Boşuna yabancı demiyoruz ayol kaba saba hanzo deneyimsiz bir Kadını mutlu edemeyen tatmin edemeyen hiç bir şekilde tecrübe sahibi olamayan Kadın ruhundan anlamayan Kadını obje olarak gören hangi zihniyet var Orta Doğu hariç ülkeleri Kızlar aklınızı başınıza çalın Türk Erkeklerinden uzak durun lokum gibi yabancılar dururken bunlarla zaman kaybı etmeyen ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatilmak istemesemde haklilik payin var. Şu an yabanci biriyle iliskim var. Turk erkegiyle zaman zaman ister istemez kiyasliyorum ve turk erkegi cogu seyde sinifta kalıyor. Bazen bugune kadar ben ne yasamisim, ben ne kadar degersiz hissettirilmisim, psikolojik siddete ugramisim onu farkediyorum. Turk erkegi kadini o kadar anlamiyor anlamak istemiyor ki. Bir erkek tarafindan anlasilmak anlayisla karsilanmak bunyeme biraz ağır geldi bu surecte. Onun dışında yine gozlemledigim sey dinlenmek ve sözlerimin deger gormesi. Turk sevgililerime oturup derdimi ya da bir konu anlattigim zaman konustuklarimin sadece %30 unu falan dinliyorlardi. belki bu bile yoktur. Kafasindaki dusunce şu yine dırdıra başladı. Kafami utuleyecek. Bu dusunceyi o an ister istemez yansitiyor zaten karsi tarafa Dinlenmemeye, görmezden gelinmeye o kadar alismisim ki, yabanci sevgilim oturup gozlerimin icine bakarak beni can kulagiyla dinlemesi falan sasirdigim seyler oldu. Dinlemekle kalmayip ortada bir sorun varsa cozmeye de çalışıyor. Ben turk sevgililerimde bunu görmedim. Kadınlık ruhum bugune kadar oksanmamis. Karsi cins beni yargilar mi diye dusunmeden ozgurce konusabiliyorum mesela. Turk erkeginde bunu yapamiyorum. beni yanlis anlamasin diye sozcuklerimi 40 kere dusunup soyluyorum. Cunku ben ne dersem diyeyim kendi kafasinda farkli yorumluyor. Ilk dudaktan opusmemi türk erkegine verdim. Ilk kez opuştum ve geri cekilip bana bu isi biliyorsun, anlasilan cok prova yapmissin dedi. Beni yargilamasina mi sinirleneyim, kafasindaki igrenc zihniyete mi bilemedim. Ben bu yabanci adamla özgürüm. Öptüğümde beni yargilar mi diye dusunmuyorum. Kelimelerimi secmiyorum icimden nasil gelirse rahatca konusuyorum. Iletisimi cok kuvvetli. Her seyi konusabiliyorsunuz. Turk erkegi kadinin sınırlarına cok giriyor mesela bir de. Iletisimde kuramiyorsunuz zaten dinlemiyor sizi. Istemedigin bir seyi hayir olarak kabul etmiyor bizimkiler. Illa olacak istedigi. Olmazsa isteklerini yapmazsan kadin degilsin, o zaman niye sevgiliyiz? Benim bu adama iliskide istemedigim seyleri tek sefer konustuk ve daha konusu acilmadi. Ben hayatimda ilk kez anlasildim, saygi duyuldum, dinlendim. Bunlar o kadar tatmadigim duygulardi ki ilk karsilastigimda afalladım. Ne oluyoruz dedim. Ben bu medeniyete, deger gorulmeye aliskin değilim dedim. Cunku ben 2. sinif vatandas, cinsel obje, erkege hizmet etmesi gereken biri, cinsel ihtiyaclarini giderecek birinden öteye gidemiyordum bizimkilerin kafasinda. agzimla kuş tutsam yaranamiyordum. Insan oldugumu hissettim. Beni cinsiyetimle karsi karsiya getirmedi hiç. Sen kadınsın laflarini hic duymadım. Onun kafasinda eşitiz cunku. Yabanci sevgilime yemek yaptim cok hosuna gitti kac defa teşekkür etti. Guzel olmus dedi. Turk sevgilime ozene bezene yemek yaptim. Guzel olmus falan demedi. ellerine saglik annem daha iyi yapiyor tanisinca bir de onla yap ogren dedi. Yani bizim erkekler kadina deger vermekten, insan gibi davranmaktan, guzel soz soylemekten neden bu kadar imtina ediyorlar anlamiyorum. Odun olmayi, kaba saba olmayi erkeklik mi sayiyorlar, boyle mi islerine geliyor anlamiyorum. Tabi ki kisiden kisiye degisir bu. Her ulkeden fos adam çıkar. Yabancilardan da cikar. Ama benim anlatmak istedigim seyler kadin ruhundan anlamamak, onu dinlememek, kafasinda kadini hep bir yere koymaya çalışmak, cinsiyetini ve bu cinsiyetin kendi kafasinca ezikligini, eksiklerini,2. sinif vatandas oldugunu surekli kadina yansıtmak, hayirdan/olmazdan anlamamak ve daha bircok sey. Ülkenin en medeni adamini da bulsan bu kafa degismiyor. Bu ozellikler pek değişmiyor bu da bir gercek. Yani ben bu yabanci adamda yasadigim seyleri turk erkeginde yasasaydim, bulsaydım baska arayislara girmezdim. Ayni dil, ayni kültür, ayni bayrak, ayni gelenek görenek. Yani bunlari yabanci birinde bulamiyorsunuz. Ama bizim erkekler yukarda bahsettigim seylerden dolayi cok sınıfta kaliyor. Keske biraz daha deger verilse, kadin dinlenilse, kadin degilde insan gibi gorulse, kaliplara sokulmasa, kadinin sınırlarına saygi duyulsa, anlasilsa, ona sadece seks makinesiymis gibi davranilmasa, iki guzel sozden, iki dal cicekten bu kadar imtina edilmese daha iyi olurdu.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer insanın kötüsü var. Bu sadece erkekler için geçerli değil. Kadınlarda da kötüler var. Türk erkeklerinin de iyisi ve kötüsü var aynı şekilde yabancı erkeklerinde de var. Sen yabancı erkeklerin hepsi efendi mi zannediyorsun? Birlikte olacağın insanı böyle saçma kriterlere bağlarsan asla gerçek aşkı bulamazsın.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Malesef Çok güzel değilsen Yabancı erkekler yüzünüze bile bakmaz. Birçok rus arkadaşım var maviş gözlü yakışıklı dediğiniz türden, Adamlar İzmir'de çapkınlık imparatorluğu kurmuş ayda 15-20 kız patlatıyoz diye anlatıyorlardı bi arada. Ha mesela Rus kızları özellikle Türk erkekleriyle evleniyor bunun nedeni ise bizim TL'nin rusya ve ukrayna gibi ülkelerde dolar&euro gibi işliyor olması.
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeği s...
Meye kıyamıyor oysa kadının en çok istediği parça-
lanmak. Anı-rta ba-ğırta keyif-li dakikalar yaşamak.
Bizim öyle şeylerde gözümüz yok siz yabancılara varın yolunuz yurdunuz acık olsun.
Unutmayın ki araplar tam istediğiniz şekle sokar sizi. Kesin deneyin. 😅00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Türk erkeği dururken yabancıyla evlenmem.
92 Yorumla
+1 yılAvrupalı erkekler de Orta Doğulu bir kız çıksa da evlensem diye bekliyordu zaten!
Bir toplumun yaşamını sürdürebilmesi için cinsiyetler arasında dengeye ihtiyaç var. Denge olmazsa toplum çöker. Bir cinsiyet iyi olurken, diğeri kötü olamaz. Bir cinsiyet zeki olurken, diğeri aptal olamaz. Böyle bir dengesizlik durumunda toplumsal çözünme meydana gelir ve toplum yaşamını sürdüremez. Kızlarımız ne kadarsa erkeklerimiz de o kadar. İnsanımız genel olarak eğitimsiz, kaba ve empatiden yoksun. Kızları da görüyoruz burada...32 Yorumla
Soran+1 yılKes lan Müslüman değilim dinsiz biriyim
- +1 yıl
Sorduğunuz soruyla bunun ne alakası var? İnançla ilgili tek bir kelime bile etmedim. Kızları da görüyoruz kısmındaki kızlara güzel bir örnek oldunuz. Bu zeka ve anlama kapasitenizle görebileceğiniz en Batılı erkek Trakyalı olur😀
Yorumlardaki diğer kadınlar gibi kadına zerre değer vermeyen Türk erkeğini başıma taç etmeyeceğim.😌
Sana katılıyorum. Türk erkeğinin iletişimi hiç kuvvetli değil. Güzel ve etkili konuşmuyorlar, kendilerini ifade etme konusunda da çok kötüler. Ve maalesef kabalar. Onlarla etkili bir diyalog kurmak gerçekten güç..🤷🏻♀️Kadınlara değer vermiyorlar. Verselerdi şayet her yeni güne bir kadın cinayetiyle daha uyanmazdık..🥀
Birçoğu potansiyel sapık. Gerek sosyal medyada gerekse günlük yaşantımızda sürekli sözlü veya fiziksel tacizlere maruz kalıyoruz...
Maymun iştahlılar. Güven ve sadakat duyulması gereken son kişiler.. Ve ben elimden geldikçe uzak kalıyorum, kalmaya da devam edeceğim.👍🏻
Not : İstisnalar elbette vardır.😏33 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Türk erkeklerine laf söylüyorsun fakat birincisi konuşma şeklin inanılmaz itici senin gibi bir kızı türk erkeği zaten napsın?, ikincisi; yabancı erkek seni napsın bu tarz ve tavırlarla?
Ek olarak türk erkeğinin hepsi katil veya şerefsiz değildir, senin buldukların böyleyse o ayrı, önce bulduklarını tartıcaksın ama sendeki kafa 10 kişiyle flörtleşim herkes ilgi göstersin ben kafama göre istediğimle takılım kafası ayrıca odun gibi olan senin gibi kızlar yüzünden erkeklerde taşlaşmış oluyor bunuda bil. Önce insanlara insan gibi davranmayı öğren sonra burda konuş yoksa boşa atıp tutuyosun.
He birde o beğenmediğiniz rus kızlar varya hepinizden daha delikanlı, daha insan ve daha bağlı, en azından 10 kişiyle flörtleşmiyor ve erkeğine saygı gösteriyor , doğal olarak karşılığınıda alıyor.23 Yorumla- +1 yıl
Yorumun ilk kısımını okudum genelleme yapmayın demişsiniz ama yorumun sonunda siz de aynı tavrı sergilemişsiniz. Rus kızları bilmem ne... Ne farkınız kaldı?
- +1 yıl
EyvAllah:)
+1 yılGenelleme yapmasak iyi olur. Sana iyisi denk gelmemistir. :) Avrupali erkekler dogru daha anlayisli hosgorulu falan oluyor. Ama onlarda da turk erkegi gibi sahiplenme yok. Ben bu konuda bu iyidir o kotudur diyemem. Avrupali bir suru kiz turk erkegiyle evlenmeyi tercih ediyor. Demek ki herkes kendi dusunce ve yapisina uygun biriyle birlikte olmayi seciyor.
20 YorumlaBu yabancı erkek sevdasını anlamıyorum. Her yabancı erkek düzgün kişilikte insanlar mı? Eğer öyleyse tamam, haklısınız derim. Fakat bunun mümkün olabileceğini zannetmiyorum. Hayatımda hiç birebir tanıdığım yabancı bir erkek olmadığı çok yorum yapamıyorum.
20 Yorumlasünnetsiz iyi çocuklar hoşuna gidiyor olmalı. türk erkeğinin nasıl olduğunu 5 bin km öteden gelen iskandinav güzellerine rus güzellerine sor sana yabancı ibnelerle türk erkelerinin farkını anlatsın. sende bu yabancı hayranlığı olduğu sürede o ekrelerin bku şifalı deseler onun bile tadına bakarsın
31 Yorumla- +1 yıl
sünnetsiz güzel kardeşim erkekler hoşuna gidiyor olmalı. türk erkeğinin nasıl olduğunu 5 bin km öteden gelen iskandinav güzellerine ve rus güzellerine sor. sana yabancı ibnelerle türk erkelerinin farkını anlatsın. sende bu gavur hayranlığı olduğu sürede o erkelerin bku şifalı deseler onun bile tadına bakarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kaliteli türk erkekleri var çoğu yabancıdan daha bakımlı, kadınını mutlu etmeyi bilen... Onlar senin gibi kadınlara denk gelmemek için kırk takla atıyorlar ki zaten de ilahi adalete inanıyorum. Bu düşünce yapısında olan kadınların karşısına düzgün türk erkekleri çıkmıyordur.
10 Yorumla Sız kendınızı ne sanıyosunuz acaba bı yabancı kızlara bakın bıde kendınıze onların kadınlara bakıs acısı bellı 18 yasında al bekaretını kullan kullan at ortaya demekki sıze bu yaranıyor. Yabancı kadınlar sızden daha bılgılı daha tecrubelı daha kültürlü ama Türk erkeklerını tercıh edıyolar senınkı fasulye hesabı olmus 😉😂
04 Yorumla- +1 yıl
@floverss2 Ne koyacak bunu dünya alem biliyor o her konuda sızden daha gelısmıs olan kadınların Türk erkeklerının tercıh ettıklerı 😂 yüzünüzw vurunca koymuş mu oluyor kime koydugu sorudan belli 😂
- +1 yıl
@floverss2 Giremezsin zaten
benim hollandalı bi arkadaşım vardı çocuk bana aşıktı ama onun çıkma teklifini kabul etmedim
123 Yorumla
Soran+1 yılBen yakışıklı tek demedim deneyimliler gergin değiller Kadınları tatmin etmeyi biliyorlar
Soran+1 yılSen kapalı mısın bana bu de
- +1 yıl
max 15 yaşında bu
- +1 yıl
@benkızımamk la kimlik mi atmam lazım illa
Soran+1 yılKabul ediyorsun o zaman
- +1 yıl
Annem değil annen dedi
- +1 yıl
ben mi?
- +1 yıl
@benkızımamk soruyu yazan kimse
- +1 yıl
@benkızımamk la senle ne alakası var mevzunun
- +1 yıl
sinir oldum sadece
- +1 yıl
@benkızımamk sinir olacak bişi yokki herkesin kendi görüşü kardeşim biri türk erkeğiyle evlenmek istemez bende seviyorum bizim erkekleri türk erkeğiyle evlenmek istiyorum olay bu yani bu kadar tatışmaya da gerek yoktu arkadaş saolsun sabah sabah formundaymış tartışıyoz
Soran+1 yılZoruna gitti Annen Babana köle oldu emir verdi diye sen emir veren bir Erkek istiyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı erkekelr de çok rahat ama geniş. yani seks bir spor gibi yapılıyor çok rahatlar. kankasıyla yatabiliyor çok rahat. bilmiyorum pek bana göre değil Türk erkeğinin Arap kafasıyla düşünmeyenlerini daha çok tercih ederim. daha vicdanlı, daha Babacan , daha sahiplenici oluyorlar
20 Yorumla
+1 yılKadinlarimizda leş gibi kokuyor cahil eğitimsiz kişisel temizlik bilmiyorsunuz kendinizi cok güzel saniyorsunuz konuşmayi oturmayi cinselliği bilmiyorsunuz
Bizim. erkekler niye bizim killi fatoşlari tercih etsin ozaman?43 Yorumla- +1 yıl
Üstüne eminim hayatinda hic birsey görmedin hic biyere gitmedin yabanci dilin bile yokdur cokda bekliyorlar seni yabancilar 😂 ve okuduğum kadar küfürlü saygisiz birisin
- +1 yıl
Relax😂
- +1 yıl
@Geri-dönüşüm-Kutusu beni kizdirma hüso...
+1 yılBizim milletin erkeğinde de kadınında da nedir arkadaş bu yabancı hayranlığı. Bi bitmediniz sjdjdjdjd. İsteyen istediği ile evlenir bunun ırkı falan olmaz dhehehhd
40 Yorumla
+1 yıl😄yabancıların hayat anlayışı "obje becermek" olduğu için size tuhaf gelmiyordur. Türk erkekleri ve Türk kadınları sürekli bir inatlaşma içinde olmasa ideal erkeğin Türk erkeği olma seviyesi %50 lerde kalmazdı.
22 Yorumla- +1 yıl
Seni omuzlarda taşıyoruz şu an
- +1 yıl
@Kivanccevapliyor estağfurullah:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aman hanzoluk millet ırk coğrafya aramıyor ki onlarda da hanzo keko çok en azından bizimkileri paylıyoruz dillerinden anlıyoruz ecnebiler ne anlasın senin ciğerini sökerim sözünden 😂😂😂
23 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma mq bizimkilerin ne halt olduğunu biliyorsun görmezden gelemezsin bunu çoğu arkadaşım Avrupa`ya gitti hiç orda çoğunluk görmedi bizde daha çok bizim Erkekler eğitimsiz cinsel yönden Kadın ilişkilerinde Aşkta herşey de deneyimliler ne sanıyorsun Avrupa`yı köylü Müslüman Ailenin yanında kala kala beyin gitmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı erkeklerde açmıs kollarını bekliyorlar zaten
30 Yorumlatürkiye sınırları içinde yaşayan herangi bir erk*kle aşkımdan ölmediğim sürece beraber olmam. ortadoğu maymunları
437 Yorumla- +1 yıl
Yazık kafana
- +1 yıl
Bize laf atıyorsun da kendi hal ve hareketlerine bakmıyorsun 😀 kezban seni
- +1 yıl
@Mralone03 konu ırk veya cinsiyet olmamalı reis , yukarıda yazan arkadaş gibi genelleme yapıp sonrasında haklı gibi savunan arkadaşlara söylemek istediğim çok şey var da terbiyemden dolayı söyleyemiyorum.
- +1 yıl
@omerozden00 ırk ayirmadim zaten. Yukardaki bayanin da ne oldugu az cok belli zaten
- +1 yıl
burada birine ırkından ya da consiyetinden dolayı hakaret etmek istemem ama bu coğrafyada yetişen erkekler (ve kızlar) dini. kullanarak kadını köleleştirmeye çalışıyor. bu gelenekler yüzyıllardır kadın cinayetlerinin psikolojik ve fiziksel şiddetin sebebi. cinselliğe vs dar bir açıdan bakıyorlar ve (aile içi tecavüzü tecavuzden siddetten saymasalarda) tacizler var. ve bu yüzden erkeklerle muhattap olmak istemiyorum hepsi olmasa da %80 psikopat. mesela iskandinav ulkelerinde kadınlara öcü olarak bakılmıyor. ve bu tarz sorunlar yaşanmıyor
- +1 yıl
Bunu genelleme yaparak söylemeyecektin o zaman , bazı kesimleri diyerek cümleye girseydin başım gözüm üstüneydi
- +1 yıl
Aaaaa kızacağım ama yeter
- +1 yıl
Şirinlik yapma kızamıyorum 🥺
- +1 yıl
Covid aradan göz kırpar... ilk başta şirin olmayan laflar ettin ama şu an şirinsin 🥺
- +1 yıl
Problem değil minik 👉🏻👈🏻
- +1 yıl
İg iyi geceler demek sanırım , iyi geceler
- +1 yıl
Görüşmek üzere
- +1 yıl
🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDedi Türk erkekleri tarafından kullanılan kezo kızımız ;)
Ne derler,
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. ;)40 Yorumla Gençler yorumlarda herkes nefret kusmuş mk türk genleri çirkin olabilir ama en azından cahil olmayın kendi ırkınızı alçaltmayın kimse kimseye mecbur değil
22 Yorumla- +1 yıl
Erkek adam güzel olmaz delikanlı olur
Tus kızlar dururken nasıl Türk kızlarını isteyen varsa yabancı erkekler dururken Türk erkeklerinni isteyen kızlarda vardır tabi ama sen istediğin gavura koş seni tutab olmaz sanırım
26 Yorumla
+1 yılKnka bizde Ruslara bayılıyoruz tam bir dişiler gerćekten kadınsı enerjiyi veriyorlar bizim türk kızları erkeksi ve bulut gibi yükseklerde ler bn ne dersem o olsun algisindalar istisnalar kaideyi bozmaz
00 Yorumla
+1 yılSen Rus, Tunus ve Lübnan kızlarını görsen ben kız miyim dersin bu senin dediğin erkekler içinde gecerli. Türk kızları kaldı ki çok Tripli. Ben Türk kızına da değer veririm ama karşımdaki saygıyı hakediyorsa
00 Yorumla
+1 yılYabancı erkeklerde fazla tecrübeli anacım ona biz tecrübe değil *orsplk deriz erkek evlenene kadar bakir kalmalı ve kibar olmalı
30 YorumlaBebisim sonunda sende turk erkegiyle evleneceksin. Ayrica avrupali erkeklere cok ozenme mal oluyorlar haberin olsun
41 Yorumla- +1 yıl
Avruoada yasadigin belli. bunlar yabanci erkekleri bir halt saniyorlar yabanci erkeklerin ne mal olduklarini sunlara bir zahmet anlativerin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKanka bizde mesela aynı şeyleri Rus kadınları için düşünüyoruz. Bize ruslar gelsin sizde zaten takılın kafanıza göre o saatten sonra kimse tınlamaz ki sizi
10 Yorumla Tamam sevmeyebilirsin belki canını yakmışlardır zamanında ama genelleme yapmamalısın. Herkes aynı değildir nasıl erkeklerin adisi. olanı varsa kadınlarda da var bunu unutma.
10 Yorumla
+1 yılNe varsa bizim milletmiz de var. Tabi ki Türk ler diyeceğim...
40 Yorumla
+1 yılValla bende yabancı erkek arkadaş isterim, çünkü türk gay'lerin çoğu sırf cinsellik için sevgili olmak istiyo, ama yabancı erkekler öyle değil
20 Yorumla
+1 yılBöyle saçma sapan isteklerim ve düşüncelerim yok çok şükür. Kimse ırkından dolayı aşağılanamaz herkes haddini bilmeli!
20 Yorumla
+1 yılAslında haklısın fakat atladığın bir nokta var. Siz türk kızları da çok kendinizi beğenmişsiniz herşeyin para veya dış güzellikte olduğunu sanıyorsunuz oysa diğer ülkelerde öyle mi. pembe amerikan dizilerinden tanıdığınız yabancılar da düşündüğünüz kadar kaliteli çıkmayabilir. vicdan insaniyet ve iyilikten zerre anlamayan bir toplumdan bahsediyorsun bizimkiler de çok farklı değil ancak yine de gerçek dünya senin kafandakinden çok daha başka.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yüzden rus kızlar Türk erkekleriyle evleniyor 😂. Ve Türk kızı da dönüp dolaşıp yine Türk erkeğiyle evleniyor
59 Yorumla- +1 yıl
Bravo 👏🏻 😂 kapak oldu.
- +1 yıl
@Zeyneym ben öylesine söyledim onu. Takma onu. Bu yazdıklarındaki düşüncem genelleştiriyor olman. Yapma bunu bence. Hiçbir ırkı genlleştirmemelisin. Herkesin farklı bi karakteri , kişiliği var. Bunun üzerinden değerlendirmelisin. Yabancı uyrukluların hepsinin mükemmel bi karaktere sahip olduğunu düşünmüyorsundur umarım 🙂
- +1 yıl
@_dertortağınn_ İnsanlar diğer ırkları beğenebilir ama ama birini yüceltirken diğerini alçaltmamak gerekiyor tıpkı bu soru ve yanıtları gibi ayrıca genelleme yapmadım ,)
- +1 yıl
@Zeyneym elbette beğenmene karışamaz kimse. Türklerden uzak durun diyerek bütün Türk erkeklerini genelleştiriyorsun ama. Ve alçaltıyorsun.
- +1 yıl
@_dertortağınn_ dostum soruyu soran ben değilim mlsf , D
- +1 yıl
@Zeyneym Ooowww pardon karıştı 😅 kusura bakma
- +1 yıl
@_dertortağınn_ sorun değil 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet Türk erkekleri güvenilmez gözü dışarda anlayışsız ve kıtlar doğru söylüyorsun ama yinede yabancıyla evlenerek ahiretimi yakmam. Hem yabancının böyle olmayacağı ne malum onlar daha beterdir
30 YorumlaLokum gibi yabancı erkek mi 🤔
Yabancı erkekle birlikte ol da, sana sorayım lokum gibimiymiş31 Yorumla- +1 yıl
O İhtimal yüzde kaç acaba 😀
Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Çok genele vuruyorsun yabancılarda bizden farklı değil yurt dışındaki kızlar daha açık zihinli bu sayede ortada abazan erkek olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki orana vurursak ırkımız erkeği çoğu yabancıdan geride evet ama ülkede milyon tane de kezban hem cinsim var. Kısacası öyle tencereye böyle kapak sizin gibileri yabancılar napsın be kanka azıcık saygı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılherkesi ayni kefeye koymak sizin insanlara ssygi duymadiginiz anlamina gelir.
ve emin olun onlarda sizi bu sosleriniz yuzunden kaale almayacaktir.10 Yorumla
+1 yılValla doğru diyorsun onlar da asla gelmeyecek olan rus kızlarını beklesinler 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılRuslar yerinde olsam çıkmam bu yıl içinde 5 Rus öldürüldü Türk Erkeği tarafından hiç mi araştırmıyorlar bu ruh hastalarını kendi Erkeklerini mi sanıyor bunlar
+1 yılSen yabancı erkekleri ne sanıyorsun bilmiyorum ama kesinlikle söylediğin kadar değiller.
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi Kadını daha öpemeyen davar gibi dudaklarını ısıran kaba saba şekilde yatağa hissetmeden cinsel ilişkiye giren mi diyor komik misin sen
- +1 yıl
Ben bir Türk erkeğiyim ve ne önceki yazdıkların gibi biriyim ne de şu an yazdığın gibi biriyim. Bilakis tamamen zıttım. Yabancı erkeklerin en iyilerini örnek gösterip Türk erkeklerinin de en haysiyetsizlerini referans alırsan adaletsizlik yapmış olursun. Önce iğneyi kendine batırman da fayda var.
+1 yılBende yurt dişinda büyüdüm ve inan bana senin gibileri beklemiyoruz istemiyoruz ☺
20 Yorumla
+1 yılBence türk erkekleri de gayet hoş eksisi yok hatta bizim erkeklerimiz daha doğru düzgün
21 YorumlaÖnce bir yazma tarzını düzelt sen. O nasıl bir uslup. Konuşma tarzın erkek gibi.
21 Yorumla- +1 yıl
Haklisnzz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ya yabancılar bıxım kızlar ıcın sıraya gıymış sadece fakir zenciler afrkda su bulmıyan zenciler turk kızı ıstıyoır 🙂🙂🙂
00 Yorumla Aynı şeyi kadınlar için de söyleyebilirler kapris doyumsuz açgözlü kompleksli de denebilir bu bence toplumsal bir konu cinsiyetçi değil.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle haklısın bende aynı şeyleri düşünüyorum yabancı kültürlü bakımlı kadınlar varken cahil türk kadını diyen var mı?
00 YorumlaReddedildiğinde cirkinlesmeyen bir ırk bulabilirsen haber ver.
10 Yorumla
+1 yılYabancı larda Türk kızlarına özgüvensiz keko kezban olarak bakıyo , aynıyız
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu annene sorsana. Sonucun sen olacağını bile bile niye babanla evlenmiş?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılRus kızları güzellik konusunda iyi. Japon kızlarının da saygılarını beğeniyorum
10 Yorumla Lokum gibi gevur erkekler de sünnetsiz kabuklu yapraklarıyla seni bekliyodur kesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadını candır. Türk erkeği konusunda emin değilim
10 Yorumla
+1 yılElhamdülillah tecrubesizim. Eşinu kıskanmayan tek canlı hinzirdir bir de son zamanlarda bazi insanlar. Allah böylelerinden korusun.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir karincayi bile incitmekten korkan birinin Allah'ın Emanetine zarar verebilecegini düşünebiliyorsaniz ya cok basit birisiniz ya da o kişiyi tanımıyor iftira atıyorsunuz.
- +1 yıl
Edepsiz.
Valla yanlış düşünüyorsun asıl türk erkeği olacak genelleme yapma herkes aynı değil inan türk erkego daha sahiplenici ve koruyucu türk erkeklerin gözünü seveyim ayrıca yabancı lokumlar seni ne yapsın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam akıllı muhabbet etmek isteğimi bu kız cepte demeyen birine talibim
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIrkı farketmez benim için, ama yabancı diyince yurtdışına çıkmak yani yeni kültür tanımak olduğu için bence daha hoş geliyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbazı hemcinslerimi anlamakta güçlük çekiyorum hala savunanlar var onlar sizi gömüyorken TÜRK ERKEKLERİNİN BÜYÜK KESİMİ ADAM DEĞİLLER
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@BrfnArsln bence herkes layığına işte... Bizim türk kadınları iflah olmaz. Bunu defalarca anladım.
türk kürt ve arap erkeklerinden kültürlerinden uzak duruyorum.- +1 yıl
Birbirimizden uzak durunca baya iyiyiz aslinda 👍
Cevap sahibi+1 yıl@marslijokeer kesinlikle katılıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Türklükle yabancılıkla alakası yok bu durumların, ya trolsün, ya da akılsız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeği tarafından aldatıldı bu kesinlikle fhfhv
00 Yorumla
+1 yılolay nereli olduğu değil ki insan olması. genelleme yapılırsa hiçbir kadın tc erkeğini istemez
00 YorumlaYabancı erkeğin var da bizim yok mu? Saçma:) dilini bilmiyorsunuz ve yabancı dizilerde size farklı geliyor diye onları insan bizi hayvan görmeyin. Gidip görün, vizyon sahibi olun sonra konuşalım. Ama başta dediğimi de düşün:)
00 YorumlaTürk erkeği gayet iyi sen içlerinden ayıkladıysan tek tek 😀
50 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yabancı erkek dururken Türk erkeği ile birlikte olmak isteyen var mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler