Ne istediğini biliyoooor ne de yaptığını.😂 Bizde böyle değişik birşeyiz işte. Aramızda bazıları daha az değişik. Onlara da olgun felan diyolar sjkdkdkskd Sen olgun bir kız mısın? Daha doğrusu kızlar ne istediğinizi biliyor musunuz?Lady' ciğim❤#kendallde#türkkızıvol1#aşkilişkileri
Soruyu kadınlara yoneltmissin ama erkek olarak yanıtlamak istiyorum;erkek kadın ayrımı olduğu sürece biz birbirimizin ne istediğini anlayamayacagiz öncelikle bunu bilelim. Bizler insanız hepimizin sorunları hataları doğruları oluyor. Bizler hatalarımız ve yasadiklarimiz sonucu doğru olanlari yapılması gerekenleri unutuyoruz. Bir erkek bir kizi sevdiği zaman yani insan insani sevdiği zaman öncelikle birseylere bağlı kalarak boyuna posuna yakisikliligina parasına mesleğine bağlı kalarak sevmeyecek. Bunlara bağlı kalınarak severse o halde sevdiği insani tanıyamaz iki kere iki dört. Aynı şekilde erkeklerde kizlarin güzelliği seksi oluşu giyimi aldatmasin bunlar için seviyorsanız sevmeyin çünkü sevdiğinizi taniyamassiniz. Insanlar yaşadıkları tecrübeler ışığında ornegin;Ahmetle sevgili oldum beni aldattı şimdi şu çocuktan hoşlanıyor gibiyim ama ahmet gibi aldatirsa ne olacak? Bu söylendiği anda bir komut verdiniz ve buna uygun kafa karışıklığı yaşadınız. Secimlerinizi etkiler doğru karar verme yetinizi etkiler. Ya şu çocuk çok saf ya ben onunla sevgili olmam baksana uflesen düşecek böyle bakmakta yanlıştır. Baskasinin benligine lütfen şikayette Bu lunmayalim. Saf insanlarla çıkmak alıştığımız kendimizi hapsettigimiz yanlışlar hapishanesinde yatmaktan 1000 kat daha iyidir.Çok istekleri olan insan ne istediğini bilemiyordur zaten aljsveris yaparken örneğin mobilya takımı ornegin cep telefonu özelliklerine bakarak alırız ama birisini sevdigimiz dede o kişiyi çamaşır makinası veya cep telefonu yerine koymayalim lutfen
Sadece basliga yorum yapayim brn zira olgum bir kiz degilim 😂 Keske cinsiyet seceydin bir tuhsf hissettim 😂
Bal gibi de biliyorlar, sadece efsanelere siginiyorlar ki erkekler iyice dumur olsun. En ufak bir isik gorurlerse tum gizemlerinin yok olacaginin farkindalar.
Zengin bir koca ya da sevgili istiyorlar. Ekonomi o kadar boktan ki hayatlarını bir erkeğin kalbiyle değil de cebiyle birleştirmek mecburiyetinde kalıyorlar.
Ne istediğimi, nasıl bir ilişkiye sahip olmak istediğimi ve bunun için az çok neler olması gerektiğini de biliyorum fakat istediğim gibi birine denk gelmedim.