+1 yılİyi erkek, güzellik & kariyer & kişisel gelişim anlamında, ülkemizde çok değil. Bu kadınlarımız için de öyle tabi. Çünkü iyi eğitim tabana yayılmış değil. Bu yüzden gelişmedik. Yabancı ülkede bizdeki sorunlar çok çok daha erken aşıldığı için onlar öyle. Yoksa yurt dışındaki her erkek de öyle üst düzey özelliklerde değil. Hatta çoğu vasat yani ortalama bireyler. Sadece ülkesinin verdiği avantajlar onda vücut buluyor olay bu. Yine de kendi ülkenizin bireylerini bu kadar aşağıda görmeyin, iyilerinin hatrına. İyi insanlar, iyi aileler hala var çünkü. Yurt dışında da kötü erkekler veya kadınlar mevcut. Ki şöyle de bir şey var, batı kafasına ayak uyduramayacak kadar doğuluysanız (dünyanın doğusunu kastediyorum) yine o erkeklerde aradığınızı pek bulamayacaksınız. Adam sizin şımarıklığınızı veya kezbanlığınızı çekmez yani. (Genelleme yapmıyorum.) Aynı şekilde de kadın da öyle yurt dışında. Yani o sadece sevgi ve birlikte iyi yaşam sürebilmek (maddi anlamda değil) için sizle olur. Materyalist yaşama ayak uyduramayan tonla yurtdaşımı görüyorum çünkü. Materyalizmin verdiği rahatlığa alışıyorlar mesela ama yine aynı tarzda yaşıyorlar orada da. Uyum sağlayamıyorlar yani. Tabi bu söylediklerim herkes için değil, kimse alınmasın. Kimseyi de yargılamıyorum. Yeter ki mutlu olun, iyi insan olun. Yerli veya yabancı fark etmez. Kadını da, erkeği de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Türk erkeğini yabancı erkekler ile kıyaslayan başka bir soru daha. Bence Türk erkekleri oldukça iyi bir yapıya sahiptir ve yakışıklılık kavramında da geride kalır yanları yok. Kendim bir T. C vatandaşı değilim ve bir çok ülkede insanlar ile tanışıp davranış ve tiplerini öğrenme şansım oldu. Aynı şekilde kadınlarla da tanıştım.
Şunu söyleyebilirim:
Kısıtlamanın az olduğu ülkelerde (din, töre, ahlak bekçiliği) insanlar daha medeni ve açık görüşlü. Farklı ülke kadınlarının (ukrayna, rus, amerikan tanıdığım kişilerin genel milliyetleri) yakışıklılık kavramına takıntılı olmadığını ve daha çok ağzı laf yapan erkekler ile birlikte olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
Sorunuza gelirsek, bence her Türk erkeği kendini geliştirerek, kadınların gözünde ideal bir erkek olabilir. (Kendini geliştiren erkeklerin hiçbiri bunu amaçlamaz)
Işıkla kal.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Ben almanyada yasiyorum , inanin onlardan kat kat herkonuda üstünüz , 1 biz cok güclüyüz 2 biz esmer yakisikliyiz 3 biz merhametliyiz 4 biz yatakta cok iyiyiz 5 biz becerikliyiz tamir tumir islerinde elimiz yatkin daha cok varda say say bitmez , ha onlar cokmu kötü dersen degil ama her konuda bizden 1 tik asagidalar dürüstler ve saygililar baska biseyleri yok fos yani , alman kizlarla 1 gün gez veya 1 kez yat aninda cakiyo farki ve asik oluyor bize , sizce niye hans tomasi birakip ali cüleyman askim diyo. 🤔 neden helga safmi degil tabikide , kaliteyi biliyor kaliteyiiiii
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Türk erkeğinin ve yabancı erkeğin özelliklerine bağlı.
Yani milliyet ile ilgili bir kıyaslama yapılamaz.
Yabancı market çalışanı, ortalama tipte ve eğitim düzeyinde bir erkeği mi tercih edersin, yoksa Türk sanatçı ve entelektüel ayrıca bir çok avrupalıdan bile daha modern yine ortalama tipte bir erkeği mi tecih edersin?
Sırf yabancı olduğu için bir erkeği ya da kadını tercih eden insanda çok ciddi sorunlar vardır.
Ben kezban olmaması kaydı ile kendi dilimi konuşan, Türk dizisi izlemeyen, kitap okuyan Türk kızını tercih ederim mesela.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Türk kızlarının , iskandivan ülkeleri kızları karşısında ne şansı varsa vardır jhjshj
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılKültür seviyesini aşmadıkları sürece hayır. Bir kadına karşı nasıl davranmasını bilmedikleri sürece gene hayır.
Kadın ve erkek ilişkilerinde kültür ve medeniyet düzeyi çok önemlidir. Yani her şey hesap ödemekle olmuyor, kendi erkeklik gururunu okşamak için yapıyorlar. Sen kadının ruhuna dokunamadıktan sonra paranla boy gösterdiğin sürece hiçbir şekilde olmaz.
Kaldı ki Türk erkeği öncelikle kadını anlamaya çalışacak, ruhunu benimseyecek. Bedenini severek hayalindeki ruhu koyup aşk zannetmeyecek. Ona karşı merhameti olan, baskıcılığı bırakan bir özgürlüğü hissettirecek. Kadına bir obje veyahut tapulu mal gibi davranmasını bitirmesi gerek. Ayrıca, kadının fikirlerini önemseyen ve onu da dinleyen bir empatiye sahip olması gerek.
Yabancı erkeklerde bunlar olduğu için Türk erkeği abaza kalıyor ve cehaleti boy gösteriyor. Çoğu erkek için konuşuyorum; istisnalar hariç. Olması gerekenler bu.
Her şey yabancı erkeklerin yakışıklılığı değil. Eğer bu değişmez ise şayet, kadınlar erkekleri bankamatik, erkeklerde kadınları obje olarak görmeye devam eder ve etki ile tepki karşılıklı ortaya çıkar.30 Yorumla Yabancilara karsi sansimiz yok su yakisikli yabancilara baksana😂😂😂

17 Yorumla- +1 yıl
Biz bjnlardan bahsetmiyoruz
- +1 yıl
@YavrummmBabanNereli yabancı dediğin böyle olur
- +1 yıl
@kagan__altınışık @berkan26 şu siralarda pek bi pakistanla cok haşir neşir oldunuz ondan her yabanciyi kendiniz gibi zannetmeniz normal hahah😉😘
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 saka yaptik beeeee ahhaah (hem kivanctan önce johnny depp vardi😏)
+1 yılBazı Türk erkekleri çok yakışıklı hatta dünyanın en yakışıklısı falan seçilenler oluyor. Best modellerimiz var. Türkiye garip bir ülke en yakışıklı da en çirkin de buradan çıkıyor. Kızlar İspanyolca bilmez ispanyol erkeklerine hayranlık duyar , İtalya'nın başkentini bilmez ama İtalyan erkekleri acayip yakışıklı falan der. Bi kere senin Türk olarak internete İtalyan erkeği yazınca karşına çıkanlar hep seçmece yakışıklı olanlar. Sokakta gezerken yine çirkin olanlara denk geleceksiniz. Dünyayı gezenler milletler arasında görünüş olarak pek bir fark olmadığını bilir. Ancak şöyle bir fark var oranın ekonomik rahatlığından dolayı erkeklerin kendilerine ayırdıkları vakit ve bakım Türk erkeklerinden çok daha fazla. Belki bu yüzden daha çekici geliyor olabilir.
06 Yorumla- +1 yıl
ispanyolca biliyorum
- +1 yıl
@zAntiSosyall ben de biliyorum. Netflixte tercümanım En Tr Es
- +1 yıl
o zaman genelleme
- +1 yıl
Genellerim seni ilgilendiren bişey yok.
- +1 yıl
yürü git ya bilmiyormuş djdjd
- +1 yıl
@zAntiSosyall Genelleme bile değil örnek verdim. Üzerine alınmanı gerektirecek bişey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlara sorsan Türk erkeğinin beğenmez, erkeklere sorsan Türk kadınlarını beğenmez sanırsın anne babaları Rus İskandinav dünya güzeli, yakışıklısı kendilerinden hiç bahsetmiyorum kültür güzellik vs...
İnsan kendinde eksik olanı ararmış diyorum ve iki Türk erkeği anası olarak tabii ki var 😊40 Yorumla Türk kadını bu toplumun değerli bir grubu. Yabancı kadın meraklısı erkeklere bu lafım. Türk erkeği de bu toplumda Türk kadınına yakışır bir grubu, yabancı erkek meraklısı kadınlara bu lafım. Kendi milletinin insanını bu derece aşağılayan başka bir ülke var mı? Yapılan yorumlar saygı sınırını ve özgürlük çerçevesini aşıyor.
27 Yorumla- +1 yıl
@fatoşistt Bakınız, her birimizin bir hayat hikayesi var. Biz değerli bir romanız. Eksileyenlerin de bir romanı var ve belki acı tecrübelerin kurbanı olup kırgın olabilirler. Eksi vermek aşağılamak değildir. Fikrine katılmıyorum demektir. Ben de bu tavrı seviyorum. Hepimiz sınırları aşmadan özgürce, hür bir şekilde düşüncelerimizi söylemeli, artı veya eksi verebilmeliyiz.
+1 yılDış görünüş bakımından bir şey demeyeceğim çünkü bu Allah vergisi ve senin zevkin farklı olabilir. Hayalindeki dış görünüş kriteri onlarda varken yaratılıştan dolayı bende olmayabilir. Bunlar doğal şeyler. Ama kişilik ve zeka bakımından bir çok yabancı erkeği çoktan aştığımı gördüm. Bir çok yabancı erkek de yine bunu yaptığıma şahit oldu. İstesem onları şahit olarak buraya getirebilirdim ama bu kadar boşu boşuna uğraşmaya değmez. Birilerinin hayatını bilmeden atıp tutanlardan farkın yok. 😛
22 Yorumla- +1 yıl
Valla ya dis gorunus bide sonradan bozulabilcek bir sey genetik olarak iyiydim ama dustum ve tipim degisti suanda tipsiz goruyorlardir dis gorunus 1 olaya bakar ama insanlar neden yargilar anlamis degilim
- +1 yıl
@Diibindibii İyi bir ilişkinin büyük oranda karakter ile değil de sadece güzel dış görünüş ve fizikle yürüyeceğini sanan bir grup yobaz oldukları için böyle yapmaları normal. Çok da şaşırma.
+1 yıl😂 Türk erkeklerinin Türk kadınlarına sergilediği yabancı kadın kıyasını, Türk erkeklerine iade etmen takdire şayan 👏👏
26 Yorumla- +1 yıl
shah dimi bide linç timleri var 😂
- +1 yıl
ahshs kenarda ağlasınlar 😂
- +1 yıl
@_ΛqresiF_ beni kıskanma eksi atma
+1 yılŞimdi karşıma bir İtalyan dikilse seni seviyorum dese dönüp türk erkeğine bakar mıyım, hoş gerçi italyan erkeği yokkende bakmıyorum dhdk
20 Yorumlatamamen objektif olarak söylüyorum, kadınlarımızın çok büyük bi oranı yabancı erkeği tercih etmez, kadınlar çünkü bilmediği sularda yüzmeyi çok sevmez ama yabancı kadınlarla sizi karşılaştırsak çok vahim bir tablo çıkar emin ol. Yani bu ülkede beraber yaşadığımız için şanslı olanlar sizlersiniz, biz ise buna katlanmak zorunda olanlarız maalesef
00 YorumlaTürk erkeğini hep yanlış tanıtıyorlar da yabancılardada aynı profilde insanlar mevcut neden hep yabancıların en iyilerine bakıp Türklerin en iyi olmayanlarına bakılıyor..
47 Yorumla- +1 yıl
sen ülkenin suç oranına baktın mı
- +1 yıl
@zAntiSosyall gibiler ölümüne erkekleri suçlamaya gelmişler.
- +1 yıl
sen gitde nüfuslarına bak önce cahil
- +1 yıl
onların nüfusuyla bizim ki bir mi
+1 yılKizlar kusura bakmayın ama Muslumansaniz zaten Müslüman olmayanla evlenemezsiniz. O yüzden Müslüman Türk erkeklerinin gavurlar karşısında sapına kadar şansı yüksektir. Ha Ortadogulu ya da Uzakdogulu Yabancı bir Müslüman istiyorum derseniz o olur
10 Yorumla
+1 yılKendimden memnunum yabancı kız tavlamışlığımda var otelllerde herkes bence aynaya baksın böyle saçma sapan genellemelerde yapmasın kız da erkekte ama şu bir gerçek ki rus kadınları her zaman bir adım öndedir benim için
00 Yorumla
+1 yılRusyada yapılan bir araştırmaya göre, rus kadınları partnerlerini en çok Türkiye de aldatiyorlar,, almanyada orta yaşlı kadınlar, Türk erkekleri ile seks deneyimini merak ediyor en çok,, sen ne dersin bu konuda
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu şöyle cevaplamak istiyorum Bizim DNA mızda hamur işleri vs olmasa bence dünyada bize rakip yok ama o balkon göbek olayı olmuyor ne yazık ki :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabiki bizim türk erkekleri karizma her ne kadar ayran gönüllü olsanda😂
53 Yorumla- +1 yıl
Çarpılıcan kardeş
- +1 yıl
🤗😀
+1 yılGöz alışkanlığından mıdır bilmem türklerden başka hiçbir millet gözüme yakışıklı gelmiyor
50 Yorumla
+1 yılEvet, var: Türk kadınlarının yabancı erkeklerle geçinebilmesi bu denli güç oldukça ve yabancı kadınlar da aradıklarını Türk erkeklerinde buldukça Türk erkeği üstün gelir.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Kendi ırkımızı yüceltmek varken kıyaslamak niye?
Sevmenin ne ırkı ne mesleği ne dili ne dini olur önemli olan, bir insanın ahlakı güzel olsun emin olun görsellik aldatmadır.00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri türk kadinlarini türk kadinlarida türk erkeklerini begenmeyip baskalarina özendigi sürece bizden bir b. k olmaz. Birbirimize saygimiz yok ki. Cirkiniyle güzeliyle anca sadece yabancilara tapin. Onlarda mal gibi kullansin kullansin pacavra gibi atsin alay etsin sizinle. Ama kendi memleketten güzel yakisikli biri cikinca mirin kirin edin anca elestiri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl ki türk kadınının yabancı bilhassa kuzey avrupa kadınları karsısında şansı yok ise ( kıyı ege kızlarını tenzih ederim )
erkeklerinde şansı o derecede. !00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani erkekleri bilemem ama, kadınların şansı olmadığı kesin. :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Bence yabanci erkeklerin türk erkeklere kiyasla hiç sansi yok bir defa yabancı kızlar turk erkeklerine düşüyor siz hayrdr yaa)))
10 Yorumla
+1 yılSenin derdin ne aw sürekli türk erkeklerini karalıyordun git yabancılara o zaman tutan yok ki millet hep manyak
10 YorumlaAnnelerimiz babalarımızla evlendigine göre demek ki fazlasıyla var 😂
12 YorumlaTürk erkeğinin ve Türk kadının kafa yapısı çok belli Ne türk erkeğini başka bir milletten çeken olur ne de türk kadınını
12 YorumlaÇok var. İmkanı olan yabancı erkekler ile evlenmeli. Böylece o erkeklerin kız kardeşleri de bize daha yakın olur. Böylece bir taşla iki kuş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuradan tüm dünyaya sesleniyorum
Bu hanım efendiyi yabancı erkeklerden birisi alsın evlensin bu site ve tüm Türkiye kurtulsun00 Yorumla
+1 yılOldukca fazla var ama kıymet bilmiyorlar kendi potansiyellerinin farkında değiller - linç yicem sanki bian öyle hissettim hahahajahahah
00 Yorumla
+1 yılBen soruyu su şekilde okudum yabancı erkeklerin türk erkeği karşısında şansı var mı diye. Cevap. Tınne 😃
00 Yorumla
+1 yılTurk erkeginin yabanci erkege karsi sansi kacsa Turk kizinin yabanci kiza karsi sansi da o kadardir :d
00 Yorumlaİtiraz ediyorum, görselde İvedik kullanılarak algı yapılıyor.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yok bence.
Onlarda önce insan bizce kaşı, gözü, boyu vs. Önce tavır davranış demiyoruz bu yüzden bir adım geride bizdeki erkekler.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılturk kadininin sansi yok o kesin cunku bir kere paragoz, yaş kriteri var, aldatma ihtimali daha yuksek
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Şahsen yabancı erkeklerin karşımda şansı yok diye düşünenlerdenim.. (Ego kasmıyorum, doğruları söylüyorum)...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılZannediyorlarki bizim karı görmemiş abazanlar gibi peşlerinde pervane olacaklar. Haha hayaller paris, hayatlar bağcılar.
00 Yorumla Tabiki gömmeyin efendim sizde bizi herkesi ayni kefeye koymayin lüten.
10 YorumlaÇok mu onemli ! yabancı erkek sevdanızda bitmedi gitti
10 YorumlaSlav erkeklerine karşı şansları var. Hepsi sarışın, kassız ve çirkin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Yok
Yabancı aşkı oldugu için tr nin değeri 0 hemaddi hem manevi 🙂00 Yorumla
+1 yılolmaz mı ben şahsen bizim Türk erkeğimiz varken başka tercih etmem
00 YorumlaÇoğu ırkın kadınını erkeğini canlıdan gördüm, Türk erkeği açık ara çoğunu tokatlar karizma olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınlarının, yabancı kadınlar karşısındaki şansı kadar şansları var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Neden olmasın gayet bakımlı sahiplenici ve anlayışlıyız.
00 YorumlaNe alaka la bir suru yabanci var hepsi cok yakisikli olamaz skksk
00 YorumlaOnların karşısında şansa ihtiyacı oldukları doğru 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende de ne yabanci erkek sevdasi varmis be. d
Bulalim bir Hams Mans sana olsun bitsin.00 Yorumla
+1 yılTürk kadınların da yabancı kadınlar karşısında şansı yok üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeğinin şansı var ama türk kadınlarının yabancı kadınlar karşısında hiç şansı yoktur 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılne konuda :) italyan ile italyan edebiyati ise konu zor :)
00 Yorumla
+1 yılYok , kendimi yabancı erkekler karşısında çok aciz hissediyorum 😭😭😭
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Benim var tabi ki. Gerisini bilmem. 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeği tekte dimdik bitirir işini. Yabancı 1. Yıkama yağlama, 2. Yumuşak eti diriltme, 3. Hissiyatsız dikilme. uğraştırır durur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım kadınlarımız artık yabancı erkekleri seviyorlar. Ben de yalnız ve huzurlu yaşayıp herkese idealindeki eşi dilerim.
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin, benim karşımda ne şansları olabilir 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Suriyeli bir erkekten en az 10 adım öndeyim, bırak o kadar özgüven olsun 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok tabi kim napsin kezban turk erkeklerini. selam nude at kafa anca orada
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİtalyanlar hariç var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kızlarının, yabancı kızlar karşısında ne kadar şansı varsa..
10 Yorumla
+1 yılher millete karşı şansımız var..
hatta birçoğundan çok üstünüz..00 Yorumla
+1 yılYabancı erkeklerin abartılı bir farkı olduğunu düşünmüyorum bunu yabancılıktan ziyade millet yönünden kısıtlamak doğru olur
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat