peşlerinde pervane olacaklar. Haha hayaller paris, hayatlar bağcılar.

0
    0 Yorumla
  • MATRAXCA
    MATRAXCA Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

Tabiki gömmeyin efendim sizde bizi herkesi ayni kefeye koymayin lüten.

1
    0 Yorumla
  • ɗєєρɳooʈ
    ɗєєρɳooʈ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 43%
    +1 yıl

Çok mu onemli ! yabancı erkek sevdanızda bitmedi gitti

1
    0 Yorumla
  • Red_Lady
    Red_Lady Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Slav erkeklerine karşı şansları var. Hepsi sarışın, kassız ve çirkin.

0
    0 Yorumla
  • Kuşcu34
    Kuşcu34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.

Yok
    Yabancı aşkı oldugu için tr nin değeri 0 hemaddi hem manevi 🙂

0
    0 Yorumla
  • kizlaryardimedin01
    kizlaryardimedin01 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

olmaz mı ben şahsen bizim Türk erkeğimiz varken başka tercih etmem

0
    0 Yorumla
  • Teόmάń
    Teόmάń Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Çoğu ırkın kadınını erkeğini canlıdan gördüm, Türk erkeği açık ara çoğunu tokatlar karizma olarak.

0
    0 Yorumla
  • FantasticBlue
    FantasticBlue Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Türk kadınlarının, yabancı kadınlar karşısındaki şansı kadar şansları var.

0
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Neden olmasın gayet bakımlı sahiplenici ve anlayışlıyız.

0
    0 Yorumla
  • olbios_
    olbios_ Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Ne alaka la bir suru yabanci var hepsi cok yakisikli olamaz skksk

0
    0 Yorumla
  • kanya_
    kanya_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Onların karşısında şansa ihtiyacı oldukları doğru 😏

0
    0 Yorumla
  • halilim123
    halilim123 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sende de ne yabanci erkek sevdasi varmis be. d
    Bulalim bir Hams Mans sana olsun bitsin.

0
    0 Yorumla
  • Applefanboy
    Applefanboy Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

Türk kadınların da yabancı kadınlar karşısında şansı yok üzgünüm

0
    0 Yorumla
  • kezbanlarsoruyor
    kezbanlarsoruyor Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Türk erkeğinin şansı var ama türk kadınlarının yabancı kadınlar karşısında hiç şansı yoktur 😂

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

ne konuda :) italyan ile italyan edebiyati ise konu zor :)

0
    0 Yorumla
  • Limansisler1
    Limansisler1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yok , kendimi yabancı erkekler karşısında çok aciz hissediyorum 😭😭😭

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Benim var tabi ki. Gerisini bilmem. 😂

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Türk erkeği tekte dimdik bitirir işini. Yabancı 1. Yıkama yağlama, 2. Yumuşak eti diriltme, 3. Hissiyatsız dikilme. uğraştırır durur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sanırım kadınlarımız artık yabancı erkekleri seviyorlar. Ben de yalnız ve huzurlu yaşayıp herkese idealindeki eşi dilerim.

0
    0 Yorumla
  • PromisedLand
    PromisedLand Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Sen bilirsin, benim karşımda ne şansları olabilir 😂

0
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Ah bide şu gereksiz özgüvenleri yok mu 😅

Yorumla
    • PromisedLand
      PromisedLand
      +1 yıl

Suriyeli bir erkekten en az 10 adım öndeyim, bırak o kadar özgüven olsun 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yok tabi kim napsin kezban turk erkeklerini. selam nude at kafa anca orada

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

İtalyanlar hariç var.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Türk kızlarının, yabancı kızlar karşısında ne kadar şansı varsa..

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

her millete karşı şansımız var..
    hatta birçoğundan çok üstünüz..

0
    0 Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Yabancı erkeklerin abartılı bir farkı olduğunu düşünmüyorum bunu yabancılıktan ziyade millet yönünden kısıtlamak doğru olur

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk erkeğinin, yabancı erkekler karşısında şansı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yabancı erkek dururken Türk erkeği ile birlikte olmak isteyen var mı sizce? 123 cevap verildi
Yabancı erkek türk erkeği? 17 cevap verildi
Afyonkarahisarlı erkek türk biriyle anlaşabilir mi? 3 cevap verildi
Türk erkeği mi yabancı erkek mi? 2 cevap verildi
Türk erkeği mi yabancı erkek mi? 13 cevap verildi
Türk Erkekleri Mi Daha Bakımlı Yabancı Erkekler Mi? 44 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ​Çevrenizdeki insanların mantıksızlığı karşısında görselindeki gibi hissettiğinizde, nezaketi mi koruyorsunuz yoksa iğnelememi?
  • Geceye ruh halinize göre bir şarkı bırakır mısın?
  • Hayatta en zorlandığın şey nedir?
  • Sizinle aynı gün doğan ünlüler kimler?
  • Gelen güncellemeler yüzünden bıraktığınız oyunlar hangileri?
  • Sevgilinle beraber müzelere gider misin?
  • Gayretli biri misin?
  • Kalbinde bi tabela olsa ne yazardı?
  • Aşkta şanslı mısın?
  • Covid-19 geçirdiniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨