Üstümde Milano, fincanda Americano (yeah) Tanga, Savage Fenty, tanga üstümde, designerSardım ona yeşil dolma, dedi bana "Cano" (baby) Karşıma alıp söyledim, "Ayrılıyoruz cano"
Shawty bak bunlar bizim için Pardon canım gene mahalledeyim İmajlarınız da baya komik Modus baba bize hiç sorun değil Benim gibi olduğunu hadi farz et Arabanı çeksene sana zahmet Thomas Shelby ekol kafa kasket Şşş, onlara benden bahset
Çek bi' duman dedi çektim nefes Altımda bir Mercedes Benz Gaz ver yok bizde geri vites Kafanı yorma sen sesini kes
Need for Speed same Need for Arabia Buz gibi flow, tıpkı Sibirya She make the la-la-la, bastırdı damara Valla' cano, bu işler bize ters ya … Ba-basmadım doping, like Roma Totti Nispeten işlere gerekli money Roma - Napoli, peşimde polis İstanbul bizim, konstantinopolis
Ah, arabam Arabam, ey (ver bakıyım, AKDO) Ha Arabam Dacia, seviyorum çift kale maç, ya Gö-gö-göremedik kimseden fayda İşler yolunda, bebek, işler rayında Bende sağlam her şey ama sen çok asılma (ah) Hadi döndür bana Bebeğim, vallahi öldüm sana (of) Olmaz, bu kadarı olmaz daha Lvbel C5 baba (aynen) Bak, bana bunlar sökmez Neler olacağını gör'ce'z (bak) Sana söylüyorum son kez Be-benim tenim enfes
Aldım marka, bakmıyo'm faturasına Adı Katarina, verdim tam arasına Dedi "Lütfen tekrar gel ara sıra" Güzel mi güzel, onun arabası var (Var) Batu sıradan biri, hani semtçi falan (Yay) Melis, Nişantaşı University kasa (Valla) Müziğimi cinsiyetçi bulmuş, hoş bakmamış Bana hoş bakarsın, söyle, kaç paraya? Tanıştım Bebek'te, adı Natasha Dedim "Uzatma bebek, yat aşağı" Batuflex'le piyasayı baş aşağı İnan bana, inanmam ben aşka
Bebeğim seni ben özledim Gözümden düştü gözlerin Yalan çıktı tüm sözlerin Bebeğim seni ben özledim Ah, seni ben özledim Gözümden düştü gözlerin Yalan çıktı tüm sözlerin Bebeğim seni ben özledim Hadi gidip yapalım bi' tatil Barselona ya da Maldiv Hayat bize olamadı adil Buna çektiğim acılar dahil Arabamın yüzünden yarılıyo' asfalt Eskiden hiç güzel değildi şartlar Gözlerinde yaş var, deliriyon aşktan Yah (bana yalan söyleme) Gucci, Fendi, Prada, Valentino Kalbim soğuk içim çok acıyo' Kilo kilo baba, kilo kilo Sanki biziz Juliet ve Romeo N'olur biraz daha, bitemez Seçtim güzel yolları ben Artık iyiyim eskisinden Ama sen gelmezsen gelme
GELDİLERRRRR AMCA NERDELERRRR BEŞİKTAŞTA HEP YUNUSSSLAER COME TO DI HOME BABY BİN DOLARRR PARTİLER VESE DİSKOLARER KIZ DEDİ BANA HEMEN VER DOLAR DEDİM ONA BENDE TELE VAR ARAÇ VAR BENDE TURBO VAR SENİN ESKİ MANİTANDA CLİO VARRR ARADIM MANİTAYI AÇTI TELİ ABİSİ AÇTI KAPADIM TELİ LVBEL C5 BABA DELİNİN BİRİ BEBEĞİM SONRA GELİRİM GERİ OOFFFFFFFFF BENİM KAFAM FELAKET OLDU AŞKIM NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üstümde Milano, fincanda Americano (yeah) Tanga, Savage Fenty, tanga üstümde, designerSardım ona yeşil dolma, dedi bana "Cano" (baby) Karşıma alıp söyledim, "Ayrılıyoruz cano"
Shawty bak bunlar bizim için
Pardon canım gene mahalledeyim
İmajlarınız da baya komik
Modus baba bize hiç sorun değil
Benim gibi olduğunu hadi farz et
Arabanı çeksene sana zahmet
Thomas Shelby ekol kafa kasket
Şşş, onlara benden bahset
Çek bi' duman dedi çektim nefes
Altımda bir Mercedes Benz
Gaz ver yok bizde geri vites
Kafanı yorma sen sesini kes
Need for Speed same Need for Arabia
Buz gibi flow, tıpkı Sibirya
She make the la-la-la, bastırdı damara
Valla' cano, bu işler bize ters ya
… Ba-basmadım doping, like Roma Totti
Nispeten işlere gerekli money
Roma - Napoli, peşimde polis
İstanbul bizim, konstantinopolis
Ah, arabam
Arabam, ey (ver bakıyım, AKDO)
Ha
Arabam Dacia, seviyorum çift kale maç, ya
Gö-gö-göremedik kimseden fayda
İşler yolunda, bebek, işler rayında
Bende sağlam her şey ama sen çok asılma (ah)
Hadi döndür bana
Bebeğim, vallahi öldüm sana (of)
Olmaz, bu kadarı olmaz daha
Lvbel C5 baba (aynen)
Bak, bana bunlar sökmez
Neler olacağını gör'ce'z (bak)
Sana söylüyorum son kez
Be-benim tenim enfes
Aldım marka, bakmıyo'm faturasına
Adı Katarina, verdim tam arasına
Dedi "Lütfen tekrar gel ara sıra"
Güzel mi güzel, onun arabası var (Var)
Batu sıradan biri, hani semtçi falan (Yay)
Melis, Nişantaşı University kasa (Valla)
Müziğimi cinsiyetçi bulmuş, hoş bakmamış
Bana hoş bakarsın, söyle, kaç paraya?
Tanıştım Bebek'te, adı Natasha
Dedim "Uzatma bebek, yat aşağı"
Batuflex'le piyasayı baş aşağı
İnan bana, inanmam ben aşka
Bebeğim seni ben özledim
Gözümden düştü gözlerin
Yalan çıktı tüm sözlerin
Bebeğim seni ben özledim
Ah, seni ben özledim
Gözümden düştü gözlerin
Yalan çıktı tüm sözlerin
Bebeğim seni ben özledim
Hadi gidip yapalım bi' tatil
Barselona ya da Maldiv
Hayat bize olamadı adil
Buna çektiğim acılar dahil
Arabamın yüzünden yarılıyo' asfalt
Eskiden hiç güzel değildi şartlar
Gözlerinde yaş var, deliriyon aşktan
Yah (bana yalan söyleme)
Gucci, Fendi, Prada, Valentino
Kalbim soğuk içim çok acıyo'
Kilo kilo baba, kilo kilo
Sanki biziz Juliet ve Romeo
N'olur biraz daha, bitemez
Seçtim güzel yolları ben
Artık iyiyim eskisinden
Ama sen gelmezsen gelme
GELDİLERRRRR AMCA NERDELERRRR
BEŞİKTAŞTA HEP YUNUSSSLAER
COME TO DI HOME BABY BİN DOLARRR
PARTİLER VESE DİSKOLARER
KIZ DEDİ BANA HEMEN VER DOLAR
DEDİM ONA BENDE TELE VAR
ARAÇ VAR BENDE TURBO VAR
SENİN ESKİ MANİTANDA CLİO VARRR
ARADIM MANİTAYI AÇTI TELİ
ABİSİ AÇTI KAPADIM TELİ
LVBEL C5 BABA DELİNİN BİRİ
BEBEĞİM SONRA GELİRİM GERİ
OOFFFFFFFFF BENİM KAFAM FELAKET OLDU AŞKIM
NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE
zengin biriyle evlenmek istiyorlar genellikle.
ayn bide kendilerini nimetten sayıyorlar cidden. Boşlar