Böyle bir genelleme yapmak yalnış ama 7 den 70 e sapkın bir seks düşkünlükleri var onun dışında bilgisayar oyunlarını daha iyi bildiklerini düşünüyorum. Bazı erkeklerin matematiğe yatkın olduğunu da gördüm. Edebiyat yönlerini ise genelde kız tavlamak için kullananlar kısmı da var edebiyat çöp diyen kaslı kısım. Kadınlar erkekleri anlama yöntemleri yazsa gene erkeğin beynindeki düşünceyi bilemez hele ki biraz hayal perestse saçma şekilde uzaylı saldırısı olsa neler yapabilirim acaba gibi fantastik düşüncelere sahip olduklarını da gördüm. Türk diyemem genel olarak erkek kafasının anotomisi farklı bir yapı.
Türk erkeğinin kafası çalışmaz diyenler; türk erkeği genel olarak konuşuyorum türk erkeği vefalıdır fedakardır tek derdi evine ekmek götürmektir aralarda karaktersiz şeref namus yoksunu çıkanlae elbette olacaktır bu kızlarımızda da mutlaka vardır ama türk erkeğinin en temel amacı evine ekmek götürmek karısını kızını oğlunu yanii ailesini kimseye muhtaç etmemek türk erkeğini beğenmezler ama türk erkeği gecesini gündüzüne katar evine 3-5 kuruş para getirip ailesinin karnını doyurmak için benim diyeceklerim bu kadar kızlar lütfen kelimelerinize dikkat ederek görüşünüzğ bildirin
En iyi görüş seninki olmuş reis... 😉👍Çoğunlukla boş boş sözler söylemişler bizim Türkler için. Bu uygulamayı kullananların çoğunun ıq seviyesi belli oldu...
büyüklerimizin dediği gibi "aman can boğazdan gelir ye" :d Birşey soracağım sana, sizin şirket "uçak korkusu yenme progami" veriyor mu hala? Bir ara veriyorlardı
"erkeklerin aklının tek bir şeye çalışması"nın doğru olması halinde ya erkeklerin akıllarının çalıştığı tek konu dışındaki konularda ciddi bir başarısızlık-ki durum hiç de böyle değildir- ya da bu tek konuda ciddi bir başarı - ki durum böyle de değildir- beklenmelidir. hal böyle olunca bu söylemi "erkeklerin ilgisini en çok kadınlar çeker" şeklinde revize etmek daha mantıklı olabilecektir.
Vatanını korumak ilim bilim öğrenmek kürtler Kıbrısta insanlara tecavuz etmiş türklerin üstüne atmışlar ama türkler yapmamış o gunden beri türkler sapık gözüyle bakıyorlar asıl sapıklar kürtler kardeşimBiz elhamdülillah allahın dediklerini yapıyoruz biz nilletin namusunu bozuçak kadar kansız şerefsiz değilizdir
Kendini bilen ve tanıyan bir erkeğin beyni, kişisel gelişimine, ekonomik özgürlüğüne, sağlığına, prensiplerine, kurallarına, hayata karşı daima pozitif bakmaya, önyargılı olmamaya, düşünüp araştırmaya, ne olursa olsun pes etmemeye vb çalışır. Kadınlar bildiklerinin aksine en son sıradadır. Bana göre böyle.
Mangala; hepimizin nerdeyse içinde bir mangal canavarı var..
Ayrıca Cinselliğe çalışır deyip sözde erkekleri aşağılayan kızların Türk erkeklerinin mesaj kutularından çıkmamaları da ayrı bir komedi. Bu ne biçim tutarsızlık.
Tamm kardeşim ben burdw sana iyi bir erkeğim demiyorum da senin zoruna giden ne onu anlamıyorum sen kendi görüşünü paylaştın bende kendi görüşümü paylaştım senin seviyene düşecek kadar kalitesiz değilim iyi günler 😊
Ya kusura bakma da hemcinsinin saçma görüşünü destekleyerek benden daha düşük seviyelere düştün. Aklınızla yapın bir şeyleri zora düşünce uçkurunuzu atmayın ortaya. Adam orda penisimi yala diyor sen de destekliyorsun. Akıl diyorum akıl biraz edep haya sahibi olun.