• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Türk kadını erkekten ne ister?

alphamule
alphamule Takip Et
Xper 2 Yaş: 47
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Zeka, kültür, centilmenlik diyeni dövüyorum ona göre. Çünkü bunların hepsi kofti ayrıca kolpa.

Biraz harbi cevaplar alalım mümkünse.
Türk kadını erkekten ne ister?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ADAaa
    ADAaa Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 59%
    +1 yıl

zeka(ama zekasını göstermeye çalışmicak ben zaten onu farkederim)

karizma(olmalı böylece çekiciliği kaybolmaz gözümde)

düşünceli olması(bu çok önemli !)

koruyup kollamalı(güçlü olması hoşuma gider beni koruyup kollaması onu işte o zaman tam bi erkek gibi görürüm)

centilmen olsun ama arada odunda olabilir çünkü ben odunlara alıştım artık yaa :D

kültür düzeyi yüksek ve benim gibi tahsilli olmalı düzeyimiz aynı seviyede olmalı(aksi takdirde anlaşma kıtlığı yaşanır bi süre sonra ve hatta bi taraftan bi taraf kompleks sahibi olabilir)

alttan almayı bilecek yeri geldimi resti çekecek(hem gönlümü alacak kazanacak hemde kendine bağlamış olacaktır beni)

cinselliğe çok düşkün olmasın(seni seviyorum derken dudaklarıma değilde gözlerime baksın..)

yalan söylememeli güzel ahlaklı olmalı kesinlikle

ben bakireysem o da bakir olmalı(bunu biraz inat olsun diye söylüyorum erkeklere karşı :) yoksa geçmişiyle ilgilenmem :) )

ve en önemlisi AŞIK OLABİLECEK KADAR YÜREĞİ OLMALI.

[[ Annen kadar namuslu kadın istiyorsan baban kadar delikanlı olacaksın ]]

2
    18 Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

bunlar harvard mezunu olup, bos zamanlarinda unicef de calisan dunya guzeli kadinin listesi degil mi?

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

tamam biraz standartın üstünde olabilir :) ama ezme beni lütfen yaa :)) ama bir erkeğin isteyebileceği hemen hemen bi çok özellikte bende var e ama hakediyorum yani.. :) sadece hayalimdeki erkek profilini çizdim ama elbetteki eksiklikler olacak :)

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

boyle bir adam bulsan onu klonlatip cogalt bari zengin olursun :D ayrica ustteki her seye sahip olup da cinsellige cok duskun olmayacak alttan alacak ve de bakir kalmis mi... yok artik dur bakim kirmizi kar yagarsa senin adami bulduk diye haber veririm :D

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

of yaaa :(( hayallerimi yıkma amaa... :( :)) ya tamam cinselliğe hangi erkek düşkün değildir doğru ama bari bunu bana belli etmesin yani vücuduma dokunmasın evlenmeden kalben sevsin hep bu o kadar da zor değil emin ol :) bakir olan erkekler çok var gayette bulunabilir birşey bence :) üstteki herşeye sahip olmayabilir tabi hatta odun bile olabilir dedim alıştık artık diye :)) statü meselesi :) statü seviyemiz aynı olmalı vicdani açıdanda öyle :)

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

oha evlenmeden dokunmayacak bile... kalben sevsin... yahu bir insanin sevdigine dokunmasi igrenclik midir de uzak dursun hep? ayrica hemen 6 ayda evlen yoksa sadik kalamaz... ya da paylasin bazi seyleri. ayrica bakir kalan erkeklerin neden evlendikten sonra daha cok aldattigini biliyor musun?

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

bu arada aniden oha demisim pardon :D

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

ya aldatıldım daha önceden ve senin dediğin nedenden.yok dokundutturmuyomuşum diye.ihtiyaçları varmış falan filan.ben kimsenin ihtiyacını karşılama mekanizması değilim.ben bi insanın sevdikten sonra cinsellik isteyeceğine inanmıyorum.daha doğrusu istesede ona kıyamadığından daha sonra eğer bana birşey olursa sevdiğime dokunursam gelcekte ona kocası sormazmı sana daha önce biri dokundumu diye o da zor durumda kalmazmı.. diye düşünmeli erkek.bence.insana Allah irade vermiş kullanmak yerine kaçmak?

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

ben sunu anlayamiyorum, yapip yapmamak herkesin kendi secimi de nedir bu fikir seven insan dokunmaz? nasil yani? tam aksine sevdiginde tutkun artiyor istegin de ama o kisiye karsi, baskasini istemiyorsun tabi ki. kiyamamak dokunmamak :S nedir yani erkekler igrenc varliklar size zorla mi dokunuyorlar? kadinlarda yok sanki bu istek sadece erkeklerin istegi icin gorev icabi yapiyorlar sayanlardansin anlasildi

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

yoo ben buna inanmıyorum kadında ister.hatta kadınlar ilişkiye girdikten sonra daha çok ister.bunların hepsini biliyorum ama yaşamadan yani ne bileyim..madem seviyo tutkuda istiyo tutku için ailemin kapısı çalması gerekiyo.bana eşim dokunsa sadece onun ilki olsam fenamı olur? onu özel hissettirmek istiyorumki o da bana özel davaransın.eğer ben birinin elinden geçersem sonra başkada olur başkada ve hepsi biter birgün.kendimi sadece kullanılmış gibi hissederim.ve evleneceğim adama ne derim.

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

sen kendi ozgurlugunu kullanilmak olarak mi algiliyorsun? ya da sunu dusun, adami daha tam tanimadin, belki de egitimleriniz var daha is bulacak bir aile kurmak icin gerekli maddi manevi hazirliklari yapacak hemen gelip ailenin kapisina dayanirsa asil adam seni sevmiyordur, tek derdi hizmetci alayimdir

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

elbette onlar halledilecek öyle pat diyede olmaz herşeyin bi adabı var.ayrıca özgürlüklerde bir yere kadardır.dinimin sınırını çizdiği yere kadar özgür olabilirim ben.tabi bu devirde elbette yine dışına çıkıyoruzdur ama elimizden geldiğince çabalıyoruz.

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

hii su konular... o zaman sen sen ol hemen evlen ya da aldatilmayi kabullen

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

:)) beni hakedenle evlenirim haketmeyen varsın gitsin yoluna hiçbir şeyin acelesi yok ya :)

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

yillarca bekleyip aldatmayan ve dokunmayan bulursan bence kac :D cocugunuz bile olmaz sizin

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

:D yok artık.eskiden erkeklerimiz öylemiydi? onlar nasıl dayanıyodu? bence bu iradeyle ilgili :) kendi kendine napıyosa yapsın ama başka bir kadına dokunmasın yeter benim için.

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

eskiden erkekler yapiyormus ama sakli gizli :D bir de erkek yapar elinin kiri deniyordu unutma bunlari

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

neresinin kiri bilememde.bayaa bi kirlenmiş demektir :) yani namus sadece bacak arasında değildir ama bu bacak arasında olmadığınıda göstermez.hem orda hemde beyindedir.benim erkeğimde namuslu olmalı.kötü birşeymi istiyorum yaa :( ben yapsam kahpe olurum erkek yapınca..

Yorumla
    • alphamule
      alphamule
      +1 yıl

Az saydın daha say? Yeterince erkeği safdışı bırakamadın çünkü? Kaşının üzerinde gözü de olsun mu?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• RealGuiding
    RealGuiding Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 83%
    +1 yıl

Türk kadını diye ayrıma tabi tutmadan, genel çoğunluğun erkeklerden ne beklediğini bakalım.. Sanırım bunu soruyorsun.. Yoksa burada bir kaç kişinin kendisi hakkında yazacakları tüm toplumun göstergesi olamaz.. Belki de buraya toplananlar toplumun en elit kesimi de olabilir..

Kadınlar, erkeklerden beklentilerini önceden belirlemiş olsalar zaten hiç bir sorun olmayacak ki.. O bilgi birikimi ve bilinç, ne kadınlarımızda mevcut, ne erkeklerimizde.. Beklentiler genelinde, ya ebeveylerinde göremeyip, dışarıda gördüklerine özenti şeklinde gelişiyor, ya da ailenin empoze ettiği şeyleri isteme şeklinde gelişme gösterir..

Yani, lafı uzatmadan söyleyecek olursam; her iki cinsiyet de ne istediğinden habersiz, dış etkilere her zaman açık bir durumdadır.. Bugün şunu ister, ertesi gün ondan vazgeçer veya önemini yitirir, onun nazarında başka bir şey daha önem kazanır..

Ama, şu bir gerçek; Her iki taraf da, diğerini alt etme peşindedir.. Bundan daha harbi de cevap olmaz sanırım.. :)

0
    1 Yorumla
    • alphamule
      alphamule
      +1 yıl

Çok ve boş konuşma puanı olsa sana verirdim.

Yorumla
  • Lancet
    Lancet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

iltifat , güven , değer, sevgi , saygı , süpriz , ... Sayılamayacak kadar çok şey isterler. Ama bunların çoğu olmasada kız bir erkeğe aşık olabilir. Aşk bu şartların hepsini gerektirmiyor bence.

0
    0 Yorumla
  • Luther
    Luther Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

Güç ister...

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

7

Cevap

• AğırApla
    AğırApla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

-Geneli ne ister bilemem de ben her durumda beni sahiplenmesini isterim.

-Evlendikten sonra tek bir vücut gibi hareket edelim isterim.

-Beni çok sevsin,ben hayatımı ona adarken o başka kollara atmasın kendini

-Taş fırın erkeğiyim beni şu bozar bu bozar gibi ezik terimler kullanmasın bana.Ben hep sevdiğim erkekle mutfakta hayal etmişidir kendimi.Ben istediğim için değil.Benimle ortaklaşa bir şeyler yapmaktan zevk aldığı için ben yemek yaparken o salata yapsın.ya da beraber bulaşık yıkayalım bence çok eğlenceli olur.Ha her gün demiyorum ama zaman zaman.

-Hasta olduğumda acımdan ölüyom canını dişine tak bana yemek hazırla demesin.Elinden gelmese bile bana kıyamadığı için bulaşık suyu gibi de olsa bir çorba yapsın bayıla bayıla içiyim.

0
    1 Yorumla
    • alphamule
      alphamule
      +1 yıl

Bolulu Ümit Usta verelim sana madem mutfakta hayal etmişsin? Nasıl?

Yorumla
  • MissMelina
    MissMelina Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 52%
    +1 yıl

kendi adıma konuşuyorum:

*sadakat

*özveri

*empati yeteneği

*dürüstlük

önemli olan kariyer, statü, zeka, dış görünüş vs. değildir zaten. aynı dili konuşabildiğim, benzer zevkleri paylaştığım, sadık ve özverili bir erkek bana göre dünyanın en doğru kişisidir.

0
    0 Yorumla
  • gossip
    gossip Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

fedakarlık...

kendini adasın demiyorum ama zamanından verebilir mesela

ya da kendine aşırı güven duymamalı. her kadın için geçerli mi bilmem ama benim de hislerim var sadece anı bozmamak için çenemi tutarım (aşırı geveze oluşuma rağmen)

ve en önemlisi sahiplenmek, buna kıskançlıkta dahil. karşı çıkılabilir ama her kadın kıskançlıktan hoşlanır (ne yazık ki) tabi bunun karşılıklı olacağını da hesaba katmalı :)

0
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

benim beklentim sadece aynı yerden bi noktaya bakmayalım ayrı pencerelerden bakalım ama aynı noktaya bakalım böyle olunca kafada uyusuyo kalpte sonra zaten güven sevgi saygı anlayış hepsi ardı ardına geliyo

0
    0 Yorumla
  • cevapvercem
    cevapvercem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

yumuşakbaşlı, anlayışlı olsun, karşındakinin düşüncelerine de değer versin, kendini onun yerine koyabilsin, onu sonsuz sevsin ister, bi de şımartılmak ister :) öf çok şey var

0
    0 Yorumla
  • tgbdlr
    tgbdlr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

türk kadını erkekten sevgi,saygı,sadakat,çocukalrına iyi bi baba,kendisine iyi bir eş,toplumda sevilen ve sayılan bir kişi hoş görülü ve anlayışlı bir erkek olmasını ister .

0
    0 Yorumla
  • gzm_mimas
    gzm_mimas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bence erkek mantıklı olmalı kadının göremediğini önceden görmeli sezmeli. sorun olduğu zaman mantığıyla işi çözmeli. bir de konuşmasını bilmeli abuk subuk konuşmamalı. yerine göre eğlenceli yerine göre ağır başlı biri olmalı.

0
    0 Yorumla
  • LostLust
    LostLust Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Düşüncelerime ve hislerime saygı duymasını, şefkatli, anlayışlı, güven veren bir havası olmasını isterim ben :) Düşüncesi bile güzel :))

2
    1 Yorumla
    • KoyBoy
      KoyBoy
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • meraklı
    meraklı Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

-karizma

-zeka

-kariyer (aynen bu sıralama ile :D)

0
    0 Yorumla
  • KoyBoy
    KoyBoy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Türk kadınıda ne istediğini bilmiyo ki herşeyi istiyo olsun yada olmasın

2
    2 Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

haha guzel tespit bu da var :D

Yorumla
    • LostLust
      LostLust
      +1 yıl

genelleme yapma kovboy :)) +1

Yorumla
  • cadiiii3737
    cadiiii3737 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

sevdiğine sadık olsun yeter zaten sadık olan bir insan istediğiniz herşeyi yapar bütün istediklerinizi bulabilirsiniz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bir kadın erkeğinin ayakları üstünde durmasını onu korumasını ister aynı zamanda yanında rahat olmak ister derdini onla paylaşmak beraber gülmek eğlenmek ister beraber alışverişe çıkmak ister vs ... bir kadın için sevgili herseydir

0
    0 Yorumla
  • yenilmez34
    yenilmez34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

insanın düşündükleri gibi birini bulması şu zamanda zor bence::)) ben bebek isterdim:))

0
    0 Yorumla
  • meta_1
    meta_1 Takip Et
    Yoda Yaş: 47
    +1 yıl

kendini her konuda tatmin eden bir erkek isterler

2
    3 Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

tatmin edeni bulur simdide tatmin etmeme konusunda tatmin et derler :D

Yorumla
    • LostLust
      LostLust
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • KoyBoy
      KoyBoy
      +1 yıl

+++

Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

para ve ilgi manyagi yapacak susan bir es isterler

1
    2 Yorumla
    • sosyete
      sosyete
      +1 yıl

fazla soze gerek yok :) sen herseyi söylemişşin. ama en çok istedikleri şey peşinde koşması..

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

ilgi manyagi kisminda o da :D

Yorumla
  • Gökhan
    Gökhan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Yarı Tanrı olmasını ister..

0
    0 Yorumla
  • bykara
    bykara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

ben konuşayım sen dinle isterr

0
    0 Yorumla
  • cedaceda
    cedaceda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

heyecan, saygı sevgi, komiklik :D

0
    0 Yorumla
  • odeğilben
    odeğilben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

ne istemez ki kısaca herşeyi ister

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çok şey ister

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kadını erkekten ne ister?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kadınları nasıl bir erkek istiyor? 5 cevap verildi
Türk kadınlarından ne istiyor sunuz? Beklentiniz ne? 17 cevap verildi
Türkiyeli kadınlar ne ister? 2 cevap verildi
Türkiye de kadınlar erkeklerden ne bekler? 7 cevap verildi
Türk kızları ne istediğini biliyor mu? 18 cevap verildi
Türk erkeğin evlenmek istediği kadın tipi Bedir? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kime mükemmel kahvaltımdan ısmarlayayım?
  • 15 Haziran’da burçların gündemi: Aşk mı fırsat mı, sizi ne bekliyor? 🔮
  • Eski sevgiliniz “geri dönmek istiyorum” dese kabul eder miydiniz?
  • 2026 güzellik trendleri clean girl estetiğinden neden uzaklaşıyor? 🤍✨
  • Yaz kombinlerine Akdeniz havası: Cabana çizgilerini stiline taşır mısın? 🌊
  • Kendinize en çok güvendiğiniz en iyi yaptığınız yemek hangisi?
  • Kendinizde en sevdiğiniz karakteristik özelliğiniz nedir?
  • Netflix 2026’da yerli dizi yağmuruna hazır mıyız KScanlar? 🎬🇹🇷
  • Bazı kapıları kapattın mı, yoksa hâlâ birinin çalmasını mı bekliyorsun?
  • Saçlarına bakım yapmayan itici midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨