AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Sana ne kadın, sana ne? Senin bu hadsiz çığırtkanlığın ve şovun da beni rahatsız ediyor mesela..
yani orada bir erkek bir kızı dövseydi ya da benzeri bir şey olsaydı sesini çıkartmazdı öpüştüler diye mi bu kadar sinirlendi
Değişik ülkenin değişik vatandaşı işte
@5302emre ahlak bekçiliği yapıyor işte kendince
Çok şeyler söylenecek ama hapse girmek istemiyorum 😂😂😂
ya ne kadar boş ne kadar çirkin insanlar var dünyada. Cahil cühenna teyze ya egrçekten zihniyetine yazık
teyze yaşayamadıklarından ötürü kıskanmış gibi sanki
Milletin ortasında göz göre göre yapılmaması lazım. Çoluk çocuk da olabilir sonuçta etrafta. Gitsinler kapalı özel alanda ne yapıyorlarsa yapsınlar. Teyze haklı
Teyze iyi yapmış ev diye bişey var git orada napıyosan yap insanların ortasında böyle birşeye ne gerek var birde çocuklar filanda var kimse çocuğunun böyle öpme sahnesi görmesini istemez.
https://www.instagram.com/reel/CraygaANoVn/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Bunu hiç görmemiş gibi tuhaf karşılayanlarıda yırtınanlarada kasanlarada anlam veremiyorum bende karşıyımda en basitinden tv da dizilerde öyle sahneler var zaten internette desen alası dönüyor 6 7 yaşındaki çocuklar bile her şeyi biliyor bu durumu iyi karşïladığımdan demiyorum da kimseye karışmam karışsamda bir şeyler değişmeyeceğine göre umurumda bile olmaz tek düşüneceğim seviyesiz olduğu ve iğrenç bir bünyeye sahip olduğu olur görüntü kirliliği yapan insanları aileleri rahatsız eden özelini bile saklamaktan aciz der geçerim hayvanlardan beterler genişlikte o ayrı konuda tek derdimiz bu olsa
Müslüman arkadaşlarım. Kıyamet alametlerini size hatırlatır zina işlerken 3 maymunu oynamamanızı öneririm. Modern olucam diye Allah'ı karşınıza almayın.
Bizdekilerin namus anlayışı 2 bacak arası olduğu için gayet normal. Hırsızlığa arsızlığa herşeye eyvallah derler ama seven iki insanın mutlu anları hödöt
"Öpüşemezler toplum içinde!"
İşte bu. Bu ablamı ayakta alkışlar, şapka çıkartırım sonsuz saygı ile. :)
Çok yaşasın ahlâklı insanlar! :)
İslam adına değil de görgülü bir davranış degil bence. Tabi ki özgürler lakin abartmaya da mahal yok. Araplastık desek de bunlar Avrupai davranışlar. Türklüğümüzü yitirmeyelim bacılarım ve gardaşlarım
yanlıs tabi. hos değil bencede. misal bende boxerla gezmeyi severim. hani toplumsal tepki olmasada gezerim hiç de cekinmem. ben sorun etmem yani. ama yaparsak ablalar ahlaksız penisin belli oluyo der.
Bu islamcı sümsüklere boyun eğmeyeceksiniz. "Ha s... ktir lan" deyip üzerine yürüyeceksiniz. Yoksa daha da cesaretlenirler. Asla geri adım atmayın.
Kendi yasiyamadigi şeyleri başkalarının yaşadığında isyan eden insanoğlu.
Kompleksli insan tıp.
Hiç sekmez.
Teyzede şikayet etmemiş mi
Tabikide yanlış ayıp denen bişi kalmamış bunlarda
Çoluk çocuk var dışarda yapılacak iş degil. Kötü örnek olmamak lazım.
Bir de diyor ki Allah seni dine döndürsün insan Müslüman olsa bunları görünce dinden çıkar zaten. İyi bir şey yaptığını sanıyor zavallı uzun süredir öpülmeye hasret kalmış belli. İzlemek zorunda değilsiniz kafanızı çevirin yobazgiller
Herkesin olduğu umuma açık yerde olmaması lazım.
Bugün opusurler yarın s.. ler bune ya utanma olur azicik
Onu da yaptılar
Sende haklısin onu da yaptılar
Maalesef
Kamu alanlarında herkes nezaket kurallarına uymalıdır. Sokak ortasında öpüşülmez, bağırarak uyarılmaz
Evde kocasından dayak yemek dışında kimseyle hiçbir iletişimi olmamamış kıskanç sidikli karının teki işte
Toplum içinde cinsel aktivitede bulunmak bana göre yanlış.
Ablanın tepkisini çok abartılı buldum bu arada.
O sırada 6 yaşındaki çocukla evlenip sistematik olarak tecavüz ederek hamile bırakan tarikat liderini savunmak için adliyede bekleyen bu kitle;🥹
Zavallı teyze hayatinda hiç opulmedigi için sinir krizi geçirmiş. İnsanlar acımasız kimsede hoşgörü kalmamıs. Çocuklar genç olabilir öpusebilirler. O an hatadır yapmışlardır. Kellelerini almaya çalışmak neden,, bırakın insanları yaşasınlar
Bu o pu bu gençlere ses çıkarttığı kadar ensarda çocuklara tecavüz edilirken ses çıkardımı o pu bu kadın namusunun ta mk böyle insanların
Çocuk tam dayaklık ya Kadın biraz fazla tepki göstermiş ama haklılık payı var rahatsız edici bir görüntü :D
Bence çok abartmışlar. Öpüşme çok vahşi niteliklerde olacak ki bu kadar bir tepki verilsin ama o bile yanlış.
Toplum içinde abartılı yakınlaşmayı yakışıksız buluyorum ama kadın iyice abartmış. Ufak tefek çocukları görünce kendince coşmuş
teyze net haksız öpüşme değilde o kızı dövüyor olsaydı sevgilisi, hiç bağırıp çağırmazdı. ayrıca gençler çok ileri gitmiş olsa bile böyle bıçaklanmış gibi bağıramazsın ararsın polisi
Aldatildigimda ben de sarmaş dolaş dolaşan çiftleri görünce böyle krize giresim geliyordu özel bir yaşanmisligi olabilir kimseyi kınamayalım bence 😄
Vur kaç mi oldu
Yok
Olmaz edep denen bisey var bende milletin mahremiyetini görmek istemiyorum öpusen yiyisenleri görmek zorunda degilim
Başka şeylere böyle ses çıkarmazlar. Bu ülkede herkes her şeye susar ama ahlak bekçiliğine gelince iş başka.
Şu teyzeye bir tane tokat yapıştırmıyorlar öyle bakıyolar yapıştır bir tsne kapatsın çenesini bizim kızları buna teşvik etmek lazım.
Yanlış teyze haklı
Bakın dışarda yiyişmek siz modern insanların deyimiyle "sevgi gösterisinde bulunmak" kesinlikle ahlaksızlıktır
o teyzeyle empati kurun lütfen kendisi yaşayamıyor diye başkası da yaşamasın istiyor kıskançlık yapıyor
Aynenn
Ne alakası var mk?
@Rightist alakası ne mi var?
He
Öper bırakırsın okey ama yalap salap opusuyorlarsa kusura bakmasınlar teyze haklı. yeri var herseyin öpüşmenin yeri orası değil
Degil mi. Bir beyefendi gibi saniyelik opersin sende hanimefendi gibi karsilik verirsin amenna ama bunlar karsilikli bizim tabirimizle saxo cekisecek duruma gelmemis olsa kadin bu kadar tepki vermez bence. Goruslere bakiyorum sanane kime ne yok su olsa bu jadar tepki vetmez yok gencliginde yasamamis.. İyi mk çömelin devam edin gerisini getirin
@SoraSorabitiremedin sonuna kadar haklısın 🤷
Sende. Teşekkürler
Bence yanlis bir davraniz ozel hayatini baskalarinin goz onunde yasama
Belki kendi çocugu yerine koymuştur üzülmüştür bilemedim
Hee tabi teyze öyle 😁
Sokakta her şey normal oldu uyarmaksa anormal, Hanımefendiyi kutlamak lazım
Normal bir davranış değil ama dönem bunu kaldırıyor midesizle dolu olduğu için.
Öpüşmek normal olabilirde mesela benim mizafonim var illa ahlaki açıdan bakmamak lazım herkes görmekten hoşlanmayabilir herkesin içinde olmasa iyi olur. Olmamalı yani
Tepkisi fazla ama öpusmek de dogru degil bugun opusenler yarin rahatlikla iliskiye de girebilir insnalr da utanma yok utanma duygusunu kaybediyoruz
Dışarda öpüşme yani git napıyosan evd eyap milletin gözünğn önğnd eyapma hayvan mısınız
Namus en çok kimin ağzında dolaşıyorsa bilinki en namussuz odur
bana gore yanlis, insanlarin oldugu bi ortamda ozelini yasamak cok anlamsiz
Aferin kız. Goruslerde gorusun yaş skalasına gore destek veriyorum
Bune ya cok abartmis. Kendisini öpen kimse yok heralde sinirleri bundan gergin olsa gerek…
Aynı tepkiyi bugün ben de verdim. Çoçuklarım onların çiftleşmesini izlemek zorunda değil!
işin cılkı çıkarılmasdın. öpüşmeden öpüşmeye fark var.
Evet ahlaksızlık gidin dört duvar ardından ne yapıyorsan yap
Toplum içinde yapılmaması gerek etik ve ahlaki değil
Bence yanlış toplumsal kurallar gereği yapılmaz dışarda öyle bir şey
Ya ne var ki bunda öpüşmenin nesi ayıp. İyice saçmaladılar.
Boşversene kime ne yatırıp yapmıyor ya öpüşmek de sevgiye dâhil yeri mekanı kimseyi ilgilendirmez
orada olsam teyzeyi operdım canı cekmiş belli öpüşürüm tepki verecek olanın aklını alırım.
Biri bu teyzeyi öpsün ya icine çok oturmuş kimse opmedimi ne😃
Teyze Avrupa'nın herhangi bir yerine gitse sinirden damarı patlayarak ölür muhtemelen😂😂😂
karısını döven bir adam (!) gördüğünde aynı tepkiyi vermez
Yanlış değil öpüşmek. İster seyret ister seyretme diyip daha uzun öperdim ben gitmek yerine 😂 sen kimsin ki bela okuyorsun bir de. Onun da annesi, babası, sevenleri var. Ahlaktan yoksun kadın. Ahh benim olduğum bir yerde çıkmaz ki bu teyzeler gençlerin yanında durup teyzeyi sinir krizine sokayım 😂
Çok doğru bir hareket değil bazı mahrem hareketler mahremi bölgede kalmalı
Hiç bişeye ses etmeyen halk öpüşen çifte yûkseliyor. Garip bir toplum
Ben başta olsaydım teyzeyi alıp Afganistan'a paketlerdim