Zeka, kültür, centilmenlik diyeni dövüyorum ona göre. Çünkü bunların hepsi kofti ayrıca kolpa.
Biraz harbi cevaplar alalım mümkünse.
Biraz harbi cevaplar alalım mümkünse.
zeka(ama zekasını göstermeye çalışmicak ben zaten onu farkederim)
karizma(olmalı böylece çekiciliği kaybolmaz gözümde)
düşünceli olması(bu çok önemli !)
koruyup kollamalı(güçlü olması hoşuma gider beni koruyup kollaması onu işte o zaman tam bi erkek gibi görürüm)
centilmen olsun ama arada odunda olabilir çünkü ben odunlara alıştım artık yaa :D
kültür düzeyi yüksek ve benim gibi tahsilli olmalı düzeyimiz aynı seviyede olmalı(aksi takdirde anlaşma kıtlığı yaşanır bi süre sonra ve hatta bi taraftan bi taraf kompleks sahibi olabilir)
alttan almayı bilecek yeri geldimi resti çekecek(hem gönlümü alacak kazanacak hemde kendine bağlamış olacaktır beni)
cinselliğe çok düşkün olmasın(seni seviyorum derken dudaklarıma değilde gözlerime baksın..)
yalan söylememeli güzel ahlaklı olmalı kesinlikle
ben bakireysem o da bakir olmalı(bunu biraz inat olsun diye söylüyorum erkeklere karşı :) yoksa geçmişiyle ilgilenmem :) )
ve en önemlisi AŞIK OLABİLECEK KADAR YÜREĞİ OLMALI.
[[ Annen kadar namuslu kadın istiyorsan baban kadar delikanlı olacaksın ]]
of yaaa :(( hayallerimi yıkma amaa... :( :)) ya tamam cinselliğe hangi erkek düşkün değildir doğru ama bari bunu bana belli etmesin yani vücuduma dokunmasın evlenmeden kalben sevsin hep bu o kadar da zor değil emin ol :) bakir olan erkekler çok var gayette bulunabilir birşey bence :) üstteki herşeye sahip olmayabilir tabi hatta odun bile olabilir dedim alıştık artık diye :)) statü meselesi :) statü seviyemiz aynı olmalı vicdani açıdanda öyle :)
oha evlenmeden dokunmayacak bile... kalben sevsin... yahu bir insanin sevdigine dokunmasi igrenclik midir de uzak dursun hep? ayrica hemen 6 ayda evlen yoksa sadik kalamaz... ya da paylasin bazi seyleri. ayrica bakir kalan erkeklerin neden evlendikten sonra daha cok aldattigini biliyor musun?
ya aldatıldım daha önceden ve senin dediğin nedenden.yok dokundutturmuyomuşum diye.ihtiyaçları varmış falan filan.ben kimsenin ihtiyacını karşılama mekanizması değilim.ben bi insanın sevdikten sonra cinsellik isteyeceğine inanmıyorum.daha doğrusu istesede ona kıyamadığından daha sonra eğer bana birşey olursa sevdiğime dokunursam gelcekte ona kocası sormazmı sana daha önce biri dokundumu diye o da zor durumda kalmazmı.. diye düşünmeli erkek.bence.insana Allah irade vermiş kullanmak yerine kaçmak?
ben sunu anlayamiyorum, yapip yapmamak herkesin kendi secimi de nedir bu fikir seven insan dokunmaz? nasil yani? tam aksine sevdiginde tutkun artiyor istegin de ama o kisiye karsi, baskasini istemiyorsun tabi ki. kiyamamak dokunmamak :S nedir yani erkekler igrenc varliklar size zorla mi dokunuyorlar? kadinlarda yok sanki bu istek sadece erkeklerin istegi icin gorev icabi yapiyorlar sayanlardansin anlasildi
yoo ben buna inanmıyorum kadında ister.hatta kadınlar ilişkiye girdikten sonra daha çok ister.bunların hepsini biliyorum ama yaşamadan yani ne bileyim..madem seviyo tutkuda istiyo tutku için ailemin kapısı çalması gerekiyo.bana eşim dokunsa sadece onun ilki olsam fenamı olur? onu özel hissettirmek istiyorumki o da bana özel davaransın.eğer ben birinin elinden geçersem sonra başkada olur başkada ve hepsi biter birgün.kendimi sadece kullanılmış gibi hissederim.ve evleneceğim adama ne derim.
sen kendi ozgurlugunu kullanilmak olarak mi algiliyorsun? ya da sunu dusun, adami daha tam tanimadin, belki de egitimleriniz var daha is bulacak bir aile kurmak icin gerekli maddi manevi hazirliklari yapacak hemen gelip ailenin kapisina dayanirsa asil adam seni sevmiyordur, tek derdi hizmetci alayimdir
Türk kadını diye ayrıma tabi tutmadan, genel çoğunluğun erkeklerden ne beklediğini bakalım.. Sanırım bunu soruyorsun.. Yoksa burada bir kaç kişinin kendisi hakkında yazacakları tüm toplumun göstergesi olamaz.. Belki de buraya toplananlar toplumun en elit kesimi de olabilir..
Kadınlar, erkeklerden beklentilerini önceden belirlemiş olsalar zaten hiç bir sorun olmayacak ki.. O bilgi birikimi ve bilinç, ne kadınlarımızda mevcut, ne erkeklerimizde.. Beklentiler genelinde, ya ebeveylerinde göremeyip, dışarıda gördüklerine özenti şeklinde gelişiyor, ya da ailenin empoze ettiği şeyleri isteme şeklinde gelişme gösterir..
Yani, lafı uzatmadan söyleyecek olursam; her iki cinsiyet de ne istediğinden habersiz, dış etkilere her zaman açık bir durumdadır.. Bugün şunu ister, ertesi gün ondan vazgeçer veya önemini yitirir, onun nazarında başka bir şey daha önem kazanır..
Ama, şu bir gerçek; Her iki taraf da, diğerini alt etme peşindedir.. Bundan daha harbi de cevap olmaz sanırım.. :)
iltifat , güven , değer, sevgi , saygı , süpriz , ... Sayılamayacak kadar çok şey isterler. Ama bunların çoğu olmasada kız bir erkeğe aşık olabilir. Aşk bu şartların hepsini gerektirmiyor bence.
Güç ister...
Cevap
7Cevap
-Geneli ne ister bilemem de ben her durumda beni sahiplenmesini isterim.
-Evlendikten sonra tek bir vücut gibi hareket edelim isterim.
-Beni çok sevsin,ben hayatımı ona adarken o başka kollara atmasın kendini
-Taş fırın erkeğiyim beni şu bozar bu bozar gibi ezik terimler kullanmasın bana.Ben hep sevdiğim erkekle mutfakta hayal etmişidir kendimi.Ben istediğim için değil.Benimle ortaklaşa bir şeyler yapmaktan zevk aldığı için ben yemek yaparken o salata yapsın.ya da beraber bulaşık yıkayalım bence çok eğlenceli olur.Ha her gün demiyorum ama zaman zaman.
-Hasta olduğumda acımdan ölüyom canını dişine tak bana yemek hazırla demesin.Elinden gelmese bile bana kıyamadığı için bulaşık suyu gibi de olsa bir çorba yapsın bayıla bayıla içiyim.
kendi adıma konuşuyorum:
*sadakat
*özveri
*empati yeteneği
*dürüstlük
önemli olan kariyer, statü, zeka, dış görünüş vs. değildir zaten. aynı dili konuşabildiğim, benzer zevkleri paylaştığım, sadık ve özverili bir erkek bana göre dünyanın en doğru kişisidir.
fedakarlık...
kendini adasın demiyorum ama zamanından verebilir mesela
ya da kendine aşırı güven duymamalı. her kadın için geçerli mi bilmem ama benim de hislerim var sadece anı bozmamak için çenemi tutarım (aşırı geveze oluşuma rağmen)
ve en önemlisi sahiplenmek, buna kıskançlıkta dahil. karşı çıkılabilir ama her kadın kıskançlıktan hoşlanır (ne yazık ki) tabi bunun karşılıklı olacağını da hesaba katmalı :)
benim beklentim sadece aynı yerden bi noktaya bakmayalım ayrı pencerelerden bakalım ama aynı noktaya bakalım böyle olunca kafada uyusuyo kalpte sonra zaten güven sevgi saygı anlayış hepsi ardı ardına geliyo
yumuşakbaşlı, anlayışlı olsun, karşındakinin düşüncelerine de değer versin, kendini onun yerine koyabilsin, onu sonsuz sevsin ister, bi de şımartılmak ister :) öf çok şey var
türk kadını erkekten sevgi,saygı,sadakat,çocukalrına iyi bi baba,kendisine iyi bir eş,toplumda sevilen ve sayılan bir kişi hoş görülü ve anlayışlı bir erkek olmasını ister .
bence erkek mantıklı olmalı kadının göremediğini önceden görmeli sezmeli. sorun olduğu zaman mantığıyla işi çözmeli. bir de konuşmasını bilmeli abuk subuk konuşmamalı. yerine göre eğlenceli yerine göre ağır başlı biri olmalı.
Düşüncelerime ve hislerime saygı duymasını, şefkatli, anlayışlı, güven veren bir havası olmasını isterim ben :) Düşüncesi bile güzel :))
-karizma
-zeka
-kariyer (aynen bu sıralama ile :D)
Türk kadınıda ne istediğini bilmiyo ki herşeyi istiyo olsun yada olmasın
sevdiğine sadık olsun yeter zaten sadık olan bir insan istediğiniz herşeyi yapar bütün istediklerinizi bulabilirsiniz
bir kadın erkeğinin ayakları üstünde durmasını onu korumasını ister aynı zamanda yanında rahat olmak ister derdini onla paylaşmak beraber gülmek eğlenmek ister beraber alışverişe çıkmak ister vs ... bir kadın için sevgili herseydir
insanın düşündükleri gibi birini bulması şu zamanda zor bence::)) ben bebek isterdim:))
kendini her konuda tatmin eden bir erkek isterler
para ve ilgi manyagi yapacak susan bir es isterler
Yarı Tanrı olmasını ister..
ben konuşayım sen dinle isterr
heyecan, saygı sevgi, komiklik :D
ne istemez ki kısaca herşeyi ister
çok şey ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar